Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3385. hozzászólásra
Pedig ezek 2012es árak
Most néztem, nekem azokat mutatja....
Nyilván, ezek amolyan "irányárak" amit figyelembe lehet venni, ha akarod....
Az kemény!! Ennyit nem merek kérni! Én 6-ot kértem.Bár a fogyasztást még nem tudom + kopás + én is fogyasztok (Colát)
Nekem ez az oldal 2011-es árakat dobott ki.De ahogy néztem burgonya zúzás van feltüntetve.Én a Tisza-tó déli részén lakom.Nem tudom máshol mennyi.
Üdv Mindenkinek!
Segítséget kérnék! Azt szeretném tudni mennyit lehet elkérni szárzúzásért(Mtz50-nel?Kukorica)????És egyébként hol lehet a friss árakat megtalálni??
Előre is köszönöm!
892 1025 meg a felturbozott 820 annak a sulya már malynem kevés lassan megy vele.Sa-ás oros után kétsorral magágyat készit és 6t-ás buza volt benne az idén
Komoly tárcsa mint a 4.2ih csak 2.8 és 3m-esek 610 lapokkal 26cm távtartokkal elmunkáloval vagy gyürüssel utána.Ha belekapaszkodik rendesen 10-12l a fogyasztás ha-ként az már 7000-ér kicsit vékony inkább 10 lenne a reális.
Itt már van akinek 5 cm felett van, itt homokon én fontosnak tartom (lehet rosszul gondolom) de a legfelső réteg ahova a mag kerül nagyon könnyen/gyorsan kiszárad (homokról van szó) és ezért még most van a legfelső rétegbe is valamennyi nedvesség a multkori nagy esőből és ha még most megázna akkor idénre majdnem elég is lenne neki...
Az is baj volt hogy kicsit későn lett eltalálva és nem nagyon volt kihez menni már mult hétre terveztem volna a vetést de szerencsére ma meg tudta csinálni mert estére/holnapra esőt jelez a gépezet
4 ha szántott boronált földbe ment. Minden bérmunkát vele csináltatunk de jövőre lehet keresünk valami más alternatívát. jah és 35 perc/ha volt nem tudom mennyit eszik de asszem a traki tipusa mtz 550 volt ugyhogy forduláskor volt ahol olyan túrást csinált hogy ihaj... mind 1 ez van reméljük a termés kompenzálja a vetőgépes vetés árát
Ki mit szól a 9000 ft/ha-os tarifához?? duplatárcsás vetőgéppel, mert én majdnem dobtam egy hátast mikor mondta, előtte kérsem tőle azt mondja 6-7-8 ezer ft de nem tudja pontosan. erre meg ma elveti és azt mondja örüljek mert igazából 10 a valódi tarifa
6793 hozzászólás
Válasz #3391. hozzászólásra
gépész és gépész között óriási különbségek lehetnek,
gyakorlatilag "ha te fizetnél se",és a" bármennyit fizetnék" között valahol......
Válasz #3389. hozzászólásra
Nekünk idén 8000/ha volt össz 4,5 ha 2 táblába
Jó estét mindenkinek!
Mennyit szoktatok/szokás mostanában traktoros órabért fizetni? (Feladat: itt a gép,ülj be és nyomd neki estig.)
Válasz #3389. hozzászólásra
6500-7500/ha
Üdvözlet érdeklődnék a gabonavetést ki mennyiért csinálja kis (1-2ha) illetve nagyobb 10-20ha os táblákba?
Üdv!
Termőszőlő szervestrágyázása 3T-ás szóróval milyen árban mozog mostanság?
Válasz #3385. hozzászólásra
Pedig ezek 2012es árak
Most néztem, nekem azokat mutatja....
Nyilván, ezek amolyan "irányárak" amit figyelembe lehet venni, ha akarod....
Olajtökföldön megnőtt libatop-ot zúztam + volt benne egy kis nád mint utólag kiderült.
Válasz #3377. hozzászólásra
Az kemény!! Ennyit nem merek kérni! Én 6-ot kértem.Bár a fogyasztást még nem tudom + kopás + én is fogyasztok (Colát)
Nekem ez az oldal 2011-es árakat dobott ki.De ahogy néztem burgonya zúzás van feltüntetve.Én a Tisza-tó déli részén lakom.Nem tudom máshol mennyi.
Válasz #3382. hozzászólásra
itt sem ment
Válasz #3382. hozzászólásra
Akkor azt javaslom itass meg vele egy kicsivel többet hogy gyorsan szokjon le róla!!
Válasz #3381. hozzászólásra
Mtz-vel 4.5 lit de szerintem egy fél litert "megivott " a pilóta.Nálad ment a kombájn zúzója is mert itt nem?
Válasz #3380. hozzászólásra
22heki 85liter 6400-assal
Válasz #3378. hozzászólásra
Fogyasztás hogy alakul?
Ez biztos a kézimunka ára.....
mi 6-ért nyomatjuk,de területfüggő,100hekibe ötért is megyünk,félhekibe meg 10-ért
Válasz #3375. hozzászólásra
De apukám pl 10-12ezer forintot kér el hektáronként.
Válasz #3375. hozzászólásra
Szia!
Például itt is meg tudod nézni:
Ennyibe kerül a bérmunka
Üdv Mindenkinek!
Segítséget kérnék! Azt szeretném tudni mennyit lehet elkérni szárzúzásért(Mtz50-nel?Kukorica)????És egyébként hol lehet a friss árakat megtalálni??
Előre is köszönöm!
Válasz #3373. hozzászólásra
892 1025 meg a felturbozott 820 annak a sulya már malynem kevés lassan megy vele.Sa-ás oros után kétsorral magágyat készit és 6t-ás buza volt benne az idén
Válasz #3372. hozzászólásra
Melyik turbós mtz húzza ezt el ???
Válasz #3371. hozzászólásra
Komoly tárcsa mint a 4.2ih csak 2.8 és 3m-esek 610 lapokkal 26cm távtartokkal elmunkáloval vagy gyürüssel utána.Ha belekapaszkodik rendesen 10-12l a fogyasztás ha-ként az már 7000-ér kicsit vékony inkább 10 lenne a reális.
Válasz #3369. hozzászólásra
Felénk olyan 7000 körül van mind a kettő.A tárcsa kinek nehéz? A földnek,v. az MTZ-nek
Válasz #3368. hozzászólásra
nem, de most az eső elintézte
Mennyiér lehet tárcsázni nehéz tárcsával turbos mtz-ékkel??Meg mennyit lehet kérni vetésér ih6200-al amit mtz huz????????
Válasz #3349. hozzászólásra
ennyiért le is hengerezi?
Válasz #3365. hozzászólásra
Itt már van akinek 5 cm felett van, itt homokon én fontosnak tartom (lehet rosszul gondolom) de a legfelső réteg ahova a mag kerül nagyon könnyen/gyorsan kiszárad (homokról van szó) és ezért még most van a legfelső rétegbe is valamennyi nedvesség a multkori nagy esőből és ha még most megázna akkor idénre majdnem elég is lenne neki...
Válasz #3364. hozzászólásra
ha nincs konkurencia akkor ne is csodálkozz
Hová ez a kapkodás? Még csak okt. 1. van.
Válasz #3363. hozzászólásra
Jah faluba szinte csak ő vállal bérmelót (hozzáteszem áfa,adó minden mentesen szoval feketén! azért ez se mind1)
Válasz #3361. hozzászólásra
ezt is figyelembe kell venni
Válasz #3360. hozzászólásra
Valami régebbi darab kb 3 méteres Én nem voltam itthon mert sajna suliba voltam csak a munkáját láttam, apa volt kint vetéskor
Válasz #3358. hozzászólásra
Az is baj volt hogy kicsit későn lett eltalálva és nem nagyon volt kihez menni már mult hétre terveztem volna a vetést de szerencsére ma meg tudta csinálni mert estére/holnapra esőt jelez a gépezet
Milyen típusú volt a vetőgép?
Lajtával mennyi a reális vetés ár?
Válasz #3355. hozzászólásra
permetezni meg 6000-ért permetezett de viszont aratása meg nagyon jó árba van az 16000 amúgy nem értem ezt a csávót
ha azt nézzük hogy 4-5 litert eszik/ ha akkor...... de ha ő azt mondta hogy 6,7,8 akkor annyit kellet volna fizetni
Válasz #3353. hozzászólásra
szerintem nem fizettél irreálisan sokat,de nem értem,miért nem állapodtatok meg konkrét árban
Válasz #3354. hozzászólásra
Aha csak kicsit sokalltam mert itt beszéltek komolyabb gépekkel is 7 e Ft körül...
"Korrekt" egy szolgáltató lehet
Válasz #3353. hozzászólásra
Tavasszal 8 ért vetettem szántásba,IH vetőgéppel.
Válasz #3352. hozzászólásra
4 ha szántott boronált földbe ment. Minden bérmunkát vele csináltatunk de jövőre lehet keresünk valami más alternatívát. jah és 35 perc/ha volt nem tudom mennyit eszik de asszem a traki tipusa mtz 550 volt ugyhogy forduláskor volt ahol olyan túrást csinált hogy ihaj... mind 1 ez van reméljük a termés kompenzálja a vetőgépes vetés árát
Ahány liter gázolaj,annyi ezres,de minimum 7000,ha tárcsázás.Ha szántás,8.
Rapidal meg hasonlókkal reális lenne az ár, de hagyományos vetőgéphez kicsit sok.
attól függ mekkora a terület
Ki mit szól a 9000 ft/ha-os tarifához?? duplatárcsás vetőgéppel, mert én majdnem dobtam egy hátast mikor mondta, előtte kérsem tőle azt mondja 6-7-8 ezer ft de nem tudja pontosan. erre meg ma elveti és azt mondja örüljek mert igazából 10 a valódi tarifa
fa hordás 20km es úton 3km es földut szakasz a többi aszfalt! milyen árba lehet elvállalni?traktor + potkocsi
Köszi
Válasz #3345. hozzászólásra
8-9e ft per hektár
Üdv!
SZántóföld tárcsázásért mennyit lehet kérni?Mtz+2m-es függ tárcsa 560-as lapokkal.
Válasz #3342. hozzászólásra
Igen