Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.05 FtUSD403.06 FtCHF439.56 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nekem kb 1 éve volt vele baj nem müködtek a potméterek,úgy fölhöz vágta az ekét azt hittem letörik a vas orra ha fel emeltem az ekét meg hajlitotta a támasztó orsót ujra lett kalibrálva azóta jól működik,tavaly a motor olaj szivattyúval volt még bajom.
igen beszéltünk telefonon is szereztem egy 50-es komplett fedelet de még nem raktuk át csak huzom halasztom mert most nincs vele probléma,majd ha lessz baja akkor kapkodok össze vissza.
Csak egy ekém van jelenleg,meg ha erősen indokolt,csak akkor megyünk több géppel.
Neked szótfogad az 55-ös hidraulikája???? Mert ha jólemlékszem kérdeztél róla:)
Még annyit szerettem volna mondani,hogy a tarifáimat a saját kiadásaimhoz viszonyítva alakítottam ki,nem valakiéhez!
Ha valaki nagyobb költséggel tud üzemeltetni gépet,arról Én nem tehetek,és arról sem hogy mennyi pénzért tud elmenni dolgozni.
Na felejtsétek el gyorsan a gépesített paraszt csalaogatását,nem engedjük innen(Baranyából) sehová van itt munka dögivel ...Ő az egyik legprofibb JD szerelő a szervízesek csak jelenhetnek neki,nem csak a pénzért csinálja hanem szenvedélyből...Másnak ritkán szerel általában magának dolgozik és ezt jól mert egész összel robog a JD flotta...Kevés embernek van ilyen alkatrészes kapcsolata és meglepődnétek mennyiért is van vadi újj cucc valójában...Ha ezek a ritka emberek és ezek a strapabíró gépek is eltünnek, akkor már nem is érdemes mezőgazdasággal foglalkozni,mert csak is a szar újra költesz mindent ami bejön...
Válasz #2554. hozzászólásra
Ha jó a gép,a reális ára 4,és 5 M. Ft között van.
A javítása nekem nem nagy pénz,mert mindenem van hozzá,és egyedül egymagam mindent meg tudok rajta csinálni.
Ha csináltatod,meg futsz a kitéhez alkatrészért,akkor térdre,imára!
Ilyen 4955-öt tukmáltak volna rám nem rég....most azon agyalok, hogy ki és hol....mennyit ér egy ilyen, mondjuk átlagos állapotú ???
A fődarab javításai mi pénzek ???
Motor, váltó, lehajtás egyebek......
6793 hozzászólás
Válasz #2591. hozzászólásra
Kevés volt az olajnyomásod?
Válasz #2590. hozzászólásra
Ugyan nincs mit.
Válasz #2589. hozzászólásra
nekem kb 1 éve volt vele baj nem müködtek a potméterek,úgy fölhöz vágta az ekét azt hittem letörik a vas orra ha fel emeltem az ekét meg hajlitotta a támasztó orsót ujra lett kalibrálva azóta jól működik,tavaly a motor olaj szivattyúval volt még bajom.
Válasz #2579. hozzászólásra
Köszönöm.
Válasz #2588. hozzászólásra
Én is vívtam az ennyémmel egy rövid harcot a minap,de helyreállt egyenlőre a probléma:)remélem így is marad:)
Válasz #2587. hozzászólásra
igen beszéltünk telefonon is szereztem egy 50-es komplett fedelet de még nem raktuk át csak huzom halasztom mert most nincs vele probléma,majd ha lessz baja akkor kapkodok össze vissza.
Válasz #2586. hozzászólásra
Csak egy ekém van jelenleg,meg ha erősen indokolt,csak akkor megyünk több géppel.
Neked szótfogad az 55-ös hidraulikája???? Mert ha jólemlékszem kérdeztél róla:)
Válasz #2585. hozzászólásra
azt hittem legalább kettővel.
Válasz #2584. hozzászólásra
Egy 4755-ös traktorral szántunk.
Válasz #2580. hozzászólásra
üdv kolega hány traktorral szántatok,és milyennel???
Válasz #2567. hozzászólásra
Elköltöztem és nincs otthon asztali gépem laptopról meg nem szeretek annyira fórumozni.
Válasz #2564. hozzászólásra
Jól van új menyecske is
Válasz #2562. hozzászólásra
Szia melózgatok, de majd elmondom a következő forumtalálkozón:)
Válasz #2565. hozzászólásra
Még annyit szerettem volna mondani,hogy a tarifáimat a saját kiadásaimhoz viszonyítva alakítottam ki,nem valakiéhez!
Ha valaki nagyobb költséggel tud üzemeltetni gépet,arról Én nem tehetek,és arról sem hogy mennyi pénzért tud elmenni dolgozni.
Válasz #2578. hozzászólásra
Normál esetben 30L.
De ha nem olyan a darab,vagy az időjárás,akkor több is szokott lenni.
Kisebb alaktalan darabokban megközelíti a 40L.-t.
Válasz #2573. hozzászólásra
Érdeklődnék amit árulsz annak a hektáronkénti üzemanyag fogyasztása szántásban, mennyi liter hasonló földben mint felétek?
Válasz #2575. hozzászólásra
ÉS TUDJA!
Válasz #2575. hozzászólásra
Félelmetessssss !!!
Válasz #2572. hozzászólásra
Grűn bácsi memóriája még mindig a régi
Ugrás a témához JD 4630 küldte be 2011-07-21 22:06:54-kor
Válasz #20. hozzászólásra
kicsit kevés az időm az új asszonykám nagyon leköt mostanság, majd a következő fórumtalin mesélek.
Itt van már a felvidéki operaház fantomja , kyváncsi volnék ő mit szól majd a tarIFA-khoz ?
Válasz #2570. hozzászólásra
Helyes!
Válasz #2571. hozzászólásra
Igen ?
Akinek tornádó van az avatarján a 4630-as után ?
Válasz #2566. hozzászólásra
az is
de én úgy emlékszek, hogy 4630 is
persze lehet hogy keverem a dolgokat
Válasz #2568. hozzászólásra
BAZ+
Feladom...
Válasz #2558. hozzászólásra
Bővebben már , ne legyél gecc!
Válasz #2565. hozzászólásra
Ha ingyen dolgoznék igazad lenne!
és eltiltották a géptől?
Az 4650 volt...
Válasz #2561. hozzászólásra
Nincs igazad . Rövid az élet ahhoz , hogy szinte ingyen dolgozz !
Pénzben nincs barátság , és csak az él meg aki megkéri mindennek az árát !
Aztán felőlem úgy csinálod ahogy akarod ...
ha jól emlékszek becsajozott
Tegnapelött még jól volt,mert beszéltem vele:)
tényleg hol van 4630-as Árpi?
Válasz #2537. hozzászólásra
Olvasd el a 2557-es hozzászólást,aztán utána mondd hogy nincs igazam!
Válasz #2558. hozzászólásra
Na de hogy ment? mit vitt? mi mennyi hányméter?
Válasz #2557. hozzászólásra
Köszi hogy megmondtad az igazat!!!!
Válasz #2556. hozzászólásra
Van élet a fergán túl is............
45 miska full-full
Na felejtsétek el gyorsan a gépesített paraszt csalaogatását,nem engedjük innen(Baranyából) sehová van itt munka dögivel ...Ő az egyik legprofibb JD szerelő a szervízesek csak jelenhetnek neki,nem csak a pénzért csinálja hanem szenvedélyből...Másnak ritkán szerel általában magának dolgozik és ezt jól mert egész összel robog a JD flotta...Kevés embernek van ilyen alkatrészes kapcsolata és meglepődnétek mennyiért is van vadi újj cucc valójában...Ha ezek a ritka emberek és ezek a strapabíró gépek is eltünnek, akkor már nem is érdemes mezőgazdasággal foglalkozni,mert csak is a szar újra költesz mindent ami bejön...
Na milyen volt a 7R????
Mit mutatott az a gép?
Ha jó a gép,a reális ára 4,és 5 M. Ft között van.
A javítása nekem nem nagy pénz,mert mindenem van hozzá,és egyedül egymagam mindent meg tudok rajta csinálni.
Ha csináltatod,meg futsz a kitéhez alkatrészért,akkor térdre,imára!
Válasz #2550. hozzászólásra
Ilyen 4955-öt tukmáltak volna rám nem rég....most azon agyalok, hogy ki és hol....mennyit ér egy ilyen, mondjuk átlagos állapotú ???
A fődarab javításai mi pénzek ???
Motor, váltó, lehajtás egyebek......
Válasz #2545. hozzászólásra
Köszi!!!!
Így igaz!!!
Válasz #2512. hozzászólásra
Más meg ennek örül.
Válasz #2549. hozzászólásra
Ha jó!!!!!
Válasz #2546. hozzászólásra
4000-es szériából egyetlen típus van 200 LE fölött,az a 4955-ös
Válasz #2546. hozzászólásra
4955-öset koma!
Az odabax!
Válasz #2544. hozzászólásra
Nem!!!!! Az a nyomatékváltó mögött van,a power elött!!!
Válasz #2526. hozzászólásra
Nem csak szántásból áll a szolgáltatásunk!!!!!!!!!!!
Válasz #2541. hozzászólásra
Ezekből a 4ezres szériából 200-220 fölött mit ajánlasz nehéz munkára és mekkora teljesítménnyel ????
Válasz #2536. hozzászólásra
Ha garancia kell vegyél újat! Használt gépre mióta van garancia? Hol élsz te másik bolygón
Válasz #2541. hozzászólásra
A behajtó bolygó,az a pover-sift közepében lévő dupla bolygóművet jelenti?