Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
3 méteres rz vel ???? mennyi neked egy hektár hány perc amig megcsinálod??? hogy nem jön ki gázolajba??? 2 hektárt minimum lelehet nyomni 1 óra alatt ( de inkább kevesebb)az 8 ezer ft fogyaszt vele az mtz 10 litert körül maximum az 4 ezer ft gázolaj egy ezres az órabére az embernek és még maradt is! 10 ezerért már fel is tárcsázzák a tarlót!!!
Köszönöm a választ!
25-körüli árra gondoltam én is, de 1 hektárnál kisebb területekért azt hiszem talán többet kellene kérni, ha rövid a parcella nagyon sok a forgó ami üzemanyagban és időben is többletet jelent.
Csőtörőztetni általában kisebb darabokat szoktak.
A nagyobb darabokat inkább kombájnal törik.
Azt szeretném megkérdezni, hogy kukorica csőtörést MTZ traktorral, 2-soros vontatott csőtörővel mennyiért lenne érdemes csinálni?
Ki mennyiért csinálja, illetve milyen árakat hallott?
Mondtam a végeredmény közel azonos minden elszámolásnál.
10-30% különbség persze lehet,mekkora a tétel a konkurencia......stb.
Nem kell azt nagyon gyakran mozgatni, én évente egyszer
szoktam(vagy egyszer sem),meg átlagban egyszer fertőtlenítünk.....
A mi vidékünkön (Csongrád megye), 1,-Ft/mázsa/nap a legjobban elterjedt elszámolás bértárolásnál......
De van aki 28,-Ft/mázsa/hónap ,és minden megkezdett
hónap egészet ér.....
Nagyságrendileg azonban minden variáció közel azonos lesz a végén, ebből szerintem már tudsz kalkulálni.
Az lenne a kérdésem,hogy Amazone D9-40es vetőgéppel repcevetést szerintetek mennyiért lehet vállalni?
Illetve hengerezést 450-es heva tip rollerel?
Napraforgó aratás kinél mennyi?
Nálam a rövidtárcsa vagy ha a 6,2-es Ih a Rollex hengerrel összkapcsolva megy, akkor az ár 7500+áfa. Ha zöldtárgyát is vetünk egymenetben, akkor az 9500 Ft+áfa.
6793 hozzászólás
Válasz #2392. hozzászólásra
Nem én írtam mennyi a fogyasztás, kicsit olvassál vissza 1 pár beírást!!
Válasz #2391. hozzászólásra
A lazítás kevesebb üzemanyaggal jár, és gyorsabban halad, mint a szántás, ráadásul egy lazít kb. 1/3-a egy ugyanakkora traktor után járó ekének.
Akkor miért lenne több?
Válasz #2389. hozzászólásra
De akkor mi a haszon ha 40-50 cmlazítás 18-20 ezer/ha az ár???
Válasz #2387. hozzászólásra
3 méteres rz vel ???? mennyi neked egy hektár hány perc amig megcsinálod??? hogy nem jön ki gázolajba??? 2 hektárt minimum lelehet nyomni 1 óra alatt ( de inkább kevesebb)az 8 ezer ft fogyaszt vele az mtz 10 litert körül maximum az 4 ezer ft gázolaj egy ezres az órabére az embernek és még maradt is! 10 ezerért már fel is tárcsázzák a tarlót!!!
Válasz #2388. hozzászólásra
Nagyon egyszerü!!! Cm / liter...
Válasz #2382. hozzászólásra
Ott békésben mennyi lötty kell a lazítózáshoz hektáronként???? Ez komolyan érdekelne!!!
Válasz #2385. hozzászólásra Ne hülyéskedj már abból a gázolaj sem jön ki. min 8 ezer de elmehet 10-ig is.
Válasz #2381. hozzászólásra
20ezer ft / ha kb.... talajtól függ
Válasz #2384. hozzászólásra
nálunk 4 ezer / ha a szárzuzás
szártépőzést 10ha napraforgószár menyiért lehet?
Válasz #2381. hozzászólásra
23500-35000, talaja válogatja
Itt felénk 18-19e ft netto 45-50cm békés megye.
Mélylazításnak ki mennyiért csinálja hektárját? olyan 45-50-55 cm körül
Válasz #2378. hozzászólásra
Természetesen szártépővel és a csőtörő gyűjtő tartályos.
Üdv! Érdeklődnék, hogy Turbulenttel 30-35 cm mélységű műveléssel milyen bérmunka árral lehet kalkulálni?
Válasz #2377. hozzászólásra Szártépővel vagy anélkül?A pótkocsit húzod magad után vagy gyűjtő tartályos?
Válasz #2376. hozzászólásra
Köszönöm a választ!
25-körüli árra gondoltam én is, de 1 hektárnál kisebb területekért azt hiszem talán többet kellene kérni, ha rövid a parcella nagyon sok a forgó ami üzemanyagban és időben is többletet jelent.
Csőtörőztetni általában kisebb darabokat szoktak.
A nagyobb darabokat inkább kombájnal törik.
Válasz #2375. hozzászólásra
20 és 25 eft között + szállítás.
Üdvözlök mindenkit!
Azt szeretném megkérdezni, hogy kukorica csőtörést MTZ traktorral, 2-soros vontatott csőtörővel mennyiért lenne érdemes csinálni?
Ki mennyiért csinálja, illetve milyen árakat hallott?
Válasz #2373. hozzászólásra
a megrendelő így kérte bár s kölest sem kell szerintem jobban figyelni mint mást
Válasz #2372. hozzászólásra
Mondtam a végeredmény közel azonos minden elszámolásnál.
10-30% különbség persze lehet,mekkora a tétel a konkurencia......stb.
Nem kell azt nagyon gyakran mozgatni, én évente egyszer
szoktam(vagy egyszer sem),meg átlagban egyszer fertőtlenítünk.....
Válasz #2371. hozzászólásra
Köszi akkor kicsit drága cég akinek az ajánlatát néztem mert azok 10forint /mázsa/hét .
Köszi akkor a tárolás kicsiben nem nagy biznisz főleg hogy havi kétszer meg is kéne forgatni és és havonta golyókkal rovarmentesíteni .
Válasz #2369. hozzászólásra
A mi vidékünkön (Csongrád megye), 1,-Ft/mázsa/nap a legjobban elterjedt elszámolás bértárolásnál......
De van aki 28,-Ft/mázsa/hónap ,és minden megkezdett
hónap egészet ér.....
Nagyságrendileg azonban minden variáció közel azonos lesz a végén, ebből szerintem már tudsz kalkulálni.
Válasz #2368. hozzászólásra
100 bála? nehogy azt mond már Cegléden nincs egy db kisbálázó se!
Bértárolási tarifák érdekelnek .
SOS ki tud kisbálázást vállani cegléden kb 100 bála
carrierezésretud valaki egy árat most érdeklődnek 5 m-es a gép
Válasz #2364. hozzászólásra
Szia,felénk nyolc pénz /hektár a repce ,nettó.
Senki??
Az lenne a kérdésem,hogy Amazone D9-40es vetőgéppel repcevetést szerintetek mennyiért lehet vállalni?
Illetve hengerezést 450-es heva tip rollerel?
Napraforgó aratás kinél mennyi?
Válasz #2362. hozzászólásra
6,2-es hengerrel már jöhetsz is ha ennyi,egy százast lenyomhatsz
Válasz #2361. hozzászólásra
Nálam a rövidtárcsa vagy ha a 6,2-es Ih a Rollex hengerrel összkapcsolva megy, akkor az ár 7500+áfa. Ha zöldtárgyát is vetünk egymenetben, akkor az 9500 Ft+áfa.
Válasz #2360. hozzászólásra
épp amelyik ráér. ha a Rába az Ih-val vagy a nyuszi a rövidtárcsával vagy épp az MTZ a BUSA 3.2-es mindért hét felet fizettem.
Válasz #2359. hozzászólásra
persze nem mindeggy,hogy I H10-770 vagy 10-490-es esetleg valami román játék tárcsa ,a 10-490-el 5500-ért nyomjuk
Válasz #2357. hozzászólásra
7500+ÁFA erre
Ebbe az arba bele van szamolva a gep amortizalasa(traktor+tarcsa), a gep fogyasztasa, a munkas fizetese es igy tovabb gondolom,nem?
Válasz #2356. hozzászólásra
Szia!
Függ a terület nagyságától, vonulástól. De mondjuk henger nélkül mi 6000-6500-ért csináljuk, most emeltem 5000-ről.
Udv mindenkinek!
Nekem az lenne a kerdesem hogy mennyit kernek/kertek el egy tarcsazasasert.(magan es ceges arakra is kivancsi vagyok)
Válasz #2353. hozzászólásra
titok a tarifa mi?
emilbe?
Válasz #2353. hozzászólásra
félrebeszélsz RM
nem azt akartad h. neked túl jó???? háháhháhá és HHHHA HHHHHA HHHA!
zavarba hoztalak beebebbebe
Válasz #2352. hozzászólásra
Hozzád képest túl jó, nyugi!
Amúgy megjött Meli...Be lehet fejezni az offolást itten!
Válasz #2351. hozzászólásra
legalább csinos kecses?
vagy mint az ELLLLEFFFFFFFFÁNTÉ??????
Válasz #2350. hozzászólásra
HM....tood....balboka.... Most kivételesen kétszer!
Válasz #2349. hozzászólásra
ohhhhh RMamma neked mennyi lenne a tarifád ........odakint a szántóföldeken?????????
Válasz #2348. hozzászólásra
160-ast csinált már egy ezresért. De most kisebbet kérnek.
Válasz #2347. hozzászólásra
Erre ezres.
Válasz #2346. hozzászólásra
Igen, hálóba kötné a zemberem, csak nemigazán szokott bérmunkát vállalni, s kíváncsi voltam, hogy ki mit szokott érte kérni.
Válasz #2345. hozzászólásra
igen reális és annyiért hálósba is kötik!!!!
Válasz #2344. hozzászólásra
Lusta voltam.
Köszi!
Akkor a 800Ft nagyjából reális.
Válasz #2343. hozzászólásra
vissza olvasol 1 oldalt....amugy 700ft tól kezdődően vannak 1000ft ig is.