Gázolaj árak 632 Ft Benzin árak 614 Ft EUR 413.74 Ft USD 396.67 Ft CHF 443.85 Ft GBP 498.5 Ft

Fórum

Bevándorlók által okozott károk?

Létrehozta: .Man , 2015-06-25 08:25:11

Kedvencekhez Segítség

797 hozzászólás
Nincs profilkép
#247 Richard.
2015-09-03 16:14:54

Válasz Sanyee #246. hozzászólásáraAz Ep kèpviselők a nagy fizetèsèböl most teljesìthetnek! Feltève,ha èrinti a munkakörüket!smile thumbup

#246 Sanyee
2015-09-03 15:27:05

Válasz Pintér Zoltán #243. hozzászólásáraAmit látni is lehet, hogy okostelefonokkal és márkás ruhákba jönnek. Nem volt ott szegénység. Nálunk ha végigmész egy falun, szegényebb emberek vannak, mint ezek.

De vajon mit hisznek, hogy mi lesz Németországba velük? Mikor ti is hallottatok olyat, hogy volt aki kiment tőlünk és visszajött mert nem sikerült neki? Akkor a menekülteknek miért sikerülne és mit csinál majd 1 millió ember, ha nincs munka? Haza meg nem akar egyik se menni. Most még minden bokor szállást ad, de közeleg a tél.

Nincs profilkép
#245 Richard.
2015-09-03 14:10:37

Vajon az Unió belegondolt,hogy mindenkinek nem tud munkàt adni? Nèhànyan megőrülnek, mert nem mehetnek akadàlytalanul. Nem kap melòt,visszaküldik? Hova? Az utazàsuk sem megoldott. Pàr hónap ès belebuki az egèsz. Ez màr erőtlen kapàlòzàs. De ettől az idegen,enni akar,meg fàzni fog. smile cursing

Nincs profilkép
#244 Ares 826
2015-09-03 13:29:41

Válasz Pintér Zoltán #243. hozzászólásáraSzegény menekültek. De előtte már mennyit elkölthettek az egészből míg idáig elértek.smile blinksmile blink

#243 Pintér Zoltán
2015-09-03 11:18:59

Szép napot Mindenkinek

Történet a következő, múlt hét végén a rendőri ellenőrzésnek nem állt meg egy autó itt Földváron, nosza hajtóvadászat, a szállítót elkapták és vele öt bevándorlót , kettő meglépett, de őket is elkapták. Előállították mindet, a két lelépettnél írd és mondd 17 millió forintnyi valuta volt.
Na akkor kit is kell sajnálni ??smile hammer

#242 Radocz
2015-09-03 08:57:39

Kezdem érteni.

Vannak törvények és van az embereknek lelkiismerete.

Kitalálás:

Két vagy három éves autómmal elmentem 1 hónapra üdülni. Közben lejárt a műszaki vizsgája.

Sajnos a rend őre vette észre. Mit kell neki tennie? Ha jól tévedek leveszi a rendszámot.

Ha nem ezt teszi, akkor rosszul végzi a munkáját.

Magyarország köteles megvédeni az EU-t a papírral nem rendelkező belépőkkel szemben.

Ha ezt teszi akkor miért is kell őket szidni?

Azért mert nem járt be anno a parlamentbe.
Azért, mert kordont bontott és megszegte az akkori törvényt.

Most, amikor talán módosíttatni kellett volna, és engedni őket útjukra, semmi baj nem lenne.

Nem vonná el a figyelmet az állami földek eladásáról. Mi venni szeretnénk, így azért szidjuk őket, mert nem ad rá lehetőséget.

A másik meg azért, hogy nincs annyi pénze, hiteles stb, hogy megtudja venni és ha újra kell kötni a bérleti szerződést az új tulajjal, akkor megnézheti magát.

Bocsi ez máshova.

smile cowboy

#241 papa maci
2015-08-27 18:04:57

Merkel mama minden egyes elszólásával..vág egy darabot..a viccnek nevezett madzagon. Mivel alapból menekültnek van nyilvánítva a Szír menekült...(majd a többi is idővel) és az EU-nak be kell fogadni. Nos ezek után nincs miről beszélni. Tehát a kormány gyorsan nekiállt törvényt kreálni az állami földek eladására. Vagyis az én olvasatomban már továbbléptek ezen a problémán. Mivel ha valóban akartak volna kerítést építeni..Akkor az már kész lenne. Plusz a katonák vigyáznák. Jah és a határra épülne nem a Magyar oldalra. Ez nemmás mint szemfényvesztés. Nyilván a brüsszeli főnökeiknek kell a "munkaerő". Mivel a gyarmatokon, épeszű ember már nem akar dolgozni nevetséges pénzért a gyáraikban. Kezdjetek barátkozni a koránnal. Mivel a fatökű kormány előbb bünteti azt ki ellen áll a menekülteknek..Mint a garázda menekültet. Étel osztásnál a Magyar hajléktalant elzavarják a "jótékony" libsik. Ez ma Magyarország. Nyilván hatottak a Török sorozatok !

#240 Geresz1
2015-08-27 17:33:42

Sziasztok!
Diesel Tibi leírta az igazat.
ha minden MAGYAR betartaná a hazájának tett esküt nem is volna min vitázni.

#239 Sanyee
2015-08-27 13:45:09

Válasz Radocz #233. hozzászólásáraHa minden 10. vesz szerbiába egy harapófogót, akkor már egy 2000-es tömeg elé kár 3 kerítést is felhúzni, meg 10 kiskatonát kiállítani mellé egy szakaszon.

Engem az érdekelne, hogy azért nem kis pénzekkel jönnek ide, van még pénzük a szerbiai buszokra is. Otthon mit adtak el ezért és vajon ki/kik vásárolja fel az értékeiket és a földjeiket, ha olyan rossz országba élnek, hogy mindenki menekül onnan? Másnak meg megéri. Szíriában mennyi olaj vagy egyébként?

Másik, hogy a németek is mondják, hogy lassan elég nekik, Merkelt is kifütyülik már, eloszlik a rózsaszín liberális köd, ha a jóléti társadalmat fenyegetik a bevándórlók. Erre mondtad, hogyha éhesek lesznek akkor minden megtörténhet és az a 120 euró segély amit kapnak nem sokra futja majd. És egyre csak jönnek és jönnek!

1 év múlva nehogy az legyen, hogy az EU letérdel amerika elé, hogy tegyen rendet nálunk és a közelkeleten a migrációs ügyben.

Nincs profilkép
#238 Pöttinger
2015-08-27 12:49:07

Válasz Dinnyés Laci #237. hozzászólásáraNagyon jó.

Szerintem is. Akkor miért nem így tettünk?

Valószínűleg van egy olyan kötelezettségünk, hogy mi védjük az EU határt az illetéktelen behatolóktól.

Aki papírral jön, azt a vonatra, aki papír nélkül azt az éhes oroszlyányok közé.

smile cowboysmile cowboysmile cowboy

Nincs profilkép
#237 Dinnyés Laci
2015-08-27 12:37:49

Válasz Pityu73 #232. hozzászólásáraszerintem meg van kötve a kezük
én felraknám őket szegeden vonatra és átvinném őket az országon

Nincs profilkép
#236 Netparaszt
2015-08-27 07:17:57

Válasz Pityu73 #232. hozzászólására Ez a migráns folyamat csak erősödni fog és a tűzparancs sem fogja megállítani.
Az európai jóléti civilizáció ismét leáldozik, mint tették más civilizációk is korábban, lehet kapálózni ellene, de egy kormánynak sincs ötlete a probléma kezelésére.
Tetszett volna korábban gondolkodni...

#235 endypapa
2015-08-27 07:13:52

A kerítést is őrizni kell, különben nem ér semmit. Ha meg már ott áll az őr, minek a kerítés? Különben is, minek engedik be őket. Álljanak eléjük, hogy nnincs tovább.

#234 Radocz
2015-08-27 06:59:35

Válasz Radocz #233. hozzászólásáraNapóleont és Hannibált nem akartuk megállítani, de nekik más volt az útvonaluk.

smile cowboy

#233 Radocz
2015-08-27 06:57:50

Válasz Pityu73 #232. hozzászólására"hogy ilyen töketlen balfaszok irányítják az országot..."

Az országunkat mindig más irányította.

Amikor a Tatárok jöttek, Ők Rómába szerettek volna eljutni.

A Törökök szintén csak keresztül mentek volna az országon.

Az Oroszok az hosszú, .... de nekik Berlin volt a cél.

Ezek sem IDE indultak, csak mi rosszul fogtuk meg a lehetőséget.

Ha jól emlékszem 2 000-re jósoltak sárga veszedelmet. Most nem 2 000 van és nem sárga, de a baj kezdete kezd körvonalazódni.

"Habár fölül a gálya, alul a víznek árja, azért a víz az úr."

Ha az ember megéhezik sok mindenre képes.

Emberek a falat megbontották.

Nehogy már sok ezer km megtétele után egy kerítés megállásra kényszerítsen embereket.

Ezt ugye tudja mindenki.

Korábban is az unió mondta meg, hogy merre hány méter.

Ez most sem változott sokat.

Azt azért meghallgatnám Tőled, hogy mit tennél a Kormány helyében.

A dühöngőben már volt javaslatom, mert nem tudtam a topik pontos címét és a kereső nem találta meg.

Meg ugye a katonaság eltörlése sem tetszett anno többünknek.
Most ha lenne, talán nem is lenne olyan rossz. Mert a baj akkor kezdődik, amikor pénz élelem és víz nélkül ezek az emberek elindulnak visszafele.

Ha most sem a Hortobágyot és Szibériát választották, akkor ezután sem azt fogják.

smile cowboy

#232 Pityu73
2015-08-26 22:04:07

Válasz Sanyee #231. hozzászólásáraEz már a legelején borítékolható volt...

Ha sokáig töketlenkedik a kormány, ebbe bele fog bukni!

Gyakorlatilag lassan az összes rendőr a bevándorlókkal foglalkozik. Ha a Jobbiknak lenne esze, már készülne...
Rendőr sehol, gyorsan megpuccsolni a kormányt, oszt kibaszni őket a bevándorlókkal együtt...
Az előző senkiháziakat is utáltam, de már ezekkel is kezd tele lenni a hócipőm...
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen töketlen balfaszok irányítják az országot...

#231 Sanyee
2015-08-26 21:15:08

Fokozódik a helyzet.....
Ez a kerítés tiszta pénzkidobás lesz!

#230 papa maci
2015-07-29 12:36:46

Válasz Pityu73 #229. hozzászólásáraMár az elején is ezt feszegettem. Nagy pénzek-emberek mozognak a háttérben. A kerítés ha valóban sürgős lenne. Akkor már állna. Időhúzás...a lapok leosztása...stb. Pénzért minden eladó.

#229 Pityu73
2015-07-29 09:57:28

Moderátor által módosítva: 2015-08-27 16:15:26

#228 Sanyee
2015-07-27 21:19:15

Ezek között akkor már gyilkosok is vannak:
http://alfahir.hu/halalra_keseltek_egy_bevandorlot_a_gyilkosok_mar_magyarorszagon_vannak

Mi van akkor ha valaki rendet akar tenni a gyümölcsösében? Liberálisan leszúrják! Ezek se vajazókéssel járkálnak!

#227 Elitjocko
2015-07-23 15:12:50

Válasz perdix #226. hozzászólásáraMosonszolnok és Várbalog között valahol a határban, az autópálya mellett voltunk bálázni/bálát pakolni, amikor elvert minket az eső és utána elindultunk vissza a dűlőúton,és az út melletti erődsávban 2db sátort láttam a semmi közepén, gondolom azok sem véletlenül voltak ott!smile hammer

Nincs profilkép
#226 perdix
2015-07-23 15:05:47

Múlt héten, kis falunkban is megjelentek (Rábaköz)!!!smile cursingsmile helpsmiliesmile aikidoEzek olyanok mint a patkányok!!!

#225 Elitjocko
2015-07-23 14:52:18

Válasz eFarm Pilot #224. hozzászólásáraGyőrben tényleg rettenetes a helyzet, rengeteg ismerőstől hallom, hogy mennyien vannak, és hogy milyen kulturálatlanok, büdösek..smile thumbdownsmile thumbdownsmile hammersmile hammer

#223 emcett
2015-07-22 21:13:19

Válasz Pityu73 #218. hozzászólásáraMaximálisan egyetértek veled, bár nem menekült - lakta vidéken élek! Én nem megyek oda, Ők ne jöjjenek ide!smile hammer

#222 Myrrdin
2015-07-22 21:12:07

Válasz eFarm Pilot #221. hozzászólásárahúhsmile unsure ne is mond egyik reggel megyek munkába látok smile ohmyaz út szélén egy ilyen csoportot addig ilyet még nem láttam smile cursing errefelé , beérek egyből szólok haza hogy vigyázzanak mert reggelre már oda érneksmile sweatdrop

#221 eFarm Pilot
2015-07-22 20:46:57

Válasz Koppány Vezér #211. hozzászólásáraSziasztok!
Sajnos Győrben tényleg sokan vannak. Családom azon a részen lakik, ami közel van Vámosszabadihoz és mindenki tart a károktól..

Nincs profilkép
#220 kovacs22
2015-07-22 19:27:58

Jó-jó megszavazták a két fajta kerítést de hol marad az aknazár az meg állítaná a jó népet visszatartó ereje akkor biztos lenne a kerítésnek.

#219 80tina
2015-07-22 16:16:32

Válasz Pityu73 #218. hozzászólásáraPanaszkodni azt tudnak: rossz az ellátás,- HAZA LEHET MENNI!!! Szerintem ahonnan jöttek attól jobb.
Küldöm minden bevándorlónak Kasza Tibitől: Kérlek költözz el! c számát!!! smile karateka

#218 Moderátor
2015-07-22 11:28:00

Moderálási elveink miatt törölve: 2015-07-28 06:42:10

#215 CNHS
2015-07-21 13:47:55

Válasz 80tina #213. hozzászólásáraIgazat adok a baj a fejekben van.
Felkapartatnám velük a mocskukat nem hogy még takarítani keljen utánuk. úgy látszik a hatóságnak addig már nem ér a keze vagy a tehetsége.
Zendülőket meg kikapni közüllük és látványosan irány oda ahonnan jött, mindjárt rend lenne köztük.
Már most követelőznek mi lessz ezekkel ha még meg is szokják a környezetüket?

#214 CNHS
2015-07-21 13:35:53

Válasz kanyo #209. hozzászólásáraNyugodj meg hogy itt vannak ha látni akarod őket gyere el hozzánk a vasút állomás környékére és filmezheted őket mit csinálnak
Egyébként a helyi laktanyában alakítottak ki nekik helyet de valamely éjjel 3 órakor jutott nekik eszükbe hogy zendülni kellene mert nem birták kivárni a másnapot hogy Debrecenbe mehessenek.Persze a hatóság meg ijedt hogy akkora balhé lesz mint Debrecenbe és elengedték őket vonattal az ájfonos menöbbek meg taxit hívtak és irány Budapest. Amédia erről elfelejtett közvetíteni.Ahelyi "Halas infót" kivéve.Nyilvánvaló hogy spórolnak csinálnak egyfilmet és azt vágják meg töbször és kitarthat egy hétig is .Ez bevett szokás az egész világon.

#213 80tina
2015-07-21 10:46:52

Én meg értem Őket egy pontig! DE amikor kapják a vizet, szendvicset..stb. KÖNYÖRGÖM ADJANAK MÁR NEKIK EGY SZEMETESZSÁKOT IS, TEGYENEK RENDET MAGUK JÖRÜL. Bárhol is vannak olyan a környezetük, hogy sírni lehetne. Ezek akarnak menni a TISZTA Európába. smile cursing

Nincs profilkép
#212 a2457
2015-07-20 23:43:57

Válasz Koppány Vezér #211. hozzászólásárane is mond. nem győzöm hivogatni a rend nemtúl éber őreit amikor meglátok egyet-egyet.
ne kószáljanak, ha menekültek akkor vagy meneküljenek szépen tovább valamerre innét, vagy tessék szépen táborba menni.
vagy vissza oda ahonnét jöttek, és ott szemetelni mert csinálni a nagy büdös semmit.

#211 Koppány Vezér
2015-07-20 23:37:11

Válasz kanyo #209. hozzászólásáraÉn itt lakom GY-M-S megyében
Vámosszabadin gyűjtik őket.........Győr belvárosában látni belőlük jópárat tekeregni!

Nincs profilkép
#210 a2457
2015-07-20 23:31:20

Válasz kanyo #209. hozzászólásáraén az ország közepén vagyok gyakorlatilag, és láttam már a csürhéből párat.
lehetséges hogy a határ közvetlen közeléből hamar távoznak és azért volt szerencséd nem találkozni velük :)

Nincs profilkép
#209 kanyo
2015-07-20 22:46:36

Sziasztok! Nem tudom ki hol lakik de a tvt nézve három napja ugyan azokat mutogatják radio meg azt mondta hogy a hétvégén 4000fő bevandorlo jött be! Nem lehet hogy ez az egész fel van fujva? Én nyugati határ szelen vagyok semmi extra nem történt! Negert még nem is láttam! Ha tényleg ennyi háborús menekült van ki a fa... Haboruzik? Most már egy ideje mondogatják hogy pár nap allatt ezrek jönnek de akkor már csakcsak egy varosnyi embernek itt kéne lenni! Vagy itt is van?

Nincs profilkép
#208 ÖregDömperes
2015-07-20 13:57:56

Válasz pápainyulas #202. hozzászólásáraEgyik ismerösöm fogasokkal,szöges drottal stb rakta körbe a portáját körül vevő gazt.Persze a fogasok foggal felfelé.üvegekkel stb.Azota csend van nála.bent meg kettö kaukázusi vér ebb.

#207 Zoli 63
2015-07-20 00:46:25

Ez 1 talált komment a face-ról ! ----------------------------------------------------------------Krisztián F....cs >>> Egyik előző munkahelyemen volt egy szomáliai mosogató aki heti 3 nap munka után halálosan fáradt volt. Én heti 6 napot, dupla műszakokat nyomtam. Az lett volna a feladata hogy segítsen nekem, de nem volt hajlandó rá, séfként kellett még krumplit is mosnom, mert használhatatlan volt. Arra volt a legbüszkébb hogy van 5 gyereke. Egy nap arról panaszkodott hogy a housing benefittel, vagyis a lakhatási segéllyel valami gondja van. Kapott housing benefitet, a gyerekek után kapta a segélyt, a munkahelyen felvette a fizetést de dolgozni nem nagyon volt hajlandó. És persze neki is iPhone-ja volt, mert az nagyon fontos. Utána volt egy szomáliai kolléganőm is. Már itt született. A szülei kapják a housing benefitet. A legelső fizetéséből ő is iPhone-t vett. grin hangulatjel Nagyon, nagyon sok bevándorló lusta dolgozni, nem értik a fehéreket hogyan tudnak olyan számukra iszonyatosan sok órát dolgozni. A legfontosabb sokuknak hogy sok gyerek legyen, megkapják a lakhatási segélyt, a gyerekek után a segélyt, stb. Ami a volt "kollégám" heti három napot verte a f.szát és ingyen lakott, addig én heti 70-80 órákat dolgoztam, közben meg a lakbér rámeső része 212 ezer forint havonta. Nyugat-Londonban előfordul az is hogy egy 4-6 gyerekes bevándorló család lakást kap, aztán a szülők elválnak hivatalosan. Mivel lesz két hivatalosan elvált szülő fejenként 2-3 gyerekkel, ezért mindkettő kap lakást (ingyen albérlet). Gyakorlatilag az egyik lakásban maradnak, a másikat meg kiadják. Szóval amíg én a lakbér részemért havi 212 ezer forintnyi fontot fizetek, addig ők ingyen laknak, kapják a gyerek után a segélyt, plusz a másik lakást kiadják legalább 1600 fontért havonta, az olyan 712 ezer forintra jön ki. Amit a dolgozó emberek adójából kapnak ingyen. Sokan ezért "menekülnek" az Egyesült Királyságba.

#206 Zoli 63
2015-07-19 10:07:59

Így fog járni Európa ! ! !
CSAK, HOGY ÉRTSÉTEK !!!!

Szegény kis hangya mászik a porban előtte azonban egy jókora tócsa,
mintha dolgozna, hátán egy morzsa.
De miből a morzsa, gondolkodom én ?
Hiszen e hangya lisztjéhez , búzát nem vetett !
Termését le nem aratta, nem őrölte, nem gyúrta , nem dagasztotta
az erdőről a fát, más hordta, hogy kemence tüzében piruljon a kenyér,
és legyen egy morzsa, mit vihet a szegény,,, !
Megsajnálom ekkor , lehajolok hozzá, kezemet nyújtva magasba emelem,
hogy a nagy víz túlsó partján őt letegyem.
Szemében mintha hála csillogna, másnap aztán ülök a kertben,
viszket a lábam , ezért lenéztem.
Visszajött a hangya és még ötven rokona, ott állnak sorban , kérés szemükben,
hátha a rokonságot is megsegítem.
Áldott jó szívem kenyeret tör nekik, szinte verejtékeznek, ahogyan cipelik.
Vissza sem néznek, sietve távoznak, hálából másnap több ezren kopognak.
Már nem is kérnek, csak követelőznek, hátukon visznek , mindent amit érnek.
Recseg a szekrény , nyikorog az ágy, millió hangya hordja szét a szobát,
már húsomat eszik , földre döntöttek, házamat hordják, városomat viszik.
Fekete az ég is, vállukon az ország, mindent felfalva, már egymást zabálják.
Ekkor felriadok izzadva az ágyban, körülnézek gyorsan az egész szobában,
nem látok már hangyát, nyugtatom magamat, de megteszem gyorsan,
a nagy fogadalmamat.

Aki hangyát etet, az hangyászt is tartson, hogy ez apró jószág, el ne szaporodjon!
Gondoltam, hogy megértsétek ! Azért,,,

Nincs profilkép
#205 a2457
2015-07-17 17:51:30

Válasz pápainyulas #202. hozzászólására:) azért a szagosbőrű ork sem őshonos állat ezen a vidéken(sem). az is bevándorló csak régebben jött.

sajnos a törvény nem teszi lehetővé hogy megvédd magad tőlük.

ami bazi érdekes, a bíráskodás jogát és az erőszakhasználatot átruháztuk állami szervekre, hogy biztosan igazságosan legyen élve vele, hogy mind sajátmagunk és javaink biztonságban legyenek és ne kelljen stresszelni. "szolgálunk és védünk" mondja a szlogen.

csakhogy azt kifelejtik hogy kit szolgálnak és védenek. avval se vagyok kibékülve ha valaki az ország védelmére esküszik fel.
az ország nélkülem is ország.
úgyhogy esküdjön fel inkább a tehetős polgári lakosság védelmére.
a niger meg a réti niger meg szépen vagy huzzon haza ha itt nem tetszik, vagy tanuljon meg viselkedni és a mi törvényink szerint élni.
(a .... egy darab g betűvel írtam, akinek nem tetszik az kezdje a .... folyó átkereszteltetésével, valamint a .... nevű ország átkereszteltetésével.)

Moderátor által módosítva: 2015-07-20 13:52:28

#204 Pityu73
2015-07-17 15:27:05

Válasz pápainyulas #202

Ha fűzöl a végére botlódrótos gyalogsági aknát is, akkor hatékony lehet...

#203 Gabesz2
2015-07-17 11:08:09

Válasz pápainyulas #202. hozzászólásáraMerre vagy helyileg, talán észak-kelet?

Nincs profilkép
#202 pápainyulas
2015-07-17 10:52:12

Sziasztok! Nálam nem a bevándorlók, hanem kisebbségiek okoznak kisebb-nagyobb károkat.
Arra gondoltam, hogy a földfelszíntől kb 10 cm-re feszítenék ki pár huzalt. Hatásos lehet? Már nem tudom mit kezdjek velük... Szögesdrót, 2 méteres kerítés nem akadály nekik, de ezzel hátha túljárnék az eszükön.

Nincs profilkép
#201 Valodi
2015-07-16 17:01:05

Válasz Pityu73 #199. hozzászólásáraPolitikusok figyelmébe:

"Az ember életben maradása a föld által adott javaktól függ. Ezért bizton állíthatjuk, hogy az egyén boldogulása azon áll, miként hasznosítja a maga módján a föld hozzá tartozó részét. Ez azonban megköveteli, hogy minden egyénnek saját földje legyen, melyen tehetsége szerint megtermelheti az élethez szükséges javakat." (Wass Albert)

#200 mtz1221
2015-07-16 10:56:54

Többet érne ingyen buszjáratokat szerveznétek,és vinnétek őket a nyugati határ felé .

#199 Pityu73
2015-07-16 10:51:40

Válasz Radocz #198. hozzászólására"Az Úristen tudja, mit csinál, kit hova tesz. Ha mindenki ott maradna, ahova való, az emberek nem esnének minduntalan egymás útjába, s békesség lenne mindenütt."

Wass Albert

#198 Radocz
2015-07-16 04:26:43

Válasz Megmondó #197. hozzászólására"Rendészetis fiatalok miértis a hátországbanjáróröznek naponta településenként háromszor?"

Az jutott eszembe, hogy miért mindig más menjen helyettünk?

Egy-két hetet bevállalok, mint akit a katasztrófa védelem kiképzett, hogy ha baj van valahol, akkor köteles agyok menni velük, és vigyem magammal az MAB-350-es öntöző szivattyúmat is.

Sorköteles katonaként a két hétre behívott középkorúaknak egyik felettese voltam.

Hogy ott mennyi érdekeset tanultam.

MERT ugye ez egyeseknek két hét üdülés volt, másoknak két hét szabadság. Velük kellett az MN KHAR gépjármű tárolójának udvarát bemutatóra felkészíteni.

Addig, amíg meg nem vonták az állandó kilépőmet ezek semmit sem csináltak.

Ha lesz lehetőségünk egy-két hét társadalmi munkát többen felajánlunk a kerítés építésnél, a kilyukasztott kerítések javításában, stb.

Ha lehet, akkor a mozgáskorlátozottaknak a monitorok figyelését bízzák meg.

A napokban hallottam, hogy minden kerítést meg lehet kerülni. Akkor meg miért is kell felépíteni?

smile cowboy

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Mire figyelj a hús és a virsli vásárlásánál?
Mire figyelj a hús és a virsli vásárlásánál?
Csak megbízható forrásból érdemes beszerezni az ünnepi ételek alapanyagait.
A svájciak újra művelésbe állítják a tarlórépát
A svájciak újra művelésbe állítják a tarlórépát
Könnyen gondozható, igénytelen növény.
MAXI takarmánykeverő üzemi gépsor bombaáron eladó a Wolfood Engineering Kft.-től
MAXI takarmánykeverő üzemi gépsor...

30.000 EUR

ÁPOLÓKERÉK,  MŰVELŐKERÉK 1PÁR 230/95R44 9,5-44
ÁPOLÓKERÉK, MŰVELŐKERÉK 1PÁR 230/95R44...

590.000 Ft

SCHOUTEN KEFÉS TISZTÍTÓ
SCHOUTEN KEFÉS TISZTÍTÓ

680.000 Ft

CLAAS LINER 470 S,  TANDEMKEREKES RENDKÉPZŐ,  RENDSODRÓ
CLAAS LINER 470 S, TANDEMKEREKES...

1.550.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]