Gázolaj árak 632 Ft Benzin árak 614 Ft EUR 414.08 Ft USD 396.98 Ft CHF 444.25 Ft GBP 499 Ft

Fórum

Bevándorlók által okozott károk?

Létrehozta: .Man , 2015-06-25 08:25:11

Kedvencekhez Segítség

797 hozzászólás
#397 Pityu73
2015-09-17 19:37:12

Válasz celiranyossan #396. hozzászólásáraA Horvátok hamar feladták...smile lol

Pedig milyen nagy volt a mellény:
------------
Tegnap még:
"Horvátország kész arra, hogy befogadja ezeket a szerencsétlen embereket, és segítse őket abban, hogy eljussanak oda, ahová akarnak menni. Ez nyilvánvalóan Németország vagy valamelyik skandináv ország" - mondta a parlamentben a kormányfő, képviselői kérdésre válaszolva. Az nem derült ki szavaiból, hogy milyen irányban engedik tovább a migránsokat.
A miniszterelnök szerint szerdára virradó éjjel mintegy 150 menekült érkezett Horvátországba.

Milanovic szerint Horvátországban közel sem lesznek olyan állapotok, mint Szerbiában és Magyarországon. Továbbra is elutasította, hogy falakkal vagy szögesdróttal védjék meg az ország határait a menekülthullámmal szemben.
-------------

Erre ma:

Horvátország nem képes több migránst fogadni, erről pedig a Egyesült Nemzetek Szervezetének Menekültügyi Főbiztosságát (UNHCR) és az Európai Uniót is értesítette - mondta újságíróknak Ranko Ostojic belügyminiszter csütörtökön a tovarniki határátkelőn. A belügyminiszter kijelentette, hogy Horvátországban 24 óra alatt hatezren lépték át illegálisan a határt, ez pedig veszélyezteti az ország biztonságát. Elfogadhatatlan, hogy míg Horvátországnak alkalmaznia kell a nemzetközi szerződésben foglalt kötelezettségeket, addig a környező országok, ahonnan a migránsok jönnek, ezt nem teszik - hangoztatta a miniszter. Nem vagyunk olyan ország, amely az adott pillanatban nem képes szolidaritást vállalni, de most arra kérjük a nemzetközi szervezeteket, hogy állítsák meg a migránsáradatot azokban az országokban, amelyek ezeket a törvényeket nem tartják be - mondta. Ranko Ostojic elvárja Görögországtól, Szerbiától és Macedóniától, hogy Horvátországhoz hasonlóan tartsák be az uniós rendeleteket. A migránsok nem eleve nyitott ajtón jöttek be az országba. Nekünk törvényben meghatározott kötelezettségeink vannak velük szemben, és a nemzetközi egyezmények alapján jártunk el - mondta.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/148464/

6-8 ezer bevándorlótól egy nap alatt bedobták a törölközőt...

Mi meg 200 ezernyivel küzdöttünk...

Nincs profilkép
#396 celiranyossan
2015-09-17 14:31:17

A Baranya megyei Illocskán megjelentek a migránsok!

Nincs profilkép
#395 Ares 826
2015-09-17 13:08:19

Válasz .Man #393. hozzászólásáraMenthetetlen a faszi, lemondtam róla. Ha neki így jó akkor éljen így, szerencsére messze vagyok tőle mint gondolkodásban mint távolságban.smile biggrinsmile biggrinsmile biggrinsmile biggrinsmile biggrin Van egy vicc a királyi udvar és az egyszerű adófizetőkről, na ez jut eszembe a fasziról.smile biggrinsmile biggrin

#394 Pityu73
2015-09-17 13:06:22

Válasz .Man #390. hozzászólásáraPersze, értem én. Polcorrect-nek kell maradni...

Amennyire tőlem telik, próbálom magam visszafogni. Ennél jobban sajnos nemigen megy...

Elég mélyen beleástam magam a témába és emiatt jól érzékelem milyen hatalmas veszélyforrás a mostani helyzet és nem könnyű megállni, hogy ne sokkoljam az olvasóközönség azon részét, aki ezt tudatlanságból, vagy a szemellenzője okán igyekszik elbagatellizálni.

(Teljesen bizonyos, hogy a bevándorlók tömegével több száz, több ezer isil terrorista érkezett Európába. Ide tehetnék néhány lefejezős videót, hogy mit művelnek ezek az állatok, de nem teszem, mert akkor tényleg elszabadulnának az indulatok a fórumon. Ami tényleg nem lenne jó, mert ez azon kevés helyek egyike, ahol szinte szabadon leírhatja az ember a véleményét.
Nem sok ilyen van.
Ezért tényleg jár nektek egy hatalmas: RESPECT!)

#393 .Man
2015-09-17 12:55:53

Válasz Ares 826 #391. hozzászólásáraVedd úgy, hogy ti voltatok most a nem teljes mértékben követendő példa smile biggrinsmile biggrinsmile biggrin

Nincs profilkép
#391 Ares 826
2015-09-17 12:37:47

Válasz .Man #383. hozzászólásáraMi a gondod velem, nem is írok annak a f....nak már rég óta meg nem is fogok????smile biggrinsmile biggrinsmile biggrinsmile biggrin

Moderátor által módosítva: 2015-10-29 10:04:29

#390 .Man
2015-09-17 12:22:16

Válasz Pityu73 #389. hozzászólásáraVéleményben majdnem egyetértek veled, ellenben a pont az ilyen megnyilvánulásokat kerüljük, hogy kivel mit kellett volna/ kellene csinálni.

Nem feltétlen csak az én személyes akaratom miatt...

Lehet vitatkozni, véleményt nyilvánítani a témáról, de ésszel.

#389 Pityu73
2015-09-17 11:59:53

Még egy fontos tényre hívnám fel a figyelmet:

A történelem folyamán, egy-egy birodalom bukását, széthullását, soha nem egy másik- nálánál erősebb - birodalom okozta, hanem a barbár hordák tömegeinek inváziója...

Szóval, itt a lét a tét! Európa a végóráit éli.

Hogy is mondta Fletó?

"el lehet itt még egy kicsit teszetoszáskodni, de sok választásunk nincs, azért nincs, mert elk....k..."

Lépni (lőni) kellett volna időben...

Érdekes, hogy abból nem lett világot bejárt hír, hogy ezek a drága muszlim "menekültek" a velük egy csempészhajóra szállt (egyébként valódi üldözött) keresztyén menekülteket nemes egyszerűséggel a tengerbe hajigálták...

Ezek soha nem fognak beilleszkedni az európai kultúrkörbe! Tessék megnézni a régóta bevándorlással sújtott nagyobb nyugati városok gettóit! Párizs, London, Marseille. Még a rendfenntartók sem mernek bemerészkedni. Pedig ezek jó része már 2.-3. generációs emberek. Ott születtek és mégsem tudnak integrálódni. Gyakorlatilag ugyanazon az életszínvonalon élnek, mint ha otthon maradtak volna. Egyszerűen azért, mert a kulturális fejlettségük, az őrzött szokásaik, vallási dogmáik, csak erre a szintre képesítik őket.

Moderátor által módosítva: 2015-10-29 10:03:59

#388 .Man
2015-09-17 11:43:17

Válasz Pityu73 #386. hozzászólásáraNem kergetem magam téveszmékbe, de a lakosságcsere a világ urainak akaratával meg a másokat titkos világi kormány ügynökeként beállítás az igenis a konteó kategória az én szememben legalább is.

Nincs profilkép
#387 Richard.
2015-09-17 11:38:43

Egyetértek nyirségivel. Moderáljátok,ami annyira durva,de a tények azok valósak. Ők keménytkü gyrekek,torok lvágó mutogatásokkal közlik brutalitásukat. Némelyik buggyant a tömegből. Mondva,neki nincs vesztenivalójuk. Szaladhat. Mi nem szaladunk,mert van ami ideköt,van vesztenivalónk,mint európaiaknak. Talán tksebbek az ittélők,mint ők . De nem mutogatnak olyant,mint ők. Dehát,hamenekültek.

#386 Pityu73
2015-09-17 11:30:47

Válasz .Man #384. hozzászólásáraAzért, óvatosan azzal a "konteo"-zással...

Ami pár éve a legvadabb konteónak számított és mindenki csak legyintett rá, vagy nevetett rajta, az ma kőkemény valóság...

Ha a népesség felhígítását gondolod konteónak, akkor eleve tévúton jársz, hisz legalább 2000 éve minden nagyobb birodalom alkalmazta/alkalmazza ezt a stratégiát...

#384 .Man
2015-09-17 11:12:15

Válasz nyírségi #380. hozzászólásáraMég az előző hozzászólásomhoz kapcsolódik:
Konteókba meg aztán végképp ne menjünk bele.

#383 .Man
2015-09-17 11:10:11

Való igaz, hogy a topic nem kapott moderálást már az elmúlt 150-200 hozzászólás óta, de a helyzet ugyanaz, mint az Aktuális politika topicban. Bár itt most nincs itt Ares és Claastra páros, de vegyünk egy kicsit vissza.

A topic azért jött létre, mert kíváncsiak voltunk a délen élő gazdák tapasztalataira, azt hiszem leírták és mindenki más is, hogy mi a véleménye.

Alapjában tudjátok, hogy a témákat szavakra moderáljuk, nem pedig felmerülő kérdésekre - válaszokra. Ettől függetlenül egymás és mások sértegetését fogjuk vissza.

Köszönöm

#382 medikus
2015-09-17 11:01:34

Válasz Ares 826 #377. hozzászólásáraVagy költözzön hozzájuk!!!smile thumbup

Nincs profilkép
#381 erdész59
2015-09-17 09:26:08

Válasz a2457 #371. hozzászólásáraDejavu....:Nándorfehérvár..,Hunyadi János
(földrajzilag csaknem ugyanott...,a történelem ismétli önmagátsmile confused)

Nincs profilkép
#380 nyírségi
2015-09-17 09:01:43

Válasz Richard. #378. hozzászólására
Csak megerősíteni tudom hozzászólásodat a Taldi 373 ra reagálva.
Nem előítélet ami ezt mondatja hanem az életem során szerzett tapasztalat.
Elmúltam tíz éves mikor 1944 október vége felé a front elért hozzánk és egy szerda reggel az oroszoknak "örülhettűnk"
Nem volt könnyü az élet de itthon maradtam.
Rokonnal, barátokkal beszéltem később akik elmondták hogy először bizony a lágerélet volt számukra kijelölve akkor is mikor korábban már kint élő rokonok kezeskedtek értük.
Nem követelőztek hanem megköszönték a kapott munkát támogatást. volt olyan aki családostól ment és több mint fél évet töltött lágerben,pedig valóban mérnök volt.
Erősítette aztán a német gazdaságot.
Ezek nem menekültek!Ezek honfoglalók ,akiket a lakosság csere végrehajtására szánnak a világ urai.
A taldi és hasonló "széplelkűek" pedig az"ötödik hadoszlop" tagjai kik igyekeznek a normális hazaszerető dolgos emberek agyát megzavarni a humánumra hívatkozva.
Amit pedig egyenes adásban a net-en tagnap látni lehetett borzasztóbb volt mint 1944 a "felszabadúúlók" bejövetele.

#379 Pintér Zoltán
2015-09-17 08:23:04

Válasz Taldi #373. hozzászólásáraÜdv
Tisztelt Taldi, nincs itt semmiféle felsőbbrendűségről szó.
Való igaz a gyűlölet nem jó tanácsadó , de a tények meg tények. Ne tévesszük szem elől hogy ők jöttek ide , s bizony nekik kell alkalmazkodni államunk berendezkedéséhez.

Egyébként meg tudnék mutatni más menekülteket ahol okos telefon és vastag pénztárca elvétve van , ők valóban menekültek.
Ezek az emberek akik ide jönnek egyébként igen jól szervezettek.

Nincs profilkép
#378 Richard.
2015-09-17 07:47:05

Válasz Taldi #373. hozzászólásáranem hiszem,hogy vallási beállítotíságot irtam volna. Csak azok érthetnek veled egyet,akik nem biztosítottak helyet nekik,akik körül nem mozozgnak,tanyáznak,tanyáztak,utaztak,valamint nem pucoltatták a két órás várakozásuk miatti retket,valamint,az okozott károkat nem hozatták helyrevelük. A miattuk okozott közlakßdési akadályok,magyar emberek utazásakor kialakult közlekedési káoszairól,amit miattuk türnek,a munkád elvégzésének hátráltatása plusz munkával,ami ttotális káoszhoz vezet,a jelenlétükben fellépő állandó fertőtlenítési problémákrol nem is beszélve. Mindezt a mi kis hazánk elvárja,hogy olyan legyen mint érkezésük elött. Ahány csoport,az eredmény utánuk lesujtó,de ugyanaz. A menekült olyan,mint a befogadott kutya. Nem mint a farkas. Ez a különbség. és ez még nem a rendőr,katona életképe volt.

Nincs profilkép
#377 Ares 826
2015-09-17 07:02:12

Válasz Taldi #373. hozzászólásáraVigyél belőlük haza többet is, majd meglátod mikor megerőszakolják a gyerekedet, elveszik a javaidat, kitúrnak a házadból. De lehet nem fogod meglátni mert előtte átvágják a torkodat! smile blinksmile blinksmile blink

Nincs profilkép
#376 Ares 826
2015-09-17 06:59:31

Válasz csoppika #374. hozzászólásáraTeljesen igazad van mindenben. Addig amíg mindent megkapnak ami nekik kell addig hallgatnak de ha valaki nemet mond nekik akkor már mindent szétvernek. Látható a tegnapi történetből a határ széli eseményekből!smile hammersmile hammersmile hammersmile hammersmile hammersmile hammersmile hammersmile karatekasmile karatekasmile karatekasmile karateka

#375 wernerj
2015-09-17 05:05:48

Válasz Taldi #373. hozzászólásáraTisztelt Uram!
Én találkozom ezekkel az emberekkel nap mint nap, munkámból kifolyólag sokat foglalkoztam velük. Nem tartom magam felsőbbrendű kereszténynek, csupán a saját családom biztonságát és jövőjét szem előtt tartó magyar ember vagyok. Nem értem, mi kifogásolni valót talál ebben a fórumtémában, hiszen a jelen helyzet mindannyiunk életére hatással van. Ha ez így folytatódik tovább, baj lesz. Sajnos be kell lássa: ezen a fórumon hülyeséget nem ír senki. Amennyiben továbbra is fűti a liberális emberbaráti szeretet, javaslom, vegyük fel a kapcsolatot, megmutatom Önnek, én miért nem értek egyet a véleményével.

#374 csoppika
2015-09-17 01:48:02

Válasz Taldi #373. hozzászólásáraTisztelt Uram! Majd ha esetleg az ön házába betelepülnek, aztán követelőznek, kérésre sem távoznak, akkor mit fog szólni?
Kíváncsi leszek, hogy ezek közül mennyi gondolja majd komolyan a munkát. És egyáltalán hol fognak dolgozni? Persze ha bejön a dolog, az a multiknak csak jó lesz, mert a béreket lehet majd lejjebb vinni.

Nincs profilkép
#373 Taldi
2015-09-17 01:37:57

Nem értek Önökkel egyet! Elkeserítő, hogy ennyi magát felsőbbrendű kereszténynek tartó, de gyűlölettel teli ember beszélget itt egy szakmai oldalon, olyan témában, amiről nem sokat tudunk, olyan emberekről, akikkel soha nem találkoztak. Gyűlöletből még soha semmi jó nem született, van rá elég szomorú példa a történelemben.

Nincs profilkép
#372 Richard.
2015-09-16 23:23:36

Válasz Sanyee #370. hozzászólásáraHát ja. A kerítésburogató képeket látva,nem értem,miért nem tudatosul bennük,hogy amelyik ország földje a lába alatt van,annak a törvényei vonatkoznak rájuk. Háború elöl menekülnek. Erre,itt dobálja a rendőrt.

Nincs profilkép
#371 a2457
2015-09-16 22:35:51

olvasta valaki az egri csillagokat ?
dejavu érzésem van.

#370 Sanyee
2015-09-16 22:33:52

Válasz Richard. #369. hozzászólásáraJó nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, de sajnos benne van a pakliban!
Láttuk, hogy Franciaországban mire volt képes 2 fegyveres a Hedbo esetnél. De itt már nem csak 2 ember van aki képes ilyenre.

Talàn tudsz arról a mondàsról, ami igy szol: “Eljön az az idő, amikor keresztény fejekkel lesz az ut kirakva”.

Nincs profilkép
#369 Richard.
2015-09-16 21:51:18

Àtdobtak kèt kiskorùt a kerìtèsen....smile cursinga gyerekeket is felhasznàljàk màr most....ha euròpa tudta a teroristàkat,mièrt vàrtak eddig,hogy ennyi ismeretlen itt legyen? Ennyire egy kormány sem hülye,hogy repülőn figyelik,ki utazik,a kukoricàban meg behozzàk az atomot is. Sok megvàlaszolatlan Kèrdès.. Ki,hol,mikor,mire szàmìthat? Elsősorban,a nagyvàrosok vannak veszèlyben? Ha biztosìtja valaki nekik,az eszközt,fèl eurôpa egy nap alatt romokban. Lehet. Ezt mièrt nem közlik? Megtudja az anarhiàt előzni,itt valamelyik orszàg? A menekültek,akik segìtsègre vàrnak. F..a.

Moderátor által módosítva: 2015-10-29 09:53:17

#368 Sanyee
2015-09-16 21:24:49

Válasz medikus #367. hozzászólásáraTV-be is mondák, nem csak egy szélsőséges oldal pletykája! De hány olyan jött még át akit nem ismernek, mert frissen toborzott IS-es!

Amúgy meg érdemes vigyázni ezekkel az emberekkel, nekik mi hitetlenek (értsd: nem muszlim emberek) értéktelenek vagyunk. Ezek olyan országokból jönnek, ahol a keresztyéneket fejeznek, és ha még nem is terrorista/szélsőséges, de már ilyen szemlélettel vannak! Aztán addig nyugi van még mindenki ad nekik mindent, meg nem kell várni 1 órát a határnál!

#367 medikus
2015-09-16 21:16:24

Válasz Sanyee #366. hozzászólásáraMa fogtak egy terroristát Röszkén a rendőrök!!Kuruczon láttam.

#366 Sanyee
2015-09-16 21:13:56

Ezek már csak ilyen terrorista bevédő hordák!

Belgiumba ha megadják a biometrikus adataikat, akkor kapnak rendes szállást, ehelyett inkább sátortáborokba laknak. Mégis mi alapján döntenek így? Ha tényleg rászorult menekültek, akkor ez semmi problémát nem kell, hogy jelentsen.

#365 .Norbert
2015-09-16 20:43:52

Facebookon talált nem kósza hír! smile scaredsmile scared

A Görög vámosok, összesen 14 hajókonténernyi fegyvert és lőszert találtak, a menekülttáboroknak szánt műanyag bútorok helyett!
/biztos, hogy háborúra kell berendezkedni!/
Akárki küldte, akárkinek, a szándéka nem menekülés, hanem támadás!!!

angolul tudóknak...

#364 Pityu73
2015-09-15 23:59:59

Válasz tivorany1 #362. hozzászólásáraMost én sem értek egyet Csaba testvérrel...

Nincs profilkép
#362 tivorany1
2015-09-15 21:35:32

Válasz Radocz #347. hozzászólásáraelég sokszor támogattam csaba testvért, mostmár nem fogom a keresztény szarságból régen elegem van, az elmúlt évben a főnökötök kezet csókolt krisztus gyílkosainak,most meg a hitetleneket akarja a keblére ölelni. talán jővőre kötelező lesz b....nak lenni ha megkereszteltek.?

Moderátor által módosítva: 2015-10-29 09:49:42

#361 Északi
2015-09-15 08:09:00

Jó reggelit , olvasgattam hogy kerítés meg hogy áram , meg mit tudom én még mi nem kell túlbonyolítani , hívni kell pár székelyt. smile lol smile devil

Elbújnak a gabona és kukorica táblákba a betolakodok , akkor meg ötvözni kell a régit és az újat . smile lol smile devil

#359 Zoli 63
2015-09-11 13:32:19

Talált kommentek ! ! ! --- >>> Ausztriában dolgozok, bútorasztalosként. Minden nap találkozok osztrák emberekkel az otthonukban, a privát szférájukban.

Kicsit Nógrádi Györgyösen smile hangulatjel
1!!! Az osztrákoknak k....ra elegük van az összes bevándorlóból, akik nem dolgozni, hanem a rendszert kihasználni mennek ausztriába. Eddig nem találkoztam olyan osztrákkal aki örülne ennek.
De mivel az osztrák "értelmiség, politika, üzleti szféra sakkban tartja őket(kirúgások a bevándorlás politika kritizálása miatt), ezért kussolnak.
2!!! Az osztrákok nagyrésze az FPÖ-re fog szavazni a választásokon!
3!!! Ha szóba kerül a kerítés, akkor csak annyit kérdeznek, hogy miért nem vezetnek bele áramot???!!!
4!!!!
Ha megmondom, hogy magyar vagyok, akkor az összes vevő fellélegzik, mert tudja, hogy minden munka rendben el lesz végezve. / FPÖ = ottani Jobbik / ------------- ------- >>> Belgiumban detto! Gyulolik a bevandorlokat vagyis az eloskodoket( kozben meg a mediakban hangoztatjak, hogy szivesen fogadunk be bevandorlokat) a nep meg haborog , sot a rendorok is kokemenyen bannak a bevandorlokkal akin latszik, hogy nem igazi belga! Bar en soha nem ereztem a megkulonboztetest( tuti azert mert en mindig dolgoztam . ----------------------------------- >>> 10 évig dolgoztam Ausztriában töbségben a volt Jugoszlávia területéről származó emberekkel ( egy részük egykori menekültek). Munkályuk egy nagy nulla, de ők akarnak mindent és mindenkit irányítani. Állandó konfliktus források ( egymás közt is), primitívek (2 egyjegyü számot fejben összeadni csak nehezen tudnak), mindent fordítva logikátlanul csinálnak. Volt kivétel is de kevés. Az osztrákokkal jó viszonyban voltam és ők is utálták a jugókat. A mostani migránsok is egy polgárháborús országból jönnek mint anno a jugók, a sérelmeiket és azokat a tulajdonságaikat amik a háborúba vitték őket szintén hozzák magukkal. Ha nem ébred fel nagyon gyorsan az EU hamarosan nagy szarban leszünk. Ja és tényleg a magyarokat szeretik az osztrákok, mert tudják hogy minőségesebb és gyorsabb munkát végeznek, mint a jugó meg a török. -------------------------- >>> Minden híresztelés ellenére,mindenhol szeretik a magyarokat,velünk itt pedig épp az ellenkezőjét akarják elhitetni ------------------- >>> Ez mind nagyon igaz amit itt irtok.26 èvig èltem Svàjcban de az emberek ugyan igy vèlekedtek. A baj a politikusokkal van. De legtöbbje èrdekelt az olcso munkaeröben. Akkoriban a Jugok jöttek. Èpp elèg volt belölük. A Kosovo menekült is sok gondot okozott. A beilleszkedèst meg felejtsük el.

Moderátor által módosítva: 2015-10-29 09:46:56

#358 Radocz
2015-09-11 09:47:27

Válasz medikus #355. hozzászólásáraRépa kapáláskor a magasfeszültség alatt csak a hangját hallottuk az áramnak.
Elég félelmetes volt az is.

Aki az uborkáját árammal védte, majdnem ráhúzták a vizes lepedőt.

smile cowboy

#356 Radocz
2015-09-11 09:37:45

ennyi ésszel elmehetnénk Miniszteri tanácsadónak.?

smile cowboy

#355 medikus
2015-09-11 09:36:05

Válasz Sanyee #351. hozzászólásáraMax 400 kilovolt.Az igen .Annak van szívó ereje,áthúz 1 méterről,és van lépésfeszültség.Csak ugrálva páros lábbal lehet elmenekülni belőle!smile thumbupcool

#354 Radocz
2015-09-11 09:35:34

Válasz Sanyee #349. hozzászólására "10-es vasból több "

Felénk ami vasból vagy fából van, azt mindent visznek.

A beton oszlopot kivették a földből és a benne levő hatos vasat leadták a méhnek.

Ha 10 000 [V] lenne benne az is könnyen kikapcsolható.

Bármilyen kerítésen az nem megy be, aki nem akar. A kutyát megmérgezik, de arra a hozzáértők biztos tudnak megoldást.

A pulit tartják észlelésre, a nagyobbakat, elijesztésre. Na meg az emberi felügyelet az így is úgy is elengedhetetlen.

A közelben levő tengeri meg már nem sokáig nyújt védelmet. Röhej, hogy mutatja a TV, hogy beszaladnak az emberek.
Két három kombájn befejezné secc perc alatt a bújácskát.

smile cowboy

#352 medikus
2015-09-11 09:31:28

Válasz Sanyee #351. hozzászólásáraSemmi értelme!Azt is meg lehet rongálni.Rövidre lehet zárni!Kutya többet ér!Mikor a kerítést vagdossa,és szembenéz rá egy jó kuvasz,vagy roti,meggondolja hogy jön e még,vagy hova jön!smile thumbup

#351 Moderátor
2015-09-11 09:20:14

Moderálási elveink miatt törölve: 2015-10-29 09:39:49

#350 Moderátor
2015-09-11 09:19:25

Moderálási elveink miatt törölve: 2015-10-29 09:39:21

#349 Sanyee
2015-09-11 09:18:21

Válasz Radocz #348. hozzászólásáraKerítés elé 5 méterre 10-es vasból több soron, oszlopra kifeszített kerítés kéne. Amire mindre külön menne egy bikább villanypásztor. Ahhoz nem nyúlnának és kiírni rá, hogy High Voltage!
Talán már mindannyiunkat rázott meg villanypásztor, nem halálos, de biztos nem akarunk még egyszer hozzá nyúlni!

#348 Radocz
2015-09-11 08:58:42

Mondottam volt, hogy nagy termetű kutyusok a határ innenső oldalára.

A harmadik illetéktelen átjövő (menekült) után nem lesz próbálkozó, csak a hivatalos beléptető kapun keresztül.

Vagy tévedek?

smile cowboy

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Mit érdemes még tudni az osztatlan közös tulajdon megszüntetéséről?
Mit érdemes még tudni az osztatlan közös tulajdon megszüntetéséről?
Érdemes minél részletsebben ismerni a lehetőségeket.
Fókuszban a kukorica – nem véletlenül
Fókuszban a kukorica – nem véletlenül
Az Agroinform.hu heti hírösszefoglalója.
John Deere 8330
John Deere 8330

25.500.000 Ft

John Deere 8230
John Deere 8230

23.000.000 Ft

Rövidtárcs Sokoró 5 méteres
Rövidtárcs Sokoró 5 méteres

4.300.000 Ft

Eladó vagy cserélhető törpe kosorrú lógófülű nyúl
Eladó vagy cserélhető törpe kosorrú...

12.000 Ft