Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz avm #3319. hozzászólására
Mar nem is érdemes válaszolni erre az ár változást reggel tíz órakor mondtak meg amúgy könnyen beszélsz amikor neked szólnak hogy ár változás lesz el tudod dönteni hogy adod vagy nem az áru a tied a vevo meg én vagyok a minősítés meg a Huto ház .amugy te is azt szereted a föld végen kifizessék az árud ..... Aztán a kamion rostokol 37 órát amíg le pakolják és a veszteség az enyém te nyugodtan alszol én meg nem csak amikor kifizettek a számlám.
Azért szívesen vennem ha fel hívnál szívesen meg beszélnem veled udv Albert
Én valalom magam te mert nem ? ???
Üvözletem.
Napi áron (110.-Ft/Kg) továbbra is várjuk leendő partnereink,termelők jelentkezését Nemes bodza felvásárlására és a hosszútávú együttműködésre.
Biztosíthatlak Kft.06305447377
Válasz albert01 #3315. hozzászólására"Egy üzleti megegyezés során , amiben előre szóltam ,hogy már az ár a mai napon váltózni fog,amiről ön tudomást vett"
Hagyjuk már ezt az óhéber fal dumát.
Ha tudtad, hogy változni fog az ár miért nem úgy egyeztél meg!
A tisztességes feldolgózókban és kereskedőknél nem így megy az árváltozás... ez csak a lehúzásról szól, meg persze a tisztességedről.
Válasz albert01 #3315. hozzászólásáraA cigá...ozásért és az antiszemita megjegyzéseimért bocsánatot kérek.
Azt a részét a hozzászólásomnak őszintén sajnálom.
Válasz Kicsi1234 #3296. hozzászólásáraTisztelt asszonyom !
Ön ,ismeretlenül sértegeti a személységemet .
Egy üzleti megegyezés során , amiben előre szóltam ,hogy már az ár a mai napon váltózni fog,amiről ön tudomást vett. 2dr. Autòt rendelt ,majd ezt váltóztatta egyre . Oda rendelte a bérautót 300 rekesszel, nem volt meg a Szedő csapat, 17 óráig nem tudott be gyűjteni 160 rekeszt ,11 órakor szóltam az ár változásról ..Dupla szállitási költséget csinált plusz söför és üzemanyag ezt vontam le, ezért lett az ár 65 ezer Ft .Azt nem várhatja el valaki, hogy a szervezetlenség miatt én viseljem a veszteséget . Nem 6 -7 Szedővel kell szüretet vállalni. Még egyszer a becsületem ne sértse meg .
Főként ,milyen jogon ... le nyilvánosan ? Becsület sertés miatt jogi útra is terelhetném az ügyet . Kérném nyilvánosan nyilatkozon ,kérjen bocsánatot .
Tisztelettel Albert
Válasz csizmás kandúr #3312. hozzászólásáraNekünk több lett, az öreg ültetvény, hozta a meghagyott fánként a 13,64 kg-ot. A másik régi ültetvényben volt lefolyás, de a tavalyinál többet szedtünk.
Az új ültetvény pedig jelentősen többet hozott, mint számítottunk.
Nehéz sarcolni, eddig 24%-öt tévedtünk.Lopás nem volt, mert akkor menekültek el, amikor kora reggel mentek ki a traktorok. Hátra hagytak pár festékes kannát és lavórt. Mi körbe kombinátorozzuk az ültetvényeket, még szüretkor is, kivétel a bekerített.
A többlet oka a rengeteg eső, + az öreg ültetvény istálló trágyázása lehet.
Az újon lenne még egy szedés.
.
Válasz Kicsi1234 #3309. hozzászólásáraAzt hogy ne szüret után akarjon kutakodni,és bizonygatni hogy mennyi lett a termés!A 80 q az sok mindentől függhet!Ki mennyit költ rá.Miből állapítja meg szüret után?
Kiskőrősön 112Ft őstermelői - 127 áfás ár van, csak kell hozzá egy korrekt kapcsolat...
Van ennél magasabb ár is, nem hergelve a népet, nem írom le csak jó minőség kell hozzá, és előre szerződés, de mint ahogy Végh írta korrekt kapcsolat, de ez sajnos sok termelőre nem igaz!
- nem kéne áfát csalni, meg adni kell a nevünket előre megbeszélve, s nem 3 helyre bejelentkezni.
Azért érdekes Kecel pl: van 400 ha az 8 tonnával is számolva 3 000 tonna s menyi megy a csak hivatalosan dolgozó helyi tészhez??? 300 tonna!!!
az idei betakarítás után indulnak a Nav ellenőrők van egy orzságos termésátlag ugye...
S aki olyan hülye volt, hogy legalább nem adott le 4 tonnát hivatalosan az magyarázza meg hova lett a bodzája...
Tudjátok ez úgy működik, hogy megállapodtok 100Ft-ben majd miután felpakoltátok az árút különböző ügyekre hivatkozva, csak 65Ft ért fizetik ki. Ez egy tipikus ****s átverés.
Úgy érzékelem aki tavaly aratott az most szív mert a neppereknek nincs jó áruk?
miért?
mert a megbízható termelők elég árut tudnak szállítani, annyit amennyi a vevőkek kell, mert szinte egyszerre érett meg az országban a bodza.
Így aki megbízható, annak ma is 140 Ft az ár aki meg sehovasem tartozik szabadúszó, az ki van szolgáltatva, s ha netalántán 80 Ft-tal kínálják meg az pont 80 nnal több, mint a 0 ha a fán maradna,
Ütemezni kell a beszállítást és akkor marad ez az ár, mert kell a gyáraknak a bodza csak nem egy hét alatt !!!!
6273 hozzászólás
Válasz avm #3319. hozzászólására
Mar nem is érdemes válaszolni erre az ár változást reggel tíz órakor mondtak meg amúgy könnyen beszélsz amikor neked szólnak hogy ár változás lesz el tudod dönteni hogy adod vagy nem az áru a tied a vevo meg én vagyok a minősítés meg a Huto ház .amugy te is azt szereted a föld végen kifizessék az árud ..... Aztán a kamion rostokol 37 órát amíg le pakolják és a veszteség az enyém te nyugodtan alszol én meg nem csak amikor kifizettek a számlám.
Azért szívesen vennem ha fel hívnál szívesen meg beszélnem veled udv Albert
Én valalom magam te mert nem ? ???
Válasz Kicsi1234 #3298. hozzászólásáraNekem csak pozitív tapasztalataim vannak az úrral kapcsolatban!
Korábbi megjegyzese elég durvára sikerült.
Üvözletem.
Napi áron (110.-Ft/Kg) továbbra is várjuk leendő partnereink,termelők jelentkezését Nemes bodza felvásárlására és a hosszútávú együttműködésre.
Biztosíthatlak Kft.06305447377
Válasz avm #3319. hozzászólásáraJah...más...disznó... Este 320 megegyezés...reggel szállítás...290...napi ár van...
Válasz albert01 #3315. hozzászólására"Egy üzleti megegyezés során , amiben előre szóltam ,hogy már az ár a mai napon váltózni fog,amiről ön tudomást vett"
Hagyjuk már ezt az óhéber fal dumát.
Ha tudtad, hogy változni fog az ár miért nem úgy egyeztél meg!
A tisztességes feldolgózókban és kereskedőknél nem így megy az árváltozás... ez csak a lehúzásról szól, meg persze a tisztességedről.
Válasz albert01 #3315. hozzászólásáraEz nekem olyan mintha téged vertek volna átt...
Helló szabolcsa valaki nem vásárol még fel bodzát???
Válasz albert01 #3315. hozzászólásáraA cigá...ozásért és az antiszemita megjegyzéseimért bocsánatot kérek.
Azt a részét a hozzászólásomnak őszintén sajnálom.
Moderátor által módosítva: 2016-09-05 08:46:09
Válasz Kicsi1234 #3296. hozzászólásáraTisztelt asszonyom !
Ön ,ismeretlenül sértegeti a személységemet .
Egy üzleti megegyezés során , amiben előre szóltam ,hogy már az ár a mai napon váltózni fog,amiről ön tudomást vett. 2dr. Autòt rendelt ,majd ezt váltóztatta egyre . Oda rendelte a bérautót 300 rekesszel, nem volt meg a Szedő csapat, 17 óráig nem tudott be gyűjteni 160 rekeszt ,11 órakor szóltam az ár változásról ..Dupla szállitási költséget csinált plusz söför és üzemanyag ezt vontam le, ezért lett az ár 65 ezer Ft .Azt nem várhatja el valaki, hogy a szervezetlenség miatt én viseljem a veszteséget . Nem 6 -7 Szedővel kell szüretet vállalni. Még egyszer a becsületem ne sértse meg .
Főként ,milyen jogon ... le nyilvánosan ? Becsület sertés miatt jogi útra is terelhetném az ügyet . Kérném nyilvánosan nyilatkozon ,kérjen bocsánatot .
Tisztelettel Albert
Moderátor által módosítva: 2016-09-05 08:01:08
Válasz csizmás kandúr #3312. hozzászólásáraNem,van akinek 1.5ha-n lett 170q!!
Válasz csizmás kandúr #3312. hozzászólásáraNekünk több lett, az öreg ültetvény, hozta a meghagyott fánként a 13,64 kg-ot. A másik régi ültetvényben volt lefolyás, de a tavalyinál többet szedtünk.
Az új ültetvény pedig jelentősen többet hozott, mint számítottunk.
Nehéz sarcolni, eddig 24%-öt tévedtünk.Lopás nem volt, mert akkor menekültek el, amikor kora reggel mentek ki a traktorok. Hátra hagytak pár festékes kannát és lavórt. Mi körbe kombinátorozzuk az ültetvényeket, még szüretkor is, kivétel a bekerített.
A többlet oka a rengeteg eső, + az öreg ültetvény istálló trágyázása lehet.
Az újon lenne még egy szedés.
.
Válasz Gox #3307. hozzászólásáraés tényleg ellopták.......meg kevesebb is lett az idén mint máskor. Ezzel csak én jártam így?
Válasz Kicsi1234 #3309. hozzászólásáraAzt hogy ne szüret után akarjon kutakodni,és bizonygatni hogy mennyi lett a termés!A 80 q az sok mindentől függhet!Ki mennyit költ rá.Miből állapítja meg szüret után?
Mi kivárunk! Gyakorlatilag semmit sem szedtünk. Talán kedden.
Válasz medikus #3308. hozzászólásáraezen mit értesz?
Válasz Gox #3307. hozzászólásáraPéldául.De kimehetne az ellenőr szüretelni is,akkor jobban látná,mennyi lett!
Válasz Csyzy #3306. hozzászólásáraEllopták....
Kiskőrősön 112Ft őstermelői - 127 áfás ár van, csak kell hozzá egy korrekt kapcsolat...
Van ennél magasabb ár is, nem hergelve a népet, nem írom le csak jó minőség kell hozzá, és előre szerződés, de mint ahogy Végh írta korrekt kapcsolat, de ez sajnos sok termelőre nem igaz!
- nem kéne áfát csalni, meg adni kell a nevünket előre megbeszélve, s nem 3 helyre bejelentkezni.
Azért érdekes Kecel pl: van 400 ha az 8 tonnával is számolva 3 000 tonna s menyi megy a csak hivatalosan dolgozó helyi tészhez??? 300 tonna!!!
az idei betakarítás után indulnak a Nav ellenőrők van egy orzságos termésátlag ugye...
S aki olyan hülye volt, hogy legalább nem adott le 4 tonnát hivatalosan az magyarázza meg hova lett a bodzája...
Válasz Kicsi1234 #3301. hozzászólásáraPersze biztatják az embert,hogy lesz ez még 80 is...
Válasz Kicsi1234 #3301. hozzászólásáraTegnap100- 110 volt Soltvadkerten,úgy hallom Kiskőrösön is ennyi. Persze ez már komp felárral.
Válasz Kicsi1234 #3301. hozzászólására3243hsz-ra menj vissza!Még utána rám írt Emailt,hogy ne írjak ilyeneket!!!!!
Válasz Kicsi1234 #3300. hozzászólására80-90 forintot beszélnek. Heves megye
Tud valaki valamit a piacról?
Tudjátok ez úgy működik, hogy megállapodtok 100Ft-ben majd miután felpakoltátok az árút különböző ügyekre hivatkozva, csak 65Ft ért fizetik ki. Ez egy tipikus ****s átverés.
Moderátor által módosítva: 2016-10-14 11:02:27
Válasz Kicsi1234 #3298. hozzászólásáraMi történt?
Válasz Kicsi1234 #3297. hozzászólásáraalbert01 alatt forumozik. át fog verni!!!
Figyelem figyelem!!! A 06706039032-számot senki se hívja! becsapnak!!!
Moderátor által módosítva: 2016-09-05 07:51:44
Figyelem figyelem!!! A 06706039032-számot senki se hívja! , becsapnak!!!
Moderátor által módosítva: 2016-09-05 07:52:20
Válasz Csyzy #3293. hozzászólásáraAkinek korrekt kapcsolatai vannak, az nyugodt is lehet
Válasz wolffy #3291. hozzászólásáraGombaölővel permeteztem az plusz két hét
Én még csak most szedem de nem is tudom az árat, majd szezon után kiderül, de nyugodt vagyok...
Ki mivel zárja le az évet?Műtrágyát használtok?
Válasz SSIKK #3287. hozzászólásáraMég rajta van?Nem hullik?Van aki még átveszi ilyenkor?
Válasz Csyzy #3286. hozzászólásáraMifelénk is rajta van.. Ti mennyiér attátok le?
Ma lesz ár, holnap lehet szedni.
Mi végeztünk már, utószüret még jó lenne, ha lehetne.
Válasz Csyzy #3286. hozzászólásáraMég rajta van naponta előkerül egy kereskedő
Válasz Csyzy #3286. hozzászólásáraMég rajta van naponta előkerül egy kereskedő
Mindenki leadta eladta leszedte nagyon kihalt lett a fórum...
Válasz albert01 #3284. hozzászólásáraMennyiér veszitek átt?
nemes Bodzat vásárolok termelőtől
Tel 06706039032
Idei legsúlyosabb ernyő:
Válasz zsuzsirafael29 #3279. hozzászólásáraKöszönöm
Úgy érzékelem aki tavaly aratott az most szív mert a neppereknek nincs jó áruk?
miért?
mert a megbízható termelők elég árut tudnak szállítani, annyit amennyi a vevőkek kell, mert szinte egyszerre érett meg az országban a bodza.
Így aki megbízható, annak ma is 140 Ft az ár aki meg sehovasem tartozik szabadúszó, az ki van szolgáltatva, s ha netalántán 80 Ft-tal kínálják meg az pont 80 nnal több, mint a 0 ha a fán maradna,
Ütemezni kell a beszállítást és akkor marad ez az ár, mert kell a gyáraknak a bodza csak nem egy hét alatt !!!!
Válasz albert01 #3274. hozzászólásáraÜdv!Mennyiért veszed a nemes bodzát?
szia 100ft enyingen 06305437516
szia enyingen smuki 100ft ert 06305437516
szia 100ft enyingen 0630543
7516
szia 100 ft enyingen
ad meg az elèrhetősèged
Válasz S.T.A.L.K.E.R. #3273. hozzászólásáraValaki tudna egy telefonszámot adni,vagy valami elérhetöséget ahol vad Bodzát vesznek át?
nemes Bodzat vásárolok termelőtől
Tel 06706039032