Hirdetés
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- S.O.S. új
- Japán kistraktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- AKG támogatás új
- Mezőgazdasági támogatások, agrárpályázatok új
- Zene, ami boldoggá tesz... új
- Vadkártérítés új
- Fronttartály, fronthidraulika és minden ami előre kell új
488 hozzászólás
Válasz Tomi81 #286. hozzászólásáraNincs idő...
Válasz Tomi81 #286. hozzászólására'x volt szerencsém HW6011-hez, amin 80cm fliegl oldalak voltak. Alul nyílós, ott 1 retesz volt középen. Annyi, hogy talán vastagabb anyag volt 1-2mm-el. Meg olyan láncszem szerű volt a "fészek", itt u vas féle, 40mm hosszan. Lehet amiatt be fog szorulni... Bízom benne, hogy vágóval kijön. Ha nem, a B terv: Másik oldal lenyit, aztán csak bírok ezzel is...
('mer ugye a billentő fülben 1000+ éve benne vannak a nem gyári csavarok(sajna nem rozsdamentesből)
Válasz csoppika #284. hozzászólásáraÉs azt ki fogod tudni nyitni ha tele a pót?
Szerintem jobban jársz, ha megcsinálod úgy ahogy a gyári kocsikon van. Nem olyan bonyolult, jobban tart, kinyitni is könnyebb lesz.
Válasz Tomi81 #283. hozzászólásáraKérdés, hogy terhelés alatt ki tudom-e ütni...
Meg valahogy a reteszek "nyírási" rését le kell redukálnom. Görbe a plató, alul középen vagy 15(a másik felén 20)mm-re szélesedik a rés...
Nem volt kedvem(meg idő meg pénz, főleg idő) szétvágni(levágni) az alsó zsanéroknál a hengerelt L szelvényt. Olajemelővel baszott hajolni. Tartják a segédalváz nyúlványok kb...
Válasz Tomi81 #283. hozzászólásáraHegyezd a szemed, van 2 "disznóól ajtó" retesz is... Vagy így is kevés?
Válasz csoppika #282. hozzászólásáraSzerintem az alul nyilónál kevés lesz a két zár
Nagyjából elkészült...
Srácok. 5méteres pótkocsi oldalakhoz milyen vastag trapézlemez kellene? Milyen bordázattal?
Válasz Ragó Balázs #276. hozzászólásáraEz Rába hidas BSS ilyen van nekem is! Ebben olaj van a kerékagyban!
Válasz Ragó Balázs #276. hozzászólásáraKár hogy nincsen az egész kocsiról kép. De a futómü, rugók és a fék elhelyezkedése szerint BSS 16.12 PS2 pótkocsira tipelek.
Válasz Ragó Balázs #276. hozzászólásáraFelenk ezt csak 12t nak hivjuk ,balonkerekes vagy dupla kerekes??
Válasz Ragó Balázs #276. hozzászólásáraTeee... Kicsit panorámásabb fotó nincs??? A s@ggembe fotózok, arról se állapolítod meg, hogy micsoda...(ez kicsit erős...de ittam)
Válasz csoppika #273. hozzászólásáraIlyen a fék kulcs rajta és a vonorúd is így kapcsolódik az eddig latottaknál màshogy volt megoldva
Válasz lorant90 #274. hozzászólásáraDDR-es híddal gyárilag/maszek szerelt hidas a téma..
Válasz csoppika #273. hozzászólásáraRaba hidas dupla kerekesrol van szoo ???
Válasz Ragó Balázs #267. hozzászólásáraA kocsiról komplettó kéne a kép...
Válasz rsandor #271. hozzászólásáraVan Rába hidas nekem is van olyan!
Válasz Claastra. #270. hozzászólásáraIlyet se láttam /Hallottam/ még, azt hittem hogy max rába hidas van még a gyárin kívül.Erre mondják mindig tanul az ember. Én kérek elnézést.
Válasz rsandor #269. hozzászólásáraSándorom ,azt írta ,hogy a hídon találta a tipustáblát ami a hídé,rába hidas is volt,lehet ezt éppen Hw hiddal szerelték
Válasz Ragó Balázs #267. hozzászólására Biztos vagy benne hogy ez bss ?
Válasz csoppika #265. hozzászólásáraOtt lehet töb mindent venni. Multkor gúnyból egy társalgási oldalon azt írták a szlovák védelmi miniszternek, hogy a katonaságtól eltünt töb ezer géppuska töltényt viszavásárolhatja a hadsereg a bazos oldalról, hogy üljön a raktárkészlet.
De viszetérve a valósághoz, ott tényleg sok mindent meg lehet veni.
Válasz csoppika #266. hozzászólására
Válasz Ragó Balázs #262. hozzászólásáraA kép feltölt,mikor alul megjelenik kicsiben, ráklikkelsz a "beilleszt"-re..
Válasz Sk Laci #264. hozzászólásáraMajd rendel a bazosról és beleveri maga
Válasz Ragó Balázs #261. hozzászólásáraTegyél be pár képet a pótkocsiról, lehet könyeben kapnál választ, mint így látatlanban.
Melékesen az adatok egy kis pléhtáblán vanak beleőtve a pótkocsi korbáján az első jobb sarokban.
Amelyen ifa felirat van és AS 1000/988as tipus van feltüntetve
Válasz Ragó Balázs #261. hozzászólására
Sziasztok segítséget szeretnék kérni! Vettem egy bss pótkocsit és alktrészekre volna szükségem hozzá de nem találok semmi tipust rajta csak a hatso hidon egy adattáblát. Van itt olyan esetleg aki jobban ért hozzá és segítségét kérhetném. Előre is köszönöm!
Válasz stocklattila #258. hozzászólásáraEurotrade Kisigmánd pl, vagy ples...
Válasz stocklattila #258. hozzászólásáraÚgy rémlene mintha 10 lukas felnije lenne... Lehet vmi régi kamion pótkocsi felni is jó rá... Az új olyan 22-25plusz fa. A gumi az utoljára vágott használt errefele 25kb...
Szép napot mindenkinek!
Segítséget kérnék, hogy ikerkerekes bss billenős pótkocsit szeretném átszerelni szimpla kamion kerekesre, hol lehet komplett kereket felnivel kapni hozzá, és kell-e mást is módosítani hozzá, és nagyságrendileg milyen költséggel járna.
Válaszokat előre is köszönöm.
Válasz Sk Laci #256. hozzászólásárategnap reggel mentem volna hozza de elötte este visszamondta pedig kép alapján jó lett volna
Válasz Pampalini #255. hozzászólásáraA másik darabot sem?
Elnézést, nem tudtam róla, hogy meggondolta magát.
Válasz Sk Laci #253. hozzászólásáraSajnos meggondolta magat megseadja el
Válasz Sk Laci #253. hozzászólásárapenics.roland@freemail.hu köszönöm!!
Válasz Pampalini #252. hozzászólásáraAdjál egy email címet, átküldöm a mobilszámot. Nem akarom nyilvánosan.
Válasz Sk Laci #248. hozzászólásáraHa rendbe van végülis az se baj ha eladó akkor köszönettel fogadom a segitséget
Válasz Pampalini #249. hozzászólásáraSzerdahelytől talán 70 km keletre van amiről én tudok. Az papírilag rendben van, mert nálam is voltak vele aratáskor kisegíteni.
Válasz Sk Laci #248. hozzászólásáraHa rendbe van végülis az se baj ha eladó akkor köszönettel fogadom a segitséget
Válasz Sk Laci #248. hozzászólásáraKöszönöm szépen azt kérdeztem de sajnos nincs papirja
Válasz Pampalini #245. hozzászólásáraNéz be a Bazos oldalra. Mult héten látam ott egy 6 méterest Dunaszerdahelyen. Ha megtalálod csörgesd meg. A tulaj fog tudni magyarul. De ha érdekel, nálunk is rákérdezhetek egyre, ami nagy valószinüségel eladó. Ezen ha jól emlékszem 90% gumik vanak, és rendben van.
Keresgethetek tovabb....
Válasz Pampalini #244. hozzászólásáraMivel használatba vannak...
(Csak vicc vót...)
A felújítás persze rájuk férne...bányamunkából jö(he)ttek pár éve... De azért használható mindegyik...
Elsosorba hat meteres a terv de ha nem talallok akkor jo lesz az otmeteres is felépitmény nem is kellene ugyis masikat tetetek rá...
Van neki harom es nem elado?
Válasz csoppika #241. hozzászólásáraJa , nálunk is hirdeti a koma, csak 700e...
Válasz csoppika #241. hozzászólásáraPlusz 100 ojró a kinti eredetvizsga, meg nevedre is körmölik kint...
Válasz Pampalini #239. hozzászólásáraEhun e... Plusz 70-100 körül a magyar papiros..
https://stroje.bazos.sk/inzerat/75700579/Predam-vlecku-BSS-1612.php
Válasz Pampalini #239. hozzászólásáraVan itt a szomszédban 3, elviheted felújítani, de nem eladó...
Üdv!nem tud valaki felujitasra szorulo billencs bss-t 5vagy 6meterest