Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2094. hozzászólásra
de jó bp.piac igazából csak az árak érdekelnek,azon a részről az a hír járja sok árut kivisznek a románok
hálla Istennek ne csak hozzák befele a sok importot nem piacolok nagykeresnek hordom és a tésznek de utobbi sajnos nehezen fizet
Laura gyomirtásra használt már valamelyikőtök Racert vagy Dualt? Milyen lett így a gyomirtás? Esetleg más burgonyafajtáknál használata esetén is szívesen veszek véleményeket.
Neem!!!!Épp hogy magas árakat olvastam a Pesti piacról!!!De van hova rakni és el is van rakva..De van fejesből kb 100mázsa+ meg répából is egy 300láda ami nem fog elmenni a kispiacon...Azt kell valamerre vinni..
Jól terem csak mindent meg kell neki adni...egy cleo,vagy kondor sokkal igénytelenebb mint a laura...Ez Rengeteget köt,és ha valamit ebaco akkor aprók maradnak...Pesti Nagybaniról nincs infód?fejes ,répa érdekelne..A neten nézegettem de kicsit valótlan árak vannak ott szerintem..
9498 hozzászólás
Válasz #2098. hozzászólásra
Majd később most még nem aktuálisak ezek a dolgok. Nem annyira fontos.
Válasz #2097. hozzászólásra
Nyissál Káposztafélék, vagy amit akarsz.....
Valami jól tárolható téli fejeskáposztafajtát tudna valaki mondani?
Nem akarok új topicot nyitni ennek a kérdésnek.
Válasz #2095. hozzászólásra
Jól vagy informálva.....Ha nem lennének a románok meghalna a piac.. A szép burgi 1500-1800,a szép répa 1800-2000,a szép zöldség 2000-2400...
Válasz #2094. hozzászólásra
de jó bp.piac igazából csak az árak érdekelnek,azon a részről az a hír járja sok árut kivisznek a románok
hálla Istennek ne csak hozzák befele a sok importot nem piacolok nagykeresnek hordom és a tésznek de utobbi sajnos nehezen fizet
Válasz #2092. hozzászólásra
Mellém áhat...Én szinte mindent kispiacon adok el...Oda úgyse jön...
Válasz #2091. hozzászólásra
Hűűű...Odáig nem megyünk...a BP nagybani nem jó???
Válasz #2090. hozzászólásra
Az téged ne érdekeljen...
Elég az h. mélléd m1 árulni........
Válasz #2090. hozzászólásra
pest megye
Válasz #2088. hozzászólásra
Merre lax???
Szerintem ezt e-mailba beszéljétek meg.
van zöldség ,répa,krumpli,cékla és feketeretek.itt minden eladó!
Válasz #2086. hozzászólásra
Neked nagyon bejön ez a kis coll-i..
Válasz #2084. hozzászólásra
Nem jönne, ha előtte elkapná valaki.
(Csak vicc!)
Válasz #2084. hozzászólásra
ááánem...veszek tőle ha szép és jó áron adja...Tévedni teccett most Paldoobá....
Válasz #2083. hozzászólásra
Fosol mi?
Jön a konkurrrrensssss!!!!!
Válasz #2082. hozzászólásra
miért van zöldséged???
tud valaki árakat a dorozsmai nagybanin krumpli,sárgarépa,berliniköszönöm előre is!
Válasz #2077. hozzászólásra
199 volt nem? Azért a lélektani árat ne lépjék már át. Keresnek rajta pár forintot.
Válasz #2079. hozzászólásra
Nem nézted lehet hogy szüzek szedték...azé ilen drága..
Válasz #2078. hozzászólásra
kilóját!!!!!!
Válasz #2077. hozzászólásra
5kg???
Válasz #2074. hozzászólásra
a corába 200-ért láttam
Válasz #2073. hozzászólásra
Vigyázni kell,de használni lehet..Ésszel.....Kis dózisban,megfelelő viaszréteggel...
Válasz #2074. hozzászólásra
Én ezeket hallottam:
42 komolyabban, de 50-ért van reálisan a Magyar.
aktuális nagybani krumpli árakat tud valaki?
Válasz #2072. hozzászólásra
Dualt használtam 5-6leveles állapotban volt a burgi.
Nem ártott a Laurának se de a gyomoknak se.
Lauránál a Metribuzin alapu szerekkel kell vigyázni.
Laura gyomirtásra használt már valamelyikőtök Racert vagy Dualt? Milyen lett így a gyomirtás? Esetleg más burgonyafajtáknál használata esetén is szívesen veszek véleményeket.
Válasz #2070. hozzászólásra
Reménykedni lehet...De tavasszal megint nem lesz időm elhordani...Most kell eladni január,február..
Válasz #2069. hozzászólásra
pedig reménykedem benne!
Válasz #2067. hozzászólásra
Volt már olyan év hogy késő ősszel 80volt a krumpli,aztán meg lement tavaszra 50re...Nem biztos hogy tavasszal több lesz az ára
Válasz #2067. hozzászólásra
Neem!!!!Épp hogy magas árakat olvastam a Pesti piacról!!!De van hova rakni és el is van rakva..De van fejesből kb 100mázsa+ meg répából is egy 300láda ami nem fog elmenni a kispiacon...Azt kell valamerre vinni..
Válasz #2066. hozzászólásra
ahogy csökken a hőmérséklet mennek le az árak nálad,nincs hova raknod? piacra nem járok szinte soha egyikre sem.
Válasz #2065. hozzászólásra
Jól terem csak mindent meg kell neki adni...egy cleo,vagy kondor sokkal igénytelenebb mint a laura...Ez Rengeteget köt,és ha valamit ebaco akkor aprók maradnak...Pesti Nagybaniról nincs infód?fejes ,répa érdekelne..A neten nézegettem de kicsit valótlan árak vannak ott szerintem..
Válasz #2064. hozzászólásra
messze vagyunk egymástól,amúgy ,hogy terem a laura agyaltam rajta,de roko lesz helyette
Válasz #2063. hozzászólásra
De most mégis adok nekik....Na eladod???
Válasz #2062. hozzászólásra
a múltkor arról regéltél,hogy abból 70ft alatt nem esznek !
Válasz #2061. hozzászólásra
Add el az enyém..Van szép Laurám...
Válasz #2060. hozzászólásra
helyből viszik,bármennyit elbírnék adni,sok új vevőt elküldtem már.
Válasz #2059. hozzászólásra
Hol???Dorozsmán a legszebb 1200..
Válasz #2058. hozzászólásra
most 1400/30kg
Válasz #2057. hozzászólásra
Te mennyiért adtad vagy adod el a krumplidat???
Válasz #2056. hozzászólásra
Válasz #2055. hozzászólásra
Vagy sárga...
Válasz #2054. hozzászólásra
kék cimke......
Válasz #2053. hozzászólásra
Mivan???
Válasz #2051. hozzászólásra
hülyeséget minek írkálsz? vagy lemaradt 1 ?jel?
És a törzselitet hogy jelölik???
Válasz #2029. hozzászólásra
Ja a kék a szuperelit,a fehér az elit..
köszi