Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tudod azért nem kombájnal dolgozunk, mert a nagyon megsérti a burgonya héját, így nem marad más mint 1999es elkop 2soros burgirázó. 4en vannak vannak 2en kapnak egy csíkot végigmennek meg visszajönnek az már 8sor azátán kajolnak kirázok nekik megint 2 csíkot aztán 12 sor. 6óra alatt megvan szedve a 200láda. Egyébként idén elégedetlenek vagyunk, mert tavaly 1600ládát szedtünk 1 hektárról. Idén meg csak 1100ládát 1 hektárról Egyébként én meg a bátyám vagyunk a kertészek. Fater csak a piacra jár. Egyébként a Nagybani piacon a szép burgit ennyiért el lehet sózni. Ott nem, úgy pörögnek az árak mint Budapest hatótávolságán kívül. Meg már tavasszal is volt 2000ft/ládás burgonya csak az olyan is volt...
Amúgy reggel 6tól delig 4 ember kiszedett nekem 200 ládát szóval nincs miről beszélni:DD:D:D:D:D Meg te is az "Öreg dzsoki" mellet gazdálkodnál megtudnád mi fán terem a burgi termesztés...
80-75 ft/kg, de nagyon szépséges burgonya. Voltak benne akkorák is, mint a 38as falazótégla. Na azokat nem engedtem, hogy beletegyék a ládába mert a kereskedők agyon csapnak:D De egyébként nem csináltam a burgival semmi különöset csak locsolgattam meg kiszortam rá egy kis amónium nitrátot meg 0-10-24est:D
Ez mi?
Csak a szedés?
Vagy már a full kész állapotba hozatal?
25 óra munkával 2t.....
Gyönge teljesítményű embereid vannak. :-))))))))))
Sokat nézelődtök, meg álmodoztok közben. :-DD
9498 hozzászólás
Válasz #1696. hozzászólásra
Ez miért jobb mint a ruszki 2 soros? Talán ez egy kicsit kevésbé törheti a héját.
Válasz #1692. hozzászólásra
Mivel mossátok?
Slagoljátok vagy a héja elbírja már a mosót is?
Amúgy milyen problémára gondolsz?
ez a 2 soros cucc: http://www.haszongepjarmu.hu/targonca-anyagmozgato-gep/egyeb-anyagmozgato-gep/egyeb-elkop-9879.php
Válasz #1692. hozzászólásra
Nagy buli ilyen ládákat pakolni.
Hogy viszonyulsz a problémához?
Válasz #1693. hozzászólásra
Akkor most padlót fogtál !!!! :-DDDDD
Válasz #1689. hozzászólásra
1 gondolat: a nénéd öreganyját padlózd. ( :-)))) )
A 2. gondolat: aha világos amit írsz.
A 3. gondolat: mi ez a 2 soros cucc?
Tisztelt Padló!
Tudod azért nem kombájnal dolgozunk, mert a nagyon megsérti a burgonya héját, így nem marad más mint 1999es elkop 2soros burgirázó. 4en vannak vannak 2en kapnak egy csíkot végigmennek meg visszajönnek az már 8sor azátán kajolnak kirázok nekik megint 2 csíkot aztán 12 sor. 6óra alatt megvan szedve a 200láda. Egyébként idén elégedetlenek vagyunk, mert tavaly 1600ládát szedtünk 1 hektárról. Idén meg csak 1100ládát 1 hektárról Egyébként én meg a bátyám vagyunk a kertészek. Fater csak a piacra jár. Egyébként a Nagybani piacon a szép burgit ennyiért el lehet sózni. Ott nem, úgy pörögnek az árak mint Budapest hatótávolságán kívül. Meg már tavasszal is volt 2000ft/ládás burgonya csak az olyan is volt...
Válasz #1681. hozzászólásra
... ja persze, kombájnnal nem művészet annyit ...
Válasz #1680. hozzászólásra
Ki veszi meg ennyiért ezt a mennyiséget???
Túl szép h. igaz l1N...
Ez már jobb!
24 óra meló 6t!
Faterod nagy hajcsár?
126m2*12sor= 1512 m2 -en volt nekem 6tonna...
A sorok egymástól 70 cm-re vannak vetve. 0,7meter*180meter=126m2
12 db 170-180m hosszú soron. Ma 7 sorról 116 láda nagy lett. Nagyon szép termés, majd ha kívánok csinálok néhány képet csak neked:D
Az szép, és mekkora terülten volt meg ez a 6 tonna?
Amúgy reggel 6tól delig 4 ember kiszedett nekem 200 ládát szóval nincs miről beszélni:DD:D:D:D:D Meg te is az "Öreg dzsoki" mellet gazdálkodnál megtudnád mi fán terem a burgi termesztés...
80-75 ft/kg, de nagyon szépséges burgonya. Voltak benne akkorák is, mint a 38as falazótégla. Na azokat nem engedtem, hogy beletegyék a ládába mert a kereskedők agyon csapnak:D De egyébként nem csináltam a burgival semmi különöset csak locsolgattam meg kiszortam rá egy kis amónium nitrátot meg 0-10-24est:D
Válasz #1678. hozzászólásra
Milyen árban sikerült tovább jutni rajta?
Na akkor ma is 6 tonna elpasszintva...:D:D:D
Válasz #1676. hozzászólásra
Ja, bocs, akkor semmi.
Válasz #1675. hozzászólásra
Pszt!
(rendőr)
Válasz #1674. hozzászólásra
Mé nálatok 5x5 az mennyi?????????????????????????????
Válasz #1672. hozzászólásra
25 órát nem tudom honnan vetted!!!!!
De ha nagyon izgat holnap pontos adattal tudok szolgálni mert 15 q-át kell holnap szedni!
Válasz #1672. hozzászólásra
Wazze,nagyítóval keresik,mint Serlock Holmes!
Válasz #1667. hozzászólásra
Ez mi?
Csak a szedés?
Vagy már a full kész állapotba hozatal?
25 óra munkával 2t.....
Gyönge teljesítményű embereid vannak. :-))))))))))
Sokat nézelődtök, meg álmodoztok közben. :-DD
Válasz #1670. hozzászólásra
Csákó, igen szedem már 2 hete de közbe be jött egy 1 hetes esős idő addig csak azt szedtem ami nagyon muszáj volt!
Válasz #1669. hozzászólásra
Szevasz misike olvasom hogy már szeded a burgit.
Válasz #1663. hozzászólásra
Na és mi volt a szitu ha nem titok?
Válasz #1666. hozzászólásra
Ha jól emlékszem 4-5 egy alkalom olyan 35-40 mm!
Válasz #1665. hozzászólásra
Bocs de közben mennem kellet melózni!
20 q 5 embernek 5 óra kb!
Hányszor locsoltátok?
Válasz #1657. hozzászólásra
És ez hány óra melóba telik hány embernek?
Válasz #1663. hozzászólásra
Annyi biztos, h. ami szemét krumpli van a nagy üzletekben az nem normális.
Termelőtől kell beszerezni hacsak lehet...
Válasz #1661. hozzászólásra
A vásárlásnál már baxtak át.
Válasz #1658. hozzászólásra
Egy lengyel egysoros szedővel az elején még meg meg sértette a héjat de mára már elég erős és semmi sérülés!
Válasz #1659. hozzászólásra
Neked voltak vele problémák?
Válasz #1651. hozzászólásra
Nekem nem. Mivel bemutattad mi mindent megadtál neki.
Válasz #1648. hozzászólásra
Akkor OK !
Válasz #1657. hozzászólásra
Szedés hogy történik?
Válasz #1656. hozzászólásra
Reggel ha szólsz akkor estére 20-30 q-át biztosan!
Válasz #1654. hozzászólásra
Lófaxt hülye kérdés.
5kilót akarsz 200 napig, vagy napi 5-10-15.... mázsát????
MENNYIT TUDNÁL ADNI HA ODAMENNÉK AZTÁN KÉNE???????
Válasz #1654. hozzászólásra
Jó válasz!:-)))
Válasz #1652. hozzászólásra
Szerintem ez hülye kérdés!
Nem,csak bosszantalak...
Na hány kilót adnál el naponta ha kívánhatnál?????
Válasz #1642. hozzászólásra
Olyan hihetetlen hogy ilyen a burgonya?
Válasz #1645. hozzászólásra
Nem kezdik, folytatják! :-))