Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.9 FtUSD390.02 FtCHF426.44 FtGBP483.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
hát nem is tudom.Ha lehetett volna választani hogy jég és eső vagy se jég se eső akkor szerintem az utobbit választom.Ha a szójáról leveri az összes levelet az újra hajt?Amúgy vízszintesen esett az eső és még így is telelett a csapadékmérő.
Hello Druszám...Akkor te olyan vagy mint én.Ha valami gáz van a földel rögös vagy bármi be nem megyek mig jó nem lesz.ha kell háromszór marózok.De arra is vigyázok hogy ne legyen vizes mikor csinálom.nekem a tegnapi mohácsi vihar lerendezte a sorsát.nagyon elverte a jég.De tudom helyre jön csak megviseli.Ami bánt az hogy már kezdtek a sorok záródni,tehát nagy volt és azt megtépte piszkosúl.fák törtek félbe,tetőket szedett le a szél..Milyen fajtákat termelsz?És merrefelé?
Nem a góbén sértődtem meg arra inkáb büszke vagyok. Az boszantott, hogy nem rég Misikét cseszegette, hogy igymeg gyurta meg ugymeg gyurta a taljt és osztotta az észt. Most meg mit látok olyan talaj a kukorica allatt hogy az valami siralom. Ilyen szárazságban olyan talajtól milyen vizháztartásra lehet számitani?
Válasz #1571. hozzászólásra
Nálam lyen nincs! Hacserepes hanem, a rögös hanem addig kel csinálni amig jó nem lessz! Dehát az ha neked magágy ami ott a képen van akkor még sokat kell neked tanulj, hogy megtudd, hogy nemtudsz semmit!!!!!!
Válasz #1557. hozzászólásra
K.Pisti miért nem vettél egyebünnét vetőmagot? Amugy a másik topikban megnéztem a képet a kukoricádról, hát a kukoricához nem értek de a talaj ami alatta van az mi? Ez neked agrotekhnika hát ne haragudj, hogy ezdt irom de nálunk ilyen munkát csak az "első gazdák" tudnak végezni! A burgonya nem a trehány gazdának való!!!!!!!!!!
Most miért kell személyeskedned, meg sértegetned v.kit akit nem is ismersz??
Most, hogy nincs itt a haverod, te vagy az ügyeletes fórumromboló?
Inkább a krumpliról írj!
De ha eleve lazán hagyod, nem fixen akkor lemászik a bakhátról.
De most erőltetjük a nagysemmit. :-))))))))
Alapszabály: Indiánt nem ültetünk a traktorba.
Legközelebb ne indiánra bízz 1 ilyen munkát.
Vagy legalább állítsad be a gépet középre.
Meg persze az indiánt is. :-))))
Najó akkor kezdjük előlről. A maró egy nehz gép a kerekei mindig a sorok kozőtt mennek és a merevitők lazák kel hogy legyenek. Ahoz hogy hejére hozza a sort a maró kerekeit a sor oldalára kellene fől huzatni ami egy 2soro 500kg képel lehetetlen.
9498 hozzászólás
Válasz #1595. hozzászólásra
hát nem is tudom.Ha lehetett volna választani hogy jég és eső vagy se jég se eső akkor szerintem az utobbit választom.Ha a szójáról leveri az összes levelet az újra hajt?Amúgy vízszintesen esett az eső és még így is telelett a csapadékmérő.
Válasz #1597. hozzászólásra
most volt hozzá esö is
kb.10 mm de csak ahol jég is jutott hozzá.))
Válasz #1596. hozzászólásra
Az kár de ki heveri,de sajna a víz elmaradt.
nálunk is jött a förgeteg csak hát elkerült bennünket :(((((((
jég is volt benne jócskán,,sallangosra verte a kis kukit
Válasz #1582. hozzászólásra
bakker !!!!!!!!!!!!!!
nálunk is el kellet volna 1 ilyen fasza felhöszakadás
Már ha megmondja...
Válasz #1591. hozzászólásra
De így legalább majd elmondja feléjük minek nevezik , és így minket már valaki arról jövő nem tud majd vele megszivatni...
Válasz #1589. hozzászólásra
Akkor megbocsátható a kihagyás.
Válasz #1590. hozzászólásra
Most ezt miért kellett?
Agyalt volna, mint a gép:))
Válasz #1587. hozzászólásra
Hát aki névrokona a másiknak JÁNOS és JÁNOS... Érted? Felétek ezt nem így hívják?
Válasz #1586. hozzászólásra
Á nem.
Nem akarom bántani elég a baja.
( szegénybe talán még a kutyád se marna...)
Válasz #1587. hozzászólásra
SZTEM AZT INKÁBB NE ÍRJA BE, MERT NEM SZALONKÉPES :))))
Helló, miaz a Druszám?
Válasz #1585. hozzászólásra
De ugye bele martál neki? Menyibe(re) fáj hatott...:)
Válasz #1584. hozzászólásra
Pár éve jött utánam 1 nőci, h. marózzak meg neki kuk. alá.
Elmagyaráztam neki, h. DRÁGA mulatság lenne az a számára. :-)))))))
Az szép lett volna, ha megtaljmarózza a kukorica földet 3x :DDDDDDDDD
Tán mostanra már kezdhetné a vetést:))))))))))
Válasz #1581. hozzászólásra
De ha kiszárította volna 666 menettel az milyen okos lett volna!
:)))
De nem hülye gyerek Ő...
Válasz #1574. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20090523214359_vihar_013.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20090523214458_vihar_006.jpg)
Hello Druszám...Akkor te olyan vagy mint én.Ha valami gáz van a földel rögös vagy bármi be nem megyek mig jó nem lesz.ha kell háromszór marózok.De arra is vigyázok hogy ne legyen vizes mikor csinálom.nekem a tegnapi mohácsi vihar lerendezte a sorsát.nagyon elverte a jég.De tudom helyre jön csak megviseli.Ami bánt az hogy már kezdtek a sorok záródni,tehát nagy volt és azt megtépte piszkosúl.fák törtek félbe,tetőket szedett le a szél..Milyen fajtákat termelsz?És merrefelé?
Válasz #1580. hozzászólásra
De nem tudta h. szárazság lesz.
Válasz #1579. hozzászólásra
Nem a góbén sértődtem meg arra inkáb büszke vagyok. Az boszantott, hogy nem rég Misikét cseszegette, hogy igymeg gyurta meg ugymeg gyurta a taljt és osztotta az észt. Most meg mit látok olyan talaj a kukorica allatt hogy az valami siralom. Ilyen szárazságban olyan talajtól milyen vizháztartásra lehet számitani?
Válasz #1576. hozzászólásra
Nem tudja ő se, csak besértődött a góbén.
Válasz #1576. hozzászólásra
Az azt jelenti, hogy a földnek nemlehet hazudni (mert a mezőnek szeme van az erdőnek meg füle van).
Válasz #1575. hozzászólásra
De komolyan te az olyan földbe képesvolnál vetni.
Ez mit jelent? - addig kel csinálni amig jó nem lessz
Szal a mondás inkább jenidőben:
"ha hallgatnál, bölcs maradnál"
Nálam lyen nincs! Hacserepes hanem, a rögös hanem addig kel csinálni amig jó nem lessz! Dehát az ha neked magágy ami ott a képen van akkor még sokat kell neked tanulj, hogy megtudd, hogy nemtudsz semmit!!!!!!
( de melyik lehet az a mondás??????????
pedig több 100-at ismerek... )
Válasz #1566. hozzászólásra
Ez nem ám kiskert h. mm-es morzsikat morzsoljon az ember. :-)))))
Akkor te is első gazda vagy, ha még cserepesből készült magágyat nem láttál.
Ismered a mondást?
Válasz #1565. hozzászólásra
Amúgy szívesen megismerném csak hát inkább visszabújik a csigaházba!
( hú most aztán adott neki! :-))))) )
Hoppá!!!!!!!!!!!
Válasz #1565. hozzászólásra
Ahogy mondod ha ki tiltanak akkor az azért van mert megérdemeltem de akkor is igazam van mert nem én kezdtem!
Válasz #1557. hozzászólásra
K.Pisti miért nem vettél egyebünnét vetőmagot? Amugy a másik topikban megnéztem a képet a kukoricádról, hát a kukoricához nem értek de a talaj ami alatta van az mi? Ez neked agrotekhnika hát ne haragudj, hogy ezdt irom de nálunk ilyen munkát csak az "első gazdák" tudnak végezni! A burgonya nem a trehány gazdának való!!!!!!!!!!
Válasz #1564. hozzászólásra
Most miért kell személyeskedned, meg sértegetned v.kit akit nem is ismersz??
Most, hogy nincs itt a haverod, te vagy az ügyeletes fórumromboló?
Inkább a krumpliról írj!
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-05-23 12:29:46
Válasz #1562. hozzászólásra
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Válasz #1561. hozzászólásra
Ne írjál már többet ugyanarra . :-DDDDDD
2009-05-23 12:30:14
2009-05-23 12:30:34
2009-05-23 12:30:50
2009-05-23 12:31:07
Válasz #1555. hozzászólásra
igen, voltak próbálkozásaim, de a góbék mindig átqrtak a vetmaggal ezért inkább hagytam a faxba az egészet
Válasz #1552. hozzászólásra
De ha eleve lazán hagyod, nem fixen akkor lemászik a bakhátról.
De most erőltetjük a nagysemmit. :-))))))))
Alapszabály: Indiánt nem ültetünk a traktorba.
Legközelebb ne indiánra bízz 1 ilyen munkát.
Vagy legalább állítsad be a gépet középre.
Meg persze az indiánt is. :-))))
Válasz #1551. hozzászólásra
Te is termeltél krumlit nem K Pisti?
Válasz #1547. hozzászólásra
Na mind1, arra akartam kilyukadni h. helyre lehetne pofozni a roto-ssal akár 1 féloldalas elcseszett töltögetést is.
Sztem., asszem, talán, ... :-)
Válasz #1550. hozzászólásra
Ha nincs közél és a vetőmgban nem voltak fitoftorás gumók akkór szerencséd van.
Válasz #1549. hozzászólásra
Najó akkor kezdjük előlről. A maró egy nehz gép a kerekei mindig a sorok kozőtt mennek és a merevitők lazák kel hogy legyenek. Ahoz hogy hejére hozza a sort a maró kerekeit a sor oldalára kellene fől huzatni ami egy 2soro 500kg képel lehetetlen.
2009-05-24 08:30:26
Válasz #1548. hozzászólásra
Hát az én földemhez közel nincs, de tudok emberkéket akiknek több hektár van!