Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.55 FtUSD384.76 FtCHF428.82 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na látod!
Erről beszélek. A gályázás után nehogymá itt is a gályázásról follyon a téma minden percben.
Csak ezt NEM BÍRJA SOK GÁLYÁS GÁLYARAB FÖLFOGNI.
Az Auditkernél láttam Kecskeméten 4 misi körül ezt az 55-öst. De szerintem azon nem volt első hidraulika. Van annak is fenti tankja és rá lehet tenni a plusz tankot le.
Hát én nemis mondtam egy szóval se HOGY KÚRVA OKOS VAGYOK A MG-HEZ!!
Azért írkálok hogy minnél OKOSABB legyek , de néha már nagyon unom a fóli alatti gályát!!
Ne is bántsál!
Vannak erre itt betanított szakemberek!
Mondom én, h. jól megy sorom.
Idő mint a pelyva, munka megy magától is, hát akkor meg hol a hiba??? :-))))))
Szervezés kérdése az egész!
EZt megkérdezem ha jönnek ki szervizelni mert van mikor 7-8 sátort is kell csinálnom egyszerre és ne kelljen már vinnem külön 20 liter gázolajt az a 15 liter is sokat jelent!
Pest megye déli része. A póttank csak gyári kiépítéssel van. Meghagyják a régit is , és egy 15 literes kis tankot tesznek a bal oldali padló alá. ott van a beöntője ahol felszállsz.
Látod itt vok. 25 órát naponta és még így is olyan hevesen élek mint Marci Hevesen! Meg mint a hal a vízben!
Ezt csinálja utánam vlk.!
Mindamellett baromi rendes is vok., h. táplállak benneteket a töménytelen sok értékes és érdekes információval! Lassan pénzt fogok ezért követelni!!! :-))))))))))))
Ja, ja robúr hid maszek gyártmány de nagyon állat. A kitoló szerkezett már mi csináltuk rá. Amúgy hogyan lehetne erre nagyobb tankot venni amikor teljesen kőrbe van búrkolva nem tudom hogy férne el ennél nagyobb tank. Amúgy hova valósi vagy?
Nagyon kicsi probléma volt vele, valami szimmering. Arra kell vigyázni hogy az első függőcsapszeg szimmeringje nincs levédve felülről homok ellen és ha mindig belepotyog akkor egy idő után megeszi. Amúgy nagyon szeretik. 1,6-ös ásógépet viszi mint a rongyot. Egyébként van rá póttank is gyárilag.
Ja Ja nagyon állat, igen 55-ös tipusú hát a fogyasztásán gyanon kellemset csalódtam sokkal többet vártam és nagyon minimális.Egy ami nem tetszik az a kis üzemanyagtartája 25 literes illetve a nem pontos üzemanyagszintjelző. Bevillant nem mentem kb 10 km-t és finis leállt. A lambó milyen bevált?
9498 hozzászólás
Válasz #144. hozzászólásra
Na látod!
Erről beszélek. A gályázás után nehogymá itt is a gályázásról follyon a téma minden percben.
Csak ezt NEM BÍRJA SOK GÁLYÁS GÁLYARAB FÖLFOGNI.
Válasz #145. hozzászólásra
Bocs rosszúl irtam a lenti tankot a lambónak akkor gyárilag felrakták?
Válasz #143. hozzászólásra
te mennyit voltál a mg. ban hogy így osztod az észt?
Válasz #142. hozzászólásra
Az Auditkernél láttam Kecskeméten 4 misi körül ezt az 55-öst. De szerintem azon nem volt első hidraulika. Van annak is fenti tankja és rá lehet tenni a plusz tankot le.
Válasz #143. hozzászólásra
Hát én nemis mondtam egy szóval se HOGY KÚRVA OKOS VAGYOK A MG-HEZ!!
Azért írkálok hogy minnél OKOSABB legyek , de néha már nagyon unom a fóli alatti gályát!!
Válasz #136. hozzászólásra
Keveset voltál még a mg.-ban azért kívánod annyira Te is a tömény szakmaiságot.
Még pár év gályázás a fóliák alatt aztán változni fog a helyzet.
HA nem vagyok pofátlan akkor mennyi volt a lambó???
Válasz #138. hozzászólásra
Akkor ez csöcs!!!!!!!!!! A kis lambónak fent van?
Válasz #136. hozzászólásra
Én arra vok. felbérelve.
Válasz #135. hozzászólásra
Ne is bántsál!
Vannak erre itt betanított szakemberek!
Mondom én, h. jól megy sorom.
Idő mint a pelyva, munka megy magától is, hát akkor meg hol a hiba??? :-))))))
Szervezés kérdése az egész!
Válasz #133. hozzászólásra
Mondom h. utólag nem lehet feltenni, csak első gyári kiépítés esetén.
Válasz #131. hozzászólásra
GYárilag egyébként 38 literesnek írták azért is lepődtem meg a 25 literen!
Válasz #134. hozzászólásra
Az út mellet én csak körözni szoktam. A szakmaiság néha meg is van például itt is ha néha nem pofázna bele valaki!
Válasz #130. hozzászólásra
Nem akarlak bántani , de tényleg jó neked h. ennyire ráérsz.
Válasz #132. hozzászólásra
Vitatkoznod az út mellett kell, azzal .........
Ez itt a süketelés meg a szakmaiság színtere! :-))))
Válasz #131. hozzászólásra
EZt megkérdezem ha jönnek ki szervizelni mert van mikor 7-8 sátort is kell csinálnom egyszerre és ne kelljen már vinnem külön 20 liter gázolajt az a 15 liter is sokat jelent!
Válasz #130. hozzászólásra
Hát hogy, érdekes vagy értelmes infokkal azt azért vitatnám!
Válasz #129. hozzászólásra
Pest megye déli része. A póttank csak gyári kiépítéssel van. Meghagyják a régit is , és egy 15 literes kis tankot tesznek a bal oldali padló alá. ott van a beöntője ahol felszállsz.
Válasz #117. hozzászólásra
Látod itt vok. 25 órát naponta és még így is olyan hevesen élek mint Marci Hevesen! Meg mint a hal a vízben!
Ezt csinálja utánam vlk.!
Mindamellett baromi rendes is vok., h. táplállak benneteket a töménytelen sok értékes és érdekes információval! Lassan pénzt fogok ezért követelni!!! :-))))))))))))
Válasz #128. hozzászólásra
Ja, ja robúr hid maszek gyártmány de nagyon állat. A kitoló szerkezett már mi csináltuk rá. Amúgy hogyan lehetne erre nagyobb tankot venni amikor teljesen kőrbe van búrkolva nem tudom hogy férne el ennél nagyobb tank. Amúgy hova valósi vagy?
Válasz #127. hozzászólásra
brutális egy szerkezetnek látszik. Ez valami maszek? Robur híd stb?
Válasz #126. hozzászólásra
Na most, nézzed Paldoo!!
Válasz #124. hozzászólásra
nincs kép :)
Válasz #124. hozzászólásra
Én is megnézhetem????????
Válasz #123. hozzászólásra
Na ennek a szimeringnek utánna nézek. Amúgy én is ásógépezni akarok vele de nekem csak 1.5 m-es van hozzá. Nézd meg a képet!!!
Válasz #122. hozzászólásra
Nagyon kicsi probléma volt vele, valami szimmering. Arra kell vigyázni hogy az első függőcsapszeg szimmeringje nincs levédve felülről homok ellen és ha mindig belepotyog akkor egy idő után megeszi. Amúgy nagyon szeretik. 1,6-ös ásógépet viszi mint a rongyot. Egyébként van rá póttank is gyárilag.
Válasz #121. hozzászólásra
Ja Ja nagyon állat, igen 55-ös tipusú hát a fogyasztásán gyanon kellemset csalódtam sokkal többet vártam és nagyon minimális.Egy ami nem tetszik az a kis üzemanyagtartája 25 literes illetve a nem pontos üzemanyagszintjelző. Bevillant nem mentem kb 10 km-t és finis leállt. A lambó milyen bevált?
Válasz #119. hozzászólásra
55-ös ugye? 12+12 váltó stb. ügyes kis szerkezet és nagyon nagy a hasmagassága. Fogyasztása nulla. Egyik ismerősnek van Lamborghiniben ugyanez.
Válasz #117. hozzászólásra
Ezzel jobb lenne ha nem poénkodnál!!!!
Nehogy holnaptól Te kerülj bele!
Válasz #118. hozzászólásra
Hali, 4.4 nettó!
Válasz #115. hozzászólásra
Szia !
Mennyi az ára ennek a kis Deutznak az Innovánál ?
Válasz #116. hozzászólásra
BAker te tolószékes ürge vagy hogy itt űlsz reggeltől estig , estétől reggelig és ellátod értelmes infokkal a népet?????????
Válasz #115. hozzászólásra
Akkor Te rossz vagy, mert rosszra gondolsz csak mindig.
Válasz #114. hozzászólásra
Hát nem erre gondoltam de ám legyen!!!
Válasz #113. hozzászólásra
....atyaúristen...!
Kösz az elismerő szavakat.
Válasz #112. hozzászólásra
Hogy te mekkora egy ..... vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #111. hozzászólásra
Tudtam, h. erre ráharapsz!
Ha meg tudni akarod, meg se néztem akkor, h. ki indította.
Válasz #107. hozzászólásra
1 mi, vagy ki?
Válasz #109. hozzászólásra
Az nem magyarul van. Irgum-burgum!!!!
Válasz #108. hozzászólásra
Vagy h. potátó!
a legmegfelelobb a pityoka lenne....
Válasz #106. hozzászólásra
Mert nem 1 szakács indította hanem 1 ......!
Enek a topic-nak miért nem az a neve, hogy krumpli???
Válasz #104. hozzászólásra
Mindig ez a cél lebeg a szemem előtt!
Ezt ne feledd! :-))))))
Válasz #102. hozzászólásra
teljesen osszezavartal.....
:)
Válasz #101. hozzászólásra
Dehogynem.
Aki ilyen frankón eeeeeezik az nem átlagember.
Válasz #100. hozzászólásra
Hallod NE RÖHÖGTESS!!! Mondom.:-)))))
Magának keresi mindenki a bajt.
Válasz #100. hozzászólásra
nem vagyok az...
Válasz #99. hozzászólásra
monnd mar mi a p.csat akartal azzal a kerdeseddel, hogy fifikas vagyok vagy sem?
Válasz #98. hozzászólásra
Nem akarlak....