Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR401.28 FtUSD383.44 FtCHF426.62 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A Lamborghini R1 és a Deutz Agrokid az NEM mitsubishi, csak a motorja az. Egyébként az SDF lublini gyárában készül. Ez egy kertészeti traktor könnyű munkákra ,az UTD 445 amihez hasonlítottad teljesen más kategória. A Deutznak is van olyan 55 lóerős fülke nélküli traktora ami 30 mázsa súlyú.
üdv!
sajna nekem is a földben van még 5,5-6ha krumplim,de nincs még helyem hova rakni,meg a kereskedők is gyengén viszik!azért bízom benne ,hogy nem kell leszántani!
Ez mind szép, csak vannak olyan fajták amik jobban csíráznak. Még tavaj az egyik konténerbe 1cm-es csíra volt addig egy másik fajta már 6cm felett járt néhol. (Nagyjából egy időben lett betárolva.)
Szóval fajtafüggő is. Meg ha így megy a burgi akkor lesz min gondolkodni, hogy mikor fut ki.
Mi nem használunk csiragátló szereket. A technológia lényege az lenne, hogy mikor betárolod le kell hűteni a krumplit és folyamatosan szellőztetni. Ha egész télen alacsony hőmérsékleten tudod tartani és sötétben akkor szinte nem is jelenik a cirázás.
Én meg azt látom , h. ma meg Te okosozol le!
Nincs itt 1 nyugodt napom!
Bajod , h. reagáltam? Látom neked is fáj ha beírok ide oda gyakrabban.
Én megveszem a jó minőségű magyar árut gond nélkül ha futja rá! És elég szerencsés vok. mert futja rá!
Nem vok. akcióleső LIDL meg TESCO PATKÁNY ha hiszed ha nem! Igenis veszek pl. mangalicából készült termékeket!
Te olyan Nagyon Nagy Okosnak tartod itt magad,amint figyelgettem.Akkor azt is illene tudnod,h 'mindent,mindenkor az árában szabad +venni és nem többért'!Nem én tehetek róla,h ez az ára!!!!Amúgy ezt mangalica töfik kajálják,amiket én is nyomott áron tudok értékesiteni,300ft/kg(már,ha tudom) ami reális lenne 450ft/kg--Akkor te melyik árat adnád,ha vevőm lennél???????!
Üdv Mindenkinek!Kérdésem lenne hozzátok,burgonya termelők.Ma vettem takarmány krumplit 15ft/kgleszállítva,milyen ár ez az idei évben,nem vettem drágán?(Nem nagy tétel 2-2.5hatakarmány krumplija-csupán kiváncsiság.)
Hali mtz-552, megjött a traki nagyon állat a kicsike megy mint a rakéta most fejeztük be az ásogép rászerkesztését megcsináltuk úgy hogy ki lehessen 30 centit tolni oldalra hogy ne keljen centizgetnem a fólia sátrakban. A krumpli téméhoz visszatérve köszönöm a hasznos tanácsokat de 2 soros ültetőt veszek meg talán egy 1 soros lengyel szedőt hozzá.
Gondolom nem homokon adta meg az 1,6 kilósat! :)))
Én csak ezt a fajtát ismerem évek óta ez vált be elég jó termés szokott lenni alatta meg szép darabos és sokáig elál!
Szabi valami jó fajta burgonyát ajánlhatnál nekem homok földre 15-20ak-ra! Eddig dessire minigumót vetettük! Igaz nem nagy tételben csak saját részre 400-500 négyszögöl! Vagy van-e ettől jobb?
9498 hozzászólás
Válasz #97. hozzászólásra
te most engem szivatni akarsz???
Válasz #96. hozzászólásra
Nincs semmi.
Válasz #95. hozzászólásra
mi van???????????
Válasz #94. hozzászólásra
Mennyire vagy fifikás?????
Kitalálod? :-))))))
Válasz #93. hozzászólásra
mi a muffot rohogsz te rajtam????????
Válasz #91. hozzászólásra
Ezt ne itt, mert nem szereti senki.
Csak én.
Válasz #90. hozzászólásra
Tényleeeeeeg?
Hát még ilyeeeeeeeet!!!!
Aszittem mind 1 ember.
Válasz #89. hozzászólásra
te szemtelen embergyerek....
Válasz #89. hozzászólásra
te..., en mas szabi vok... :))))
Válasz #88. hozzászólásra
Én meg rajtad röhögök! :-))))))))))))
Válasz #87. hozzászólásra
utb... ne pronar :))))))
Válasz #86. hozzászólásra
Milyenek ezek a pronarok?
Aszontad a múltkor, h. bírják!
Azon kívül?
Válasz #85. hozzászólásra
A lényeg az kb anyi, hogy a 45-ös UTB mellett ez egy pedálos traktor és nincs amit keressen a burgonyatermesztésben.
Válasz #17. hozzászólásra
A Lamborghini R1 és a Deutz Agrokid az NEM mitsubishi, csak a motorja az. Egyébként az SDF lublini gyárában készül. Ez egy kertészeti traktor könnyű munkákra ,az UTD 445 amihez hasonlítottad teljesen más kategória. A Deutznak is van olyan 55 lóerős fülke nélküli traktora ami 30 mázsa súlyú.
Válasz #83. hozzászólásra
Mindenki csak későn akar krumplit árulni??????????
üdv!
sajna nekem is a földben van még 5,5-6ha krumplim,de nincs még helyem hova rakni,meg a kereskedők is gyengén viszik!azért bízom benne ,hogy nem kell leszántani!
Válasz #81. hozzászólásra
Naná, h. fajtafüggő.
Válasz #80. hozzászólásra
Ez mind szép, csak vannak olyan fajták amik jobban csíráznak. Még tavaj az egyik konténerbe 1cm-es csíra volt addig egy másik fajta már 6cm felett járt néhol. (Nagyjából egy időben lett betárolva.)
Szóval fajtafüggő is. Meg ha így megy a burgi akkor lesz min gondolkodni, hogy mikor fut ki.
Jól mondja Szabi.
Nem kell kapkodni ide oda.
Jó krumpli legyen, jó helyre legyen, jól legyen betárolva.
Válasz #72. hozzászólásra
Mindig is bepakoltuk.
Válasz #74. hozzászólásra
Akkor jól belehúztatok.
És ömlesztve tároljátok, erre kiváncsi vagyok, már csak azért is mert csákolni túl sok és konténer se lesz annyi.
Válasz #76. hozzászólásra
az csak jövőre leszek
Válasz #75. hozzászólásra
Igenis főtörzs!!!!!!
szerintem nem ezt kérdezték Paldoo
Nekünk a cucc egyharmada még a földben van.
Válasz #71. hozzászólásra
Mi nem használunk csiragátló szereket. A technológia lényege az lenne, hogy mikor betárolod le kell hűteni a krumplit és folyamatosan szellőztetni. Ha egész télen alacsony hőmérsékleten tudod tartani és sötétben akkor szinte nem is jelenik a cirázás.
Válasz #71. hozzászólásra
Szar a helyzet mi?
Nem megy?
Be akarjátok pakolni a cuccot?
Valaki tudna nekem mondani valamit a csíragátló szerekről és a nagyüemi tárolásról?
Ó, Ó, Paldoo már itt is beszólnak talán el kéne gondolkozni a stíluson!!!
Válasz #68. hozzászólásra
Akkor az más káposzta!
Örülök , h. neked nem nemtetszek. :-)))
Válasz #67. hozzászólásra
Ne csodálkozz,ha nincs nyugodt napod!De felőlem irogathatsz bárhova,csak ne csodálkozz,ha néha váloszolnak is-az szerintem,nem a nem tetszés jele.
Válasz #66. hozzászólásra
Én meg azt látom , h. ma meg Te okosozol le!
Nincs itt 1 nyugodt napom!
Bajod , h. reagáltam? Látom neked is fáj ha beírok ide oda gyakrabban.
Én megveszem a jó minőségű magyar árut gond nélkül ha futja rá! És elég szerencsés vok. mert futja rá!
Nem vok. akcióleső LIDL meg TESCO PATKÁNY ha hiszed ha nem! Igenis veszek pl. mangalicából készült termékeket!
Válasz #65. hozzászólásra
Te olyan Nagyon Nagy Okosnak tartod itt magad,amint figyelgettem.Akkor azt is illene tudnod,h 'mindent,mindenkor az árában szabad +venni és nem többért'!Nem én tehetek róla,h ez az ára!!!!Amúgy ezt mangalica töfik kajálják,amiket én is nyomott áron tudok értékesiteni,300ft/kg(már,ha tudom) ami reális lenne 450ft/kg--Akkor te melyik árat adnád,ha vevőm lennél???????!
Válasz #64. hozzászólásra
Drágán????
Mennyinek kéne lenni 5-nek???
Ugye nem gondolod komolyan , h. drága?
Üdv Mindenkinek!Kérdésem lenne hozzátok,burgonya termelők.Ma vettem takarmány krumplit 15ft/kgleszállítva,milyen ár ez az idei évben,nem vettem drágán?(Nem nagy tétel 2-2.5hatakarmány krumplija-csupán kiváncsiság.)
Válasz #62. hozzászólásra
Kb 30-35-el megy, amúgy krumplit próba képpen akarok csinálni szeretek több lábon állni van más amit csinálok!!!
Válasz #60. hozzászólásra
Mennyivel megy a Fár ,25-30?
Minek akarsz krumplit amúgy, unalom ellen?
Nincs vlm. más ötleted? Nem szereti a kötött talajt.
Válasz #60. hozzászólásra
Jól teszed! Ahogy mondtam. :-)))
Válasz #10. hozzászólásra
Hali mtz-552, megjött a traki nagyon állat a kicsike megy mint a rakéta most fejeztük be az ásogép rászerkesztését megcsináltuk úgy hogy ki lehessen 30 centit tolni oldalra hogy ne keljen centizgetnem a fólia sátrakban. A krumpli téméhoz visszatérve köszönöm a hasznos tanácsokat de 2 soros ültetőt veszek meg talán egy 1 soros lengyel szedőt hozzá.
Válasz #56. hozzászólásra
Ja! :S
Oszd el 10el.
Amellett meg más is.
Megjegyzés:
Ekkora darabot csak az csinál akinek biztos helye van! a nagybanin ekkora darabbal halálra van ítélve.
Válasz #54. hozzászólásra
Nektek mennyi krumpel van Sanyi?
Válasz #55. hozzászólásra
Gondolom nem homokon adta meg az 1,6 kilósat! :)))
Én csak ezt a fajtát ismerem évek óta ez vált be elég jó termés szokott lenni alatta meg szép darabos és sokáig elál!
Válasz #54. hozzászólásra
Előbb ítra h. 80!!
Bealudtál öcsém???? :-))))))
Válasz #52. hozzászólásra
Nyomjál Impalát azt hallottam az megadja a 1,6 kilósakat is!!! :-))))))
Amúgy hány HA burgitok van? szabi
Válasz #50. hozzászólásra
Idén nekünk is az agria, de más is panaszkodik.
Meg keveset kötött.
Szabi valami jó fajta burgonyát ajánlhatnál nekem homok földre 15-20ak-ra! Eddig dessire minigumót vetettük! Igaz nem nagy tételben csak saját részre 400-500 négyszögöl! Vagy van-e ettől jobb?
Milyenek a kombájnok? Vlm. GRIMME 150-es???
2 van?
Válasz #49. hozzászólásra
Igen fehér. Mult évben jó volt és idén tettünk 2 ha szuper elitet de nagyon aprós lett.
Válasz #47. hozzászólásra
marabell az fehér ha jólt tudom.