Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz lordbgabi #8145. hozzászólásáraValamit nem jol csinalsz
Lehet melyen van a krumpli vagY tul fent
De.meg bakhat sincs neki
Eg,szeruen lofasz az inda meg a levelzet is szat
Válasz cyclo-400 #8137. hozzászólásáraIgen, amikor elkezdődik a kártètel. Tavaly vitte nálam a csíkosat, a rózsaszínt, a pirosat, meg a petèt is. Egy èvben max kètszer használható!!!
Vitt mindent mint egy jó piros hetes.
Válasz cyclo-400 #8137. hozzászólásárami akkor szoktuk ha kikkeltek
nem tudom viszi e a lárvákat
de vannak olyan szerek amik leszárítják a kis tojásokat
Kedves Krumplisok! Tegnap felbontottam kíváncsiságból egy bokrot. Nem túl nagyok még , de elég sok van alatta. Viszont ami idegesít, hogy egy pár darab meg van repedve. Szerintetek mitől ilyen?
Balatoni Rózsában és Rokko burgonyában milyen gyomirtókat lehetne használni kétszikű gyomok ellen posztmergensen ? (Racer lett használva 140% dózisban alapkezelésként ami másnap 15,5 mm esőt kapott bár azóta leesett 158 mm és sajnos nem fogja a gyomokat(legfőképpen paprika gaz és parlagfű)).
Válasz krokodil007 #8127. hozzászólásáraNem tudok sajnos, de olyan a levél mint a 8093-as hozzászólásban. Azért gondolok kalcium hiányra,mert a paprikám is mindig abban szenvedett, meg mindig adtunk neki keserűsót, és attól helyrejött a paprika mindig, de a burgonyához nem nagyon értek.
Sziasztok! Desire burgonyám van homokon, kalcium hiányt látok a levelein, mivel tudnám orvosolni a bajt? Hétfőn kapott Yara 8-24-24-et. Esetleg lombtrágyával tudom-e pótolni a kalciumot.Nem nagy területem van, de szeretnék szép termést betakarítani ősszel.
Válasz Roland82 #8111. hozzászólásáraA vékony csíra, vagy a csíra teljes elmaradása vírus fertőzés tipikus jele. Ha más külső jel nincs, foltosodás, aszalódásra utaló ráncok,akkor szinte biztos, hogy vírus.
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Válasz mocsencsi1 #8113. hozzászólásáraA fénykép előtt kapott K-ot. Ahoz még nem igen jutott hozzá. Talán majd most az eső után. De csak a Desiree -ben vannak ilyenek.
Kérdésem az lenne, hogy a tavaly UT1-nek vásárolt bellarosa burgonyából idén visszaültetett vetőmagból van olyan ami nem hajtott ki. Kikapartam a magot, és azt látom, hogy vékony csírák vannak rajta.
Ennek mi lehet az oka?
Válasz lazar.r #8108. hozzászólásáraLouisiana a fajtája elit mag. Én nem hiszem hogy az a baja mert amiket kiszedtem a gumója fekete pöttyös volt , ami nekem a himlőre utal. most kezeltem curzate Df-el , ezt javasolták rá.
Válasz viktor2131 #8078. hozzászólásáraUdv. Erwinianak nez ki. Veletlenul nem Royata fajta? Nekem tavaly kb ilyen lett 30%-a, de csak a royata, pedig elit gumo volt. Ismerosok is panaszkodtak akinek volt, hogy ugyanez a baj. Iden nem is vetett senki
Válasz traktoroskiskukac #8104. hozzászólásáraA calypso 7 napos a coragen 28 pl a coragent fátylasnál nem alkalmazunk emiatt. A proteust csak bő vízzel mert különben az sem lesz jó (min 400l/ha).
Válasz viktor2131 #8078. hozzászólásáraEnnek van elég baja. Ez Erwinia. Azonnal tüntesd el a fekete töveket.Sajnos ez gyógyithatatlan betegség. Ha sok van belőle ebből burgonya nem lesz.
Válasz mcandoure #8099. hozzászólásáraActara manapság nem sokat ír. Coragen viszi, de várd meg míg elkezdenek rágni.
Pár hete írt mèg valaki egy hatásos szert, de fejből nem emlékszem a nevère.
9498 hozzászólás
Válasz lordbgabi #8148. hozzászólásáraJobb minőségű ès közelebbi kèpeket tudsz felrakni a problèmáról?
(Nállam a tavalyi földben szebb az árvakelès)
Válasz madle #8147. hozzászólásáraNem, 2 különböző táblán is ez volt a tünete
Válasz lordbgabi #8136. hozzászólásáraSzia!
Nem hasznaltal veletlenul az evek soran hormontartalmu gyomirtot? Mert visszauthet az is.
Válasz lordbgabi #8145. hozzászólásáraValamit nem jol csinalsz
Lehet melyen van a krumpli vagY tul fent
De.meg bakhat sincs neki
Eg,szeruen lofasz az inda meg a levelzet is szat
Válasz krokodil007 #8143. hozzászólásáraÖsszesen kb az 5 százaléka kelt ki igaz nagy szárazság volt tavaly
Válasz krokodil007 #8143. hozzászólásáraÖsszesen kb az 5 százaléka kelt ki igaz nagy szárazság volt tavaly
Válasz lordbgabi #8140. hozzászólására100kg magbol lett 120kg etkezesi burgonya ?
Vagy 120kg etkezesi meg vetomeretu meg ipari?
Válasz traktoroskiskukac #8141. hozzászólásáraKössz! Ma vettem, rövidesen ha jó meleg
lessz bevetem , mert van rá "igény" a mai szemlézést látván!
Válasz cyclo-400 #8137. hozzászólásáraIgen, amikor elkezdődik a kártètel. Tavaly vitte nálam a csíkosat, a rózsaszínt, a pirosat, meg a petèt is. Egy èvben max kètszer használható!!!
Vitt mindent mint egy jó piros hetes.
Válasz krokodil007 #8139. hozzászólására1000 m2 van, tavaly volt fémzárolt néhib engedélyes számlás 100 kg elültettem 120 at kiástam.....
Válasz lordbgabi #8136. hozzászólásáraez kis kertbe van? mekkora terület?
ennek ha baja se lenne akkor is nem jó ez a burgonya
Válasz cyclo-400 #8137. hozzászólásárami akkor szoktuk ha kikkeltek
nem tudom viszi e a lárvákat
de vannak olyan szerek amik leszárítják a kis tojásokat
A Coragen mikor a leghatékonyabb, mikor
kell kitenni , amikor a piros lárvák megjelennek, vagy korábban, mi a tapasztalat?
Mi lehet az oka hogy a burgonya lilás csavart szárral kel kentaur talajfertőtlenítőt kapott április 10 vetés?
Kedves Krumplisok! Tegnap felbontottam kíváncsiságból egy bokrot. Nem túl nagyok még , de elég sok van alatta. Viszont ami idegesít, hogy egy pár darab meg van repedve. Szerintetek mitől ilyen?
Válasz buczkor #8132. hozzászólásáraTitus 25 Df, de nagy csodára ne számíts.
Válasz buczkor #8132. hozzászólásáraBalatoniban szerintem semmit.
A rokkó viszont jól bírja a sencort.
Sziasztok,
Balatoni Rózsában és Rokko burgonyában milyen gyomirtókat lehetne használni kétszikű gyomok ellen posztmergensen ? (Racer lett használva 140% dózisban alapkezelésként ami másnap 15,5 mm esőt kapott bár azóta leesett 158 mm és sajnos nem fogja a gyomokat(legfőképpen paprika gaz és parlagfű)).
Segítséget előre is köszöntem!
Üdv!
Válasz kata.szabóné #8129. hozzászólásáraakkor mg hiány lehet ha helyrejött nem kalcium
keserűsóba kén meg mg van
Válasz kata.szabóné #8125. hozzászólásáraHekráronként 1 mázsa kálcium nitrát beöntözve vagy 1,5q rászóratva. Nitrogén biztos mosódott is ki a homokon.
Válasz krokodil007 #8127. hozzászólásáraNem tudok sajnos, de olyan a levél mint a 8093-as hozzászólásban. Azért gondolok kalcium hiányra,mert a paprikám is mindig abban szenvedett, meg mindig adtunk neki keserűsót, és attól helyrejött a paprika mindig, de a burgonyához nem nagyon értek.
Válasz szgyuri82 #8126. hozzászólásáraTudom. Azért használok Arcade-t. Abban kevesebb a metribuzin.
Válasz kata.szabóné #8125. hozzászólásárafényképezd le azt a levelet azt dobd be léca
lombkaki kellene neki valami fitohorm vag agrovacio cucc ami még olcsóbb
Válasz traktorajtóhajtogató #8124. hozzászólásáraBalatoni rózsa érzékeny a metribuzin hatóanyagra, így csak kelés előtt szabad Arcade gyomírtóval és Sencorral kezelni.
Sziasztok! Desire burgonyám van homokon, kalcium hiányt látok a levelein, mivel tudnám orvosolni a bajt? Hétfőn kapott Yara 8-24-24-et. Esetleg lombtrágyával tudom-e pótolni a kalciumot.Nem nagy területem van, de szeretnék szép termést betakarítani ősszel.
Válasz radvattila #8123. hozzászólásáraArcade-t használok.
Sziasztok red scarlet és balatoni rózsában, milyen gyomírtót ajánlatos használni?
Válasz Marharépa #8119. hozzászólására Milyen fajta burgonyát ültettél?
Válasz Roland82 #8111. hozzászólásáraA vékony csíra, vagy a csíra teljes elmaradása vírus fertőzés tipikus jele. Ha más külső jel nincs, foltosodás, aszalódásra utaló ráncok,akkor szinte biztos, hogy vírus.
Válasz Marharépa #8119. hozzászólásáraMert ahogy szokták mondani az a "kani gumó" és az nem hajt ki!
Válasz AGROKID #8112. hozzászólásáraSzia! Miért nem lesz belöle semi mert ez a bajom nekem is!?
Válasz Pogba #8117. hozzászólására Igen.
Burgonyaban a Titus 25 DF kiviszi a napraforgo arvakelest? Vagy szukseges hozza a Sencor?
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
okozhat valamit a szentjánosbogár? teli a földem velük, és azt vettem észre hogy mintha bele lennének fúródva a levélbe.
Válasz mocsencsi1 #8113. hozzászólásáraA fénykép előtt kapott K-ot. Ahoz még nem igen jutott hozzá. Talán majd most az eső után. De csak a Desiree -ben vannak ilyenek.
Válasz mcandoure #8093. hozzászólására Káliumfixálás?
Válasz Roland82 #8111. hozzászólásáraNa abból a vékony csírásból nem lesz semmi!
Sziasztok.
Kérdésem az lenne, hogy a tavaly UT1-nek vásárolt bellarosa burgonyából idén visszaültetett vetőmagból van olyan ami nem hajtott ki. Kikapartam a magot, és azt látom, hogy vékony csírák vannak rajta.
Ennek mi lehet az oka?
üdv.
Válasz viktor2131 #8109. hozzászólásáraNekem is van Loisanám. Abban még soha nem láttam erwiniát, szóval ez nem az. Az egy elég rezisztens fajta.
Válasz lazar.r #8108. hozzászólásáraLouisiana a fajtája elit mag. Én nem hiszem hogy az a baja mert amiket kiszedtem a gumója fekete pöttyös volt , ami nekem a himlőre utal. most kezeltem curzate Df-el , ezt javasolták rá.
Válasz viktor2131 #8078. hozzászólásáraUdv. Erwinianak nez ki. Veletlenul nem Royata fajta? Nekem tavaly kb ilyen lett 30%-a, de csak a royata, pedig elit gumo volt. Ismerosok is panaszkodtak akinek volt, hogy ugyanez a baj. Iden nem is vetett senki
Válasz traktoroskiskukac #8104. hozzászólásáraA calypso 7 napos a coragen 28 pl a coragent fátylasnál nem alkalmazunk emiatt. A proteust csak bő vízzel mert különben az sem lesz jó (min 400l/ha).
Válasz s z e k k a #8103. hozzászólásáraCsemege kuki volt, de gyomirtózva nem volt ez a terület már nagyon rég óta.
Válasz s z e k k a #8102. hozzászólásáraAkkor ezeket próbálom majd. Köszi Nektek!
Válasz s z e k k a #8102. hozzászólásáraProteusra gondoltam igen
Calypso-t próbáltam tavaly, de csak kb 80% volt az elhalálozás.+ Kétszer olyan drága mint a coragen
Válasz mcandoure #8093. hozzászólásáraElővetemény mi volt? Annak gyomírtója is lehet...
Válasz traktoroskiskukac #8100. hozzászólásáraProteus és Calypso ezek működnek még a Coragen mellett.
Válasz viktor2131 #8078. hozzászólásáraEnnek van elég baja. Ez Erwinia. Azonnal tüntesd el a fekete töveket.Sajnos ez gyógyithatatlan betegség. Ha sok van belőle ebből burgonya nem lesz.
Válasz mcandoure #8099. hozzászólásáraActara manapság nem sokat ír. Coragen viszi, de várd meg míg elkezdenek rágni.
Pár hete írt mèg valaki egy hatásos szert, de fejből nem emlékszem a nevère.