Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD402.41 FtCHF443.07 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok szerintem nem lesz ára télen sem.Nálunk 30 forintért sem kell,sok gazda azt mondta hogy,benne marad a földbe és nem szedi fel.A szegedi nagybanin sem nagyon kell.
Nem lessz itt nagy pénz mig az utszélén 60ft ért árulják a brazilok a kisvárdai újkrumplit! tavasszal meg 33 ért árultál a tavalyit majd ősszel megint 33 ért adják, jol elcseszik a piacot!
Válasz #5968. hozzászólásra
Részleteket nem tudok,mert én még megközelítő mennyiséget sem tudok produkálni,így nem mentünk mélyebben a kritériumokba!
..de a lenti számon szerintem elérhető az uriember!
háát a közepe kicsit kötöttebb ,de a két széle az aztán issza a vizet :SS hát most annyira száraz volt a föld hogy a traktor nem tudta elhúzni a krumpli kombájnt mert egyből elásta magát...szal majd most be kell majd locsolnom ha nem lesz eső hogy feltudja szedni
aha...hát én is délen lakom, csongrád megye. nekem most inkább már arra lesz gondom hogy találjak valakit aki elviszi mert nekem sajnos nem lesz időm piacra járni :S
Hát a desiré az nem igazán szép formájú,és színű..Kicsit göcsörtös.Vannak ettől sokkal simább fajták..Példáúl a laura egy szép piros színű formás krumpli.De van sok hasonló..Sokat köt nagyon kaja és vízigényes..Nekem abból van egy hektár,de az idei forróság nem tett neki jót..Nagyon szépen bekötött és növésbe indult,de jött az a meleg és kampec..Megállt a növésbe és a be nem érett gumók elkezdetek csírázni..Stressz hatás érte..Én nagyon délen lakom itt nagy volt a hőség..Le kellett volna egy darabot árnyékolnom..Kíváncsi lettem volna ott mit csinál..Én is öntöztem.De hiába..
A laurát el is kell felejtenem,valami szívósabb után kell néznem..Amit inkább délebre nemesítettek..
mik tartoznak a szebb kényesebb fajtákhoz ? jobban viszik az olyan féléket ? bocs hogy ennyit kérdezek csak én ezt még nem rég kezdtem...suli mellett egy kis kiegészítés :)
Az nem korai..
Bár egy nem csodazsép krumpli de úgy látom az elég jól átvészelte forróságot..Ezt más gazdától is hallottam..
Az szebb kényesebb fajták hát nem igazán lettek jók..
hát most épp a kisebb fele lett bevetve a földnek és csak 1 hold ( másik felébe triticale ) desiree fajtájú a krumpli ha jól tudom az nem korai ... de javítsatok ki ha nem így van :D
az enyémnek a fele tegnap lett felszedve ...szép nagyok alig van apró,a mennyiséggel is megvagyok elégedve, persze én mindig adtam neki a vizet...most azt beszélik hogy ha beindul az iskola akkor talán felmegy az ára egy picit :P
Ez máshol is így volt. Azok a krumplik amik idén nem kaptak vizet, biztos nem fogják hozni az átlagot. Meg 1-2 bokor megnézése még nem jelent semmit sem.
Akkor Te szerencsés vagy.Én adtam neki 5x30milit április harmadikai vetéssel és nagy kaki..Azt el sem merem mondani mennyi kaját kapott..Amikor volt az a 40fok megállt a növésbe és onnan semmi..
Feléd elég nagy forróság volt, talán mi kevesebbet kaptunk itt északkeleten. Azon a részen ahol nem volt öntözve ott az enyém viszonylag szép, persze nem tökéletes, de ahhoz képest szerintem elég jó! Csak az ára a nagy lutri :)
9498 hozzászólás
köszi
Szép a burgonyád.Itt mindent megtalálsz:http://www.dornagypiac.hu/
nekem is vinnem kellene akkor dorozsmára de a suli miatt nem érek rá :S mi a nyitvatartási ideje ? amúgy az enyém ilyen :P
Hellló Garfield!
Engem érdekelne ez a felvásárló ,ha megadnád a számot
azt nagyon megköszönném.
Válasz #5993. hozzászólásra
Akkor szerintem 600 ért adják nagyobb mennyiségben.
Válasz #5992. hozzászólásra
ennyiért árulják,de nincs sok bent ,és abból is kevés a szép.....
Válasz #5991. hozzászólásra
Biztos ennyi?Szegeden?akkor kb 50-60ft.Ennyiért veszik vagy ennyiért árulják?Mert nem mindegy.
szegedi nagybanin 700-1000ft/15kg
Ötletes szerintem.
Burgonyának alá most milyen zöldtrágyát lehetne vetni?
A fehér mustár állítólag nem jó neki.
Válasz #5983. hozzászólásra
Sziasztok szerintem nem lesz ára télen sem.Nálunk 30 forintért sem kell,sok gazda azt mondta hogy,benne marad a földbe és nem szedi fel.A szegedi nagybanin sem nagyon kell.
14 centér előre kifizetik a termést bemondás alapján,miután betakarítottad elszállitják.ha kell megadom a számot.
tök jó hogy ezekkel a rohadt gyíkokkal szívok mindig...biztos hogy most a szivattyúnak kellett felszívni egyet
Válasz #5984. hozzászólásra
Majd meglátod!!!
Nem lessz itt nagy pénz mig az utszélén 60ft ért árulják a brazilok a kisvárdai újkrumplit! tavasszal meg 33 ért árultál a tavalyit majd ősszel megint 33 ért adják, jol elcseszik a piacot!
Gyerekek itt a burgi nagy píííííííz lesz a télen, aki tud tároljon!!!
Válasz #5980. hozzászólásra
jó ár az csak legyen 700kú
meg persze napi 5 10 15 tonna helyben eladva
végére meg 1 jónak HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Válasz #5979. hozzászólásra
Ez jó lenne így, igaz a kék cimkés magok sem hoztak 500mázsát ilyen időben.
Lenyel krumpli mennyire fogja befolyásolni az árakat?
Válasz #5979. hozzászólásra
A messzi északon az ár maradt 15-16 jurócent
Gyere skypera..............
Moderálta: Adorex (20695) 2012-08-28 20:39:07
Válasz #5978. hozzászólásra
1500/30kg,és már nem erőlködnek a 15kg-os kiszerelésért,jó nekik a 30kg-os!
Válasz #5976. hozzászólásra
Így van, háztól pedig 45ft.
Az iskola is kezdődik a menzák vásárolnak tököt is krumplit is rendesen.
Dorozsmai nagybanin 50ft-ért megy a szép krumpli.
Alakul,a románok mozgatják nagytételben.
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2012-08-26 20:54:03
Válasz #5968. hozzászólásra
Részleteket nem tudok,mert én még megközelítő mennyiséget sem tudok produkálni,így nem mentünk mélyebben a kritériumokba!
..de a lenti számon szerintem elérhető az uriember!
Válasz #5972. hozzászólásra
ja a tavali kékcímkésbő van..
Válasz #5971. hozzászólásra
UT 3-as? UT 2-es Amorosat adnám el, meg ha lesz a Desireből.
Takarmányburgonya valakinek esetleg???
Kicsit alatta lesz szerintem.
Válasz #5967. hozzászólásra
50-ért kiszállítással jó?
Válasz #5967. hozzászólásra
Hy mekkorát mennyiért és milyen kiszerelésbe?
200 Tonna burgonyát keresnek Romániába.
+40742002299 ha esetleg valakit érdekel..
háát a közepe kicsit kötöttebb ,de a két széle az aztán issza a vizet :SS hát most annyira száraz volt a föld hogy a traktor nem tudta elhúzni a krumpli kombájnt mert egyből elásta magát...szal majd most be kell majd locsolnom ha nem lesz eső hogy feltudja szedni
Válasz #5964. hozzászólásra
Akkor gondolom homok van nálad..Ott a desire sem annyira göcsörtös.
aha...hát én is délen lakom, csongrád megye. nekem most inkább már arra lesz gondom hogy találjak valakit aki elviszi mert nekem sajnos nem lesz időm piacra járni :S
Válasz #5962. hozzászólásra
Hát a desiré az nem igazán szép formájú,és színű..Kicsit göcsörtös.Vannak ettől sokkal simább fajták..Példáúl a laura egy szép piros színű formás krumpli.De van sok hasonló..Sokat köt nagyon kaja és vízigényes..Nekem abból van egy hektár,de az idei forróság nem tett neki jót..Nagyon szépen bekötött és növésbe indult,de jött az a meleg és kampec..Megállt a növésbe és a be nem érett gumók elkezdetek csírázni..Stressz hatás érte..Én nagyon délen lakom itt nagy volt a hőség..Le kellett volna egy darabot árnyékolnom..Kíváncsi lettem volna ott mit csinál..Én is öntöztem.De hiába..
A laurát el is kell felejtenem,valami szívósabb után kell néznem..Amit inkább délebre nemesítettek..
mik tartoznak a szebb kényesebb fajtákhoz ? jobban viszik az olyan féléket ? bocs hogy ennyit kérdezek csak én ezt még nem rég kezdtem...suli mellett egy kis kiegészítés :)
Válasz #5960. hozzászólásra
Az nem korai..
Bár egy nem csodazsép krumpli de úgy látom az elég jól átvészelte forróságot..Ezt más gazdától is hallottam..
Az szebb kényesebb fajták hát nem igazán lettek jók..
hát most épp a kisebb fele lett bevetve a földnek és csak 1 hold ( másik felébe triticale ) desiree fajtájú a krumpli ha jól tudom az nem korai ... de javítsatok ki ha nem így van :D
Válasz #5956. hozzászólásra
Hány hektárod van???
Válasz #5956. hozzászólásra
Biztos valami korai fajtád volt..Nem kellett megvárni a sulit,már most emelkedett..
Válasz #5955. hozzászólásra
Ha jól tudom fehér címke egy lila vonallal áthúzva átlóba..
az enyémnek a fele tegnap lett felszedve ...szép nagyok alig van apró,a mennyiséggel is megvagyok elégedve, persze én mindig adtam neki a vizet...most azt beszélik hogy ha beindul az iskola akkor talán felmegy az ára egy picit :P
Kék címkés az UT1, Fehér címkés Elite, ha jól tudom.
A Super Elitenek milyen cimke van?
Válasz #5953. hozzászólásra
Hát énis csak bokrokat nézegettem,de azt sokat..Nem nyerte el a tetszésemet..
Majd akkor fog igazán látszani ha kikapok egy sort.
Válasz #5952. hozzászólásra
Ez máshol is így volt. Azok a krumplik amik idén nem kaptak vizet, biztos nem fogják hozni az átlagot. Meg 1-2 bokor megnézése még nem jelent semmit sem.
Válasz #5951. hozzászólásra
Akkor Te szerencsés vagy.Én adtam neki 5x30milit április harmadikai vetéssel és nagy kaki..Azt el sem merem mondani mennyi kaját kapott..Amikor volt az a 40fok megállt a növésbe és onnan semmi..
Válasz #5950. hozzászólásra
Feléd elég nagy forróság volt, talán mi kevesebbet kaptunk itt északkeleten. Azon a részen ahol nem volt öntözve ott az enyém viszonylag szép, persze nem tökéletes, de ahhoz képest szerintem elég jó! Csak az ára a nagy lutri :)
Itt már szedik..De a későbbi vetés amit nem öntöztek a vetőméret a legnagyobb benne..Itt csak a korai krumplik lettek jók..