Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.63 FtUSD399.84 FtCHF440.72 FtGBP501.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
én nem tudom mire gondolsz ezek vagy nagyon aprók vagy nagyon göcsörtösek disznóval tehénnel etetem
akitől vettem azt mondta ez nem áll el a télen de van olyan is ami eláll 30ért
Ebben az az idegesítő, hogy a kukorica meg lesz 80Ft a krumpliért meg még mindig annyit kapunk, hogy csak a termelési költséget állja majd.
Ha nem lett volna krumpli hanem a kukoricát locsoltuk volna be 2-3x sokkal jobban jöttünk volna ki vele. Nem kellett volna permetezni, meg a betakarítási költsége sem olcsó.
Gyomirtó elsodródás-perzselésre Megafol-t ajánlanak, Szolnokon van a központjuk, tel: 56/411-404 vagy a www.malagrow.hu oldalon keress rá mire jó ! Vagy hivj fel a hirdetésemben lévő számon , és megadom a szórólapjukon lévé, hozzád tartozó képviselő mobil számát !
Az van nem rég vetettem,de már használtam ilyen szert kukoricában ott volt közte egy csomó kikelt krumpli azt meg nem bántotta.
A levél széle van megperzselve nem az egész.
Szerintem az öntözés már nem ér semmit, mivel felszívódó szer. A gyökérzetnél is pusztít, így a gumóba is bekerül a szer!
Ember, ezt hogy csináltad???????
Sziasztok!
Pár napja legyomirtóztam a krumplimat guardian tetrával,egy kicsit megperzselte a levél széleit de remélem nem lesz több baja.
Használt már valaki ilyet?
Vagy most mi lesz vele?
"Tavaly volt hogy elmentem a vendéglőbe..120ért hordták neki a krumplit..Én mondtam neki adok 60ért.Aztmondta őt nem érdekli,neki az a manyus hordja már régóta eztán is az fogja hordani."
Biztos, hogy igazat mondott?
Mert, én is vittem anno, mindenhova, ....
egyszerübb az indok,durván 250-ért van fagyasztott darabolt,5 perc alatt kész a hasáb,és a normális vendéglősnek van olyan burgis haverja aki baráti(sőt annál is barátibb)áron szállít
Tavaly volt hogy elmentem a vendéglőbe..120ért hordták neki a krumplit..Én mondtam neki adok 60ért.Aztmondta őt nem érdekli,neki az a manyus hordja már régóta eztán is az fogja hordani..Nem érdekelte hogy fél áron vittem volna neki..4 helyen próbálkoztam,mind a négy helyről kidobtak..Nem is próbálkoztam többet..Nem érdekelte a pénz..Gondolod érdekli hogy 120 forintért veszi a krumplit mikor kb 600ért árulja ki..Ha nem több..
Arról ne is beszéljünk hogy inkább megveszik a mirelitet..
Válasz #5904. hozzászólásra
1. külön kocsit kell neki fenttartani, ha földesárut akar szállítani
2. a kereskedő beszállítja neki, így megússza a külön földesárus autó vételét és inkább fizet többet a zöldekért
3. amit mondjuk fogna azzal, hogy hajnal négykor elindul (és utána egész nap hulla) többet veszít vele a munkaidejével, stb
Figyu, lehet nálad ez van de itt van burgi rendesen elhiheted!!! Locsoltak is meg volt 1 kis csepergős is, megnőtek van aki már nem locsol mert akkorák a krumpliai!!! de ne szaladjál el töle mert télre, tavaszra szerintem jó lesz az ár!!
Sokan írjátok hogy beviszitek a vendéglőbe 70 meg 100 Ft-ért. Az hogy lehet hogy 100-at is adnak érte? Főleg már több mázsás tételbe a vendéglős ha már megy alapanyagért akkor miért nem vesz a nagybanin 40 Ft-ért? Én ezt nem értem. Én is ahová viszem ott valamivel a nagybani ár felett fizet, de azért 80-100-at nem kapok érte... jó is lenne
Válasz #5902. hozzászólásra
Nem szabad olyan tételt csinálni és kész.2010-ben megmondtam, hogy két iszonyatos év jön a krumplira. A tavalyiból kimaradtam, de én is szívok az aszály miatt. Az én fórumomon már ezt tárgyaltuk.
2010-ben jó ár volt. Na mindenki bevásárolt vetőből és sokan elitet, fémzárolt jó drágát. Na tavaly szívtak és ,,ha már megvettem a drága vetőt, akkor még egy évben elvetem" alapon itt az idei szívás. Nálam nagyobb kárt okozott a hőség, meg aszály, mint a gyenge ár. Nem féltermés van, hanem sokkal kevesebb.
9498 hozzászólás
Január februárba milyen ára lesz a pityókának???
Ha nekem lennének állataim én is jobban eröltetném mondjuk a takarmánykrumplit 20forintért mint a kukoricát 100ért..
Válasz #5945. hozzászólásra
ilyen takarmány árak mellett az baráti
Válasz #5938. hozzászólásra
Ezt nekem írtad??
Válasz #5937. hozzászólásra
500ft/zsák(30kg) áron adnám
Válasz #5943. hozzászólásra
Pontosan rokonom csicsókával járt úgy.
Válasz #5942. hozzászólásra
itt is lett volna 10ért de tele volt vágottal azt nem hoztam el mer féltem gyorsan megrohadna
Válasz #5940. hozzászólásra
Hirdetésbe is anyiért van fent , bűn oda adni 10 hufért.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2811842/malackrumpli-elado.html
Válasz #5938. hozzászólásra
én nem tudom mire gondolsz ezek vagy nagyon aprók vagy nagyon göcsörtösek disznóval tehénnel etetem
akitől vettem azt mondta ez nem áll el a télen de van olyan is ami eláll 30ért
Válasz #5939. hozzászólásra
Itt Monor mellet 20 ért adják a takarmány krumplit , ami itt azt jelenti hogy picik és már nem lehet vissza vetni.
Én a takarmánykrumpliról beszéltem.
...lehet,hogy elbeszéltünk egymás mellett?!
Válasz #5933. hozzászólásra
20ért vettem 10q-át ami nem télálló és 30ra mondta ami eláll
Válasz #5935. hozzászólásra
Szerintem január február környékén fog igazán kopogatni..
Én sem adom 20ft-nál olcsóbban,és hála istennek kopogat!!!
Válasz #5933. hozzászólásra
Hát én nem is adom 10forntért...
takarmány krumplit,milyen áron kellene eladnunk?
a magas gabona árak mellett,nem reális a sok éve beállt 10ft/kg-os ár.
Válasz #5931. hozzászólásra
köszi. Hát igen igazat adok, de ezt 100 öregasszony se tudta volna megjósolni hogy a kukoricának ilyen ára lesz :S
Válasz #5930. hozzászólásra
40Ft.
Ebben az az idegesítő, hogy a kukorica meg lesz 80Ft a krumpliért meg még mindig annyit kapunk, hogy csak a termelési költséget állja majd.
Ha nem lett volna krumpli hanem a kukoricát locsoltuk volna be 2-3x sokkal jobban jöttünk volna ki vele. Nem kellett volna permetezni, meg a betakarítási költsége sem olcsó.
Desire naprakész árat tud valaki mondani ?
Válasz #5926. hozzászólásra
Nekem adtak hozzá olyan rostát aminek a rácsozása gumival van bevonva. Még nem használtam de biztos jó lehet.
Válasz #5927. hozzászólásra
Van.
Szerintetek van értelme többször feltölteni a krumplit ?
Válogató rosta készítéséhez honnan tudnék anyagot beszerezni? Olyan kéne, ami nem sérti meg a burgonyát és könnyen csúszik rajta.
Válasz #5924. hozzászólásra
Gyomirtó elsodródás-perzselésre Megafol-t ajánlanak, Szolnokon van a központjuk, tel: 56/411-404 vagy a www.malagrow.hu oldalon keress rá mire jó ! Vagy hivj fel a hirdetésemben lévő számon , és megadom a szórólapjukon lévé, hozzád tartozó képviselő mobil számát !
Válasz #5923. hozzászólásra
nem látok rajta fehér eret.a szélével van baj.
Válasz #5922. hozzászólásra
Az erek fehérek? Fajták más érzékenységűek egy-egy hatóanyagra.
Válasz #5921. hozzászólásra
Az van nem rég vetettem,de már használtam ilyen szert kukoricában ott volt közte egy csomó kikelt krumpli azt meg nem bántotta.
A levél széle van megperzselve nem az egész.
Válasz #5915. hozzászólásra Ezt én sem igazán értem,másodvetésű tarlókrumplid van,vagy mi a szösz?
Válasz #5919. hozzászólásra
De minek már ilyenkor gyomirtózni? Két hét múlva lezúzta volna a picsába, oxt jónapot. A miénkről felemelt zúzóval nyomta le a fiam a gazt.
Válasz #5918. hozzászólásra
Szerintem az öntözés már nem ér semmit, mivel felszívódó szer. A gyökérzetnél is pusztít, így a gumóba is bekerül a szer!
Ember, ezt hogy csináltad???????
Mit csináljak vele?
Öntözzem,vagy mit?
Volt valaki a saját termését megfőzte a Csíkszeredai Pityóka Fesztiválon?
Válasz #5915. hozzászólásra
Oppá!!
Sziasztok!
Pár napja legyomirtóztam a krumplimat guardian tetrával,egy kicsit megperzselte a levél széleit de remélem nem lesz több baja.
Használt már valaki ilyet?
Vagy most mi lesz vele?
Finale burgonya szártalanítására???
Jó az egyáltalán rá?
Esetleg Reglon helyett valami költségkímélőbb és engedélyezett van?
Válasz #5911. hozzászólásra
Nálunk van minden, a futó homoktól kezdve a kötött réti vályogig, a havernak a homokból az összes burgit kitakarta a szél tavasszal!!
Válasz #5908. hozzászólásra
"Tavaly volt hogy elmentem a vendéglőbe..120ért hordták neki a krumplit..Én mondtam neki adok 60ért.Aztmondta őt nem érdekli,neki az a manyus hordja már régóta eztán is az fogja hordani."
Biztos, hogy igazat mondott?
Mert, én is vittem anno, mindenhova, ....
Válasz #5905. hozzászólásra
De nem a csatornaparti földeket kell alapul venni! Vannak más területek is.
Válasz #5906. hozzászólásra
egyszerübb az indok,durván 250-ért van fagyasztott darabolt,5 perc alatt kész a hasáb,és a normális vendéglősnek van olyan burgis haverja aki baráti(sőt annál is barátibb)áron szállít
Válasz #5908. hozzászólásra
Itt is vannak ilyenek.
Tavaly volt hogy elmentem a vendéglőbe..120ért hordták neki a krumplit..Én mondtam neki adok 60ért.Aztmondta őt nem érdekli,neki az a manyus hordja már régóta eztán is az fogja hordani..Nem érdekelte hogy fél áron vittem volna neki..4 helyen próbálkoztam,mind a négy helyről kidobtak..Nem is próbálkoztam többet..Nem érdekelte a pénz..Gondolod érdekli hogy 120 forintért veszi a krumplit mikor kb 600ért árulja ki..Ha nem több..
Arról ne is beszéljünk hogy inkább megveszik a mirelitet..
Válasz #5905. hozzászólásra
Itt délen a késői fajta senkinek sem jó.Korai nekem is megnőtt rendesen..És én sem öntöztem ahogy írod mert már nem lett volna piacos..
1. külön kocsit kell neki fenttartani, ha földesárut akar szállítani
2. a kereskedő beszállítja neki, így megússza a külön földesárus autó vételét és inkább fizet többet a zöldekért
3. amit mondjuk fogna azzal, hogy hajnal négykor elindul (és utána egész nap hulla) többet veszít vele a munkaidejével, stb
Válasz #5898. hozzászólásra
Figyu, lehet nálad ez van de itt van burgi rendesen elhiheted!!! Locsoltak is meg volt 1 kis csepergős is, megnőtek van aki már nem locsol mert akkorák a krumpliai!!! de ne szaladjál el töle mert télre, tavaszra szerintem jó lesz az ár!!
Válasz #5901. hozzászólásra
Sokan írjátok hogy beviszitek a vendéglőbe 70 meg 100 Ft-ért. Az hogy lehet hogy 100-at is adnak érte? Főleg már több mázsás tételbe a vendéglős ha már megy alapanyagért akkor miért nem vesz a nagybanin 40 Ft-ért? Én ezt nem értem. Én is ahová viszem ott valamivel a nagybani ár felett fizet, de azért 80-100-at nem kapok érte... jó is lenne
Válasz #5902. hozzászólásra
Nem szabad olyan tételt csinálni és kész.2010-ben megmondtam, hogy két iszonyatos év jön a krumplira. A tavalyiból kimaradtam, de én is szívok az aszály miatt. Az én fórumomon már ezt tárgyaltuk.
2010-ben jó ár volt. Na mindenki bevásárolt vetőből és sokan elitet, fémzárolt jó drágát. Na tavaly szívtak és ,,ha már megvettem a drága vetőt, akkor még egy évben elvetem" alapon itt az idei szívás. Nálam nagyobb kárt okozott a hőség, meg aszály, mint a gyenge ár. Nem féltermés van, hanem sokkal kevesebb.
Válasz #5901. hozzászólásra
és 500t-át hová vinnél be?
Válasz #5895. hozzászólásra
30-40-ért vennék tőlem és 100-ért viszik be a vendéglőkbe. Én meg fogtam magam és 70-ért beviszem a vendéglőbe.
Válasz #5893. hozzászólásra
Csatlakozom!
Akkor már inkább egy méterrel magasabban lesz a tárolóban!