Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz drenthe evo #1087. hozzászólásáraKíváncsi vagyok a hibridre nagyon úgyhogy majd figyelem év közben! Közvetlenül mellette a haverok is búzát vetnek a nálunk hagyományos 2 tárcsa közé szóróval módszerrel úgyhogy lesz összehasonlítási lehetőség is.
Válasz Rudolfpapi #1101. hozzászólásáraEgyik éven Zalába mentem ilyen magért...
Ugyanott volt, ugyanazt kapta, mint a Capo.
(igaz ez korai talán)
Szárcsökkentő nélkül. NS40 20 centivel kisebb szalma.
Capo 60q, javító, NS40 77q takarmány 2 osztályból a felső...nitrosollal virágzáskor talán! megfutja a malmi2-est... Nekem ez a tapasztalatom...
Válasz fendt309 #1096. hozzászólásáraAz aszályban lebőgött SKLacinál. De akár abból is lehet. 8q a raksúlyom kb...
Legyen 4q cellule, meg 4 lukullusz...
Válasz fendt309 #1093. hozzászólásáraKüldd el a számod, aztán megbeszéljük. Kedden szétmetélik a lábkörmöm, a 7 második felében itthon leszek(a melóhelytől), csak nem tudom, mikor leszek járóképes... Valamikor a jövő 7en Pestre be kell mennem egy ajándék szörfdeszkáért (ha a gumis projekt kútba is esik), utána hazafele megejthetjük a dolgot...(estefelé lesz kb)
Válasz csoppika #1095. hozzászólásáraNeeem! elviszik!
A 180 kg-ot elrakom neked, ha kell - ez gyári csávázott, tavalyról maradt. Idén lukuluszt próbálom, abból nem kell?
Válasz fendt309 #1091. hozzászólásáraLehet, hogy lesz arra dolgom. Használt traktor gumit ha ingyen le lehet pesten adni, akkor elviszek egy kanyart arrafelé.
Válasz nagyzoli5 #1083. hozzászólásáraMivel a vetőmag ára kb 40ezer forintal több , eleve 10 mázsa mínusszal indul... Ha meg olyan jó földet csinálnának a sima is jobban teremne. Egy Cellule-Nádor párossal szemben igencsak bukó lehet a hibrid nettó bevételben...
Válasz drenthe evo #1079. hozzászólásáraHa a hagyományos is tudja a 80-90q akkor el kell nagyon gyorsan felejteni a hibridet!
Itt az egyik helyi gazda most fog hibridbúzát vetni, de eddig iszonyat mennyi munkát beleöltek csak a talajmunkába! Repce után tárcsa utána lazító utána gruber majd rövidtárcsa. Vetés vetőmag még sehol.Meg gondolom nem kevés inputot kell még rátenni mire aratható. Ha az eladási árakat nézzük így nem sok marad! Szerintem.
Hibridek 75 mázsánál megálltak és én is elálltam ezektől,peddig szója után volt...
Ősszel milyen gyomírtó a tutti T1-re?Parlagot feltétlen kell ezzel?Van ami pihentetve volt.
Válasz Muskátliszájú #1078. hozzászólásáraIdén a legjobb 89 volt, de volt 60 körüli is. Amik igazán jól adták, azok előtte elégé le voltak taposva, így a táblák ősszel kaptak egy Fralazt. Okt 10-étől vetettünk. Idén szept 20-tól szerettem volna. Őszi gyomirtást nem kaptak sajnos, idén azt sem szabad kihagyni, már akinek a földjeiben van veronika, vagy más T1-es gyom. 2 q dap alapműtrágya, 200kg/ha vetőmag. Kora tavasszal 3q mas. Utána gyűrűshenger. Aztán 200 lityó nitrosol. Utána lombtrágyák, és kis adag nitrosolok. 2x gomba, 1-2 x rovar.
Válasz Szabolcs80 #1076. hozzászólásáraKöszi a választ! Akkor lehet ,hogy csak egy kísérlet lesz.Jóval gyengébb talaja lesz,de a többi is kevesebb ,szerves trágyához nem kap ennyi műtrágyát.
Válasz Anicska #1074. hozzászólásáraJó talaj kell neki és nagyon etetni kell. 5q műganéval 52q adott, szerves trágyázott földben ugyanannyi műtrágyával 67q. kapott még Amalgerolt és egy gombaölőt mind
20 Ak körüli földekben
1716 hozzászólás
Válasz fendt309 #1114. hozzászólásáraValami jó pecsenyéző van arra?
Válasz drenthe evo #1087. hozzászólásáraKíváncsi vagyok a hibridre nagyon úgyhogy majd figyelem év közben! Közvetlenül mellette a haverok is búzát vetnek a nálunk hagyományos 2 tárcsa közé szóróval módszerrel úgyhogy lesz összehasonlítási lehetőség is.
Válasz csoppika #1113. hozzászólásáraakkor hogy írsz SMS-t?
Válasz fendt309 #1112. hozzászólásáraA betűket nem veszi a tárcsázó...
Válasz csoppika #1111. hozzászólására a 1098-ban írtam le!
Válasz fendt309 #1110. hozzászólásáraSzámot küldj...
Válasz csoppika #1109. hozzászólásáraOK!
Válasz fendt309 #1105. hozzászólására180+220...plusz 400 lucullus ha a 7végéig megjön...
Válasz csoppika #1106. hozzászólásáranem tom
két éves a raktár, tavaly is lett gázosítva
Válasz fendt309 #1105. hozzászólásáraJó.
Válasz fendt309 #1102. hozzászólásáraZsizsik van nálad?
Itt nem merek elrakni már semmit...
Válasz csoppika #1104. hozzászólásáraa gyári 120, a többi 50, ha így jó?
Válasz fendt309 #1102. hozzászólásáraMatek?
Válasz Rudolfpapi #1101. hozzászólásáraEgyik éven Zalába mentem ilyen magért...
Ugyanott volt, ugyanazt kapta, mint a Capo.
(igaz ez korai talán)
Szárcsökkentő nélkül. NS40 20 centivel kisebb szalma.
Capo 60q, javító, NS40 77q takarmány 2 osztályból a felső...nitrosollal virágzáskor talán! megfutja a malmi2-est... Nekem ez a tapasztalatom...
Válasz csoppika #1099. hozzászólásáraA lukulusz az gyári lesz csak nem tudom mikor lesz itt!
Akkor kell a 180 gyári cellule meg 320 1x vetett?
Mi a véleményetek az NS 40S búzáról?Vetett már valaki ilyent ha igen akkor mi a véleménye róla?
Válasz csoppika #1097. hozzászólásáralegalább megnézed a zetoromat..,
meg a Lamborghinimet
Válasz fendt309 #1096. hozzászólásáraAz aszályban lebőgött SKLacinál. De akár abból is lehet. 8q a raksúlyom kb...
Legyen 4q cellule, meg 4 lukullusz...
Válasz csoppika #1097. hozzászólásárahúsz 9hathuszonhárom 171 - így jó?
Válasz fendt309 #1093. hozzászólásáraKüldd el a számod, aztán megbeszéljük. Kedden szétmetélik a lábkörmöm, a 7 második felében itthon leszek(a melóhelytől), csak nem tudom, mikor leszek járóképes... Valamikor a jövő 7en Pestre be kell mennem egy ajándék szörfdeszkáért (ha a gumis projekt kútba is esik), utána hazafele megejthetjük a dolgot...(estefelé lesz kb)
Válasz csoppika #1095. hozzászólásáraNeeem! elviszik!
A 180 kg-ot elrakom neked, ha kell - ez gyári csávázott, tavalyról maradt. Idén lukuluszt próbálom, abból nem kell?
Válasz fendt309 #1094. hozzászólásáraKedden elveted?
Válasz fendt309 #1093. hozzászólásáraVan 1x vetett keddig!
Válasz csoppika #1092. hozzászólásáraOk! számom kell?
Válasz fendt309 #1091. hozzászólásáraLehet, hogy lesz arra dolgom. Használt traktor gumit ha ingyen le lehet pesten adni, akkor elviszek egy kanyart arrafelé.
Válasz csoppika #1090. hozzászólásáraBocs,hogy nem priv. kb 180 kg van és ahol lakom 2464 az irányítószám ez kb 170 km!
Válasz fendt309 #1089. hozzászólásáraA részleteket írd meg privátban... Kösz.
Válasz csoppika #1088. hozzászólásáraIgen! Arra akár gyári magot is tudok adni, igaz az tavalyról maradt! ☺
Válasz fendt309 #1066. hozzászólásáraÁll még az ajánlatod? Meg kéne próbálnom 1-2ha on...
Válasz nagyzoli5 #1083. hozzászólásáraMivel a vetőmag ára kb 40ezer forintal több , eleve 10 mázsa mínusszal indul... Ha meg olyan jó földet csinálnának a sima is jobban teremne. Egy Cellule-Nádor párossal szemben igencsak bukó lehet a hibrid nettó bevételben...
Válasz Jani455 #1085. hozzászólására
Válasz csoppika #1054. hozzászólásáraa Cellule azt mondták elfogyott, Euclide-t ajánlották helyette
Válasz csizizoli #1082. hozzászólásáraszerintem a magágy készítés utolsó művelete előtt érdemes
Válasz drenthe evo #1079. hozzászólásáraHa a hagyományos is tudja a 80-90q akkor el kell nagyon gyorsan felejteni a hibridet!
Itt az egyik helyi gazda most fog hibridbúzát vetni, de eddig iszonyat mennyi munkát beleöltek csak a talajmunkába! Repce után tárcsa utána lazító utána gruber majd rövidtárcsa. Vetés vetőmag még sehol.Meg gondolom nem kevés inputot kell még rátenni mire aratható. Ha az eladási árakat nézzük így nem sok marad! Szerintem.
Sziasztok érdeklödnék ki hogy szokta kiszorni az mpk szántás elött vagy utánna magágy készités elött gabonánál?
Hibridek 75 mázsánál megálltak és én is elálltam ezektől,peddig szója után volt...
Ősszel milyen gyomírtó a tutti T1-re?Parlagot feltétlen kell ezzel?Van ami pihentetve volt.
Válasz Muskátliszájú #1078. hozzászólásáraIdén a legjobb 89 volt, de volt 60 körüli is. Amik igazán jól adták, azok előtte elégé le voltak taposva, így a táblák ősszel kaptak egy Fralazt. Okt 10-étől vetettünk. Idén szept 20-tól szerettem volna. Őszi gyomirtást nem kaptak sajnos, idén azt sem szabad kihagyni, már akinek a földjeiben van veronika, vagy más T1-es gyom. 2 q dap alapműtrágya, 200kg/ha vetőmag. Kora tavasszal 3q mas. Utána gyűrűshenger. Aztán 200 lityó nitrosol. Utána lombtrágyák, és kis adag nitrosolok. 2x gomba, 1-2 x rovar.
Válasz nagyzoli5 #1052. hozzászólásáraItt bukott mind kettő bevételben a jol termő hagyományos árpához , bùzához képest...
Válasz cimbike. #1073. hozzászólásáraMennyire jól adta milyen technológiával?
Válasz Szabolcs80 #1076. hozzászólásáraKöszi a választ! Akkor lehet ,hogy csak egy kísérlet lesz.Jóval gyengébb talaja lesz,de a többi is kevesebb ,szerves trágyához nem kap ennyi műtrágyát.
Válasz Anicska #1074. hozzászólásáraJó talaj kell neki és nagyon etetni kell. 5q műganéval 52q adott, szerves trágyázott földben ugyanannyi műtrágyával 67q. kapott még Amalgerolt és egy gombaölőt mind
20 Ak körüli földekben
Válasz cimbike. #1073. hozzászólásáraKöszönöm
Valakinek volt vetve Su Ellen őszi árpa ?Mik a tapasztalatai?
Válasz ...:::Pisti:::... #1056. hozzászólásáraNagyon jó a Lithium, idén is volt, idén is vetek. Nem volt egész táblám belőle, de nagyon jól adta, hasonlóan a celluléhoz.
Válasz csoppika #1071. hozzászólására
Válasz fendt309 #1063. hozzászólásáraIdén nem voltam ott
Válasz csoppika #1067. hozzászólásáraazt nem láttam!
Válasz fendt309 #1068. hozzászólásárapedig ez kapta a legtöbb anyagot!
Válasz csoppika #1064. hozzászólásáraépp 40 felett volt..
Válasz csoppika #1064. hozzászólásáraVagy húzom a kombinóval a BSS-t mint a videjón a múltkor...