Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.11 FtUSD403.06 FtCHF442.48 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz bandigh #6422. hozzászólásárafelénk az utóbbi években így ment, búza,kukorica,búza,kukorica,napraforgó majd ezek újra. Valahogy a napraforgó nagyon gyengusan muzsikál ha 3-4 évnél hamarabb vissza kerül ugyanoda.
Válasz bandigh #6422. hozzászólásáraÉn mostanában a kuk-nap-búz-rep-búz vagy a kuk-nap-búz vetem, de néha lerövidül az első egy búzával vagy kibővül egy repcével
Válasz bandigh #6419. hozzászólásáraBékésbe is csak ott megy a búza/forgó,búza/forgó ahol vannak azok a szikes földek,szántás nélkül nyomják állítólag.
Én halottam olyat arról a részről hogy ott mentek tönkre azok közül a nagy cégek közül a napraforgó betegség miatt.
DE akkor mi lenne ha a repce-napra kombót nyomná az ember fölváltva,hiszen hasonló betegségei vannak a két növénynek.
Válasz Nagy Gábor_12029 #6413. hozzászólásáraTegnap56000 javito minőség jől hozzáigazitották a MATIF 70000FT euro buzárhoz montam a malmosnak reméllem meglessz a bőjtje ennek a gyenge árnak Nálunk olyan gyengék abuzák hogy ha aÁprilisba nem kapnak 20.30 mmessőt lese kell vágni már 5 éve a búza hozza nálam a legkevesebb árbevételt 50 55 mázsát tudok termelni Beszálgettúnk a haverral hogy buzát nem is csinélunk csak ha nagyon muszáj Méregessék asikért toxint meg más paramétereket a jo annyuknak.REPCE NAPRA KUKORICA ha egy kicsit rájőn az idő 100 150 ezerrel tőbbet hoz
Válasz sanyi1965 #6412. hozzászólásáraA tőzsdékre, illetve a reakciókra tekintve,jósdát is nyithatnék,nemde? Nem véletlenül tömik ki pénzzel az exporttal foglalkozókat.
Válasz tudatlan20 #6411. hozzászólásáraCsak a sajátomat.Az infláció nem minden,más aspektusok is vannak, és a hasznot valakin realizálni kell az alapoknál,és az a termelő.
Válasz sanyi1965 #6409. hozzászólásáraCsak óvatosan az árak temetésével! Az eső nagy úr! Manapság ha van visz mindent, ha meg nix, akkor fél évig semmi. Baj akkor van ha venne de nix mit.
Dél-Békés jelenlegi előkötési árak 2020. terményekre:
Búza: 4.850 Ft
Árpa: 4.000 Ft
Tritikálé: 4.100 Ft
Kukorica: 4.150 Ft
Napraforgó: 9.525 Ft
Repce: 14.400 Ft
MATIF-on 198 EUR a malmi búza a jelenlegi középárfolyammal számolva ez 71.000 Ft-nak felel meg. El fogja érni a 60.000 Ft tonnánkénti árat itthon? Mi a vélemény?
Válasz farmetasahun #6396. hozzászólásáraA rabló kupecok jől beárazták a magyar búzát MATIF on 70000 ft az euro buza nekem is ezt az árat mondták óssze vannak kartelozva TETÚ BANDA.
MATIFON nagy drágulás volt buza 67000kukorica 59000 re emelkedett a termény csak tőbbet ér mint a francos részvény a részvényel nem lehet jól lakni az egy papir még arra a BIZONYOSRA se valo APU masélte 1946 ban volt aki a pengőt arra használta mert nem volt más nála.
Válasz 5465 #6379. hozzászólásáraA héten az új termésből lekötöttem egy bizonyos mennyiséget 150 euró/tonna árra.
Ha összezuhanna a piac, valami biztos már van, ha feljebb menne az ára /amit kétlek/ nem vág a földhöz, több is veszett már kárba.
Válasz Tanonc #6366. hozzászólásáraEz az ár van kb. fél éve a fizikai piacon (140-145 EUR) telephelyi árként,
úgyhogy itt nincs akkora pánik vagy változás.
Az áru meg megy ki az országból vasúton, uszályon dögivel.
A tőzsdék meg szarják össze magukat...
12426 hozzászólás
https://agroforum.hu/blog/covid-agrar/felfuggesztheti-gabonaexportjat-oroszorszag/
Na ez odab@sz
Ahogy az időjárás kinéz lehet nem csak ő fogja...
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/itt_az_ujabb_korlatozas_leallhat_az_ukran_gabonaexport_is.704372.html
Persze majd idehaza a kupecok nyomva tartják az árakat végig ..meg jönnek majd a kamu híradások,hogy kíváló búzatermés várható stb...
Válasz Gatti #6424. hozzászólásáraNekem szűkített K/K/N “vetésforgó” is van
Válasz bandigh #6422. hozzászólásárafelénk az utóbbi években így ment, búza,kukorica,búza,kukorica,napraforgó majd ezek újra. Valahogy a napraforgó nagyon gyengusan muzsikál ha 3-4 évnél hamarabb vissza kerül ugyanoda.
Válasz bandigh #6422. hozzászólásáraÉn mostanában a kuk-nap-búz-rep-búz vagy a kuk-nap-búz vetem, de néha lerövidül az első egy búzával vagy kibővül egy repcével
Válasz apuci #6421. hozzászólásáraVagy K/K/N/R és így tovább
Válasz bandigh #6419. hozzászólásáraBékésbe is csak ott megy a búza/forgó,búza/forgó ahol vannak azok a szikes földek,szántás nélkül nyomják állítólag.
Én halottam olyat arról a részről hogy ott mentek tönkre azok közül a nagy cégek közül a napraforgó betegség miatt.
DE akkor mi lenne ha a repce-napra kombót nyomná az ember fölváltva,hiszen hasonló betegségei vannak a két növénynek.
Válasz apuci #6417. hozzászólásáraMagágy készítés után . / nem lehet kihagyni /
Válasz apuci #6417. hozzászólásáraVárj, kitalálom!
Szeptember elsején leesik a napra, oda.
Ez se gázabb mint békésbe a búza/forgó/búza/forgó
Válasz ME109G14 #6415. hozzászólására
Válasz ME109G14 #6415. hozzászólásáraDe akkor mi után veted a repcét?
Válasz ME109G14 #6415. hozzászólásáraOtt a pont nálad.
Válasz Nagy Gábor_12029 #6413. hozzászólásáraTegnap56000 javito minőség jől hozzáigazitották a MATIF 70000FT euro buzárhoz montam a malmosnak reméllem meglessz a bőjtje ennek a gyenge árnak Nálunk olyan gyengék abuzák hogy ha aÁprilisba nem kapnak 20.30 mmessőt lese kell vágni már 5 éve a búza hozza nálam a legkevesebb árbevételt 50 55 mázsát tudok termelni Beszálgettúnk a haverral hogy buzát nem is csinélunk csak ha nagyon muszáj Méregessék asikért toxint meg más paramétereket a jo annyuknak.REPCE NAPRA KUKORICA ha egy kicsit rájőn az idő 100 150 ezerrel tőbbet hoz
Válasz sanyi1965 #6412. hozzászólásáraA tőzsdékre, illetve a reakciókra tekintve,jósdát is nyithatnék,nemde? Nem véletlenül tömik ki pénzzel az exporttal foglalkozókat.
Áprilisban adott el valaki tavalyi búzát? Malmi búza árak érdekelnének.
Válasz tudatlan20 #6411. hozzászólásáraCsak a sajátomat.Az infláció nem minden,más aspektusok is vannak, és a hasznot valakin realizálni kell az alapoknál,és az a termelő.
Válasz sanyi1965 #6409. hozzászólásáraVégülis te kinek a szekerét tolod?
Válasz sanyi1965 #6409. hozzászólásáraCsak óvatosan az árak temetésével! Az eső nagy úr! Manapság ha van visz mindent, ha meg nix, akkor fél évig semmi. Baj akkor van ha venne de nix mit.
Válasz Nyomasek Bobo #6408. hozzászólásáraEzek az árak általánosak lesznek,sőt,nem az aranykor következik a gazdákra sem, persze hogy beviszik.
Válasz envagyok2 #6407. hozzászólásáraAkinek nincs helye, beviszi ..
Meg lehet nem tudjak, hogy bedőlt a forint
Válasz Ohaza63 #6404. hozzászólásárasokat árut nem fognak ilyen árakon betárolni
Válasz szalayb0511 #6405. hozzászólásáraSzép is lenne 114400...
Válasz Ohaza63 #6404. hozzászólásáraSzia!
repcét biztos jól írtad?
Dél-Békés jelenlegi előkötési árak 2020. terményekre:
Búza: 4.850 Ft
Árpa: 4.000 Ft
Tritikálé: 4.100 Ft
Kukorica: 4.150 Ft
Napraforgó: 9.525 Ft
Repce: 14.400 Ft
Válasz Nagy Gábor_12029 #6402. hozzászólására ne reménykedj itt nincs kartell csak az árak nem közelítenek a világpiacihoz
MATIF-on 198 EUR a malmi búza a jelenlegi középárfolyammal számolva ez 71.000 Ft-nak felel meg. El fogja érni a 60.000 Ft tonnánkénti árat itthon? Mi a vélemény?
Válasz Nagy Gábor_12029 #6400. hozzászólásáraEz Romania, a hatar mellet. En is meg varnek naprol napra tobbet igernek.
Válasz Mtz1wi #6398. hozzászólásáraPublikus, hogy az 57000 Ft/tonna árat ki adta. Én is kaptam ilyesmi árat, de még kivárnék.
Válasz Mtz1wi #6398. hozzászólásáraAdd el.
Valami uj ar tavalyi buzara? En kaptam 57000 et. Vajon fog meg feljebb menni az ara, be van tarolva es nem surgos eladni.
Válasz farmetasahun #6396. hozzászólásáraA rabló kupecok jől beárazták a magyar búzát MATIF on 70000 ft az euro buza nekem is ezt az árat mondták óssze vannak kartelozva TETÚ BANDA.
Válasz Nagy Gábor_12029 #6395. hozzászólásáraFejérben 49500,50000,50500 és 51000,52500,54000 re kaptam ajánlatrot. elsőnél borítós ár másodiknál -1% szemét levonás.
Malmi búza friss árakkal tud valaki szolgálni? Jó lenne látni a többiek tapasztalatát. A MATIF-on egész jól alakulnak a dolgok.
Válasz ME109G14 #6393. hozzászólásáraNa itt meg már sokan vetni se akarnak,mert mi lesz majd a terméssel.
MATIFON nagy drágulás volt buza 67000kukorica 59000 re emelkedett a termény csak tőbbet ér mint a francos részvény a részvényel nem lehet jól lakni az egy papir még arra a BIZONYOSRA se valo APU masélte 1946 ban volt aki a pengőt arra használta mert nem volt más nála.
Válasz bendix #6391. hozzászólásáraIgen,előszerződés
Válasz pamko #6390. hozzászólásáraÚj búzára?
Ma 48-49-50-es árral hivtak
Válasz Sk Laci #6388. hozzászólásáraItt nálunk 138/122-t mondtak múlthéten.
Válasz kajszi_71823 #6387. hozzászólásáraE-A
Válasz Sk Laci #6380. hozzászólásáraTajba?Malmit?
Válasz Sötét Paraszt #6381. hozzászólásáraHa elfogy a wc papír, az a "papír" is jól jöhet
Válasz sanyi1965 #6384. hozzászólására
Válasz Mihály #6383. hozzászólásáraNo ez nem a világot járta,csak két falun utazott át hogy a SIRATÓFAL-nál pénzt vegyen fel.
Válasz sanyi1965 #6382. hozzászólására hűha és két hét karantén ha már átutazóval találkoztál
Válasz Sk Laci #6380. hozzászólásáraTermésed legyen-adósságod soha! Ma tanultam egy átutazótól,megszívlelendő.
Válasz Sk Laci #6380. hozzászólásáraPersze, hogy van valamid, egy darab papírod.
Válasz 5465 #6379. hozzászólásáraA héten az új termésből lekötöttem egy bizonyos mennyiséget 150 euró/tonna árra.
Ha összezuhanna a piac, valami biztos már van, ha feljebb menne az ára /amit kétlek/ nem vág a földhöz, több is veszett már kárba.
Válasz Tanonc #6366. hozzászólásáraEz az ár van kb. fél éve a fizikai piacon (140-145 EUR) telephelyi árként,
úgyhogy itt nincs akkora pánik vagy változás.
Az áru meg megy ki az országból vasúton, uszályon dögivel.
A tőzsdék meg szarják össze magukat...
Válasz Mézga #6377. hozzászólásáraVidd el az unokákat, azoknak jobban örülnek.......
Válasz sanyi1965 #6376. hozzászólásáraén az anyóst igyekszem sűrűbben meglátogatni