Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tegnap letudva a búza, a mennyiség átlagos évhez képest negatív, az ideihez nézve elfogadható 52,5T/Ha nettó, pláne hogy vágják 3T/Ha átlagokkal is. A minőség valamit kárpótol, laposon étkezési az Iridium nagy része, parton takarmány a Kalahári és az Altigó is és ott az átlagot is vitte lefelé. Összességében elégedett vagyok, mivel áprilisban úgy gondoltam, ha meglesz az 5T/Ha annak örülni kell!
Praktika Kft:
takarmány:45
euró:46,5
étkezési:49
Válasz Dinci #6176. hozzászólásáraTöbb telephelye van (Darázs keverő Kft.). A fő bázisa Jászberényben található, de Hatvan, Alatyán, Mezőhék, Adács, Apc, Nagykörű, Kisköre.... hogy mindenhol van-e felvásárlás azt nem tudom.
Válasz plantek.kriszta #6161. hozzászólásáraÉn várnék még vele...Szerintem lesz még itt meglepetés... A közvetlen környezetemben, az ország egyik, ha nem a legtermékenyebb területén - a hajdúsági löszháton - a vége felé közeledik, közel ezer ha átlagában 5-5.5 t/ha termésátlaggal....
Válasz gazda001 #6163. hozzászólásáraEzzel nem értek egyet. 11. évem és egyszer volt, hogy fentebb ment az ára aratáskor, talán 2015ben vagy 16ban,ki emlékszik már rá pontosan!
Válasz Borz #6160. hozzászólásáraMiért olyan nagy csoda ez???? 25 évem alatt aratásban még 1x sem ment felfele. Miért most kell gondolkozni az eladáson, egész évben mit csináltál??????
Válasz Aleyei #6159. hozzászólásáraHa még csak szöveg lenne... Sajnos a héten már csak 4600 ról indul itt a búza, míg múlt héten 4800 volt még... Gyms megye
Válasz Aleyei #6156. hozzászólásáraAzt gondolom kár előre becsülgetni a termést, majd ha a raktárban lesz akkor lehet igazán végeredményt mondani mind a mennyiségről, mind a minőségről!
Válasz szalayb0511 #6151. hozzászólásáraÉn gabonát soha nem kötök le ha drágább lesz a kereskedő tuti nem fog kiszállni belőle ha meg olcsóbb lesz akkor tuti valami paramétert talál amivel megszívathat hogy nem teljesíthettem...Szóval gabonát soha. egyben legyen egy nagy kupac aztán azt nézzék és lehet licitálni rá ennyi.
Válasz J.D. Borda #6150. hozzászólásáraAha, alakul ez egy nagy szart!
Alkudoznak a márciusban megegyezett árpára, ugyanis az átvevő sosem bukhat, és a kozkázat sem lesz az övé gyakorlatilag soha!
friss árakat tud valaki? esetleg mentebb fentebb a felvásárlási árak? mert az tény hogy a világpiaci ár megy fentebb de valahogy az nem érződik ide haza.
Válasz Gatti #6107. hozzászólásáraKöszi, hogy megosztottad!
Felénk (D-Pest) az Euro-t 48, a malmit 49-be beszélik.
Az már jó ár?
Na de még el se kezdődött az aratás.
Válasz mtz1221 #6132. hozzászólásáraHu van ám memóriád, ez igen, mondjuk én nem emlékszem ilyen dolgokra hogy ki mit mondott.... amúgy hűtő csere lett, korábban mikor próbáltuk a tömítőt nem jött be...
Válasz Drisa #6127. hozzászólásáraEzen nem fogunk összeveszni mert az eddigi 7 évben is csak egyszer szóltam hozzád,akkor is egy hűtőtömítő port javasoltam a csepegő claas hűtődhöz.És abban is igazad van hogy tudom is hogy nettó árakról beszéltek,csak meglepődtem a miénkhez képest magas árakon,és arra gondoltam nehogy a 12%-os kompenzációs felár is benne legyen.Bocsánat.
12429 hozzászólás
Válasz Gabi 07 #6178. hozzászólására52,5 Tonna tényleg nem rossz hektáronként
Tegnap letudva a búza, a mennyiség átlagos évhez képest negatív, az ideihez nézve elfogadható 52,5T/Ha nettó, pláne hogy vágják 3T/Ha átlagokkal is. A minőség valamit kárpótol, laposon étkezési az Iridium nagy része, parton takarmány a Kalahári és az Altigó is és ott az átlagot is vitte lefelé. Összességében elégedett vagyok, mivel áprilisban úgy gondoltam, ha meglesz az 5T/Ha annak örülni kell!
Praktika Kft:
takarmány:45
euró:46,5
étkezési:49
Válasz Dinci #6176. hozzászólásáraTöbb telephelye van (Darázs keverő Kft.). A fő bázisa Jászberényben található, de Hatvan, Alatyán, Mezőhék, Adács, Apc, Nagykörű, Kisköre.... hogy mindenhol van-e felvásárlás azt nem tudom.
Válasz kutyalaci #6175. hozzászólásáraTudsz segíteni, ki az a Darázs és merre?
Válasz kutyalaci #6174. hozzászólásáraIlletve az étkezésiért.
A Darázs 49-et ad,gondolom a takarmányért.
Bács-Kiskun, Kalocsa környéke:
takarmány 45e+komp
étkezési 47e+komp
Javító 50e+komp körül
Válasz plantek.kriszta #6161. hozzászólásáraVigyék a disznóba....!! úgyis jön az ukrán....lehet nem igaz, de ilyen blöff leviszi az árakat...
Válasz plantek.kriszta #6170. hozzászólására
Válasz endypapa #6168. hozzászólásáraBelga, csicsóba
A malmit 6000 alatt ne adjátok ,
Válasz plantek.kriszta #6161. hozzászólásáraKi veszi? (ha nem titok)
Válasz plantek.kriszta #6161. hozzászólásáraAdjad szerintem is.
Válasz plantek.kriszta #6161. hozzászólásáraAdd oda ,nyugodtan.
Válasz plantek.kriszta #6161. hozzászólásáraÉn várnék még vele...Szerintem lesz még itt meglepetés... A közvetlen környezetemben, az ország egyik, ha nem a legtermékenyebb területén - a hajdúsági löszháton - a vége felé közeledik, közel ezer ha átlagában 5-5.5 t/ha termésátlaggal....
Válasz gazda001 #6163. hozzászólásáraEzzel nem értek egyet. 11. évem és egyszer volt, hogy fentebb ment az ára aratáskor, talán 2015ben vagy 16ban,ki emlékszik már rá pontosan!
Válasz Borz #6160. hozzászólásáraMiért olyan nagy csoda ez???? 25 évem alatt aratásban még 1x sem ment felfele. Miért most kell gondolkozni az eladáson, egész évben mit csináltál??????
Válasz plantek.kriszta #6161. hozzászólásáraHa takarmány minőség, odaadnám, ha jobb, még kicsit telefonálgatnék.
4850ft / mázsa Somogy megye disznós cég! 2% levonás szemétre ennyi!! Nincs rostálási díjj, be tárolási díjj! Minőség mindeggy milyen! Füzetés 5 napon belül! Szerintetek?
Válasz Aleyei #6159. hozzászólásáraHa még csak szöveg lenne... Sajnos a héten már csak 4600 ról indul itt a búza, míg múlt héten 4800 volt még... Gyms megye
Válasz Ares 826 #6158. hozzászólásáraCsak meg el se kezdődött az aratás igazából és már jönnek ezzel az ár romboló szöveggel!
Válasz Aleyei #6156. hozzászólásáraAzt gondolom kár előre becsülgetni a termést, majd ha a raktárban lesz akkor lehet igazán végeredményt mondani mind a mennyiségről, mind a minőségről!
borsodból tud valaki friss árakat?
https://magyarmezogazdasag.hu/2019/06/28/kalaszos-nem-olyan-rossz-helyzet?
Válasz szalayb0511 #6151. hozzászólásáraÉn gabonát soha nem kötök le ha drágább lesz a kereskedő tuti nem fog kiszállni belőle ha meg olcsóbb lesz akkor tuti valami paramétert talál amivel megszívathat hogy nem teljesíthettem...Szóval gabonát soha. egyben legyen egy nagy kupac aztán azt nézzék és lehet licitálni rá ennyi.
Válasz J.D. Borda #6150. hozzászólására
annyit nem fog kapni csak az aki közvetlenül külföldinek adja.
Válasz Bobo77 #6152. hozzászólásáraKésőbb megírom, hogy alakul(t)...
Válasz szalayb0511 #6151. hozzászólásáraMilyen árra alkudozik?
Válasz J.D. Borda #6150. hozzászólásáraAha, alakul ez egy nagy szart!
Alkudoznak a márciusban megegyezett árpára, ugyanis az átvevő sosem bukhat, és a kozkázat sem lesz az övé gyakorlatilag soha!
Válasz Bán Zsolt #6149. hozzászólásáraAlakul de meg ez sem reális...
Válasz Roys #6148. hozzászólásáraAlakul ez úgy látom
Mai friss árak JNKSZ megye Törökszentmiklósi Gabona árai
Válasz Gatti #6146. hozzászólására*mentek
friss árakat tud valaki? esetleg mentebb fentebb a felvásárlási árak? mert az tény hogy a világpiaci ár megy fentebb de valahogy az nem érződik ide haza.
Valaki átolvashatta volna a cikket, mielőtt közzétették. A hektáronkénti 5 kilogrammos őszi búza hozam, elég hülyén néz ki.
Aratási prognózis
Válasz Matyi50 #6143. hozzászólásáraAkor megyek ma feltankolom a traktorokat, üresek a tartályok.
Gázolaj újra 400fölé megy majd aratásra.
Hol adnak 48.000 és 49.000 Ft-ot a búzáért?? Ezek kompenzációs árak???
Válasz Sanyee #6136. hozzászólásáraKinél ennyi? mert inkább 44-45 öznek szinte mindenki aki nagyobb köszönöm
Válasz lac* #6139. hozzászólásáraaz lenne a jó ha aratásig feljebb kúszna
Válasz Wilde #6138. hozzászólásáraCsak jó lenne, ha ide is begyűrűzne az emelkedés
Válasz Sanyee #6136. hozzászólásárategnap kötöttem egy keveset 48.5 tak 49,5 euro
Válasz Sanyee #6136. hozzászólásáraMatifon szépen emelkedik naponta ..
Válasz Gatti #6107. hozzászólásáraKöszi, hogy megosztottad!
Felénk (D-Pest) az Euro-t 48, a malmit 49-be beszélik.
Az már jó ár?
Na de még el se kezdődött az aratás.
Olyanok vagytok, mint egy korosodó házaspár
Ki mit mondott, mikor mondott, ki kezdte...
Csak az eredeti téma nem érdekes már senkinek.
Válasz mtz1221 #6132. hozzászólásáraNe szívd mellre. Itt kb mindenki nettózik, a kompos árat meg régen se és most se mondja senki
Válasz mtz1221 #6132. hozzászólásáraHu van ám memóriád, ez igen, mondjuk én nem emlékszem ilyen dolgokra hogy ki mit mondott.... amúgy hűtő csere lett, korábban mikor próbáltuk a tömítőt nem jött be...
Válasz Drisa #6127. hozzászólásáraEzen nem fogunk összeveszni mert az eddigi 7 évben is csak egyszer szóltam hozzád,akkor is egy hűtőtömítő port javasoltam a csepegő claas hűtődhöz.És abban is igazad van hogy tudom is hogy nettó árakról beszéltek,csak meglepődtem a miénkhez képest magas árakon,és arra gondoltam nehogy a 12%-os kompenzációs felár is benne legyen.Bocsánat.
Válasz J.D. Borda #6130. hozzászólásáraKite HB 120
Válasz Devyd #6126. hozzászólásáraKite 120 GYMS