Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.55 FtUSD391.08 FtCHF429.92 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia Korzó!
Kétszeresen is elnézésed kérem. Először, hogy sokára jelentkezem, másodsorban pedig az árért. Biztosan nagyon fáradt voltam és benéztem az árat. Még ma sem 55.000+ áfa az ár. Eléggé messze vagyok tőled helyileg (Győr-Moson-Sopron megye), de ismerősöm van a közeledben, ha érdekel megadom az elérhetőségét. Egyébként jó helyen tudod tartani búzádat eladásig?
Üdv: Csörfi
Tiszteletem minden sorstársamnak én nagyon kicsi vagyok a nagy gazdák közt,de én is tudok veszteni még kevéssel is.A Kaszaperi Trigofix leminősítette a búzámat,belegázolt a becsületembe.És kiakarja szúrni a szemem 4100ft -os árral és csak54mázsa búzáról van szó.A nullától valamivel több de,csak ennyit ér egy termelő.Tistelettel.Folytyik János Mezőkovácsháza.UI.NEM titkolom a nevem.
Nekünk pénteken ajánlottak 48+fát, de nem adtuk el, maradt tárolásra még egy ideig.
A takarmányért 41ezret fizettek, azt tárolni sem lehetett, szerencse, hogy abból csak egy nagyon kevés volt.
Milyen kenyeret fogunk enni? Mennyi adalékanyag lesz benne? Nagy kár, hogy némely kereskedő és malom összekeveri a tételeket. Eleve szabvány alatti minőségűt átvenni nem is szabadna! A tisztességesen eljáró termelőkkel, kereskedőkkel, malmokkal tol ki. Aztán végül saját magával is, mert nem tud rendes kenyeret venni.
Persze pont ez a lényeg hogy minden szarból kenyér lesz!!! Na pont ezért fogok én is takarmány búzát vetni az összes földbe amit búzának szánok. Mert nem fizetik meg ha foglalkozol egy kicsit is többet valamivel, legelább ott lesz mennyiség és nesze nektek városiak!!!!
Itt 4600(netto) volt tegnap,kérdezetm nem gond ha tak és rossz a paraméter ??? A válasz nem gond semmi csak legyen tétel mert úgy is bekeverik a többi közzzé...Ebből egyszerüen és nagyszerüen az következikt,hogy idén minden takarmányból étkezési lesz és kenyér...Na ezt csináljátok a útánuk,nem a földön kell tenni a minőségért ők a raktárban is át tudják varázsolni...
Kicsit meglesz variálva a dolog. röviden a lényege hogy az enyém hozzá lesz csapva egy ismerősöm nagyobb tételéhez ami javító minőségű még akkor is ha az enyémet belekeverjük. És ő kifizeti nekem felvásárlási jegyre ő pedig behajtja rajtuk tuti. Vele nem mernek újat húzni, érti a dolgát nagyon.
Ha halasztott fizetéssel adod el az árut,írd bele a szerződésbe,hogy az áru átadása tulajdonjog fenntartással történik! Így,ha nem fizet felszólítod az áru visszaszállítására. Ha nem hozza vissza nemcsak polgári pert tudsz indítani,hanam büntetőpert is a cég vezetője ellen.Ezt már nem szokták bevállalni,inkább fizetnek.
Ma úgy hallottam,hogy a Szerbeknél nagyon jó termés volt
és jó a minősége is.
Azért szopatnak bennünket a kereskedők,mert a szomszédban 47000-ért kapnak malmi búzát.
Amíg az el nem fogy addig nem hiszem,hogy felmenne az ára
itthon.Ki tudja az mennyi idő.
Nálunk 50nettót igértek a javítóért ma. 48 a malmi egyesért. Ennyiért érte jönnek és ök állják a szállítást. 30napra fizetnek. De "megbízható" helyi malom több éves kapcsolattal, nem volt velük eddig gond.
12447 hozzászólás
Válasz #2196. hozzászólásra
Felénk esett nagyot az ár.
Gyerekek ! Akkora a csend a búzapiacon amilyet én még nem tapasztaltam így augusztus végén.
Szia Korzó!
Kétszeresen is elnézésed kérem. Először, hogy sokára jelentkezem, másodsorban pedig az árért. Biztosan nagyon fáradt voltam és benéztem az árat. Még ma sem 55.000+ áfa az ár. Eléggé messze vagyok tőled helyileg (Győr-Moson-Sopron megye), de ismerősöm van a közeledben, ha érdekel megadom az elérhetőségét. Egyébként jó helyen tudod tartani búzádat eladásig?
Üdv: Csörfi
Válasz #2193. hozzászólásra
Annyit szeretnék kapni érte én is...
5500+áfáért malmi búzáért hajdúba ?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz #2191. hozzászólásra
Közi!
Úgy döntöttem még várok az eladással.
Válasz #2190. hozzászólásra
Nálunk (HB) ma láttam egy cégnél kifüggesztve: 44000+áfa-t adnak a takarmányért.
Sziasztok!![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Takarmány búzára kaptam ma ajánlatot br. 5000 Ft.
Szerintetek?
Sziasztok!
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Megtudnátok mondani, hogy megy a malmi búza most?
Kukorica napraforgó árakról mit lehet tudni? Köszi
Ha valaki tud felvásárlót,aki vásárolna EURO malmi búzát az írjon,köszönöm!Minimum 5000+12%
06302546987
Euro malmi búza eladó!
268590kg Ára.5000+12%
Békésmegye
Válasz #2185. hozzászólásra
6000 tritiért?merre laksz?
Válasz #2173. hozzászólásra
nem viszik mit a cukrot
Válasz #2172. hozzászólásra
szeretnék felvásárolni nagyobb menyiségben búzát
,rozsot,árpát.Árajálatot a balintgeza58@freemail.hu várok
Válasz #2162. hozzászólásra
Kb 15 évvel ezelőtt,tőlem is vittek tritit rozskenyérhez,mert tisztán rozsból nem lenne jó rozskenyér !
Válasz #2176. hozzászólásra
Szoboszló
Válasz #2180. hozzászólásra
Elvileg kaptál egy zacskó mintát,azt elviszed független laborba,és bevizsgáltatod.
Tiszteletem minden sorstársamnak én nagyon kicsi vagyok a nagy gazdák közt,de én is tudok veszteni még kevéssel is.A Kaszaperi Trigofix leminősítette a búzámat,belegázolt a becsületembe.És kiakarja szúrni a szemem 4100ft -os árral és csak54mázsa búzáról van szó.A nullától valamivel több de,csak ennyit ér egy termelő.Tistelettel.Folytyik János Mezőkovácsháza.UI.NEM titkolom a nevem.
Válasz #2178. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Megint akarnak vásárolni ócsónnnn, mert kezdenek a készletek fogyni amit vettek aratáskor!!! ÓCSÓÓÓÓÓ TRÜKKKKKKKK!!!!
Esik a búza tőzsde ára. Kezdődik az első hullám. Ti még kitartotok?
tavaszi árpám van 25t Békés m.-ben. ha valakit érdekel irjon
Válasz #2175. hozzászólásra
Szia! Malmira 5500+ áfa mai árnak jó. Hol vagy helyileg?
Válasz #2174. hozzászólásra
Ja, most nézem, hogy triti...
szóval én malmi búzárt szeretnék vagy 5500+fát....
Válasz #2173. hozzászólásra
Sajnos(!) nekem már 5500-ért is lehet, hogy eladó lenne... (itt, Hajdúban)
Ha adnál kontaktot, megköszönöm: korzo kukac me pont com
Válasz #2170. hozzászólásra
az egy kicsit sok nem?bár 5500 alatt nem adom el pedig van jelentkező bőven.
Válasz #2171. hozzászólásra
Üdv! Lenne takarmánybúzám eladó. Kérlek írd meg a felvásárló elérhetőségét a janika1983@freemail.hu email címre. Köszönöm!
Takarmányért 4500-ért korlátlan piac van(csak termelőknek
...) csak szóljatok...
Válasz #2168. hozzászólásra
6000
Válasz #2168. hozzászólásra
4400+
Triti mennyiért megy háznál?
Nekünk pénteken ajánlottak 48+fát, de nem adtuk el, maradt tárolásra még egy ideig.![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
A takarmányért 41ezret fizettek, azt tárolni sem lehetett, szerencse, hogy abból csak egy nagyon kevés volt.
Válasz #2163. hozzászólásra
Milyen kenyeret fogunk enni? Mennyi adalékanyag lesz benne? Nagy kár, hogy némely kereskedő és malom összekeveri a tételeket. Eleve szabvány alatti minőségűt átvenni nem is szabadna! A tisztességesen eljáró termelőkkel, kereskedőkkel, malmokkal tol ki. Aztán végül saját magával is, mert nem tud rendes kenyeret venni.
Én már a pénzt is megkaptam a búzáért, malmi - 5eFt+fa (hetekkel ezelőtt adtam el), veszek műtrágyát
Felénk is hordták a tritit a malomba az idén is
Válasz #2162. hozzászólásra
Hát igen az sem baj ha nem búza csak ócsó legyen!!
Válasz #2160. hozzászólásra
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Az elmúlt évi tritikálé termésemből szintén kenyeret sütöttek, közvetlenül a malomba szállítottuk a kombájn alól. Mégis élelmes a magyar (pék).
Válasz #2160. hozzászólásra
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Persze pont ez a lényeg hogy minden szarból kenyér lesz!!! Na pont ezért fogok én is takarmány búzát vetni az összes földbe amit búzának szánok. Mert nem fizetik meg ha foglalkozol egy kicsit is többet valamivel, legelább ott lesz mennyiség és nesze nektek városiak!!!!
Itt 4600(netto) volt tegnap,kérdezetm nem gond ha tak és rossz a paraméter ??? A válasz nem gond semmi csak legyen tétel mert úgy is bekeverik a többi közzzé![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
...Ebből egyszerüen és nagyszerüen az következikt,hogy idén minden takarmányból étkezési lesz és kenyér...Na ezt csináljátok a útánuk,nem a földön kell tenni a minőségért ők a raktárban is át tudják varázsolni...
47ezer +fa tak. búza.
Válasz #2155. hozzászólásra
Hód-Tész.
Válasz #2154. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
De azért kösz a tanácsot!
Válasz #2154. hozzászólásra
Kicsit meglesz variálva a dolog. röviden a lényege hogy az enyém hozzá lesz csapva egy ismerősöm nagyobb tételéhez ami javító minőségű még akkor is ha az enyémet belekeverjük. És ő kifizeti nekem felvásárlási jegyre ő pedig behajtja rajtuk tuti. Vele nem mernek újat húzni, érti a dolgát nagyon.
Válasz #2151. hozzászólásra![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
melyik az a korrekt cég???
Válasz #2152. hozzászólásra
Ha halasztott fizetéssel adod el az árut,írd bele a szerződésbe,hogy az áru átadása tulajdonjog fenntartással történik! Így,ha nem fizet felszólítod az áru visszaszállítására. Ha nem hozza vissza nemcsak polgári pert tudsz indítani,hanam büntetőpert is a cég vezetője ellen.Ezt már nem szokták bevállalni,inkább fizetnek.
Ma úgy hallottam,hogy a Szerbeknél nagyon jó termés volt![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
és jó a minősége is.
Azért szopatnak bennünket a kereskedők,mert a szomszédban 47000-ért kapnak malmi búzát.
Amíg az el nem fogy addig nem hiszem,hogy felmenne az ára
itthon.Ki tudja az mennyi idő.
Válasz #2149. hozzászólásra
Ez nettó vagy bruttó?
Nálunk 50nettót igértek a javítóért ma. 48 a malmi egyesért. Ennyiért érte jönnek és ök állják a szállítást. 30napra fizetnek. De "megbízható" helyi malom több éves kapcsolattal, nem volt velük eddig gond.
Válasz #2150. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Hogy kicsoda?Fél falu.
Válasz #2148. hozzászólásra
kicsoda????
Itt szerdán a javítóért 56-ot ígértek.
Válasz #2147. hozzászólásra
Tőlünk sok termelő lelépett az idén.Sokkal korrektabb helyet találtunk.