Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.83 FtUSD390.47 FtCHF430.85 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
mindenki annyit tárol be amennyit csak tud csak az ad el aki nem tudja hova tenni...akivel beszéltem azt mondta még a házba is beboritja csak ne adja oda ennyiért....
Ma árpára az összes kereskedő 40000+Áfát mondott. Azt mondják 2-3 hete még 50000+Áfa is volt. Akkor most mi változott ekkorát 2 hét alatt? Balkezesbe mindegyik vinné 48000-ért. Ez miért éri meg nekik?
Na akkor egy belső info ittenni nagyobb gazdaság 200 vagont 5800-ért kötött le és több nagy/ember/ is ilyen áron szertődőtt előre,ebből az következik,hogy akik ezeket megveszi biztosan nem fogják ennél olcsóbban eladni...Ebben úgye megeggyezhetünk...Akik meg olcsóbban akarnak venni azok csak a pillanatnyi finanszírozási próblémákkal küszködöktől tudnak vásárolni,de a nagy tételek már "beárzodtak" ezért szeptembertől már természetesen beállnnak az árak egy magassab ívre...De azért megkérdeztem több nagyobb finanszirozot mi lenne ha véletlenül nagyot esnének az árak termelői kérésre megtenék e azt,hogy esetleg nov ill dec 31 is meghosszabítsák a termeltetési szerződések lejáratát,mert igazábból a legtöbb helyen ez az eladások indítéka??? Úraim és a válasz mindenüt úgy hangzott: Hogy ha a termény készre van jelenve és biztonságosan le van tárolva,hogy bármikor élhesenek a rendelkezési jogukkal ,(magyarán meg legyen a megtermelt fedezett) akkor minden további nélkül megteszik...Kár,hogy én "csak" önfianszírozó" vagyok és én ezt magammal "nem tehetem "meg mível magamban bízok a legkevésbé,de a(kész)pénzben annál inkább
12447 hozzászólás
Válasz #2040. hozzászólásra
Sanyi bácsi, vágjátok?
Válasz #2045. hozzászólásra
3800-4400+áfa/komp. Ebben benne a takarmány az aljában és malmi a tetejében...
orosháza környékén mit igérnek a buzáért.
Válasz #2043. hozzászólásra
inkább a kettő együtt...
Én azt hittem a világot a NŐK kormányozzák, de tévedtem, a pénz.
Válasz #2039. hozzászólásra
mindenki annyit tárol be amennyit csak tud csak az ad el aki nem tudja hova tenni...akivel beszéltem azt mondta még a házba is beboritja csak ne adja oda ennyiért....
Válasz #2039. hozzászólásra
Nekem is azt mondta ma egy kereskedő,hogy nem kell bexarni...1hónap türelem,persze aki tud.
Válasz #2033. hozzászólásra
Erre mit mondjak., már késő...olcsóbb.
Válasz #2038. hozzászólásra
Nagyon lenyomták az árakat, de ez csak időleges alig van búza.Kíváncsi leszek a szeptemberi árra.
itt malmi buza 4200
Válasz #2028. hozzászólásra
Te mit követtél el?
Sziasztok!Ma érdeklődtem az árakról és ezt az információt kaptam:tritikálé 3800, takarmány búza:4000, euro 4200,malmi2 4400, malmi1 4600+komp.
bács megyében 4500
őszi árpa árt tüd valaki békés megyében
Válasz #2023. hozzászólásra
Összecsinálom magam, ha olcsóbb lesz a búza, mint az árpa volt.
Válasz #2026. hozzászólásra
10 ak-s földek vannak erre ,4-6tonna körül jönnek le,minőség 32-34sikér 13-15 fehérje
Válasz #2030. hozzászólásra
tak. búza körüli ár!
TRITIKÁLÉ árat tud valaki ?
miskolc ma 4600-4700 malmi
Válasz #2027. hozzászólásra
Nekem is vennem kell .....
itt vannak még olyanok akiknek terményben kell a földbérleti díj
Moderálta: Adorex (20695) 2011-07-07 22:20:25
Itt napi árak vannak, ma állítólag lenyomták.
Válasz #2024. hozzászólásra
milyen átlagok vannak?
Itt a tak. 4200 az egyik helyen, a másikon tak 4000, eu4100, m4200, harmadiknál 3900, 4100, 4300.
Válasz #2023. hozzászólásra
vágtam vagy 15 gazdának ,de takarmány még nem volt,idáig qrva,jó a minőség,
Válasz #2019. hozzászólásra
Itt 48000 a malmi.Takarmány -4000.
Ma egyik helyről azt hallottam, hogy talán emelkedtek picit az árak...
Ethofer Kft ajánlata jav.buza4850ft,étkezési4600,tak.4300,tak.árpa4200,repce11400ft/mázsa.
Üdv!
Tritikáléra milyen árat javasolotk? Van 2 ha-on holnap aratjuk. Bezsákolva szállítás nélkül mi az az ár ami tisztességes?
Üdv Mindenkinek
Ma az étkezésit vették 41.- nettóért , a takarmánynak valót 37.- nettóért.:(
Az idén nagyon sok a malmi minőség felénk, a termésátlagok is jók,6-7 tonna.
Úgy hiszem mindenképpen várnunk kell az eladással legalább szeptemberig.
Nyugat Baranyában jelenleg 44-45000-et kínálnak csak a malmira, 41000 a tak..UNDORÍTÓ.
Üdv!
Háztájiba kistételbe mennyiért lehet odaadni a búzát? Adott el valaki így?
Válasz #2013. hozzászólásra
Álmodozás az élet megrontója.
Válasz #2013. hozzászólásra
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a tak-ot 40 alatt senki ne adja oda így októberre lesz árualap 30-ért venni. Köszike.
Válasz #2011. hozzászólásra
Az a szeptemberi ár már mutatós!!!!
Kevés gabona van, mondhatnám úgy is nagyon kevés, emelkednek az árak, de aratás után.
tőzsde
itt a link
lehet hogy nincs sok jelentősége, mert messze van, de a chicagoi tőzsdén ami azért nem kicsi, emelkednek a búzaárak, úgy nézem, ismét:
http://www.farmit.hu/uzletvitel/chicagoi-tozsde-hataridos-gabonatermekek
Ma árpára az összes kereskedő 40000+Áfát mondott. Azt mondják 2-3 hete még 50000+Áfa is volt. Akkor most mi változott ekkorát 2 hét alatt? Balkezesbe mindegyik vinné 48000-ért. Ez miért éri meg nekik?
Válasz #2005. hozzászólásra
pontosan!!!!
Válasz #2004. hozzászólásra
INKÁBB 55, NEM AZT AKARTAD ÍRNI??????
5000ft+fa alatta nincs buza!
Válasz #2002. hozzászólásra
Hát azt a 38-40 kenje a hajára, mért nem mondtad neki????
Válasz #2001. hozzászólásra
Tritire eddig 4200-4500-as árakat kaptam ma találkoztam a legnagyobb felvásárló egyik emberével 3800-4000 közöttire mondta.
Erre majdnem sírva fakadtam:
Tőzsde
Na akkor egy belső info ittenni nagyobb gazdaság 200 vagont 5800-ért kötött le és több nagy/ember/ is ilyen áron szertődőtt előre,ebből az következik,hogy akik ezeket megveszi biztosan nem fogják ennél olcsóbban eladni...Ebben úgye megeggyezhetünk...Akik meg olcsóbban akarnak venni azok csak a pillanatnyi finanszírozási próblémákkal küszködöktől tudnak vásárolni,de a nagy tételek már "beárzodtak" ezért szeptembertől már természetesen beállnnak az árak egy magassab ívre...De azért megkérdeztem több nagyobb finanszirozot mi lenne ha véletlenül nagyot esnének az árak termelői kérésre megtenék e azt,hogy esetleg nov ill dec 31 is meghosszabítsák a termeltetési szerződések lejáratát,mert igazábból a legtöbb helyen ez az eladások indítéka??? Úraim és a válasz mindenüt úgy hangzott: Hogy ha a termény készre van jelenve és biztonságosan le van tárolva,hogy bármikor élhesenek a rendelkezési jogukkal ,(magyarán meg legyen a megtermelt fedezett) akkor minden további nélkül megteszik...Kár,hogy én "csak" önfianszírozó" vagyok és én ezt magammal "nem tehetem "meg mível magamban bízok a legkevésbé,de a(kész)pénzben annál inkább
Válasz #1995. hozzászólásra
BIO-ba esetleg
Aratás után csak fedlkúszik 45-50 közé