Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- IH Cyclo vetőgép új
- Tavaszi bokrosító hengerezés új
- Napraforgó ára új
- Kukorica terményárak új
- Körbálázót, de milyet? új
488 hozzászólás
Válasz Ares 826 #484. hozzászólásáraNem! De nem szoktam kivenni a gépből.
Télen se.
Télen se.
Télen se.
Válasz Blahoncio #482. hozzászólásáraSzerintem az LCD kijelzőnek vége. Vannak ezzel foglalkozó szakik, de esélyes, hogy gazdaságtalan lenne a javítás.
De azért kérdezz rá a szerviznél is!
Válasz Blahoncio #482. hozzászólásáraMég nem, de mi lett vele betetted a fagyasztó ládába, hogy szar kép rajta????????
Válasz Blahoncio #482. hozzászólásáraCsak akkor látom rendesen ha a bal alsó sarok irányából nézem.
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék hogy van e ilyen tapasztalata valakinek a sorvezetővel?
Válasz vén cigány #478. hozzászólására
Válasz vén cigány #479. hozzászólásáraMegtaláltam:
Szőlő és gyümölcs ültetvényekhez való...
Matrix 430 VF miben különbözik a Mátrix 430-tól? Tudja valaki???
Válasz VMisi #477. hozzászólásáraMegnyitod a linket és elvileg azonnal letöltődik, zip formátumban.
https://spray.widen.net/content/pnoosbjiks/original/Matrix430_sv105.zip
Válasz vén cigány #475. hozzászólásáraEz a használati 1.04, de azt írtad, hogy az 1.05 tölthető le. Azt hol láttad, hogy a frissítés 1.05? Én azt se látom, hogy hol lehet letölteni.
Válasz vén cigány #475. hozzászólásáraEz már kicsit túlbonyolításnak tűnik.
Válasz VMisi #474. hozzászólásáraNyomkövetés nézet (jármű és terep nézet), mintha a régi verzióban ez nem lett volna benne.
2. fejezet a 13. oldalon
Válasz vén cigány #472. hozzászólásáraMik az újítások?
Válasz vén cigány #472. hozzászólásáraAz 570-esre is van frissítés.
mátrix 430 update v1.05 elérhető
Válasz Bárány #468. hozzászólásáraEddig én is A-B egyenessel csináltam, aztán ma műtrágya szórás közben rájöttem, hogy van több sorkövetési mód is.
Válasz bandigh #469. hozzászólásáraJa, az alap.
Válasz Bárány #468. hozzászólásáraAnnyi, hogy kukoricánál érdemes a sortávolság egész számú többszörösèt megadni, vagy nemtudom ki hogy csinálja, de ha pl 20m a keret, akkor ha 19,8 at adsz meg akkor egész sorba fordulsz mindig, nem az van h most balra menjek egyet vagy jobbra
Válasz vén cigány #467. hozzászólásáraNem tudom megnyitni, de mindegy is.
Kukoricánál elég a sorvégeket megtalálni, ezért az A-B egyenes is elég, közben úgyis a sort követed, nem a sorvezerőt.. Amikor közeledsz a sor végéhez, rápontosítasz az A+ -szal, így betalálsz a következő fogásba.
Válasz vén cigány #466. hozzászólásáraNyomkövetési módoknál, még találtam leírást.
Melyiket kell alkalmazni, például kukorica vegyszerzésnél?
5. oldalon
Nekem a Mátrix 430 van.
Vegyszerzésnél ki melyik fajta sorvezetést használja?
A és B pont között egyenes?
A és B pont között a görbe ?
Vagy csak simán mellé áll, A és B pont nélkül?
Vagy egyéb?
Válasz golyó 2 #464. hozzászólásáraSzia. Érdekel. Helyileg merre? Milyen áron? És milyen állapotban?
Válasz erik18 #462. hozzászólásáraSzia.
Nekem is van egy eladó, olcsóbban megkapod.(nem hirdetem)
Válasz erik18 #462. hozzászólásáraÉn 90 ért vettem februárban.
Válasz Mf-es? #461. hozzászólásáraHasznált és 165000 re tartják amit néztem. Vajon megér annyit?
Válasz erik18 #460. hozzászólásáraÚj,vagy használt?Ez megvan vagy 10 éve.
Válasz Mf-es? #458. hozzászólásáraMennyit ér egy ilyen készülék? Vásárolni szeretnék egyet és tudni szeretném hova kell belőni az árukat?
Válasz Mf-es? #458. hozzászólásáraBugos az a Centerline.
Megjött a segítség.
Válasz KLiFF #456. hozzászólásáraHogy kell rátenni?
Vagy megnezni, milyen van rajta?
centerline 220-hoz van valakinek firmware? 2007-től újabb
Válasz vén cigány #453. hozzászólásáraMert,viszik...
Válasz vén cigány #453. hozzászólásáraItt mindent beszoroztak vagy hárommal.
A permetezes.hu oldalon, miért olyan drágák a mátrix 430 sorvezetők?
Ezek itt!!!
Válasz shazi #451. hozzászólásáraPersze a 430. Megjegyezte a beállított szélességet és szakaszokat, így nem figyeltem meg jobban azt a részt. Majd megnézem, Köszi!
Válasz VMisi #450. hozzászólásáraFrissítés után ahol alapba beállítod a munkagép szélességet bal felső sarokba tudod a szakaszok számát variálni megjelenik mellette egy ikon és ott tudod állítani 1-5-ig. De ez matrix 430-as nehogy a topik neve félrevezessen bárkit.
Hol találtátok benne az 5 munkagép beállítást?
Na, megcsináltam a frissítést, sokkal jobb apró változtatás de annál hasznosabb, 5 munkagép szélességet el lehet menteni ezen felül amit még nem próbáltam ki de ha jól nézem 5 táblát/ munkát is lehet menteni. plusz van egy új funkció ha a zöld nyílra megyünk, van egy másik nézet ott lehet kóborolgatni gondolom a táblán belül.
szerintem megéri, jobb lett.
Válasz VMisi #447. hozzászólásáraA 443-as hozzászólásnál levő linkre rákattintasz és letöltődik zip formátumban, majd egy pendrivere kicsomagoltam. Aztán bekapcsoltam a matrix 430-ast és bedugtam a pendrivet és automatikusan megtörtént a frissítés. A végén kiírta, hogy az update complete.
Válasz vén cigány #442. hozzászólásáraKöszi!
Hogy frissítetted? Felülírod simán a régit?
Válasz vén cigány #445. hozzászólásáraAz nagyon jó, eddig csak 1 beállítás volt nem lehetett többet elmenteni.
Válasz shazi #444. hozzászólásáraNem tudom! Próbaképpen csináltam a frissítést és jó lett. Most 5 munkaeszköz adatait is eltudja menteni, de lehet előtte is tudta. Tavaly használtam először permetezésnél és azóta még nem. Annyira még nem ismerem, újra kellet tanulnom a kezelését.
Válasz vén cigány #443. hozzászólásáraMiben másabb az új? Érdemes?
Válasz vén cigány #442. hozzászólásáraItt rögtön le lehet a tölteni az 1,04 versiont a matrix 430-hoz
Update!Hátha valakit érdekel...
Mátrix 430-at frissítettem 1,04-re
Innen letöltve.
Válasz Nyomasek Bobo #440. hozzászólásáraSemmi baja sem lesz.
Srácok. Cennterline sima patch antenna, mágneses. Víz és fagyálló esetleg? Vagy szedegessem le a trakiról? Nem tető alatt áll, és holnapra fagyot mond.
Válasz T.f. #437. hozzászólásáraKöszi.
A 15ös kerettel nem nehez belőni az irányt.
Csak mondjuk a repcénél nem látom a vetőgép csíkjait, és ezért akár 2 métert is elvétek, mire kiérek az 500as hossz végére.
Idén a búza vetésem is jó hasas lett a 300 méter szélesség alatt
A nitró csúnyán meg fogja mutatni, hogy hol hibáztam