Hirdetés
Fórum
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- IH Cyclo vetőgép új
- Tavaszi bokrosító hengerezés új
- Napraforgó ára új
- Kukorica terményárak új
- Körbálázót, de milyet? új
Cikkajánló
![Spórolni a gyomirtóval, tervezni a munkát? Ebben is segít az AI! Spórolni a gyomirtóval, tervezni a munkát? Ebben is segít az AI!](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9133/cikk_79133/szirmai-lead_fill_540x300_0.jpg)
488 hozzászólás
Válasz Blahoncio #337. hozzászólásáraEgyszerű a kezelése, ha nem akarsz vele területet mérni bőven elég a gazdaságban. Permetezésre és egyszerű munkákhoz trakiban tökéletes. ajánlom a vásárlást.
Üdv Mindenkinek!
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
A vélemény(üket)eteket szeretném kérni!
Sorvezetőt szeretnék venni és arra lennék kíváncsi hogy milyen típust érdemes venni.
Előre is köszönöm.
Válasz apuci #335. hozzászólásáraA saját antennájával a tábla közepén eldobta a jelet. Többen panaszkodtak rá, azért néztünk más megoldást. a miénk 10 Hz, erős antenna még nem volt gond vele.
Válasz Tamás_15136 #331. hozzászólásáraÉn nem vennék a helyedben,ilyet használok a munkahelyemen,valószínű az antennával van a gond amit lejjebb írták
Egy kollégának v2 van de az is csak azóta működik normálisan mióta vett hozzá másik(erősebb) antennát
Válasz Tamás_15136 #333. hozzászólásáraNekünk eFarmer van. eFarm Pilot néven volt amikor vettük, most eFarmer Navi. Ügyes program, szívesen használjuk. Néha szokott fórumozni a képviselőjük is. info@efarmer.hu címen kérj adatokat és árakat. ingyen tesztelheted.
Válasz Gabi50 #332. hozzászólásáraÉs te milyet vettél?
Válasz Tamás_15136 #331. hozzászólásáraAmikor én kerestem sorvezetőt, nem mondtak jókat az Mg Navigátorról. az antennájuk csak 4 Hz, annál vannak jobbak is ilyen árban.
Valaki használ esetleg LD-Agro Mg Navigátor V1 sorvezetőt, mi a tapasztalat vele? Valami egyszerűbb sorvezetőt keresünk permetezni meg műtrágyaszórásra milyet ajánlanátok?
Válasz Bárány #329. hozzászólásáraDanke pitte.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Bárány #328. hozzászólásáraEgy cserekábel amúgy se árt, dilléres dolog, ha nem a gyárit veszed.
Megint csak műszerész (pl. kábel tv-s, számítógép szerelő, stb.) segíthet a beszerzésben, ha nem megy, de én is tudok webáruházat, ahonnan lehet rendelni.
Válasz m.p.gy. #327. hozzászólásáraAkkor pedig esélyes a hardware-es hiba.
Jó lenne egy csere kábel, majd antenna, és így visszafelé haladva kideríteni, hol a baj. A kábelt gondolom te is oda-odacsíped az ajtóhoz.
Ha a készülék lenne mégis a ludas, első körben egy helyi műszerésznek mutasd meg, jó eséllyel ő is meg tudja javítani.
Válasz Bárány #321. hozzászólásáraMegjött már ennek is az esze pedig nem nyúltam hozzá.
Igaz vannak napok amikor csak a Gps világít de legtöbbször a DGPS.
Válasz Bárány #325. hozzászólásáraAz enyém meg idősebb 8 évvel.![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Válasz Ares 826 #324. hozzászólásáraIgen.
Válasz Bárány #321. hozzászólásáraA tiéd mikori is 2011-es???
Válasz atisgyulai #322. hozzászólásáraA övé 2011es újabb szoftver van rajta. A régebbikkel van gond.
Válasz Bárány #321. hozzászólásáraÜdv!
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
A tiéd lehet hogy nem mer rosszalkodni, mert fél hogy belenézel az agyába!
Egyébként más tipusú készülékekkel nincs gond? Azok is ugyanazt a műholdat használjàk, vagy mégsem?
Esetleg azok tudják ezt az átállást követni?
Gyanús hogy ez egy mesterségesen generált dolog.
Válasz Ares 826 #318. hozzászólásáraLehet, hogy félreértetted: az enyémmel nincs gond, tegnap is jól működött.
Válasz Ares 826 #318. hozzászólásáraAzért egyszerre mert a műholdak újak vagy új jelet vagy mit használnak ezért nem képes velük kommunikálni. Én nem tudom de minden forgalmazó ugyanazt mondta hogy Dániába kell küldeni, hogy miért nincs adatkábelük meg hozzáértésük azt tőlük kell kérdezni, én nem fogom mert nincs értelme, oda küldöm télen kifizetem a 40000 Ft-ot és kész...
Válasz Drisa #317. hozzászólásáraAzért azt nagyon furcsállom, hogy ezt itt, Magyarországon miért nem tudják megcsinálni.![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Másrészt itt a TeeJet update oldala, ahol a Centerline 220-hoz 2009-es az utolsó frissítés. Ami egyébként szabadon letölthető. Nyilván szervizkábel (kb. 50$), meg talán PC szoftver kell hozzá, de hát a magyar szerviznek kell, hogy legyen! Vagy nincs is magyar szerviz?!!!
Kíváncsian várom a fejleményeket.
Válasz Drisa #317. hozzászólásáraValaki sorvezetője 2008, vagy 2011 az enyém 2003-as és szinte mind egyszerre bolondul meg??? Hát érdekes, vagy nem?????![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Úgy néztem a dobozán hogy Lengyel gyártású az enyém.
Válasz Bárány #315. hozzászólásáraTermészetesen próbáltam. Minden forgalmazó ugyanazt mondta hogy Dániába kell kiküldeni a készüléket szoftver frissítésre, gondolom nem hazudtak. Változnak a műhioldak is nem gondolom hogy olyan egyszerű a dolog ahogy leírták...
Válasz Bárány #315. hozzászólásáraAmúgy az enyém tegnap is jól üzemelt. 2011-es gyártmány.
Válasz Drisa #310. hozzászólásáraAzért ez rossz hasonlat. Ez a sorvezető kizárólag a műholdak jeleivel dolgozik. Abban, amire itt most szükségünk van, semmi nem változott.
Ez a hibajelenság vagy valamilyen műszaki hiba kell, hogy legyen, vagy - le se merem írni - a tervezett elavulás. (Azért ez durva lenne.)
A műszaki hiba persze lehet szoftveres is, amit felülírással esetleg lehet javítani, de hardverea is. Próbáltad másik antennával, kábelekkel?
Válasz Ares 826 #313. hozzászólásáraNem a Centerline mellett döntöttünk, de az enyémnél nem kell fizetni a frissítésért. Azóta már volt 2-szer. Szóltak,hogy szinkronizáljam az adatokat egy gombnyomás és kész.. Könnyen adják olcsóbban az antennát ha utána fizetni kell mindenért... ha már így van, mást nem tudsz csinálni. Sorvezető meg kell!
Válasz Drisa #310. hozzászólásáraAz a jó hogy akkor azt mondták ez mindig jó lesz, minden ingyenes. Csak épp azt felejtették el hogy frissíteni is kell majd. Fizess "paraszt mindenért ez a jó kis "vadkapitalizmus.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz m.p.gy. #300. hozzászólásáraAz enyém is az idén csinálta ezt először, néha behülyül.
Tavasszal voltam kétségek között, milyen sorvezetőnk legyen. Pont az nem volt szimpatikus,hogy a frissítésért is fizetni kell. a környéken többféle is volt már, így láttam kinek mi a gondja vele. 60.000 ft elég soknak tűnik csak a frissítésért.
Válasz atisgyulai #305. hozzászólásáraA miénk 2008as, állítotal új műhold van vagy valami hasonló miatt kavarodik meg. Ez azért várható volt, gondolj bele egy számítógép sem ingyenes, előbb utóbb frissíteni kell mindent...
Válasz m.p.gy. #307. hozzászólásáraMegkérdezheted én is megtettem ők 60000 ért csinálják, gondolod én nem kérdeztem végig az összes Mo-i képviselőt???![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz m.p.gy. #307. hozzászólásáraKíváncsi leszek, hogy azok mit mondanak!
Válasz VMisi #306. hozzászólásáraMost nézem a teejet oldalán vannak valami software frissitések.
Szerintem ez ingyenes a szegana lehuzos cég ,én a gödöllői farmcentertöl vettem megkérdezem tőlük.
Válasz Drisa #304. hozzászólásáraÉs a többi forgalmazónál is ennyi?
Válasz Drisa #301. hozzászólásáraAkkor ennek a használata tényleg nagyon ingyenes. Ezt nem nagyon szokták reklámozni!
Mennyi időközönként van erre szükség?
A többi hasonló kategóriájú sorvezető is így működik?
Én is régóta szeretnék egy ilyen alap gépet, de erről nem tudtam.
Válasz VMisi #302. hozzászólásáraAmíg van jel addig működik csak pontatlanabb, de néha nekünk elhagyja a jelet is télen elküldöm szegedre.
Válasz csera 70 245 8365 #297. hozzászólásáranincs most akciótok? kellene valami olyasmi, ami a jamonak van
Válasz Drisa #301. hozzászólására40.000 ??![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Így működik amúgy?
Válasz m.p.gy. #300. hozzászólásáraIgen nekünk is ez van. Szoftvert kell frissíteni rajta, Szegána Kft 40000 Ft és 1 hónap kb.
Centerline 220 on pár napja nincs DGPS csak GPS.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150922062957_1442896171387_1025740619.jpg)
Valakinek valami ötlet hogy mitöl lehet és esetleg hogy lehet meggyógyítani ?
valaki nem tudna segiteni milyen soorvezető a Leica mojo mini előre is köszönet
AKCIÓS GPS-ek, és kiegészítőik:
http://webshop.szegana.hu/
Figyelem! Az árak az aktuális Euro árfolyam (középárfolyam) szerint alakulnak, és CSAK a webshopon történő vásárlás esetén. Ráadásul ingyenes a kiszállítás 100.000 Ft felett.
Válasz #289. hozzászólásra
Köszönjük a megrendelést !
Nem fogsz csalódni. Ha bármilyen
kérdésed lenne a használat során,
természetesen segítek.
Üdvözlettel: Csera
www.gpsdebrecen.hu
Válasz #293. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
egyenlőre csak az alap antennával majd ha szükséges lessz bővitem
TeeJet Matrix 570-es készülékkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Jól tetted! Nem fogsz csalódni.
Válasz #292. hozzászólásra
Melyik antennával?
Válasz #290. hozzászólásra
csera-tól
Válasz #290. hozzászólásra
Debrecenből 330+ fa
Honnan és mennyiért?
Válasz #286. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Ma megrendeltem egy EZ guide 250 -et remélem nem csalódom