Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Hatalmas a baj a magyar gazdaságban! Ezen most a mezőgazdaság sem segít
Ismét technikai recesszióban a magyar gazdaság.
Sajtóközlemény
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
1232 hozzászólás
Válasz #330. hozzászólásra
Nem láttam őket, csak vonulni. De munkagépbe most a ripper jobb volt, a fagyon is azt tervezik húzni. A mmélységet nemtom.
Válasz #328. hozzászólásra
Pfff...
Szerintem csak annyira feszíti amennyi az előírt , de ma jött úgyhogy...
Válasz #327. hozzászólásra
Na és melyik volt a bátrabb és melyik szerszám muzsikált jobban ?
Válasz #326. hozzászólásra
a tavasszal még 56 volt, de nemtom akkor hol állt a dollár.
Válasz #326. hozzászólásra
Valóban az a titka, hogy túl kell feszíttetni a hevedereket????
Válasz #323. hozzászólásra
At egyik td-t, amin meglepődtem, a másik rippert. És még 1-2 traktorjuk pedig szántott.
Válasz #325. hozzászólásra
51...
Válasz #321. hozzászólásra
és mennyi lett a 765?
Válasz #322. hozzászólásra
Nem .
-és nem is nyilatkozok , de nem is panaszkodom.
Válasz #320. hozzászólásra
Mit húztak és milyen mélyen ?
Válasz #316. hozzászólásra
Hort-on dolgozol....
jól felvitte a jóIsten a dolgodat hallod.
zsíros ....cég a nyomorban is ollyanokat fejleszt mint az állat
mennyi a tratoros fizetés?
őszintén.
Moderálta: (3932) 2013-11-13 11:52:49
Válasz #317. hozzászólásra
Semmi külcsit , mondjuk ez lista ár volt...
De akkor is !
Válasz #316. hozzászólásra
van egy egyenes hevederes CAT, ami 350 Le körüli, és van egy mt 765.
Válasz #313. hozzászólásra
Majd ha fagy !!! Szomszédék nem kis pájások 70 l/ha príma diesel oil ! ÁÁÁÁÁÁ nem jó, drót kötél Kb 500 paci húzott 5 fejet. De feladták. Heti átlaguk 1 tartáj kocsi gázolaj. Van korpa rendesen. Most C vágány
Válasz #310. hozzászólásra
Most már semmilyen!!! Én máshol dolgozok!!! ez az 1 volt bérmunkára!!!! van 1 892.2e bérel 120 hekit és annyi!
Válasz #314. hozzászólásra
50? Mit rakattatok bele? A 8345-nek 44 a mostani ára. Persze ikrek nélkül.
Válasz #313. hozzászólásra
Mi most is szántunk...(kb 20 centire , haladósan , de így szinte mindene átmegyünk , akár 50 centis vízen is csikarva , csak fekete legyen)
Milyen CAT van ott ?
Válasz #309. hozzászólásra
Barázdában mentünk!!!! Tarlón járva keresztben akart menni. Nem tudtuk úgy beállitani az ekét h szépen menjen!!!!!! Kutyapózban ment,de mi csak kipróbáltuk,de nem használtuk, az meg kell szokni vezetésileg!!!! 800as gumik voltak rajta,90 százalék bérmunka(ez lett a vesztünk) ők meg nem kérték soha! Nem tárcsáztunk, de 72 lapossal menne szerintem!
Válasz #311. hozzászólásra
Kaptunk egy árajánlatot egy 295 R -ről nettó 50 milla .
Elmennek az anyjukba vele...
Válasz #312. hozzászólásra
felénk mostanság elkapart a CAT a vizes részeken, így félretették. Ennyi eső után szerinted tudunk majd szántani? Itt már sokan letettek róla.
Válasz #311. hozzászólásra
Úgy gondoljuk , ha ilyen van már akkor jövőre időben hozzá kell látni a melónak és akkor ilyenkor már pihenhetünk .
Most ettől függetlenül is megyeget 7 fej eke két NH-val , úgyhogy haladunk .
Ez meg indul holnap a Disk riperrel ha bír , vagy legkésőbb ha majd lesz fagy...
Válasz #301. hozzászólásra
Ha normál évek lennének, akkor én is hevederest vennék, mégpedig pont a 765-öst. De ilyenkor azért jobb a gumikerekes. Így talán 8345R-t vennék. De egyelőre ez a veszély nem fenyeget.
Válasz #304. hozzászólásra
és akkormost milyen traktorral dolgoztok tovább???
kombájnotok van?
saját földek? hány hektárt műveltek? milyen gépek vannak még?
Válasz #306. hozzászólásra
barázdát járva szántottál?
(csaknem, iyennel már tarlón kell vergődni)
Kutyapózban (4nyomot járó üzemmódban) hogy szuperál?
Mekkora tácsát akasztottatok rá?
Szerbiában jó mert lapos minden, meg azért a talajok is elég lazák legalábbis itt a határ mentén jódarabig.
Plusz a szerb autósok állatul közlekednek, mennek mint a távírat
Válasz #304. hozzászólásra
Hű batya az szívás !!!
Válasz #305. hozzászólásra
Hiba csak a hidraulika körül volt!!!! elektronika és mechanikai is!!!!! Emigy kitűnő!!!!!
Válasz #303. hozzászólásra
mindeggy az csak húzzon mint az állat
Nem mindig birok gyors lenni,mert szarakszik a netem!!!!
335 ló, 13 tonna + a súlyozás, Kevés a fogyasztás, 7 vasú kverneland eke (avatar), 5m TopDown, 6m HORCH terrano, 3m HORSCH tiger, 6m HORSCH AS PRONTO vetőgép!!!!
Én szerbiai vagyok,de a magyar román határ felé dolgoztunk, homoktól kötött talaj minden!!!! Leasinges volt elvették!!!!!
Szép érdekes ! De a kereskedő is inkább tavaszi talaj munkára favorizálja, vagy őszi magágy készítésre ! Persze négy szem közt,és ebből az egyik nem a tulajdonos. Hanem a szervizes. Lényeg házon belül is az a vélemény "vezértraktornak nem ajánlott". De ha valakinek bejön akkor hát legyen.
Válasz #300. hozzászólásra
hány lovas, mekkora a súlya, hol milyen földeken dolgoztok, milyen eszközökkel, fogyasztások normálisabb években hogyan alakúl, meghibásodások, garanciális javítások, ilyesmi.
meséljcsak!
Válasz #299. hozzászólásra
Nem ,nem...
Nagyon nem egyformák. Súly , meghajtókerék átmérője , szélessége , vezetőgörgők mérete , erő .
A Class gyártmányúakat össze se lehet hasonlítani a maiakkal , menet tulajdonságokban...
Válasz #282. hozzászólásra
Szanberg ha kiváncsi vagy a xerionra akkor itt vagyok!!!!! Majd 2 év tapasztalat 3000 munkaóra!!!!!!!
Válasz #298. hozzászólásra
az újak is csak hernyók nem?
gumitalp elől kilógó motor nagy súly...
Válasz #297. hozzászólásra
Mond már meg , hogy ez melyik típus vagy hogy néz ki amit láttál már többször ?
Válasz #295. hozzászólásra
Megnyugtatlak nem megy el a lekvárban!! Én sajn láttam nem egyet orra bukva!!Sajnos ez tul van promótálva... És ehez egy két ember még aszisztál is.. Felénk mindig rábával huzgálják ki öket tehát oda tud menni a rába is az elakadáshoz tehát tud ott járni ahol ö csak nem csekéj taposásal és nyomal hanem fél lábszárig érövel!! A leg nagyobb baj az hogy ezen körülmények között kell dolgoznunk!!
Válasz #295. hozzászólásra
Kb 4 milla , és ?
Olcsóbb egy garnitúra Good Year sima szorozva kettővel ? Szerintem nem...
Ja , és nem megy be semmi sár meg ilyenek , meg ha be is megy , ki is jön magától . Ilyenekért nem kell megállni.
Lehet,hogy nem ráz úgy, de én koloncot nem vennék a nyakamba az már biztos!!! Mit tennék ha elmeríteném? ki a frász húzna ki amikor a vidéken 4nagygép van összvissza? abból is a két rába nem indúl télen
A gumikerekes kap néha defektet az igaz, de maginknak olcsón lehet javítani és nem nagy cucc az egész.
De legalább nemkell az agyagot kukoricaszárral kitömve pajszerolni ki a heveder közűl.
jó belátom a rész igazatokat, csak kötözködnék kicsit had induljonak el az érzelmek másokban is, de azt nemondja egy challenger pilóta sem, hogy amikor olyan a főd mint a lekvár egyszerűen csak süllyed elbennea gép, akkor azt annyira szereti a heveder. mégha el is megy benne.
s mennyibe is kerűl 1pár szallag rájuk? 4milla?
Válasz #293. hozzászólásra
Ebben lehet valami ezek tényleg amolyan koprodukciósak lehetnek.. És KB egy legóra hasonlitanak!! Azt is el kell hogy mondjam hogy amikor mennek akkor a belet is ki hajtják bellölük mert van terület böven meg a gépész is keresni akar és a talaj is igencsak cudar!!Mindig van valami amiatt azt kell rá mondani hogy lehetne jobb is mert pont ez és ez a baj
Válasz #292. hozzászólásra
De én nem vén tetemekről regélek hanem az újabbakról.
A Claas-Cat közös bizniszből származók tényleg nem voltak az igaziak , de az újak , az teljesen más tészta...
Válasz #290. hozzászólásra
Mi felénk nem a gép munkáját nem szeretik hanem magát a gépet!! Vagyis baromi sokat kell rájuk költeni és sokszor ripityára kell hogy szedjék sokszor öszel is és tavaszal is!! De amikor megyen akkor sokat megmüvelnek vele...És pont a minap érdeklödtem egy nagy 530 CAT után!! Most nem tudják a sárban használni Ezért várják vele a fagyot!!
1 hete beszéltem 1 műhelyfönökkel, náluk volt hevederes Cat, és nem zárták a szívükbe, elég sokat mesélt róla, de talán a legnagyobb égés az volt amikor a felfagyott úton a dombtetőre sem bírt felmenni, nemhogy dolgozni. A másik nagy bajuk az volt vele, hogy a partos részeken belecsuszkált a barázdába.
Ja , és meg is cáfollak:
http://www.youtube.com/watch?v=d0Yzy492lNs&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=BgWK3LFw760&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=PvDig-DV4ps&feature=related
Amúgy meg a Xerion-t úgy elverte a Nagy 800-as hevederes meg a Quadtracot is egy vonó próbán mint buzi a f..át ...
Válasz #286. hozzászólásra
jah....milyen szar lehet hogy nem ráz!!!!!!!
Válasz #284. hozzászólásra
Nem értesz hozzá , ne szóld le...
Válasz #285. hozzászólásra
nem fehérembernek való
(plusz minimum táblaméret 50hektár)
Válasz #284. hozzászólásra
hát ja.
Nem mondom , h a javítás olcsóbb lenne mint a többi gépen-sőt ellenkezőleg-1 rablás az egész alkatrész ellátás.
Válasz #283. hozzászólásra
nyúlholland amúgysem traktor...
tedd hozzá,hogy optimális körülmények között.
Aztán amikor elpörög a "csillagkerék" a hevederben!??!?!?
Pedig hidd el , h ezek a gumihevederes xarok körbe tárcsázzák akár a jd-t,akár a nh-t ,akár a fergát is.