Hirdetés
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- GPS területmérés új
- Körbálázót, de milyet? új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- AKG támogatás új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Haszonbérleti szerződés új
- Agro+Mash Expo és Agrárgép Show új
- Robotkormány új
739 hozzászólás
Nemá Géza!
Hagyjuk aludni az alvó kiscicát!
Inkább tanuljad a kezelésit!
Nézd Kriszta!
Ha azt nézem én a másik oldalon állok.Én nagyon sok ilyen garanciás megy-nemmegy,gari-nem gari idő,3 nap,8 nap,perpatvart,pert átéletm annak idején.
Tudom milyen törvények állnak melletted.
De mivel hogy már megvetted,így okafogyottés etikátlan lenne bármit írnom.
meg a törvények is változnak.
Szóval kereskedő és vevő jó összjáték ugye.Igy könnyü válaszolgatni én megitt maradtam egyedüla celtisemmel!!
Köszönöm öszínteséged.De nem kéne akkorigérned!!
Tőle vettem az Mf-et.
Ő küldte leggyorsabban az árajánlatot és kitalálta, hogy milyen gépre van szükségem.
Az eurowest még árajánlatot is lusta volt küldeni. Holnap felhívom őket és megdolgoztatom.
Kriszta!
Nem személyes ellentét,és nem becsapás!
Inkább az etika nem engedi.
Ne haragudj!
Sztívatni azt lehet egy nőt!!
Géza teösszejátszól MFpistivel??
Nekem igért sapit és meg is kaptam!
Látod pisti ugynaz előbb ígér majd leráz!!
Ez a gond a nagy cégeknél, hogy nem tudod kit csapj meg! Mindenki a másikra mutogat.
Sose felejtem el mikor Svájcból hoztuk a szemetet. Egy kétszázmárkás renaultra alkudoztunk százat akartunk adni érte. A fönök úgy tárgyalt velünk mintha az egész céget akartuk volna megvenni. Kávé, üditő, sütemény!!!
Na paf megint becsaptak! vigyázzatok MFpistivel ti is mert egy hazug ember. Különben írtam és kérem a címet ha egyáltalán tudod!!
Géza!
Nászút csak eccer van.......
Ez most inkább csapat építő tréning..:))))))))
Elmegyünk a kollégákkal kicsit lazítani kollektíven a nagy tavaszi rodézia előtt.
Kriszta!
Nagyon sajnálom,d tőlem nem tudsz sokat tanulni.Sokkal inkább leköt hogy saját partnereinkkel foglalkozzam mint hogy más kereskedők alá kavarjak.
Ráadásul a gépállatod sem ismerem.
Csak már irritált a szenvedésed.
Nekem van olyan partnerem akimár áthúzott volna a telefonon engem,torkomnál fogva.
Bakker......ha nekünk ilyen partnereink lehetnének mint Te............
béketűrésből csillagos ötös!
Kell!
Megint nászút?
Most!
Reggel elutazom,és vasárnap érkezem.
Tett halála a tétovázás.
Most kell vagy nem??!!
MFpisti én szeretek tanulni és tanulságokat levonni!!
Oké MFpisti de már csak holnap jó?
Kriszta!
Dehogy cikizés!
dobj rám egy emilt!
mfpisti@hfcnetwork.hu
Géza!
Most mondjam hogy:tudod!?
Egyszerű a matek.......mint a fakocka!
Ha szar lesz vagy szarba hagy a kereskedő nem fogom eltitkolni, de azt se ha elégedett leszek.
JA!! Géza neled Mf-ed van az nem szar??
MFpisti jó lenne a HZS címe! Én tanulom de ezis cikizés?
Mfpisti! Ha nekem valami gondom lesz az Mf-el én tudni fogom kit keressek!
Kriszta!
Kijártam az élet iskoláját.
Nyugi van Kriszta!
Elnézést de Te is most tanulod a nyugati traktorosdit!
Ha vlami gáz van,megvan HZS emilcíme,és kész:))))))))))
Géza te hol élsz hogy mindenkit meg tidsz szólni? Miért nem müködik mindenhol?
...mint a faék.
Mint a faék!
De ez nem mindenhol müködik igy
Ezt nagyon köszönöm.Jó ezttudni mert ezekis becsapják az embert.
Ha nem végezteted el a szervizeket,akkor elveszted a garanciát.
Ha kimegy szervizre a kolléga,akkor a garanciális javításokért nem számolhatnak fel semmit.
Egyszerű ez...................
Az axial azért hogy ki jöjjenek egy vagyonért na nem !!Mert szervízes a gép!
Idővel beáll majd a gép, csak addig gáz.
Az Axiállal mi van miért nem tőlük kérdezitek?
Kriszta! Nem gondoltátok, hogy valami oka van annak, hogy annyi használt celtis van. Ha valaki vesz egy új gépet az miért adja el néhány száz órásan?
Az én bajom sem és mégsem válaszólrá egyik nagy celtises sem. Talán ők semm tudják vagy mivan??
Ez nem viccc!!!
Ne viccelődj komolyan kérdeztem de látom egyiksem ért a celtishez!!
Kriszta,ugy tudom Palikának csak a szomszédjába van Claas,most átment megnézni-ez komoly
Palika te okosabb vagy ezeknél válaszólj nekem!!!
Sanyika sanyika milesz veled!!!
Hidraulikára isválaszolj az fontosabb
KSanyi! A hidraulika kart nem lehet használni, mert a helyzetszabájzóval együtt játszik.Mi ennek az oka?? Ha tudod válaszolj!!!
nemérdekel ki vagy csak te miattad cikiznek tovább
Én voltam a levelező odaát és itt
Miért nem lehet békén hagyni Krisztát?? Én is merem a családját sőt a férjét én jártam vele mielőtt hozzáment!! rendesek és jől élnek nemkell cikizni, én tolnai vagyok inkognítóba!!
KSanyi Mifelénk sem ezért kellene olyan akitudja hol lehet ilyet beszerezni!! Vagy olyat ami tartalmaz cinket, réz kombinációt.
Ja a nyikorgás még tart, de a végére kell majd járni.
A mütrágyával kapcsolatban nem szoktál használni folyékonyat???
Robi írj helyessen!!
Robi!! ha nem tetszik ne olvazsd!! Különben neked van valami ehhez az oldalhozz?? Pl traki, vagy munka gép???
ez tiszta gáz! az ember érdeklődne a téma iránt erre két ember privat dolgait kell félóráig olvasni hátha van közte normális írás is! csináljatok egy másik témát pl.: krisztisanyinyalifali és ott beszélgessetek vagy maradjatok a témánél ahogy sanyi is javasolta. elnézést ha megbántotalak titeket de ez a fórum ill. téma nem rólatok szól nekünk is szar ezt olvasgatni.
KSanyi!! A helyesírás direkt figyelsz e!!Különben ha annyira szereted a Balatont van eladó cs házunk is földel együtt!!!Mi a búza alá MAPot szortunk, igaz napraforgó után vetettük.Nyekergés rejtély!!