Hirdetés
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Műtrágya árak új
- Robotkormány új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Szőlő felvásárlási árak új
- Legelő telepítés, gondozás, stb... új
- Haszonbérleti szerződés új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
Cikkajánló
Terjed és embereket fertőz a madárinfluenza – a szakértők aggódnak
A magas patogenitású A(H5N1) madárinfluenza-vírus fertőzése súlyos emberi...
Sajtóközlemény
739 hozzászólás
Neked is jó éjt!!!
Akkor konbináld azzal amit írtam mint amit mi szorink!!! Kölönben mi fej trágyának szoktuk használni az amonniumot. Lehet, hogy ez hüjén hangzik.
Inditásnak jó, de mire megerösődik a kukorica gyökere ott sincs és nincs mi táplálja. Pénz kidobás.Te még mindig fent vagy
Igazadvan Géza mi is karbamidot szorunk bedolgozással vagy kálisó.
Én kukoricára vetés elött nem szórnék ammoniumnitrátot. Úgy eltünik, mintha ott se lett volna.
Menjél te is aludni holnap vissza térünk a nyekergésre oké!!!! Különben a Balaton nem egy nagy szám. Ma elégé meg forgattuk a trakit más feléis igaz!!!
Mit imádsz Siófokot vagy a balatont?? A kocsi rendicsek.Szerinted van még valaki fent ketönkön kivül???
Moderálási elveink miatt törölve: 2020-12-08 09:35:55
Mi az az offolunk tanulj meg írni is ne csak számolni.Különben is azt mondtat,hogy nem ijedsz meg. A kocsival mivan?? Ez nem is merkedés olyan szinten!!!
Az milyen fajta korai, közép mi380-420 faoszámut vetünk.Necsináld,hogy nemtudsz számolni!! A kukoricára mit szórsz??? Feleség vagy barátnő?? Késő gazdaágot kiviszi tovább ha nincs tronörökös??!!!
Ha már igy az élet kor meg van gyerek, feleség??? Napraforgót nem szoksz vetni? Kukoricát biztos azt milyent??
Lassu jármü tehát piros rendszámos!!
Tabon lakunk egy kicsit messze de megéri.
Na kiszámoltad mennyi 35+4!!!???
A kocsit meglehet nézni legfeljebb ha az üzlet nem jönn össze tetettek egy kis kirándulást!!
Mifelénk nem volt ekkora, ha a hóra gondolsz. A kapocs középpen van tehát lentről nyilik, a magasítókat lelehet szedni, nem mujkolt.Mi csárdást és magdalénát vetettünk meg valami furcsa nevű árpát.
Illetlenség kérdezni egy nötől, de +4 a tiedéhez képest!!!
Mit értesz alsó vagy felső nyitáson?? 2+ hátra bilent.Milyen a búza felétek, milyen fajtát vetettél??
KSanyi nem fix billenős, magasítos gyári, műszakis minegyik!!
KSanyi van még 2 db Eb 7-8 t potkocsi amiből az egyik eladó!!!
Akkor te még gyerek cipőben vagy!!! Szombat,vasárnap is dolgozol a csirkéknél??
Nincs tifelétek használt 1000-1200 vontatott vegyszerező??? KSanyi!! A nyekergéstmég holnap le elenőrizük és többet tudok mondaniróla!!
Pali .Igen tudtuk, mert elösszőr azt akrtunk venni, mert nekem küllemre nagyon tetszik csak bukszára apasztó!!!
Pali! mint írtam van egy 3,40 xt tárcsánk az nem lesz tul nagy neki??
Köss utána 2 késes lazítót az majd megfingatja
De azt tudtad hogy a celtis minden porcikájában renault
3 fejes vogel ágyeke
Pali! Nem tudom, hogy milyen lesz a traki mivel most vettük. Mekkora az eke nekünk Lajta 3/35-ös van azt csak elbírja nem???
Én vagyok a claas szakértő nekünk is van egy aresunk.A kuplung visszahuzórugót nekünk is ki kellett cserélni mert mikor levetted a lábad a gázpedálról nem esett vissza a fordulat alapjáratra,de utána jó lett egy rugó 5000FT.Az nem nyikorgott,de tényleg olajozz meg mindent.Kriszta nem gyenge egy kicsit a celtis mert van itt egy gazda akinek szintén celtis 446-sa van és panaszkodik rá mert nem úgy viszi az ekét ahogy kéne.A pótkocsit azt jól viszi 20 tonnát simán elhúz csak nagyon rugdossa a pót.
Igen járó motornál benyomott kuplungal halatszik a nyekergés.Ugye viccelődés a gunyolodásod???Hány éves vagy te,hogy gunyolodno mersz asz idősebbikel!!! Igazán
Irjátok már meg ki az a Palika!!! Miért nem szól!!
JD szükséges-e körbálázóra aprító?
a kuplungé kriszta! Egyébként pali a claas szakértője a fórumnak! :-))
Pali itt a claas szakértő!
Pali milyem Pali Jani???Érthetőbben
Majd a Pali megmondja mi a probléma
JD minek a rudazata???
Jani tudod akinek sok pénzevan és nem hitelre vásáról!!!
rudazata!! Na!
Kriszta az nem lehet hogy simán csak a kuplung rudaztata nyekereg vagy a visszahúzó rugó?
Attól még lehet kinyomócsapágy
Itt mindenki használt bemutató trakit vett, kik veszik az újat
Jani 3500 óránál a gépnek nem így kellene kinézni!!! Ha nem látod ne kételkedj!!!!
kinyomócsapágy
Lehet, hogy nem is ötszáz óra volt, hanem 3500?
Kösz Feri!!! Tudodén szeretek érdeklődni minden felől ami engem érdekel!! Különben mindent megszokunk zsírozni, de mivel nekünk új a gép így sajna mindent kérdezni kell az okosabbaktól tudod!!!???
Megint gunyolodsz velem???Különben elfogadom, ha igy akarsz hívni!!!Én válalom mivel mi ezzel keressük a kenyeret meg még a sok városi semmittevőknek, hogy legyen nekik mit enni!!!
Különben a nyekergés mint írtam a kuplung benyomásánál halatszik máskor nem csinálja. Be határólni csak így tudom!!
Sanyika
Válasz #181. hozzászólásra
Üdv. Kriszta egy szinfolt vagy itt a férfiak között! örülök,hogy Kriszta létedre kérdezel a trakik használatárol!Egyébként adok egy jótanácsot! Ha nyekereg az a kuplung jól meg kell kenni,tudod olajozottan mimden jobban müködik! Boldog Valentin napot!
Kalcsivics Sanyi!! Kösz!!Különben atraktorról még annyit, hoy miért nyekereg a kuplung ha be van nyomva csa k akkor, kiengedésnél nem talán kevés az olaj????
Kösz a biztatást a mi gépünk 7,4 mill+áfa!!!
Különben mindenkinek boldog Valentin napot és ma ne csetteljetek hanem foglalkozzatok apárotokkal legalább ezen a napon!!!!!!
Palinak. Igen vmi ilyesmiben gondolkodom egy150-180 lóerős körül talán ki tudom fogni mint a CELTIST hogy nem lesz vele probléma.Csak összel tervezem a vásárlást.
Az jó az enyém is bemutatógép volt,remélem nektek is be fog válni mint nekem sok szerencsét hozzá!!Ha nem vagyok indiszkrét 7,5 mill-ér vettétek+áfa ha jol tudom.
Balázs!! A traki 7 hónapos 600 üo benne bemutatótraktor volt.A gpé maga is jó, de az ára miatt döntöttünk így hogy öt vesszük meg!!
Igen. Hódmezővásárhely Mezgé+ technikum.
Balázs arest akarsz venni mármint nagyobba.
Értem Kriszta,a te trakid mennyi idős és mennyi üó. van benne,használtan vetted?Egyébként sokan mondták már h. a ClAAS csak megvette a RENAULT-ot és átfestették zöldre,én ezt úgy gondolom h azért vették meg mert minden gépet gyártott a CLAAS csak traktort nem és kellett egy megbízható jó gép mint a milyénk!!!Akármilyen színe van!!
Balázs!!! Félreértetedd a helyzetet én nem sokaltam sőt ellenkezőleg a fogyasztása szerintem nagyon jó ezértírtam,hogy szupi trakit vettünk!!!Az óra amit írtál elfogadható idöben!!!
Ok értem Sanya de ha sokalja a Kriszta az oránként 14-15.5 literes fogyasztást akkor dolgozzon 10 literes fogyasztással óránként,amit egy nap kényelmesen elvégezhet az másfél nap lesz,nem beszélve a te saját idődről, meg az időjárás sem kiszámítható mostanában. Az valószínű h nekem a nagyobb gépem is CLAAS lesz!Még annyi hogy levegővel nem mehet a traki!!