Hirdetés
- Műtrágya árak új
- Búza gyomirtása új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- MachineryGuide sorvezető, robotkormány új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Körbálázót, de milyet? új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Claas Lexion vélemények új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
739 hozzászólás
Mit csináljak apám vette! :-)
Nehogy az "csóri" mtz-émmel a samédat legyalázzam!
Samefan te köcsög újgazdag faszkalap vagy!
Szar ócskavas SAME fújjjj!!!!!!!!!!!
Még mindig kappankodsz gazdagkám?
Bruháháháháhá! :-)
Még repülni is tud bazze! :-) Same a király csóri buzi! Szar MTZ fújj!
Én a vízen is járok vele:-)
Samefan!
Hány lóerős saméd van?
Nem szeretem az ilyen nagyképű alakokat! Mindenkinek az a jó traktor amilyen neki van, még ha szar is akkor is az övét dicséri.
Az mtz traktor strapabírósága és megbízhatósága a kezelőjén múlik. Ha megbecsülöd és normálisan hajtod sokáig elmegy az.
BELARUS A KIRÁLY!!!!!!
A sameddal megtudod ezt csinálni?
http://www.indavideo.hu/video/belarus_a_kiraly
Ha Sama rendessen van szervizelve, vigyázva akkor hosszú évekig lehet üzemeltetni. Kiforrott Deutz technika a legjobb, és persze a Deutznál lényegesen kedvezőbb áron van.
Nem is értem, hogy miért engedik forgalomba helyezni az MTZ-ket. hiába a "zöld" zetor adagoló, az olajat éppúgy szórja, mint 50 éve. Ennyit a környezetvédelemről.
Csak nehogy hátraess a büszkeségedtől nagygazda Samefanom! :) Mi az a same? Átfestett Deuz Far wazze! Üdvözlettel egy igénytelen fogatlan.... :D
Samefan te féreg! Vissza a gőztaktorhoz! Csak úgy szabadon!
A Csabát hadjuk ő szimpi ember volt mikor mentünk a gépet megnézni és kipróbálni, a Dómbóváriakról rosszat nem tudok mondani mert mi minden alkatrészünket onnan szerezük be és ha nincs aznap van másnap sőt még el is hozzák helybe.
Nem kell mindenre ugrani fiuk és a másikat lebecsmérelniakár milye van. Igaz a nyugati nem olyan mint egy MTZ de az is nagyon jó eddig is nekünk csak az volt és most is maradtmég egy ami jól bevált. OKÉ srácok igaz mindenki a sajátját dicséri ez magyaroknál így szokás!!
Te Samefan meg Carlos! Ti tán lenézitek azokat akinek MTZ-je van? Azt meglehet otthon is javítani csak egy szakértő gépszerelő kell hozzá de a nyugatiban még az olajat sem cserélheted le! Én nem mondom a nyugatiakra,hogy rosszak de nem kellene egyeseknek lenézni az MTZ-t és akinek az van,vagy nem telik nyugatira azt sem! Én nem vagyok igénytelem sem mert szoktam vikszolni a gépemet most is lemostam meg kiporszívóztam a belsejét!
A probléma ma megoldodott
Kik azok a fogatlanok? Hát ott elbasszák a dolgokat,hogy házilag kezdik kókányolni! Nem szabad a nyugatit csak a szervíz nyulkálhat bele! Ez nem MTZ azt lehet kókányolni de pl a Claast nem! Kriszta nem kísérletezzetek vele mert nagy károkat csinálhattok!
sok igénytelen fogatlan embernek bezzeg nem tetszik a nyugati gép:-)
Vissza az MTZ-hez (rousseau után szabadon..:- )
:) MTZ-s ből nem lesz szalonna.......
megy a visítás, hogy ez nem jó az nem jó.........de egy ~húszezer forintos mosót nem képes venni, inkább szutykosan használja még szét nem rohad alatta
lehet szidni a kereskedőket......de sokszor Ők is tudnának mesélni az igénytelen ügyfelekről, de nem teszik.......
Kriszta!
A helyetekben én is az axiálosoktól kérdeznék, van náluk normális hozzáértő ember csak rá kell lelni, a próbálgatással óvatosan ha nem emel a gép rendesen lehet valami baja van amit szervizelni kell. Az meg amúgy semmit nem jelent, hogy MTzén mekkora tapasztalatotok van egy korszerű nyugati gép teljesen más. Ha a problémák megoldódnak jó gépetek lessz!
Az elöbb leirta hogy a szerelő nélkül kisérleteznek,hát ezzel mindent elárult.Egyébként nem vagyok nagygazda 140ha-on gazdálkodom de a gépekhez értek.
Te Fan nézz magad mögé,mi elött hanyatt vered magad-saját magadtól
Fan azért te könnyebben vagy mert a nagygazdákhoz jobban viszonyúlnak a kereskedők
Ez elég szomoru ,nem tudtok kezelni egy komolyabb traktort és szidjátok? maradtatok volna az Mtz-nél:A Dombóváriak nagyon jól viszonyulnak a kuncsafthoz A csabi meg egy uriember.
Mennyünk inkább aludni mindenkinek jó éjt!
Igaz mert ez kinyitni is alig tudta!Elindulni meg pláne nagy gáz!!
Na fan az MTZ nemlebecsmérelni.igaz ezek kényelmesebbek ,de én még mindig meglettem volna vele elégedve ha inkább azt veszünk.
Ilyentől nem vettem volna gépet. Én is érdeklődtem axiálnál celtis iránt és a kereskedő felolvasta a katalógusból az adatokat. De szerintem még nem ült benne
Szerelő aki eladtabeült elindította ment előre vele5 m hátra 5m és kész.Mentünk csinálni a papírokat. Kérdeztünk ő csak dünyögött az orra alatt!! Az ilyen milyen eladó is??
Van nekem egy 14 éves fiam is. Neki veszem az mf-et
Már az elején problémátok volt a karokkal nem tudtátok mi mire való. a szakembert kell megkérdezni.Ezek müszerek az Mtz-hez képest
Persze egy 3 hónapos mind a tied emlékszem
Kriszta, nagyon egyszerű csak volt ott egy szerelő,aki beüzemelte. Félre kell tenni a nőiességedet és anyázni egy kicsit. Nálunk van egy manitou, gond volt a hidraulikával,kijött az axiálos,10 percig körözött körülötte és káromkodott,hogy miért nem vagunk képesek már lecserélni ezt az ócskavasat. egy darabig hallgattam, aztán hasonló ordenáré stílusban közöltem vele, hogy vagy befogja és nekiáll, vagy húzzon el a dögvészbe, de akkor mondja meg az alkatrészkereskedőnek is, ha ide meri tolni a pofáját traktorral tolom ki a kapun. képzeld, nekiállt és szép csöndben 20 perc alatt megjavította...
Nem olyan bonyolultak kezelés szempontjából ezek a gépek. Föleg a tied nagyon egyszerű. Még egy gyereknek is el kell tudnia vezetni
Jó a Csabát at pont jó mert egy jókora á...!!
Nem a kezelővel van baj 31 éves tapasztalat de most ez nekünk újjnak számít az MTZ után tudod!!Tudtam hogy errefogtok kilyukadni.
Én azt venném elő aki eladta a gépet
ha megírod melyikére kellene én bíztos megteszem nem kell az aszonynak többet vele foglalkozni!!
Én sajnálom szegény Krisztát, de én ha kiadok sok milliót egy gépre, akkor elvárom, hogy rakják rendbe. Én biztos már az axiálosok tökére léptem volna!
Lehet hogy nem is a traktorral van baj hanem a kezelővel.
hát ezt mondom éni hiába cikizik itt mindenki mindenkit mindenkinek lehetrossz trakija híbái, hiába újj vagy használt!!
Géza, tényleg nem téged akartalak cseszegetni, de sajnos mindenki kifoghat egy rossz szériából valót,remélem a tied tökéletesen fog működni. úgy tűnik Krisztáék sem igazán szerencsésen nyúltak bele a vásárlásba
Géza nekem is!!!
Annl nagyobb baja ne legyen, hogy eszi az olajat. De nekem már van kezelésim is.
egyenlőre nélküle aztán majd ajövőhéten ugyis kell jönnie.
Ja ezt én is hallottam mert nekiinduláskor ilyet kartunk venni a támogatásból mig lehetett.
Karcsival vagy nélküle? nélkül nenagyon mert még nagyobb bajt is okozhattok a kisérletezéssel!
Kriszta ne aggódj,majd mikor gézánál a perkins 300 óra alatt bezabbantja a 20 liter motorolajat nem lesz ilyen kötekedő :)
géza te megint itt vagy meny vissza MFpistihez. Igen de még semmi mert előbb kisérletezünk.