Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.53 FtUSD389.41 FtCHF429.55 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Ares 826 #4709. hozzászólásárafogunk vele vágni,végül is ezért lett véve,kimultak a tizen-huszonéve behozott öreg szörnyek van 15-20 kiskertünk amit le kell tudnunk
Válasz Claastra. #4707. hozzászólásáraAz egész földet ezzel kell vágni nem a lexivel, azt eladni a picsába, öreg csodát meg éjjel nappal hajtani "glottgatyában" ami napvégére szerintem "szaros gatya" lesz!
Válasz Claastra. #4703. hozzászólásáraEgy szezon után olyan "sukár" leszel mint a győőőőőőőőőőőzike az tuti! Nejed megint beléd fog szeretni ismét a "fiatal karcsú" csávót fogja látni!
Válasz bandigh #4699. hozzászólásáraEhhez hasonló ??? Mert nekem ez sem ér semmit.Vettem würth-öt ez a régi zsírzócsecseken tökéletesen működik ha 10-15 fokot nem is egyenesen áll.De a mostani sok utángyártott kínai sz@rokra ezt is rá kell fogni sajnos. Legközelebb tolómérővel megyek zsírzócsecst is venni,hátha találok eredeti méretben nem pedig 5 tizeddel kisebb fejűt. De arra is gondoltam hogy veszek egy ILYENT vagy 12-15 kilósat ha van belőle,csináltatok 10 méter csövet,és ketten pár perc alatt le lehet mindent kenni vele hordozgatás nélkül.
Válasz bandigh #4699. hozzászólásáraAz a rázárós fej jó, csak nem minden gombra!!!
Vettem kettőt kuuva drágán de kikéne minden gombot cserélném arra a "szűk nyakú" félévre.
Legjobb volt a szlovák oldalról ráhúzós szerintem, azt nem kellett fogni-nyomni...
Offtopik, de amúgy a zsírzófej a lényeg abból kéne valamit feltalálni már. Nekem a nyomkodással nincs bajom, kibirom, csak ne egy hetet birjon ki egy fej.. Úton van postán egy ilyen usásnak reklámozott rázárós fej, kiváncsi leszek rá.
Válasz Claastra. #4682. hozzászólásáraJó pár éve a conti eladta a mitas nak az agro divízióját. Most ujra van mg conti. Nekünk 2007 Ben contival jött a kombájn. Az első gumik 6-7 év után repedtek ki, a hátsókerék a következő évben durrant el szó szerint. Na ebből lett mitas. Ezért vannak új gumival a 6-7 éves kombajnok.
Válasz Claastra. #4680. hozzászólásáraPedig ha olyan a mitas mint 4-5 éve akkor pontosan annyi ideje van, piacon van egy pár 5-6-7 éves kombájn új első gumival és mitas hátsóval gondolom első az volt és szétment.
Válasz Vinkó 75 #4678. hozzászólásáraNa megint lesz miért árat emelni úgy látom. Kár hogy nem látszik a száma de ha jól látszik az új hibrid, tehát a zászlóshajó. Érdekes hogy kerekes változatban tesztelik...
Válasz szanberg #4674. hozzászólásáraAtól függ mejkel. Volt ott baj mindkettővel Gyuláéval kevesebb. Napraforgóban mindig ki akartak gyulladni! 106 osban is volt még talán több űzemóra is! Szélen az egy idegenlégiós Csumek!
Válasz Mtz1wi #4675. hozzászólásáraA lemezeket nem javítani kellett volna hanem cserélni. Az utóverőt is ki kell centírozni nem csak behegeszteni a lyukakat rajta. Ha a lemezei mozognak a csavarok nincsenek meghúzva rendesen, ha visszarakod az utóverő lemezeit menetrögzítőt kell használni a fellazulás megakadályozása érdekében a csavaroknál! Ha szar az ékpálya cseréld a tengely vagy marass bele másikat 120 fokkal odébb.
Hello . Lenne egy kerdesem. Mitol lehet az h az utovero tengelyen elkopott az ekpalya es mozognak rajta a lemezek egy picit amennyit a kopas enged. A lemezek kijukadtak es mi jacmvitottuk oket talan ezert kopott ki? Valaki jart mar igy? Es a megoldas kicserelni a tengelyt mert aaz eleg nagy munka....
Válasz JD Lipi #4672. hozzászólásáraA commandor rengeteget ment ott a gazdaságba, és a lég kevesebb baj volt vele. 13500-nál volt megàllva az üzemóra mérője, êvekkel később vitték el a privatizáció után.
Válasz shazi #4669. hozzászólásáraHelló! Minden rajta van a rotoron megy centirozásra! Jól megy amúgy, kényesebb mint a 208-as megánk de kényelmesebb nagy a területejesitménye!
114 cs kommandoral dolgoztam volt 2 db gabonában nehezeben megy mint más ládás vagy rotoros gép!
Válasz JD Lipi #4667. hozzászólásáraennyi a lexion rotorja? animációkban nem egészen így néz ki, vagy ez évjáratfüggő, esetleg le van csavarozva róla pár alkatrész?
Válasz SCHLEPPER #4665. hozzászólásáraInkább lexi, de szerintem tartósságra jobb a Mega, Medion. Az ismerősi körben van Tuci és repedezik mindenhol mint az "öreg gazda kezén a bőr"!
Válasz Bobo77 #4661. hozzászólásáraÁrajánlatot kértem, de megpróbálok bekúszni majd. Megírom hogy sikerült. Most búzát permetezek, lazítozok, mezőfalvára készülök, szóval jövő hétnél elöbb rá sem nézek.
7261 hozzászólás
napernyő szalmakalap hűtőtáska széria hozzá.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Ares 826 #4709. hozzászólásárafogunk vele vágni,végül is ezért lett véve,kimultak a tizen-huszonéve behozott öreg szörnyek van 15-20 kiskertünk amit le kell tudnunk
Válasz Claastra. #4707. hozzászólásáraAz egész földet ezzel kell vágni nem a lexivel, azt eladni a picsába, öreg csodát meg éjjel nappal hajtani "glottgatyában" ami napvégére szerintem "szaros gatya" lesz!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Ares 826 #4706. hozzászólásárahívott a haver hogy most jött lábon az autóbontóba kell? mondom ha dízel akkor azonnal üsd le,hát dizel![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Ares 826 #4704. hozzászólásáraa kezdő fogást ezzel nyitjuk minden táblában ,csak még 800 km-re van
Válasz Claastra. #4703. hozzászólásáraEgy szezon után olyan "sukár" leszel mint a győőőőőőőőőőőzike az tuti! Nejed megint beléd fog szeretni ismét a "fiatal karcsú" csávót fogja látni!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Claastra. #4703. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190606170452_61581947_442596893189441_2521578370383216640_n.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190606170528_61840798_335425737143988_7263658539355209728_n.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190606170603_61631392_1105034306346793_8966119357138599936_n.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190606170655_61796937_490741181666604_8976938710469705728_n.jpg)
Válasz Claastra. #4703. hozzászólásáraTuti masina, te fogsz vele dolgozni remélem 8-10 órában.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Tegnap beruháztam "új" kombínóra![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190606170015_62018448_511711436033097_830547014625263616_n.jpg)
Válasz bandigh #4699. hozzászólásáraEhhez hasonló ??? Mert nekem ez sem ér semmit.Vettem würth-öt ez a régi zsírzócsecseken tökéletesen működik ha 10-15 fokot nem is egyenesen áll.De a mostani sok utángyártott kínai sz@rokra ezt is rá kell fogni sajnos. Legközelebb tolómérővel megyek zsírzócsecst is venni,hátha találok eredeti méretben nem pedig 5 tizeddel kisebb fejűt.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
De arra is gondoltam hogy veszek egy ILYENT vagy 12-15 kilósat ha van belőle,csináltatok 10 méter csövet,és ketten pár perc alatt le lehet mindent kenni vele hordozgatás nélkül.
Ez milyen lehet !?
Válasz bandigh #4699. hozzászólásáraAz a rázárós fej jó, csak nem minden gombra!!!
Vettem kettőt kuuva drágán de kikéne minden gombot cserélném arra a "szűk nyakú" félévre.
Legjobb volt a szlovák oldalról ráhúzós szerintem, azt nem kellett fogni-nyomni...
Offtopik, de amúgy a zsírzófej a lényeg abból kéne valamit feltalálni már. Nekem a nyomkodással nincs bajom, kibirom, csak ne egy hetet birjon ki egy fej.. Úton van postán egy ilyen usásnak reklámozott rázárós fej, kiváncsi leszek rá.
Válasz Drisa #4697. hozzászólására1 kézzel nyomod a gép gombot, másik kezeddel kényelmesen úgy tartod/nyomod a gombra ahogy kell.
Moderátor által módosítva: 2019-06-06 09:28:56
Válasz .Feco. #4695. hozzászólásáraHogy hogy nem jön zsír mellette?
Válasz Drisa #4693. hozzászólásáraA fúró nincs kéznél, másik helyen van de itt a “készlet”:
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190606082636_2a056628_2ecf_4a68_8dc1_fb4a4310a047.jpg)
Válasz Drisa #4693. hozzászólásáraIlyen!
Egy emberes pár perces munka vele egy kombájn kenese is, és nem f.ssa kifelé a szem mellett a zsírt... patront bele és a kezed sem kened össze sosem!
Válasz Drisa #4693. hozzászólásáraPéldául: Milwaukee vagy Dewalt
Válasz .Feco. #4690. hozzászólásáraAkkus zsírzó? Milyen gyártmány?
Válasz .Feco. #4690. hozzászólásáraSzó szerint !
Válasz Claastra. #4682. hozzászólásáraJó pár éve a conti eladta a mitas nak az agro divízióját. Most ujra van mg conti. Nekünk 2007 Ben contival jött a kombájn. Az első gumik 6-7 év után repedtek ki, a hátsókerék a következő évben durrant el szó szerint. Na ebből lett mitas. Ezért vannak új gumival a 6-7 éves kombajnok.
Válasz Vinkó 75 #4688. hozzászólásáraNagyon rá lehet függeni! Nekem legnagyobb kedvencem a zsírzó!![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
![smile love](/oldforum/images/smiles/love.gif)
Válasz Claastra. #4686. hozzászólására![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz bandigh #4687. hozzászólásáraÁhhhhh...csak 4 koffer Milwaukee,lassan a sörös kupakot is azzal csavarom le.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Claastra. #4680. hozzászólásáraNem árt ha van légkulcs a háznál![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Válasz Vinkó 75 #4685. hozzászólásáraÉn nem értem az embereket,hogy lehet más gyártmányt megvenni????![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Claastra. #4684. hozzászólásáraNyilván valami prototipp ! De vagány![smile loveye](/oldforum/images/smiles/loveye.gif)
Válasz Vinkó 75 #4683. hozzászólásáranem tudom miért de a multhéten a Claas gyárban másképp néztek ki a TT-k
Válasz Claastra. #4680. hozzászólására
Kerékkel jobban tetszik !![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz Drisa #4681. hozzászólásárasajnos a conti sem az igazi már
Válasz Claastra. #4680. hozzászólásáraPedig ha olyan a mitas mint 4-5 éve akkor pontosan annyi ideje van, piacon van egy pár 5-6-7 éves kombájn új első gumival és mitas hátsóval gondolom első az volt és szétment.
Válasz Vinkó 75 #4678. hozzászólásáraNem irigylem a szerelőt, ha kereket kell le-felszerelni![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Vinkó 75 #4678. hozzászólásáraNa megint lesz miért árat emelni úgy látom. Kár hogy nem látszik a száma de ha jól látszik az új hibrid, tehát a zászlóshajó. Érdekes hogy kerekes változatban tesztelik...![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz szanberg #4674. hozzászólásáraAtól függ mejkel. Volt ott baj mindkettővel Gyuláéval kevesebb. Napraforgóban mindig ki akartak gyulladni! 106 osban is volt még talán több űzemóra is! Szélen az egy idegenlégiós Csumek!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Mtz1wi #4675. hozzászólásáraA lemezeket nem javítani kellett volna hanem cserélni. Az utóverőt is ki kell centírozni nem csak behegeszteni a lyukakat rajta. Ha a lemezei mozognak a csavarok nincsenek meghúzva rendesen, ha visszarakod az utóverő lemezeit menetrögzítőt kell használni a fellazulás megakadályozása érdekében a csavaroknál! Ha szar az ékpálya cseréld a tengely vagy marass bele másikat 120 fokkal odébb.![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Hello . Lenne egy kerdesem. Mitol lehet az h az utovero tengelyen elkopott az ekpalya es mozognak rajta a lemezek egy picit amennyit a kopas enged. A lemezek kijukadtak es mi jacmvitottuk oket talan ezert kopott ki? Valaki jart mar igy? Es a megoldas kicserelni a tengelyt mert aaz eleg nagy munka....
Válasz JD Lipi #4672. hozzászólásáraA commandor rengeteget ment ott a gazdaságba, és a lég kevesebb baj volt vele. 13500-nál volt megàllva az üzemóra mérője, êvekkel később vitték el a privatizáció után.
Válasz JD Lipi #4672. hozzászólásáraKözépen Gyula az?
Hát a jobb szélen?
Válasz shazi #4669. hozzászólásáraHelló! Minden rajta van a rotoron megy centirozásra! Jól megy amúgy, kényesebb mint a 208-as megánk de kényelmesebb nagy a területejesitménye!![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190530223617_20160123_170347.jpg)
114 cs kommandoral dolgoztam volt 2 db gabonában nehezeben megy mint más ládás vagy rotoros gép!
Válasz shazi #4669. hozzászólásáraVolt..és nyilván még van is Baranyában ilyen vas...Bálázni nem volt egyszerű utána.
Válasz JD Lipi #4667. hozzászólásáraHogy muzsikál a 480-as ?
commandor típusok mennyire beváltak? hajt valaki olyat? előnyök hátrányok? mennyire nehézkes a dobok szerelése? elég nagy asztalokkal járnak...
Válasz JD Lipi #4667. hozzászólásáraennyi a lexion rotorja? animációkban nem egészen így néz ki, vagy ez évjáratfüggő, esetleg le van csavarozva róla pár alkatrész?
Javitások.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190529223056_img_20190529_134752.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190529223220_img_20190514_112511.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190529223508_img_20190520_104525.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190529223559_img_20190522_145246.jpg)
Válasz SCHLEPPER #4665. hozzászólásáraInkább lexi, de szerintem tartósságra jobb a Mega, Medion. Az ismerősi körben van Tuci és repedezik mindenhol mint az "öreg gazda kezén a bőr"!![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Sziasztok érdekelne hogy miért van a piacon olyan sok tucano kombi vannak hibái? Esetleg kicsit korosabb lexion jobb választás lenne-e?
Válasz Devyd #4663. hozzászólásáraNem volt, nem is lesz. Faiskolába voltam.
Válasz Büresz #4662. hozzászólásáraMit lazítasz ilyenkor? Még kukoricavetés lesz?
Válasz Bobo77 #4661. hozzászólásáraÁrajánlatot kértem, de megpróbálok bekúszni majd. Megírom hogy sikerült. Most búzát permetezek, lazítozok, mezőfalvára készülök, szóval jövő hétnél elöbb rá sem nézek.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)