Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Claastra. #3747. hozzászólásáraa multkor látóterembe került egy eladósorba került 310-es Medion, 2004-es, 2000 üzemóra (motoróra, csak gabonát vágott egy holland farmon... fillérekért ráadásul, akartalak hívni hogy mit lehetne egy ilyenért adni, de egy-két nap alatt megkötetett az üzlet fillérekért...
Válasz ertzu #3745. hozzászólásáratalálni,de szinte egy árban van a tucanóval,nálama kezelő végett is esett a választás a megára,mert az öreg aki járni fog vele fél az elektronikátol
Válasz borda77 (Joe) #3734. hozzászólásáraha kifoltozod őket,és a műanyag szíjtárcsákat kicseréled akkor már jó,a 16 éves medionon több az eredeti dolog mint a8 évestucanón
Válasz VMisi #3705. hozzászólásáraSzerintem...a hét közepén készülteket érdemes megvenni vagy ki fogni. Az a leg aktívabb időszak a héten.. Komolyra fordítva a szót. Volt már számos szíjjal dolgom. A gyárit istenítettem még egy szezon után szét nem ment. Majd a 10 éves repedezett szíjjal mentem tovább. Mit az év elején ledobtam (azzal jött a gép). Viszont ami megtetszett azok a Good Year szíjak. Pár éve még variátor szíjakban is lehetett itthon kapni. Azt bátran ajánlom mindenkinek. Volt egy olyan elem hol minden neves gyártó szíja megfordult. De ez bírta legtovább.
Én rendeltem egyébként Agropower garnitúrát a cselesekhez, ugye 6 szezont letoltam már enyémmel, így a gyári szíjjakból már a jó felét lecseréltem és van rajta agropower ami már idáig kb annyit ment mint az eredeti helyközel és jó.
Beszéltem mással is erről, volt akinek nem jött be, a fene tudja, itt jó így rendeltem mégegy garnitúrát belőle.
Válasz VMisi #3705. hozzászólásáraHa egy az ár akkor claas, de amikor van 30% akkor a gatest veszem, jól bír az is. Megjegyzem volt már olyan is hogy a claasos variátor szíj 1szezon után végig repedt.
7257 hozzászólás
Válasz Claastra. #3756. hozzászólásáraInkább nem írom le mennyiért ment el, mert magamat sem bossszantom meg öt sem..,
Válasz .Feco. #3753. hozzászólásáraVmisi kolléga is vett nemóccsón
Válasz .Feco. #3753. hozzászólásáraMennyiért volt?
Kösz ez korekt volt Válasz apuci #3752. hozzászólására
Válasz Claastra. #3747. hozzászólásáraa multkor látóterembe került egy eladósorba került 310-es Medion, 2004-es, 2000 üzemóra (motoróra, csak gabonát vágott egy holland farmon... fillérekért ráadásul, akartalak hívni hogy mit lehetne egy ilyenért adni, de egy-két nap alatt megkötetett az üzlet fillérekért...
Válasz 2266 #3751. hozzászólásáraSzerintem az egy erősebb motorral szerelt 360-as
Válasz Claastra. #3743. hozzászólásáraMit lehet tudni a 370-Röl?? Felénk egyáltalán nincs..
Válasz Claastra. #3749. hozzászólásáraKöszi!először medionokat kerestem,lassan azok is kiöregednek.
Válasz ertzu #3748. hozzászólásáravedd meg a medionom ,10,5 nokiásdoboz,megbízható 1 gazdás ,csak kinőttük ,nagyobb kell,volt év,hogy 1200hekit vágott
Válasz Claastra. #3747. hozzászólásárahát én nem találok!
Válasz ertzu #3745. hozzászólásáratalálni,de szinte egy árban van a tucanóval,nálama kezelő végett is esett a választás a megára,mert az öreg aki járni fog vele fél az elektronikátol
Válasz bandigh #3744. hozzászólásáraÉn is ezen agyalok,de ha vételárban nem olyan sok a különbség?
Válasz Claastra. #3743. hozzászólásáratalálni jó szőrben lévőt?
Válasz ertzu #3742. hozzászólásáraSzerintem a megàval jobban jársz, egyszerűbb, olcsóbb fenntartani. Két hetet megy egy évben, ahoz nem kell űrhajó.
Válasz ertzu #3737. hozzászólásáranincs tucanóm egy lexim van még ,a mediont cserélem inkább megára 370-re
Válasz bandigh #3741. hozzászólásáramegá-tol jobban kopik?megbízható?
Válasz ertzu #3740. hozzászólásáraEnnyitől a tuki sem kopik el egyhamar, van aki többszörösét leszedi vele évente, igaz annál elég hamar ki is futnak.
Válasz bandigh #3739. hozzászólására300 ha
abból 30-70 kuk
Válasz ertzu #3733. hozzászólásáraMennyit menne egy évben az nem mindegy! Meg milyen anyagban
Válasz Claastra. #3736. hozzászólásáraVan tucanod?
Válasz Claastra. #3736. hozzászólásáraújabb tucanok is?
vagy inkább mega360?
Válasz borda77 (Joe) #3734. hozzászólásáraha kifoltozod őket,és a műanyag szíjtárcsákat kicseréled akkor már jó,a 16 éves medionon több az eredeti dolog mint a8 évestucanón
Válasz borda77 (Joe) #3734. hozzászólásárakb mikori gépek
?
Válasz ertzu #3733. hozzászólásáraAnnak elllenére hogy itt sokan azt mondják vékony lemezű környéken több is van és jól mennek.
tucano 440-esek milyen gépek? Kopás megbízhatóság terén,vélemények tapasztalatok érdekelnének!
Válasz VMisi #3731. hozzászólásáraküldj egy sms-t elkallódott a számod
Válasz .Feco. #3730. hozzászólásáraHátha lesz valakinek egy fénykép arról a matricáról.
Válasz VMisi #3726. hozzászólásáraalul német volt, matrica volt rajta magyarul...
Válasz VMisi #3728. hozzászólásáraHuhhhhhh... ez most megfogott.
Válasz Vinkó75 #3727. hozzászólásáraFényképet kérhetnék róla?
Válasz VMisi #3726. hozzászólásáraItt lett rá ragasztva.
A mega, medion bordhoz tartozó "mágneskártyán" a felirat az itthoni gépeknek magyar nyelvű?
Válasz VMisi #3714. hozzászólásáraLamella!
Válasz Claastra. #3722. hozzászólásáraOk, holnap estefele.
Válasz medikus #3721. hozzászólására Így már értem!
Válasz VMisi #3720. hozzászólásárajó az a 3d,hívj
Válasz VMisi #3717. hozzászólásáraAz egyik fele emeli a szárat,oldalt meg szétválasztja!Lehet állítani milyen szélesen!
Válasz Claastra. #3719. hozzászólásáraLehet érdemes lenne kiiktatni a 3d-t?
Megírod a felújítót itt vagy privátba? Vagy hívjalak holnap?
Válasz VMisi #3714. hozzászólásáratudok felújítót,gyári cuccokkal dolgozik jóáron,utángyártottat a 3D-s pár hét alatt szétveri
Válasz VMisi #3717. hozzászólására
Válasz Vinkó75 #3715. hozzászólásáraErről a hosszú rendválasztó támaszról kicsit bővebben? Miért kell azt kitámasztani?
Válasz VMisi #3714. hozzászólásáraRemegéstől elkopnak a pálcák. Talán Kom-belt, ők gyártanak is rostát.
Válasz VMisi #3713. hozzászólásáraA hosszú rendválasztó támasza...valamint a motolla támasza.
Rostát lehet valahogy javítani vagy kapni hozzá alkatrészt? Mi a neve ezeknek az összefűzött füleknek?
Mire való ez a két dolog az asztalon?
Köszi mindenkinek!
A rasspe névről hallott valaki? Elvileg az a kések beszállítója a szecskázóhoz?
Válasz VMisi #3705. hozzászólásáraSzerintem...a hét közepén készülteket érdemes megvenni vagy ki fogni. Az a leg aktívabb időszak a héten.. Komolyra fordítva a szót. Volt már számos szíjjal dolgom. A gyárit istenítettem még egy szezon után szét nem ment. Majd a 10 éves repedezett szíjjal mentem tovább. Mit az év elején ledobtam (azzal jött a gép). Viszont ami megtetszett azok a Good Year szíjak. Pár éve még variátor szíjakban is lehetett itthon kapni. Azt bátran ajánlom mindenkinek. Volt egy olyan elem hol minden neves gyártó szíja megfordult. De ez bírta legtovább.
Válasz szanberg #3709. hozzászólásáraén meg ugy tudom,hogy az optibelt a claas egyik ekszíjszállítóa,claas olaj pedig total
Válasz VMisi #3705. hozzászólásáraAkkor gyárit.
Én rendeltem egyébként Agropower garnitúrát a cselesekhez, ugye 6 szezont letoltam már enyémmel, így a gyári szíjjakból már a jó felét lecseréltem és van rajta agropower ami már idáig kb annyit ment mint az eredeti helyközel és jó.
Beszéltem mással is erről, volt akinek nem jött be, a fene tudja, itt jó így rendeltem mégegy garnitúrát belőle.
Válasz VMisi #3705. hozzászólásáraHa egy az ár akkor claas, de amikor van 30% akkor a gatest veszem, jól bír az is. Megjegyzem volt már olyan is hogy a claasos variátor szíj 1szezon után végig repedt.