Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Ares 826 #2903. hozzászólásáraSajnos vannak nem magyar menüsek,tavaly hoztak be ,bele akartak nyúlni (tényleg szakemberek)és milliós javítás lett mire tudott magyarul
Válasz Ares 826 #2903. hozzászólásáraangol német francia orosz szerintem az alap, ezen kívűl az enyém még beszél portugálul (el nem tudom képzelni miért, nem sok Lexion-t adhatnak el portugáliában részben mert szegények mint a templom egere részben mert nem nagyon termelnek gabonát...), ezen kívűl töri a magyart és kalap kabát...
Válasz Claaastra #2896. hozzászólásáraMiért vannak olyan gépek ahol nem lehet átváltani magyar menüsre a rendszert???????? Én azt gondoltam gondoltam hogy minden gépben lehet keresni magyar nyelvű programot is!
Válasz dr.T #2897. hozzászólásáraNekem is ez jutott eszembe elsőre, hogy azért sok minden megfordulnak a fejemben de hogy a magyar. Agy angol/német menü nem aggasztana az biztos... még extrém esetben pl. Finn vagy holland menüvel is lehetne dolgozni, a diagnosztika lenne kicsit bonyolultabb talán...
Válasz Ares 826 #2895. hozzászólásáranem is a visszaállítás a fő gond a használt külföldi lexiknél,hanem hogy van-e magyar menü,mert akár 2-3 milkába is fájhat ha nincs
Válasz Claaastra #2894. hozzászólásáraCsak azért kérdeztem mert még mai napig több kereskedő is játszadozik az "óra mókolásával"! Persze a tulajdonosok sem "kutyák" ott vizsga előtt tekergetik az órákat hogy mikor a vizsgán fényképezik akkora tuti legyen a kilóméter benne!
Válasz Ares 826 #2891. hozzászólásáraÁ 20 fölé most nem megyek,első a család(ház,unoka)talán még 50-et is kérnek érte agroparknál most jó 6-700-asok vannak tescós áron
Válasz Ares 826 #2889. hozzászólásáraa műtrágyaszóróra is 130-at mondtak aztán vitték mint a cukrot 500ért,itt a kolléga 14-et ígért,csak elvitték a kinézett lexit,most keresés van,bent van az 530-as testvére de nem akarok annyit költeni kombínóra
Válasz Vinkó75 #2885. hozzászólásáraNekem van egy jó ismerősöm békésen, ő azt vallja hogy a Claas-nál vannak a kombájnok és a Lexionk. Én tartok a Lexion elektronikától nálam Medion Mega a befutó. Tudod kinek a "pap" kinek a "papné" a befutó!
Válasz Ares 826 #2884. hozzászólásáraMa már nem szabad gondolkozni ezen,(szerintem). Ha van rá 20 pénz és Claas az irány, akkor pláne lexion. A nyűgök már megvannak, és rá a költséghatékony megoldások. A 3-mas sorozatú megák is érzékenyebbek már az elektromos barkácsolásokra a gépen,(motorvezérlő).
Válasz VMisi #2874. hozzászólásáraA bele ugyanaz mint a 98-é nagyobb magtartály,elenkező irányban mozognak a rosták,ürítőcsiga feléri a legmagasabb pótot is,om 906 merci motor
Válasz VMisi #2871. hozzászólására15 ért beszámolták a 208-at...12-ér elment a 204...27+fa volt a 2001-es lexi 460 merci motorral...2010-es conspeed-el. Első évben le tolt 1300 hekit. Szezon előtt körberáztuk...max 500 ezer ment rá. Jó gazdája volt. 19-ért az életben nem kellene 310-es medion.
Válasz VMisi #2871. hozzászólásáraNem volt ennyi 2002-ben az új kombájn hallod ember! Anno 101000 juró volt az új 330 Medion az Axiálnál, az árfolyam igaz 242 volt a juró.
Válasz VMisi #2847. hozzászólásáraSzerintem igen, a Németeknél ha fent volt északon ott nem aratnak csak nyáron gabonát, nem aratnak naprát kuccát simán elképzelhető hogy egy idős gazdáé volt a masina aki levágta a saját terményét és utána lemosták a gépet és bent pihent a masina a következő nyári aratásig!
7257 hozzászólás
Válasz Bécó #2902. hozzászólására 270 paci....mindent elmond. A többi dettó.
Válasz .Feco. #2904. hozzászólásáraAj ha, na megint tanultam valamit.
Válasz Ares 826 #2903. hozzászólásáraSajnos vannak nem magyar menüsek,tavaly hoztak be ,bele akartak nyúlni (tényleg szakemberek)és milliós javítás lett mire tudott magyarul
Válasz Ares 826 #2903. hozzászólásáraangol német francia orosz szerintem az alap, ezen kívűl az enyém még beszél portugálul (el nem tudom képzelni miért, nem sok Lexion-t adhatnak el portugáliában részben mert szegények mint a templom egere részben mert nem nagyon termelnek gabonát...), ezen kívűl töri a magyart és kalap kabát...
Válasz Claaastra #2896. hozzászólásáraMiért vannak olyan gépek ahol nem lehet átváltani magyar menüsre a rendszert???????? Én azt gondoltam gondoltam hogy minden gépben lehet keresni magyar nyelvű programot is!
Sziasztok!
CLAAS MEGA 218-ról tudtok egy két véleményt tapasztalatot mondani?
Milyen a V Merci motor benne, a motor teljesítményén kívűl miben tér el a 208-tól?
Válasz Claaastra #2896. hozzászólásáraAki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos...
Válasz Claaastra #2896. hozzászólásáraJó drága az az enter gomb nyomás.
Válasz dr.T #2897. hozzászólásáraNekem nem gond,de mindengéppel nem járhatok én,és az emberem ,olyan amilyen ,de nyelvérzék az semmi
Válasz dr.T #2897. hozzászólásáraNekem is ez jutott eszembe elsőre, hogy azért sok minden megfordulnak a fejemben de hogy a magyar. Agy angol/német menü nem aggasztana az biztos... még extrém esetben pl. Finn vagy holland menüvel is lehetne dolgozni, a diagnosztika lenne kicsit bonyolultabb talán...
Válasz Claaastra #2896. hozzászólásáraHu hat az asztan komoly gond hallod-e,megtanulod seperc alatt.
Válasz Ares 826 #2895. hozzászólásáranem is a visszaállítás a fő gond a használt külföldi lexiknél,hanem hogy van-e magyar menü,mert akár 2-3 milkába is fájhat ha nincs
Válasz Claaastra #2894. hozzászólásáraCsak azért kérdeztem mert még mai napig több kereskedő is játszadozik az "óra mókolásával"! Persze a tulajdonosok sem "kutyák" ott vizsga előtt tekergetik az órákat hogy mikor a vizsgán fényképezik akkora tuti legyen a kilóméter benne!
Válasz Ares 826 #2893. hozzászólásáramindegy ha még a duplája akkor is jobb ár mint az axisoké
Válasz Claaastra #2892. hozzászólásáraSzerintem még az fölött is, de azok valós órák "tescós" árakon????
Válasz Ares 826 #2891. hozzászólásáraÁ 20 fölé most nem megyek,első a család(ház,unoka)talán még 50-et is kérnek érte agroparknál most jó 6-700-asok vannak tescós áron
Válasz Claaastra #2890. hozzászólásáraSzerintem már bevitte az ismerő a 650 az nem jó neked, mennyit kérnek érte az Axisok???
Válasz Ares 826 #2889. hozzászólásáraa műtrágyaszóróra is 130-at mondtak aztán vitték mint a cukrot 500ért,itt a kolléga 14-et ígért,csak elvitték a kinézett lexit,most keresés van,bent van az 530-as testvére de nem akarok annyit költeni kombínóra
Válasz Claaastra #2869. hozzászólásáraNeked azért a vasért a nagy kombájnkereskedő még 10 millát sem adna!
Válasz Ares 826 #2886. hozzászólásáraÉrtem....de nem kell félni tőle.
Válasz Ares 826 #2886. hozzászólásáraBocsi de ezt a hülye dumát nyomattam én is ,aztán beleültem,hát korábban kellett volna
Válasz Vinkó75 #2885. hozzászólásáraNekem van egy jó ismerősöm békésen, ő azt vallja hogy a Claas-nál vannak a kombájnok és a Lexionk. Én tartok a Lexion elektronikától nálam Medion Mega a befutó. Tudod kinek a "pap" kinek a "papné" a befutó!
Válasz Ares 826 #2884. hozzászólásáraMa már nem szabad gondolkozni ezen,(szerintem). Ha van rá 20 pénz és Claas az irány, akkor pláne lexion. A nyűgök már megvannak, és rá a költséghatékony megoldások. A 3-mas sorozatú megák is érzékenyebbek már az elektromos barkácsolásokra a gépen,(motorvezérlő).
Válasz Vinkó75 #2880. hozzászólásáraA lexi az kint is olcsó.
Válasz Vinkó75 #2880. hozzászólásáraBocs 25+fa...
Válasz Ares 826 #2879. hozzászólásáraplussz extrákkal 27 milka volt
Válasz VMisi #2874. hozzászólásáraA bele ugyanaz mint a 98-é nagyobb magtartály,elenkező irányban mozognak a rosták,ürítőcsiga feléri a legmagasabb pótot is,om 906 merci motor
Válasz VMisi #2871. hozzászólására15 ért beszámolták a 208-at...12-ér elment a 204...27+fa volt a 2001-es lexi 460 merci motorral...2010-es conspeed-el. Első évben le tolt 1300 hekit. Szezon előtt körberáztuk...max 500 ezer ment rá. Jó gazdája volt. 19-ért az életben nem kellene 310-es medion.
Válasz VMisi #2871. hozzászólásáraNem volt ennyi 2002-ben az új kombájn hallod ember! Anno 101000 juró volt az új 330 Medion az Axiálnál, az árfolyam igaz 242 volt a juró.
Válasz VMisi #2874. hozzászólásáraAmikor be jöttek azt mondták 106-108 csak másik kabátban
Van olyan ki 7-8000 órás lexit is megveszi. Télen kikalapálja és irány a bérmeló.
Válasz Claaastra #2869. hozzászólásáraAbban sok már az óra, vagy lefeleztétek mint az "egyszeri" faszi csinálja????
Válasz VMisi #2871. hozzászólásáraLehet venni 2001-2003-as kiadásúakat is olcsóbban, csak kicsit nézelődni kell!
Válasz Claaastra #2873. hozzászólásáraEzek a medionok a 88, 98-sok utódai? Miben egyeznek vagy különböznek?
Válasz VMisi #2872. hozzászólásáraugyanakkora csak nagyobb a ló meg a magtartály
Válasz Claaastra #2869. hozzászólásáraLesz másik lexi?
A Tied már nagy lenne, de továbbra is csak ízlelgetem a témát. Legjobb lenne, ha erre is járnál béraratni, nem kellene ilyenen gondolkodni!
Válasz Ares 826 #2868. hozzászólásárahttp://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/szantofoldi-betakaritogep/claas-medion-310-kombajn-elado/h_6619163
http://geppiac.agroinform.com/cimkek/claas-medion-310/
Válasz Claaastra #2866. hozzászólására10.000 órás megkímélt jó gazdás gép szebben néz ki mint egy leütött 3000 órás...
Válasz VMisi #2865. hozzászólására15-ért viheted 330 nagykerék(2db uj) 3d 5,10 asztal bordinfó
Válasz VMisi #2865. hozzászólásáraBaromság!
Válasz VMisi #2862. hozzászólásáraÉn igazából 330 vennék 220 lovas a mocija a gyomra meg 7200 literes két lemezzel lehet növelni 8000 literesre!
Válasz VMisi #2861. hozzászólásárade valós lehet a beírt,11000-másképp nézne ki,nekem volt 12000órás 106,hát lógott füle-farka
Válasz Ares 826 #2864. hozzászólására18-20 millától találtam, kb 2500 üó.
Válasz VMisi #2862. hozzászólásáraSzerintem meg nem, azt gondolom ennek az árnak +1/3-ér jó Medion 310 lehetne venni.
Válasz VMisi #2861. hozzászólásáraHogyan lehetne? Még élőben is nagyon nehéz dolgok ezek, persze 10.000 óra az rengeteg.
Válasz Ares 826 #2860. hozzászólásáraAzért az dupla ár legalább.
Válasz Ares 826 #2859. hozzászólásáraMegoszló vélemények!
Képről sehogy nem lehet megítélni hogy 1.500 vagy 11.500 üóra van benne?
Válasz VMisi #2847. hozzászólásáraÉn inkább vennék egy 310 Mediont sokkal modernebb masina jobban van hozzá alkatrész is.
Válasz VMisi #2847. hozzászólásáraSzerintem igen, a Németeknél ha fent volt északon ott nem aratnak csak nyáron gabonát, nem aratnak naprát kuccát simán elképzelhető hogy egy idős gazdáé volt a masina aki levágta a saját terményét és utána lemosták a gépet és bent pihent a masina a következő nyári aratásig!
Válasz VMisi #2847. hozzászólásáraA motorban,javítás után!Az hihető!