Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Claas medion 330-as, valamint Claas Mega 204, 208-as...
CF-3 a minimum, de ma már nem nagy plusz a CF-4, jobb azt beletenni. Viszont a gyári előírás a 100 h-s csereperiódus, mi nem tértünk el a CF-4 el sem, pedig a traktorokba, meg a következő kombájnba ugyanaz az olaj már 500 óráig volt jó...
John Deere Plus-50, vagy Claas Engine Plus kb. 900-1000 Ft/l, és vagy 18 liter kell bele. Mi ezt raktuk mindig, jó választás.
Sziasztok!
Nekem Claas mega 208ashoz kéne alkatrészkatalogus,ha vkinek már nem kell vagy be tudna pár oldalt szkennelni megköszönném!!!
axiálná 50ezer....
fontos lenne....köszi!!!
Hello. Claas mega 204 es kombájnomhoz kellenne szalmaszecskázó, kompletten. Újjonnan elég drága ezért használtan érdekelne. Vagy leégettről, felborultról leszerelve. Segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok! 330-as MEDIONOM van és az a problémám a géppel hogy amikor az asztalt vagy a kihordó csövet nyitom a motor felől egy kicsit keményebb motorhangot lehet hallani, abban a billanatban miután leálllítom a műveletet a hang megszünik. Kérdezném mi miatt lehet ez , járt-e már így valaki?????? MI miatt keményedik meg a motor hangja mi okozhatja ezt????????? Előre is köszi a segítséget.
azt hiszem kérdésként tettem fel egyébként meg 514 esböl láttam már olyat ami vágott asztallal ment szval meglehet csinálni de itt csak kérdés ként hangzott el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vascsőböl le ehet vágni,de vágóasztalból?!Meg minek!Kicsit lassabban kell menni,mint egy keskenyebbel.Az 5.1-es szerintem kicsi,nincs kihasználva a kombájn.Én nem hiszem,hogy nehezebb a motornak a szélesebb asztal.A termény mennyiséget a kezelő a haladáso sebességgsl szabályozza.Nem?
Szerintem ideális aztalméret!Négyezer üzemóra nem olyan sok,ha rendszeresen karbatartották és cserélték a kopó dolgokat.Kevesebb üzemórás biztos jobb,csak drágább!
Nézegettem/nézegetek kombájnokat. Ti mit gondoltok...mega 208-nak(235 LE) nem sok a 6 méteres asztal? 4000 feletti üzemóránál, de közelmúltban cserélt fő kopó részekkel bevállalható, vagy felejtős? Merci motor mennyire tartós, mennyit bír?
na ez nagyon vicces!!
Ha én csináltam akkor neked nem kell tovább folytatni!!!!!
Igen én írtam, de azt is emlékezz rá hogy elösszőr van nyugati és ezt meg kell szokni, nem csak azt,hogy ő a hibás!!!!!!!! Ezt vézsd a fejedbe!!!!
Válasz #92. hozzászólásra
Kriszta!
én a helyedbe nagyon csöndbe maradnék, mert te voltál aki az emberedet nyilvánosság elött a szájára vetted!
én még nem emeltem kezet a nejemre, de egy ilyenér megcsapnám biztos
Ezasztán a szemtelenség Fan, Géza, mtz 552 nem vagyok itt és kibeszélni!!
Nem erősebb Géza a claas egyáltalán és ezért nem a kezelő a hibás, szaby nem fogyaszt már többet a gép mint az mtz, nem kell se 1 se 2 fiatalabb.
Nem kell mindjárt gúnyt űzni az emberből, aki nyugatiba nőt fel annak könnyű mint egyesek "Szabyt" kivéve!!!!!!!
676 hozzászólás
Válasz #125. hozzászólásra
Mikori a gép, mennyi óra van benne attól függ???
Mit a legfontosabb megnézni mielőtt használom a kombájnt?
Köszi az infót. Le akarom benne cserélni mert nem tudták pontosan megmondani milyen van benne csak azt, hogy 15w40.
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-08-15 13:21:27
Válasz #118. hozzászólásra
Texaco amit használok minőség ACEA-E4 MB 228.5 MAN 3277 EZEK VANNAK A HORDÓN.
Válasz #116. hozzászólásra
CF-3 a minimum, de ma már nem nagy plusz a CF-4, jobb azt beletenni. Viszont a gyári előírás a 100 h-s csereperiódus, mi nem tértünk el a CF-4 el sem, pedig a traktorokba, meg a következő kombájnba ugyanaz az olaj már 500 óráig volt jó...
John Deere Plus-50, vagy Claas Engine Plus kb. 900-1000 Ft/l, és vagy 18 liter kell bele. Mi ezt raktuk mindig, jó választás.
Válasz #119. hozzászólásra
axial
Valaki esetleg tud segíteni? Most vettem egy 204-est.
Értem, de milyen márka meg minőség mert rengeteg fajta van?
Válasz #116. hozzászólásra
Nekem a medionban 10w-40 van télen nyáron. 300 óra olajcsere után kezdi eszegetni az olajat, de 250 óra után csere van általában.
Üdv, tudja valaki, hogy az OM 366 LA motorba milyen teljesítményszintű olajat ír elő a gyártó?
hát nem tom,hogy lehetne megoldani?neked is 208as megád van?vmelyik ismerösösdnek nincs szkennere?
Válasz #113. hozzászólásra
Nincs szkennelőm......de van katalógusom......
Sziasztok!
Nekem Claas mega 208ashoz kéne alkatrészkatalogus,ha vkinek már nem kell vagy be tudna pár oldalt szkennelni megköszönném!!!
axiálná 50ezer....
fontos lenne....köszi!!!
Válasz #111. hozzászólásra
ahhoz nehéz lessz,106-ét vett a haver és leszűkitette
Hello. Claas mega 204 es kombájnomhoz kellenne szalmaszecskázó, kompletten. Újjonnan elég drága ezért használtan érdekelne. Vagy leégettről, felborultról leszerelve. Segítséget előre is köszönöm.
Válasz #109. hozzászólásra
Ne itt reklámozd már magad légyszíves!
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-01-26 17:01:19
Sziasztok! 330-as MEDIONOM van és az a problémám a géppel hogy amikor az asztalt vagy a kihordó csövet nyitom a motor felől egy kicsit keményebb motorhangot lehet hallani, abban a billanatban miután leálllítom a műveletet a hang megszünik. Kérdezném mi miatt lehet ez , járt-e már így valaki?????? MI miatt keményedik meg a motor hangja mi okozhatja ezt????????? Előre is köszi a segítséget.
Válasz #103. hozzászólásra
azt hiszem kérdésként tettem fel egyébként meg 514 esböl láttam már olyat ami vágott asztallal ment szval meglehet csinálni de itt csak kérdés ként hangzott el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #104. hozzászólásra
Láttam már 514esnél csináltak a 6osból 4est,hát nagyon macerás.
De egy ilyen gép asztalának nekiesni flexel....
Elég durva.
Válasz #98. hozzászólásra
Ha nem visz el 6 métert, ott rohadjon szét, ahol van!
De elkel, h. vigye!
Vascsőböl le ehet vágni,de vágóasztalból?!Meg minek!Kicsit lassabban kell menni,mint egy keskenyebbel.Az 5.1-es szerintem kicsi,nincs kihasználva a kombájn.Én nem hiszem,hogy nehezebb a motornak a szélesebb asztal.A termény mennyiséget a kezelő a haladáso sebességgsl szabályozza.Nem?
Válasz #102. hozzászólásra
és melyik feléből vágnál le???? jobbról balról is fél-fél métert, mert erre non kiváncsi vok, h. hogy oldanád meg!!! kérlek válaszolj minnél elöbb!!!
Válasz #101. hozzászólásra
sziasztok!
Lehet h hülyeség de el is lehetne vágni abbol a 6 méterböl nem???
Akkor könnyebben vinné a cuccot de elég sok melo
Szerintem ideális aztalméret!Négyezer üzemóra nem olyan sok,ha rendszeresen karbatartották és cserélték a kopó dolgokat.Kevesebb üzemórás biztos jobb,csak drágább!
A 6-m-es asztal csak a hatalmas szárú kalászosban lehet esetleg sok neki, ha megy a szecskázó is.
A Merci motortól ne félj,az még akkor is menni fog,ha a kombájn már szétrohad.
Nézegettem/nézegetek kombájnokat. Ti mit gondoltok...mega 208-nak(235 LE) nem sok a 6 méteres asztal? 4000 feletti üzemóránál, de közelmúltban cserélt fő kopó részekkel bevállalható, vagy felejtős? Merci motor mennyire tartós, mennyit bír?
Válasz #93. hozzászólásra
na ez nagyon vicces!!
Ha én csináltam akkor neked nem kell tovább folytatni!!!!!
Igen én írtam, de azt is emlékezz rá hogy elösszőr van nyugati és ezt meg kell szokni, nem csak azt,hogy ő a hibás!!!!!!!! Ezt vézsd a fejedbe!!!!
Válasz #95. hozzászólásra
Este beírogatok ha eszembe jut vlm.
Legalább halad a téma, megy tovább a fonal.
Á nem akarok az lenni.
Válasz #94. hozzászólásra
Paldoo te meg nem alszol soha, mert reggel mindenhol téged látlak?
nagyon fönök akarsz lenni!
Kezdődik a BULIIIIIII!!! :-)))))
Válasz #92. hozzászólásra
Kriszta!
én a helyedbe nagyon csöndbe maradnék, mert te voltál aki az emberedet nyilvánosság elött a szájára vetted!
én még nem emeltem kezet a nejemre, de egy ilyenér megcsapnám biztos
Ezasztán a szemtelenség Fan, Géza, mtz 552 nem vagyok itt és kibeszélni!!
Nem erősebb Géza a claas egyáltalán és ezért nem a kezelő a hibás, szaby nem fogyaszt már többet a gép mint az mtz, nem kell se 1 se 2 fiatalabb.
Nem kell mindjárt gúnyt űzni az emberből, aki nyugatiba nőt fel annak könnyű mint egyesek "Szabyt" kivéve!!!!!!!
Válasz #90. hozzászólásra
nem panaszkodom
Válasz #89. hozzászólásra
akkor te idén nagykanállal eszel!
Válasz #88. hozzászólásra
Nekem a pluszra 7400-et igért,a többi 11700
Válasz #87. hozzászólásra
most szerződtem a héten 290 euróra +-bonifikáció, de telephelyi átvétellel
sajna elöbb kellett volna pár hónappal
Válasz #86. hozzászólásra
Énse vagyok érintett ,csak ahirek lehangoloak
Válasz #85. hozzászólásra
engem a kite nem érint, tőlem egyenesen a bungéhoz megy
Válasz #84. hozzászólásra
Hallottad a Kite csak a leszerzödött mennyiséget akarja átvenni
Válasz #83. hozzászólásra
felénk még senki se kezdte, a jövőhéten kezdik a nagyok, akik reglonoztak
én még várok, mig teljesen leszárad
Válasz #82. hozzászólásra
Még kint a naprád?
Válasz #81. hozzászólásra
pedig kellene ez az idő még egy hétig, a napra meg a kuki úgy néz ki, mintha reglonoztam volna
Válasz #80. hozzászólásra
Tegnap 7 géppel arattunk egy cégnek abbol 6 füstölt el ,35 fokban nem fasza naprát aratni
Válasz #78. hozzászólásra
Az fasza tán a napra por megtette jótékony hatásást ?
Válasz #78. hozzászólásra
És hol?
tegnap kisebb tüz keletkezett a Medionban ,de szerencsére nem lett komoly baj
Válasz #76. hozzászólásra
nem is egyet, hanem kettöt!
csak, akkor dupla gatyát kéne mosni
:-))))))
:-)))))))))
:-)))))))))))