Hirdetés
Fórum
- SPC-6 vetőgépek új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Direktvetés, no-till. új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Claas Lexion vélemények új
- Feng-Shou kínai kistraktor! új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
169 hozzászólás
Válasz #18. hozzászólásra
Akkor nem vagy elvarázsolva tőle, igaz?
nekem a hidraulika szivattyú könyökcsavarjai nem voltak meghuzva a nyomóágon, anyaghibás volt a ferde felhordó hajtótengelye (légbuborékos volt eltört), a hütőrendszernél a vizhütő alatt a csőkönyök bilincse nem volt meghuzva és egy nagyobb terhelésnél lelökte azt, és ujonnan a hajtomü hidromotornál szivárog az olaj, valamint a cséplödod fordulatszám variátornál állandóan kimegy egy körömnyi szimering. Most ezután a viharos esős idö után pedig meghibásodott az auto contur kukoricában állandóan kiemelte az asztalt muszály volt széthuzni a csatlakozóját.
Válasz #16. hozzászólásra
Akkor végünk lenne mint a botnak!!!!!!
Válasz #15. hozzászólásra
Bezeg ha mi nem jó minöségbe alitanánk elő a terményt!
Válasz #14. hozzászólásra
Eggyik gép sem a hosszú élettartamról szól HANEM A GYÁRTÓI EXTRA POFITRÓL!!!!!!
Válasz #10. hozzászólásra
Hát nem ez a koncepció!!!!
Válasz #11. hozzászólásra
2600 motor óra.
Válasz #6. hozzászólásra
claas medi-gjó???
Válasz #9. hozzászólásra
Mennyi üóra van bent?
Válasz #8. hozzászólásra
Nézd meg a RÁBÁKAT mit kibírnak még most is mennek, a nyugati "szarok" ennyit nem fognak bírni!!!!!
Válasz #5. hozzászólásra
Dobléc csere, facsapágyak, szalmarázó húzó tengely sziletperselyek,szalmarázó elrepedés, y csapágyak.
Válasz #7. hozzászólásra
Sajnos megfontolandó !!!!
Válasz #6. hozzászólásra
Ha jót csinálnának ki a fasz venne állandóan gépet???????
Válasz #1. hozzászólásra
Ezek a gépek PAPIRBÓL vanak!!!!
Válasz #4. hozzászólásra
Hali
Nekem is van egy medion mik voltak a nagyobb gondok ha szabad kérdezni csak hogy mire számíthatok?
Válasz #2. hozzászólásra
Ne reménykedj most a mérnökök nem olyan gépet terveznek ami annyit kibír mint a 20-évvel ezelőttiek. Nekem 330-as van 2002es gyártású de már mindig lehet javítgatni kissebb nagyobb dolgokat.
Válasz #1. hozzászólásra
Szabad megtudni milyen problémai voltak a gépnek.
Én egy claas medion 310 kombájnnal dolgozom már egy éve újonnan került hozzám és az első 50 üzemóra után kezdtek előjönni a gyári hibák 3 gyári hibát adott ki 2 hónap alatt az szeretném megtudni hogy másnak is vannak-e ilyen jellegü problémái claas gépekkel.
Én egy claas medion 310 kombájnnal dolgozom már egy éve újonnan került hozzám és az első 50 üzemóra után kezdtek előjönni a gyári hibák 3 gyári hibát adott ki 2 hónap alatt az szeretném megtudni hogy másnak is vannak-e ilyen jellegü problémái claas gépekkel.