Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
elvileg valós könnyen előfordulhat ilyen!!
az volt a szerencse hogy nem bírta felemelni mert a megragadás pillanatában annyira lelassult.
a furcsa elengedés azért volt mert a kabát anyaga miatt nem akadt ki a karma igy szinte le kellett ráznia
Nem elég egyértelmű , mert ha a sas az utolsó pillanatban a láb izmával is próbálta fölrántani akkor a gyerek fölfelé mozdulva az elengedés pillanatába is maradhatott a levegőben egy helyben egy pillanatra , mintha lebegne...
110huf! ebben az árban benne a pótkocsi,2 felöl ülés kartámasz,fm rádio ezt mondjuk érdekesnek találom,jobb oldalán kipufogó,aksi és a töltő.1 es típusoknál az aksit és töltőt plusszban venni kell.
jó lenne ilyennel korcolni,de tekertem én eleget kiskoromba Keresztfiamnak akarunk,holnap megyünk gödöllőre megnézni élőben hogy néz ki,ha tetszetős hozunk1 et karira neki
Valakinek van-e már valamilyen tapasztalata,a Peg Prego által gyártott,Ground Force névre hallgató, 12 volt-os,nagy teljesítményű John Deere gyermek traktorról?Sebesség fokozatai:1+2+R.Van benne beépített fm rádio,kartámasz,hozzá kapcsolható pótkocsi.stb..
-Te hiszel a születés utáni életben?
-Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
-Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
-Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
-Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni – ez meg végképp nevetséges! Hiszen köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
-De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
-Én nem tudom pontosan milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
-A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
-Hát mindenütt körülöttünk! Benne vagyunk, és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
-Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
-No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.
Kisgyerekeseknek ! -----Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetköztetsz... Hurrá, új pelust kapok!
Kicsi lányom, 1 éves múlott, ma reggel 1/2 5 kor ébresztőrt fújt, próbáltuk alatagatni, csukd be a kis szemed, alszik mindenki stb.... ment a gyóntató szöveg, míg végül közölte: "nem, nem"
Ami azt illeti igazad van...néha a két perzekútort "agyon kéne csapni" És a pici lány is tud ám kényeskedni,hisztizni.Aztán a szeme sarkából figyel,van-e körülötte valaki.Addig hallatja a hangját,még valaki oda nem megy és fel nem veszi. De persze imádni valóak!
...amúgy meg az igazi vásott kölyköket egyenesen imádom!!!!
Minden osztályomból a legégetnivalóbb kissrác volt mindig a kedvenc - már ha egyáltalán lehet egyet kiválasztani a sok közül. S persze, ezt rajtam kívül senki sem tudta.
De jó, hogy hoztál képeket!
Nagyon-nagyon köszi!!!
Elfeledtette velem az egész nap gondját-baját.....
Csodagyönyörűek a gyerekek!
S méltán büszke lehet Rájuk nemcsak az apukájuk, hanem az anyukájuk is!!!!!
Ez a legényke valószínűleg biztosabban áll a világban, mint akinek ma azt mondják: "Gyere onnan, agyontapos!"; "Mit csinálsz, tiszta kosz leszel!?" és a többi naponta hallott okos szülői intelem. Nem a gyerekekkel van a baj...
1665 hozzászólás
Nálunk is megjött a Jézuska
Válasz #957. hozzászólásra
Nállunk kb. 15 éve történt,kitolták a 8 hónapos gyereket babakocsiba aludni.Egy macska ráfeküdt a fejére,gondolom melegedni.A gyerek megfulladt.
Válasz #961. hozzászólásra
lelőném!!!!
elvileg valós könnyen előfordulhat ilyen!!
az volt a szerencse hogy nem bírta felemelni mert a megragadás pillanatában annyira lelassult.
a furcsa elengedés azért volt mert a kabát anyaga miatt nem akadt ki a karma igy szinte le kellett ráznia
Válasz #959. hozzászólásra
Hogy kapnád el , utána repülnél ?
Nem elég egyértelmű , mert ha a sas az utolsó pillanatban a láb izmával is próbálta fölrántani akkor a gyerek fölfelé mozdulva az elengedés pillanatába is maradhatott a levegőben egy helyben egy pillanatra , mintha lebegne...
hú nagyon durva ez a videó ha az én kicsimmel tenne ilyet az a dög biztos széttépném!!!
Válasz #953. hozzászólásra
geccccccc ez ultra brutál....
Válasz #956. hozzászólásra
No megvan ezen a vidin látszik, hogy kamu , mert a sas már rég elengedte a gyereket de az nem akar leesni
Válasz #954. hozzászólásra
Most nyomozok ---még nem biztos,hogy nem kamu de ha valós akkor
(hírekbe sehol se találom pedig benne kellett legyen valahol ugyanis tegnap töltötték fel a videót)
Basszus
a traktorból még van nekik pár db.De a dzsip-ből ami 2 személyes ami 160 huf már nincs, elfogyott.
Válasz #949. hozzászólásra
110huf! ebben az árban benne a pótkocsi,2 felöl ülés kartámasz,fm rádio ezt mondjuk érdekesnek találom,jobb oldalán kipufogó,aksi és a töltő.1 es típusoknál az aksit és töltőt plusszban venni kell.
Válasz #949. hozzászólásra
ez régi tipus, az uj 110 ruppó
Válasz #948. hozzászólásra
Nem jó nincs benne első hajtás. Amúgy mi pénz?
Válasz #946. hozzászólásra
jó lenne ilyennel korcolni,de tekertem én eleget kiskoromba Keresztfiamnak akarunk,holnap megyünk gödöllőre megnézni élőben hogy néz ki,ha tetszetős hozunk1 et karira neki
Válasz #946. hozzászólásra
Válasz #945. hozzászólásra
Tán neked kell?
Valakinek van-e már valamilyen tapasztalata,a Peg Prego által gyártott,Ground Force névre hallgató, 12 volt-os,nagy teljesítményű John Deere gyermek traktorról?Sebesség fokozatai:1+2+R.Van benne beépített fm rádio,kartámasz,hozzá kapcsolható pótkocsi.stb..
Két kis magzat beszélget egy anya szíve alatt:
-Te hiszel a születés utáni életben?
-Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
-Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
-Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
-Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni – ez meg végképp nevetséges! Hiszen köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
-De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
-Én nem tudom pontosan milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
-A mamát? Te hiszel a mamában? És szerinted ő mégis hol van?
-Hát mindenütt körülöttünk! Benne vagyunk, és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
-Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
-No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk.
Kisgyerekeseknek ! -----Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetköztetsz... Hurrá, új pelust kapok!
Aranyos
Válasz #940. hozzászólásra
Na,még a végén lebukok...
Válasz #939. hozzászólásra
no-no ,csak a szokásos viccelődésem
Válasz #937. hozzászólásra
Válasz #925. hozzászólásra
Aranyosak, mekkora haja van.
Válasz #936. hozzászólásra
Most már elhiszem hogy a tiéd,tiszta apja az arcformája,gratula
Válasz #934. hozzászólásra
"a pici lány is tud ám kényeskedni,hisztizni"
Hmm!Amit az anyjától lát!!
Kicsi lányom, 1 éves múlott, ma reggel 1/2 5 kor ébresztőrt fújt, próbáltuk alatagatni, csukd be a kis szemed, alszik mindenki stb.... ment a gyóntató szöveg, míg végül közölte: "nem, nem"
Válasz #933. hozzászólásra
"a pici lány is tud ám kényeskedni,hisztizni"
Hát ez meglepi, legalább is azok után amit láttam. Szerintem egy nagyon aranyos vagány kis csaj!
Válasz #930. hozzászólásra
Ami azt illeti igazad van...néha a két perzekútort "agyon kéne csapni" És a pici lány is tud ám kényeskedni,hisztizni.Aztán a szeme sarkából figyel,van-e körülötte valaki.Addig hallatja a hangját,még valaki oda nem megy és fel nem veszi. De persze imádni valóak!
Válasz #931. hozzászólásra
fúdejó vót Neked
Válasz #930. hozzászólásra
Tudod: a megérzéseim!
...amúgy meg az igazi vásott kölyköket egyenesen imádom!!!!
Minden osztályomból a legégetnivalóbb kissrác volt mindig a kedvenc - már ha egyáltalán lehet egyet kiválasztani a sok közül. S persze, ezt rajtam kívül senki sem tudta.
Válasz #929. hozzászólásra
azt meg honnét tudod?
lehet égetni valóak
Válasz #925. hozzászólásra
De jó, hogy hoztál képeket!
Nagyon-nagyon köszi!!!
Elfeledtette velem az egész nap gondját-baját.....
Csodagyönyörűek a gyerekek!
S méltán büszke lehet Rájuk nemcsak az apukájuk, hanem az anyukájuk is!!!!!
Válasz #926. hozzászólásra
Köszönjük a képeket,csodálatos gyerekek,és az a nőcike,hát nagyon édes.További jó egészséget,sok-sok sikert,szerencsét kívánunk nektek!
Válasz #924. hozzászólásra
Köszönjük.A kórházban meglepődtem mikor megkaptuk az újságot."Hej,ezt a fiatal embert ismerem..."Nektek is csak gratulálni lehet!
Azaz most jön Huba
Huba és Bence bátyóval
Válasz #923. hozzászólásra
gratulálok fiatalok már hiányoltam is!!!!!
CSak így tovább!!!!!
Ja és ERMIKÉNÉ Is gratulál!!!
Moderálta: ermike (2235) 2012-12-11 20:29:56
Ma fél éves a Virág babánk.
Válasz #921. hozzászólásra
Jaj,nem jött össze.Majd most:
Jó estét kívánok!
Ha már a büszke apuka nem tesz fel képeket...
Ez a legényke valószínűleg biztosabban áll a világban, mint akinek ma azt mondják: "Gyere onnan, agyontapos!"; "Mit csinálsz, tiszta kosz leszel!?" és a többi naponta hallott okos szülői intelem. Nem a gyerekekkel van a baj...
Válasz #918. hozzászólásra
Igazán nincs mit!
Remélem, sikerül.
Válasz #917. hozzászólásra
Köszi a segítséget.
Kantáros nadrágért van most megőrülve, de azt nem találok sehol.
Válasz #916. hozzászólásra
Ide kattintva lehet nézelődni-rendelni kedvedre!
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy, gyermek munkaruhát ki hol szokta megvásásrolni csak John Deere-os érdekelne?
Köszi.