Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát a sok sok év az nagyon hosszú idő ami eltelt azóta, de soha de soha nem lehet őt elfelejteni. Nagyon feladták a leckét számomra mikor ő elment, de tudom mi az mindenért megdolgozni!! Akkor vagyok nagyon mérges mikor itt azt írják páran, hogy könnyű neked mert kaptad a földet a szüleidtől meg a nagyszüleidtől!!! Viszont van valami odafent vagy valaki aki nagyon figyel, tudod miről beszélek ugye, az egészben azért van valami "csodálatos" is mert a legkisebb fiam azon a napon abban a hónapban született mikor ő elment, csak sok sok évvel később!!
Sajnos az én apukám is már csak a szívemben él velem, 13 éve, anyukám 17 éve. Sosem könnyebb, sosem múlik el a fájdalom, ami az elvesztésük miatt támad fel újra és újra, csak megtanul az ember ezzel az érzéssel együtt élni.
Vigyázz a földre amit apud rádbízott becsüld meg, fog fentről figyelni meglátod, részvétem!! Sajnos nekem ez az érzés ami hasonló a tiédhez most, 21 éves korom óta velem van!! Sajnos soha nem lehet elfogadni csak beletörődni!
Az élet ad...
Az élet elvesz...
ad megint...
megint elvesz...
Ez a rendje...
Mióta itt vagyunk ha jól tudom 2 unokát is adott apudnak a sors Robi...
Még láthatta Őket...
Még megadatott Neki...
Még Nektek is megadatott, hogy láthattátok örülni az unokáinak...
És talán most erre is kell gondolni, hogy ez mekkora dolog...
Tompítson ez valamit ha egyáltalán tompíthat...
Fogadd öszinte részvétem.
mégegyszer köszönöm mindenkinek a részvéttét,nagyon fog hiányozni édesapám,ő volt aki elindította a gazdaságunkat,és most egyedül maradtam,de megpróbálok becsülettel helytállni,ennyivel tartozom az ő emlékének
Fogadd részvétem. Az én szüleim "csak" idősödnek de már ezt is nagyon nagyon nehezen viselem, rosszul van itt valami megcsinálva nagyon rosszul............sajnálom még 1x is.
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok mélysége és komolysága sok esetben a kérdezőket is meglepte:
"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet."
Rebeka - 8 éves
"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved."
Zsolti - 4 éves
"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
Karesz - 5 éves
"A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül, hogy te kérnél az övéből."
Kriszti - 6 éves
"A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik. Amikor pedig már belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akarnak maradni és beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. Szerintem gusztustalan, amikor csókolóznak."
Emília - 8 éves
"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."
Robi - 7 éves
"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezd, akit utálsz."
Nikolett - 6 éves
"A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak ő mosolygott. Ezután már nem féltem."
Csilla - 8 éves
"A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad nekem esti puszit mielőtt elalszom."
Klári - 6 éves
"A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford."
Krisztián - 7 éves
"Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belőled."
Judit - 7 éves
"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan."
Márk - 6 éves
"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik."
Júlia - 8 éves
Segítségeteket szeretnénk kérni szavazás miatt.
Lányom iskolájára kellene rengeteg szavazat, reméljük tudtok nap-mint nap klikkelni a facbookon. Itt a link:Kertvárosi 2/B Általános Iskola, Kalocsa
Szóval: Kertvárosi Általános Iskola, Kalocsa 2/B osztálya.
Előre is köszönjük, kérjük akiknek csak tudtok jelezzetek.
Zoli ez nagyon szép mese, a legkisseb csemetét el sem lehet venni a monitor elől, mindig ezt akarja nézni!!! Ezeket és hasonló meséket kellene a TV-ben nyomatni nem a felismerhetettlen fejű és alakú szereplőből álló ,már gyerekkorban agymosó meséket!!!!
GRATULA NEKED!!!!!!
1665 hozzászólás
Válasz #864. hozzászólásra
Vannak ám! Ezt mondom én is!
...egy például ezekben a percekben is történt....
Válasz #863. hozzászólásra
Vannak csodák.
Válasz #862. hozzászólásra
Igen, tudom, miről beszélsz.
S tudod, hiszek a csodákban is!
Egy bizonyíték most nekem erre a kisfiad születése is...
Válasz #860. hozzászólásra
Hát a sok sok év az nagyon hosszú idő ami eltelt azóta, de soha de soha nem lehet őt elfelejteni. Nagyon feladták a leckét számomra mikor ő elment, de tudom mi az mindenért megdolgozni!! Akkor vagyok nagyon mérges mikor itt azt írják páran, hogy könnyű neked mert kaptad a földet a szüleidtől meg a nagyszüleidtől!!! Viszont van valami odafent vagy valaki aki nagyon figyel, tudod miről beszélek ugye, az egészben azért van valami "csodálatos" is mert a legkisebb fiam azon a napon abban a hónapban született mikor ő elment, csak sok sok évvel később!!
Válasz #855. hozzászólásra
azok sógorok azaz 5
Válasz #859. hozzászólásra
Nagyon fiatalon veszítetted el Őt...
Sajnos az én apukám is már csak a szívemben él velem, 13 éve, anyukám 17 éve. Sosem könnyebb, sosem múlik el a fájdalom, ami az elvesztésük miatt támad fel újra és újra, csak megtanul az ember ezzel az érzéssel együtt élni.
Válasz #847. hozzászólásra
Vigyázz a földre amit apud rádbízott becsüld meg, fog fentről figyelni meglátod, részvétem!! Sajnos nekem ez az érzés ami hasonló a tiédhez most, 21 éves korom óta velem van!! Sajnos soha nem lehet elfogadni csak beletörődni!
Válasz #856. hozzászólásra
Csak aztán pár év múlva nehogy fordítva legyen!
Válasz #854. hozzászólásra
Tavaly voltunk lakodalomban, elmondtuk nekik, kétféle leves lesz: húsleves a jó gyerekeknek meg nyakleves a rossz gyerekeknek.
Válasz #837. hozzászólásra
Ezt melyikre válaszoltad? Van amúgy még öt bátyád is :)
Válasz #852. hozzászólásra
Na-na!
Válasz #852. hozzászólásra
Válasz #850. hozzászólásra
Ez valami modern gyerek,nállunk ilyen nincs.Még wc-re is engedéjt kérnek.Ismerik a nyaklevest.
Válasz #850. hozzászólásra
Ez aranyos
Válasz #833. hozzászólásra
Részvétem Robi.
Nem akarunk okoskodni...
De van, hogy ki kell mondani,vagy le kell irni...
Az élet ad...
Az élet elvesz...
ad megint...
megint elvesz...
Ez a rendje...
Mióta itt vagyunk ha jól tudom 2 unokát is adott apudnak a sors Robi...
Még láthatta Őket...
Még megadatott Neki...
Még Nektek is megadatott, hogy láthattátok örülni az unokáinak...
És talán most erre is kell gondolni, hogy ez mekkora dolog...
Tompítson ez valamit ha egyáltalán tompíthat...
Fogadd öszinte részvétem.
mégegyszer köszönöm mindenkinek a részvéttét,nagyon fog hiányozni édesapám,ő volt aki elindította a gazdaságunkat,és most egyedül maradtam,de megpróbálok becsülettel helytállni,ennyivel tartozom az ő emlékének
Válasz #842. hozzászólásra
Őszinte részvétem.
Sajnálom és részvétem!
Fogadd részvétem. Az én szüleim "csak" idősödnek de már ezt is nagyon nagyon nehezen viselem, rosszul van itt valami megcsinálva nagyon rosszul............sajnálom még 1x is.
Fogadd őszinte részvétemet
Köszönöm mindenkinek a részvétet,nehéz ezt feldolgozni,hiszen oly hirtelen ment el,még csak 67 éves volt
Őszinte részvétem.
Válasz #838. hozzászólásra
Fogadd őszinte részvétem!
a nagycsaládról: mi 10-en vagyunk testvérek, 7 lány és 3 fiú
részvétem
Válasz #834. hozzászólásra
köszönöm
Őszinte részvétem!
Apu elment!angyalok vigyázzák utadat!
Mi a szeretet?
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok mélysége és komolysága sok esetben a kérdezőket is meglepte:
"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet."
Rebeka - 8 éves
"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved."
Zsolti - 4 éves
"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
Karesz - 5 éves
"A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül, hogy te kérnél az övéből."
Kriszti - 6 éves
"A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik. Amikor pedig már belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akarnak maradni és beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. Szerintem gusztustalan, amikor csókolóznak."
Emília - 8 éves
"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."
Robi - 7 éves
"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezd, akit utálsz."
Nikolett - 6 éves
"A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak ő mosolygott. Ezután már nem féltem."
Csilla - 8 éves
"A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad nekem esti puszit mielőtt elalszom."
Klári - 6 éves
"A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford."
Krisztián - 7 éves
"Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belőled."
Judit - 7 éves
"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan."
Márk - 6 éves
"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik."
Júlia - 8 éves
Válasz #830. hozzászólásra
Válasz #829. hozzászólásra
mög vót
Segítségeteket szeretnénk kérni szavazás miatt.
Lányom iskolájára kellene rengeteg szavazat, reméljük tudtok nap-mint nap klikkelni a facbookon. Itt a link:Kertvárosi 2/B Általános Iskola, Kalocsa
Szóval: Kertvárosi Általános Iskola, Kalocsa 2/B osztálya.
Előre is köszönjük, kérjük akiknek csak tudtok jelezzetek.
Mennyi édes kis csöppség
Ölelés mindegyiknek!!!!
Válasz #825. hozzászólásra
Lehet!Februárba lesz 5 éves .
Válasz #805. hozzászólásra
frankó hehe
mikor elkezdtünk fórumozni akkor lett az 1.???
hogyvanez hm ?
Válasz #819. hozzászólásra
még egyszer gratulálok, mi négyen vagyunk de nekünk már csak kettő
Válasz #822. hozzászólásra
Hát igen ez a másik kedvencem, de ami nagyon kedves számomra az a Kisvakond, visszajönnek olyankor a gyerekkori emlékek!!
Válasz #821. hozzászólásra
Szia. Nem kell megköszönni, ez volna normális,szerintem.:)
Akkor még egyet.
Válasz #820. hozzászólásra
Zoli ez nagyon szép mese, a legkisseb csemetét el sem lehet venni a monitor elől, mindig ezt akarja nézni!!! Ezeket és hasonló meséket kellene a TV-ben nyomatni nem a felismerhetettlen fejű és alakú szereplőből álló ,már gyerekkorban agymosó meséket!!!!
GRATULA NEKED!!!!!!
Gyerekeknek egy szép kis mese.Vacak a hetedik testvér - film
Válasz #813. hozzászólásra
Reméljük többen lesznek.
Válasz #810. hozzászólásra
Nem tervezünk,majd ahogy lesz.
Válasz #816. hozzászólásra
Iiiigen!
Válasz #814. hozzászólásra
Ez nagyon komoly!!!!