Hirdetés
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Claas Lexion vélemények új
- Juhtenyésztés új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Terményszárító és kapcsolódó berendezései új
- Japán kistraktorok új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
Cikkajánló
Hirdetés
436 hozzászólás
Mai nap megérkezett a várva várt deflektor az ígéretnek megfelelően ingyenesen, szerelési anyaggal útmutatóval.
Köszönet a permetezés.hu munkatársainak.
spc régi fajta ventilátor ház
Készülget a saját deflektor
Válasz Drisa #332. hozzászólásáraEljön annak az ideje meglátod..
Valaki látott ellenőrt vagy ismer olyat aki már látott?
Válasz Lacus704 #330. hozzászólásáraÉn 2.-án rendeltem, akkor még reménykedem.
Üdv mindenkinek :)
03.01-én rendeltem meg az ingyenes spc deflektort mai napon kaptam kézhez teljesen ingyen szerelési útmutatóval csavarokkal stb.
Köszönet a permetezes.hu munkatársainak!!
További jó munkát
Válasz atisgyulai #310. hozzászólásáraUgyan ilyen megoldású a mi spc-k is, szóval gyárilag, így alakították ki!
Deflektort érdekes lesz rá tenni?!
Válasz Ares 826 #327. hozzászólásáraÉrtem. Nagyon érdekesen fogyott el!!
Válasz Büresz #325. hozzászólásáraPénteken beszéltem szemályesen ez ügyben egy "macskajancsival" azt mondta hogy az ingyenes elfogyott. Reggel azt mondta fél kilenckor a telefonban, hogy van lehet menni érte, de délután kettő már nem volt mert reggel nyolckor elfogyott, ez volt a válasz!! Na volt "anyák napja" de rendesen! Kapja be a kisfiam édes apja f......t a bunkója!!
.
Válasz deflektorosokk #314. hozzászólásáraMárcius elején rendeltem meg, megkapom? Vagy már teljesen elfogyott?
Válasz medikus #323. hozzászólásárajövőre már azzal vetek :)
Válasz borda77 (Joe) #321. hozzászólásáraMeg kapod biztosan!
Válasz borda77 (Joe) #321. hozzászólásáraMeg kapod biztosan!
Válasz medikus #320. hozzászólásáramég lesz rá módjuk... de jöjjenek csak nappal magágyazok éjjel vetek.. megnézem azt az ellenőrt aki munkaidő után járja a határt :)
Amúgy azért küldhetnék na ez tény!
Válasz borda77 (Joe) #319. hozzászólásáraMajd jól megleszel büntetve!!!!
Válasz borda77 (Joe) #317. hozzászólásáracsak már elnyomtam 60 heki szotyit vele és deflektor nélkül :)
Tegnap megkaptam,köszönöm szépen a közreműködőknek.
Válasz deflektorosokk #314. hozzászólásáraÉn még mindig nem kaptam meg...
Válasz deflektorosokk #314. hozzászólásáraMai napon, még pont időben, vetés előtt mi is megkaptuk! Köszönjük szépen az egész szállítást lebonyolító csapatnak!
Válasz deflektorosokk #314. hozzászólásáraMi is megkaptuk a múlthéten, de csak mámma szereltük fel a monosemre, holnap megyünk napraforgót vetni.
Köszönjük a ténylegesen ingyenes cuccot!
Válasz szántovetö #313. hozzászólásáraTisztelt szántovető!
Köszönöm a visszajelzést az egész kiszállítást végző csapat nevében. Reményeim szerint a héten mindenkihez el lesz juttatva amit megrendelt.
Üdv, deflektorosokk
Tisztelt Deflektorosok 2 napja megkaptuk a deflektort ,nem bíztam benne hogy ingyen kapunk de tévedtem ,köszönöm
Válasz atisgyulai #310. hozzászólásáraAzt csak a románok tudják megmondani mi is az rajta!
Válasz atisgyulai #310. hozzászólásáraTávolabbi kép kellene róla,mind két oldalról,akkor lehet többet látnánk!
Válasz gjoni #308. hozzászólásáraNem kötekedni akarok, de ha gyári a kivágás, akkor hogyan fogatsz fel oda bármit is a vázra. Elég jól belelóg.
Egyáltalán mi célt szolgált az a felfogatórész?
Szóval szerintem valahol sántít a dolog, valami nem eredeti.
Válasz atisgyulai #304. hozzászólására
Válasz atisgyulai #304. hozzászólásáraPersze fordítva !Ez már akkor ócskavas volt 1992 tavaszán mikor vettük teljesen darabokra lett szedve és felújítva! Gyárilag ki van ott vágva a váznál ahol ki fújja a levegőt!
Válasz deflektorosokk #306. hozzászólásáraAz az öntvény bárhogyan felrakható. Ez nem mérvadó.
Válasz Gabesz2 #305. hozzászólásáraMost, hogy jobban megnéztem a képet, feltűnt még valami: a szívó oldal öntvénye emlékeim szerint függőlegesen kell álljon, nem pedig vízszintesen. Ha elforgatjuk az egészet 90 fokkal balra, akkor lesz olyan pozícióban a kiömlő nyílása a turbinának, mint a többi SPC-n is.
Szerintetek?
Üdv, deflektorosokk
Válasz atisgyulai #304. hozzászólására Tényleg mintha fejjel lefelé állna!!!!
Válasz gjoni #300. hozzászólásáraÜdv!
Véletlenül nem fejjel lefelé van feltéve az a turbina?
Vagy lehet hogy a 8 soros felső ventilátorja lett alulra szerkesztve?
A miénk még régi tsz-es spc volt, kb. 40 éves, de azon sem lefelé volt a kiömlő.
Válasz Zolicsizi #301. hozzászólásáraTisztelt Zolicsizi!
Sajnos az akciót szponzoráló cégek, nem tudtak egy költséghatékony és a célnak megfelelő utángyártott megoldást találni/gyártatni a JD vetőgépekre. Ha az Ön által beidézett ár valós, akkor egy kis iróniával mondhatom, hogy ez az ár úgy 2 évvel ezelőtt 2400 USA dollár volt! Tudom ez nem vigasz. Van esetleg javaslata, hogy milyen dizájnt lehetne kitalálni a JD vetőgépekre? Ha van fotó a vetőgép turbináról, annak elhelyezkedéséről, kiömlő nyílás méretek stb. Talán közösen ki tudnánk törpölni valami okosat!
Üdv, deflektorosokk
Válasz gjoni #300. hozzászólásáraTisztelt gjoni!
Be kell valljam őszintén, ilyen SPC turbinát én még nem láttam. Az általunk forgalmazott SPC deflektorcső csonkját valszeg nem lehet ide ráhegeszteni. Ahogy nézem a vetőgép kerete miatt nagyon más se fér oda. Ha tehetek egy próbát, azt javasolnám, hogy cseréljük ki az Önnek küldött SPC deflektort egy Monosem típusúra. Annak a cső csonkja három elemből áll össze (két szimetrikus oldalsó lemez, ill. a csonk a tetejére - lásd a képet). Egy kis reszelésel, lehet hogy rá lehetne illeszteni. A többi rész, mármint a flexibilis cső, az Y elem és a gumiköpeny azonosak. Ha elfogadja a javaslatomat, kérem írjon egy privátot!
Üdv, deflektorosokk
John Deere 1760-as 12 soros vetögéphez miért nincs a permetezes.hu-n??A kite 185e Ft kér ezért a marhaságért.
Na erre hogy rakjam rá akkor ?Csak az újabb fajta spc-re jó adtunk a sza.nak egy nagy pofont!
Válasz bubu13 #294. hozzászólásáraSzia! Február 4.-én rendeltem, ma meg is jött. annyi mindent hallottam, de alapból türelmes vagyok.
Válasz bubu13 #295. hozzászólásáraTürelem a GLS nem győzi kifelé hordani beszéltem vele mikor meghozta rengeteget kézbesítenek belőle ,megrendelő meg több ezer van türelem!
Válasz bubu13 #294. hozzászólásáraTisztelt bubu13!
Aki megrendelte a deflektort, az meg is kapja hamarosan. A permetezes.hu munkatársai napi 90-100 darabot adnak ki szállításra. A kontingens fele már el lett juttatva a gazdáknak.
Üdv, deflektorosokk
Válasz Tekergőke #293. hozzászólásáraAkkor még várjál én tavaly novemberben rendeltem és most jött meg!
Válasz bubu13 #294. hozzászólásáramárcius 8án rendeltem
Válasz deflektorosokk #292. hozzászólásáraés mi van azzal aki már megrendelte és visszaigazoló emailt is kapott???? ne is várja???
Válasz deflektorosokk #292. hozzászólására2016.02.08 óta még semmi nem érkezett.
Tisztelt Fórumtársak!
Tisztelt Partnerünk!
Tájékoztatjuk, hogy a 2016 év elején meghirdetett 2500 darab ingyenes deflektor teljes egészében elfogyott. Pár napon belül az akciót szponzorálók által elérhető különböző deflektor típusok árai láthatóak lesznek a Permetezes.hu honlapján. Ha a vásárlás mellett dönt, megrendelését továbbra is le tudja majd adni a Permetezes.hu-n keresztül.
Tisztelettel, deflektorosokk
Válasz deflektorosokk #288. hozzászólásáraSPC nél lehet.De a gaspardonál,talán van annyi a kilépő nyílás,mint deflektor nélkül.
Megkaptam...Köszöntem!!
Egyébként néha én sem értem hogy valójában miért is szükséges ez a deflektor. Egy zsák kukoricában a zsák alján minimális poros cucc van. Ezt most levezetem a földre a deflektorral. Elvetem a kukoricát 20 perc múlva feltámad a szél úgy felszedi a földről hogy abba hiba nincs. Akkor....
Válasz jozef19 #287. hozzászólásáraTisztelt jozef19!
Mérésekkel bizonyított tény, hogy a levegővel elsodródó por mennyisége 90%-al csökken a deflektor alkalmazása esetén.
Üdv, deflektorosokk
Válasz Hús Futár #285. hozzászólásáraTisztelt Hús Futár!
Mert a kilépő levegő sebességét le kell csökkenteni (ahogy azt az előbbi hsz-ben írtam). Nagy sebességű levegő lép ki a turbinából=a benne esetlegesen meglévő por elsodródásának kockázata nagyobb. Ergó - alacsonyabb sebességű légáram (a 2x átmérőnek köszönhetően - fizika) - kevesebb elsodródás. Plusz még a talaj szintjéhez közel van kiengedve, nem pedig 1-1,5 méter magasan. Ez a deflektor lényege.
Remélem megnyugtató a válasz.
Üdv, deflektorosokk
Válasz Hús Futár #285. hozzászólására Ez kb,annyit ér, mint döglött lovon a patkó...