Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Eke minden mennyiségben új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Grubber új
- AKG támogatás új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Agrártámogatások kifizetése új
- EB7 - EB8 Pótkocsi új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
707 hozzászólás
hali
nem tudtok valakit akinél tudnék bontott alkatrészeket szerezni régi tipusú Deutzhoz, a hidraulika adta meg magát.
ehez a géphez kellene
Válasz #104. hozzászólásra
Csoda,hogy nem fullad meg az a kövér ember abban a kis fülkében .Kissebb embert nem tudtál volna beleültetni, vagy te is úgy vagy vele mint én a T150esekel, hogy örülök ,ha találok valakit aki elvezeti?
Válasz #103. hozzászólásra
Ja a kicsi 36 lovas fogyasztása úgy alakult, hogy 25 litert öntöttem először bele és 18 ÜZEMÓRA után öntöttem megint bele csakhogy ki ne fogyjon, de még ekkor is volt benne.
Válasz #102. hozzászólásra
Ezért vettem a nagyból 10 évest kevés órával. Filérek az alkatrész, adagoló is , meg más is olcsó, nem úgy, mint a Zetor adagolósokhoz (820.2) a cucc.
A kicsi meg Lombardini motoros és szlovákiai végösszeszerelésű.
A nagyon sincs sehol egy olajfolyás.
No jó, nem akarom itt elcseszni a Deutzos topikot...
Van egy adósom is, akinek volt Agrotron és valami szivattyú tönkre ment benne és 500 ezer körül volt a javítás. A lököttnek egy nagyon jó MTZ-je volt előtte, de ilyen kivagyokmivagyok hülye és vett egy nagy Deutzot a 10 hektárjára. Persze három év után bebukott végleg és máshogy nem tudott megszabadulni, mint hogy elcserélte valami majdnem új MTZ-re. Az osztrákoktól hallottam, hogy nem olyan gazdagok, hogy rossz gépet vehessenek. Igazuk van, csak hát a magyar realitás az más. Mondjuk kinek milyen a háttere, meg kinek mire, mekkora területre kell, az is megválasztja a dolgot.
http://www.youtube.com/watch?v=8f5Sqip2kKs
http://www.youtube.com/watch?v=2MrZARBjn18
http://www.youtube.com/watch?v=gIC_J1omYtQ
http://www.youtube.com/watch?v=MSEvLb5loe8
Válasz #102. hozzászólásra
üdv, a szervíz igénye még garis volt a motorolaj az 250 üó a hajtómű 1000 üó, de mióta nem garis én inkább ezeknek a fele időtartamát tartom be, a légszűrőt azt a munkafolyamatoktól függően takarítom. A fogyasztása az nagyon jó egész nap el ketyeg 20-25 literrel, technikailag még garis korában voltak kissebb hibák de mióta le ment a gari semmi baja. Az enyém 2008-as és agrokid 55-ös.
nagyon szépen köszönöm a hozzászólást és a véleményeteket! Igérem gondolkodunk rajta. Egyébként agrokid h muzsikál a te deutz-od Mit gondolsz róla és a szervizigénye mien?? mert hallottam már olyat is aki azt mondja h a légszürő nap karbantartást igényel de olyat is aki azt mondja h igénytelen és nagyon kiváló traktor fogyasztásban is és technikalag is. Neked milyen van és hanyas évjáratú??? Az Mtz-vel annyi a bajom h az alkatrészek nagyon ggyik hozzá hiába olcsó de az egy nagy szar. Bár még a régi anyaggal gyártanák
Válasz #99. hozzászólásra
Nekem is tetszett a Deutz..., meg tetszik ma is. Viszont Agrokid cimborám vett egy maréknyi kúpfogaskereket 60 ropiért az övéhez és innentől kezdve nem annyira tetszik. Most van két MTZ-m. Egy 10 éves 2300 órás orbitos 82.1-es és egy új 320.4-es. Én ezekre szavaztam.120 lóig -ha kellene- megvenném az MTZ-t.
Válasz #99. hozzászólásra
Üdv, én 3 éve vettem az Innovátol a kistrakit, persze azóta csődbe is ment nem is csodálom a csillagászati áraik után. Utánna felvettem a kapcsolatot nyiregyházi céggel ők elsődlegesen Same trakikat forgalmaznak, de azt mondták bármikor ki jönnek szervízelni ha kell mivel szinte 1 gyártó szallagról való a Same meg a deutz is. Néhány alkatrész kellet már hozzá és szinte 30-40%-al ólcsóbban tudtak hozzá cuccot mint a bajai Innova. Baján most a Dorker vette át a Deutz forgalmazását de ezek se olcsók.
sziasztok! egy korszerübb 100 le traki vásárlásán gondolkodunk csak nem tudjuk h melyiket lenne érdemes! A deutz nagyon tetszik és jó trakiknak tartom csak az alkatrész és szerviz elérhetőség a gond! akinek van bármilyen véleménye a szervizről és a trakiról az irjon légyszives
Sziasztok! 2002-es Agroplus 100-at vásároltam és gépkönyvre lenne szükségem. Hol lehet ilyet beszerezni és ki forgalmaz hozzá alkatrészt? Ha valakinek van valami tapasztalata a traktorral kapcsolatban azt is szivesen venném. Előre is köszi! üdv:Danus
Lehet hogy tudok segiteni ha kell alkatrészben is !
Sziasztok!
Szükségem lenne Deutz Fahr agroplus 80-as traktorhoz való
Kezelés Útmutatóra!
Segítsetek, hol tudnám ezt beszerezni!
Köszönöm:G
Köszönjük :CSALA JÓZSEFNEK és Munkatársainak!
Válasz #93. hozzászólásra
Határozottan elutasitom!
Mire alapozod ezt a kijelentésedet?
A cégnél nálunk van egy hathengeres Deutz Fahr DX több mint 25 éves, évekig ez volt az egyettlen gép amelyel a pityóka sorok sormarózását megtudtuk oldani és a négytagu váltvaforgó ekét hoban is huzta . Volt is javitva töbször de mely traktort nemkell?
Közelebről megnézve is látszik a rátett igényes német munka.
Válasz #85. hozzászólásra
Hát én nem tom itt is van egy pár DX de azok nem szamitanak traktornak. Állandóan le vannak robanva és nagyon gyengék egy hasonló koru Fendt farmer/JD vagy egyébhez képest. Ujabbak nincsenek a környéken azok nem tom milyenek.
Sziasztok!
Megvásároltuk az agroplus 80 DF-t 1200 üzemóra van benne!
Szépen ketyeg... Sajnos nem értünk még hozzá, minden tanácsot és véleményt szívesen veszek. :-)
Válasz #88. hozzászólásra
Szia!en nem sokat gondolkodnak a df megvetelen!nekem 2db van es mindegyikbe leghuteses a motor!megvoltak mar kinozva kanikulaba is es semmi bajuk nem lett!szakemberek alkottak ezeket a gepeket!a karbantartas es a szervizeles sokkal olcsobb mint 1 jd,nh vagy 1 akarmilyen mas traktoron,a fogyasztasrol meg nem is kell beszelni mert messze a legkissebb a tobbihez kepest!!!
Tisztelt Lothár!
Köszönöm a segítséget, átgondolom!
Ma megnéztem egy same expollert abban ugyan az a motor van,mint df ben,,
Viszont a fendt farmerben nem! Abban 3000 cm3 is vízhűtéses..
kb ide jutottam ma!
Üdv:G.
Válasz #88. hozzászólásra
Üdv. Nem tartom rossz trakinak a deutz-ot de annyira nem elterjedt tipus amit azért érdemes szem elött tartani mert megvenni egyszer kell de fenntartani,szervizelni meg hosszutávo. Azt mindenképpen meggonolnám még ha jo a gép akkor is mert a motorja nem rossz a váltoja Zf ami világhirü tehát igy nézve jo lehet akár.
Sziasztok!
Egy 2006 os deutz fahr agroplus 80 as traktor megvételén gondolkodom! Mi a véleményetek a típusról?
Én óckodom a léghűtéses motortól :-(
1200 üzemóra van benne
5000000 ft bruttó ,szép állapotban van.
Szóval vacilálok, kérlek titeket segítsetek a döntésben!
Üdv:G.
Válasz #86. hozzászólásra
Bihar megye!Szentjobb
Válasz #85. hozzászólásra
hol laksz Ro-ba?
en romaniaba lakok!az osszell volt 1 kis problemam az elsokerek meghajtassal!az alkatreszeket 3 munkanapon belul lehoztak!csak azt ne mondja senki hogy romaniaba hamarabb er el az alkatresz mint magyarorszagra!a kis dx-4.51emmel mar lealaztam 1 par jd meg nh!mind fogyasztassal mind pedig munkaval!akkor hol vagyunk?meg mirol beszelunk?
Válasz #83. hozzászólásra
ki irta ezt neked hogy én honnan hova járok olvasd el mégegyszer,talán megérted mit irtam a 80.hozzászolásban
Válasz #80. hozzászólásra
GONDOLOM TE MINDENNAP SCHWECHATRA JÁRSZ ALKATRÉSZÉRT AZ ORSZÁG MÁSIK VÉGÉBŐL.
pontosabban az agroton k410 premium-ról.
Az AGRO+MASH expon megtetszett.
A k410 premium-ról van valakinek valami infoja? Milyen gép?
Válasz #77. hozzászólásra
VILI !nem kell egyhelyen leragadni ha alkatrészt keresel ősszel szétrobbant az üvegajtó a dx.-en mondtak rá 104ezertől 47ezerig árat és tudod mi az érdekes 47ezres ajánlattevő cég 4 nap alatt behozta ausztriából/auditker/.pedig a karosszéria ellemeket lehet a legnehezebben beszerezni ha nem mtz-éd van.
nálunk vajdaságban van hozzá minden ami kell gyorsan hogy nálatok hogy megy azt nem tudom én elégedett vagyok velük és nekem megfelelnek nem cserelnem ki jd re az tuti
Válasz #77. hozzászólásra
hamar mint a SAME-hoz 1-2 honapocska
Válasz #69. hozzászólásra
ALKATRÉSZ HÁNY ÉV MÚLVA VAN HOZZÁ???
az akkor mar nem is jo!van 1 kicsi deutzom annak lehet zsirozni a nyomocsapagyat!1 ismerosomnek van d1006 annak is van!a dx-szeriakra mar nem tettek?
hát azt keresheted.nem kenyhetö.nekem 3 deutzom van kicsi is nagy is es eggyiken sincs szetkapod es megkened ugy vagy kicsereled
Válasz #73. hozzászólásra
Ha nincs zsirzási lehetőség,akkor sajnos cserére szorul,traki széthuz,csapágy ki,uj be,traki összetol,igy leirva gyorsan ment
van 1 dx 4.51-em is!elkezdett csorogni a nyomocsapagy!nem lelek zsirzasi lehetoseget sehol!tud e valaki segiteni?elore is kossz!!!
Válasz #71. hozzászólásra
én a deutzba és a case-be record tmax 15w40 ásványi bázisút használok évek óta.ezt ajánlotta egy nagyon jó szerelő igaz drágább a szintetikusoknál
Agrotron 100-as tipusu traktorba milyen motorolaj lenne a legjobb?
van 1 dx 4.51-em is!elkezdett csorogni a nyomocsapagy!nem lelek zsirzasi lehetoseget sehol!tud e valaki segiteni?elore is kossz!!!
sziasztok!
nem tudom miert kell fikazni a deutz-okat!a vilag legjobb traktorai mind fogyasztas mind megbizhatosag szempontjabol!s ezt tapasztalatbol mondom!mivel 2 db deutz-om van!
Most láttam a landwirt.com-on az új 630-as TTV videót.
Nézzétek meg.
http://www.landwirt.com/Videos
régi léghűtéses deutz motorokról annyit,hogy nekünk volt, 6000óránál hátsó kettő henger kifeküdt,sőt 5000valamennyinél!
150 lovas gép volt, a 4,2-es IH tárcsa megölte,szántani 4fejjel és csak szántogatva. A 25éves 160Zetorral nemvolt bajunk ezzel igen.
mellesleg tárcsával 10-12litereket evett, most a Ferga 7liter körül. A rábák is 10ből kijönnek,és nemcsak 15hektárt tudnak egy nap.
A kis 4méteres X könnyűtárcsával repűlt,és azzal már kissé kevesebbet evett, de azzal meg olyan munkát nemtudtunk végezni,mivel könnyűtéma volt.
A T150 jobban bírt mindent sokkal.
Válasz #64. hozzászólásra
Szerintem itt a fórumon nincs az a gyártmány, amiről valaki ne próbálta volna lebeszélni az érdeklődőt. Majd ha nyúzzák, kiderül mit tud.
Deutz-ba nincs is 300 le s gép????
Válasz #62. hozzászólásra
Ez nagy üzlet volt. Csak tudnám minek a fórum ha még kérdezni is lusta az ember? Akkor lebeszéltünk volna az Mc-ról is.
Válasz #62. hozzászólásra
Akkor erről meg drenthe fog neked mesélni szépeket ! :-))
Válasz #61. hozzászólásra
MC TTX 210
Válasz #60. hozzászólásra
Mire cserélted le?
Válasz #59. hozzászólásra
Agrotron 150. A légszürő napi tisztítást igényelt,porlasztó csere, kipufogó törés,felnitörés.
Mivel garis volt alkatrészrendelésnél motor és alvázszám alapján keresték a gépet. Persze nem létezett.Ami mellette szól az a preciz összeszerelés. Minden a helyén, pontos illesztés.
Válasz #58. hozzászólásra
Mesélj bővebben egy kicsit. Melyik fajta volt, gondok,..?
Válasz #57. hozzászólásra
Mi most adtuk el, 3 éves volt,nem jött be.Sok apró hiba után feladtuk.