Hirdetés
- Grubber új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Napraforgó ára új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- AKG támogatás új
707 hozzászólás
Válasz mtz1221 #606. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz nipuli #605. hozzászólásáraAmelyik közelebb van az első tengely 40% , hátsó 60% súlyelosztáshoz. De mondjon ki mit akar, szállításban kényelemben a minél nagyobb tengelytáv a nyerő.
Sziasztok. Az érdekelne lényegtelen a traktor márka ,hogy melyik traktor az erősebb a közelebbi tengelytáv vagy a távolabbi? Gondolok most a traktor hosszára vagyis a rövidebb vagy a hosszabb?
Válasz bjoco250 #600. hozzászólásáraVan a közeledben Deutz Fahr szerviz, vagy forgalmazó 100 km-en belül?
Nem rossz gépek, mifelénk volt pár db, de a tulajok átálltak JD traktorokra. JD-nek sokkal biztosabb a háttere.
Válasz Ares 826 #601. hozzászólásáraTalán mert ott alapból is több van, így több az eladó használt is?
Válasz bjoco250 #600. hozzászólásáraAz még milyen léghűtéses vagy milyen????
Az miért lehet hogy deutz márkájú trakiból nyugati oldalakon 20- 30-35 oldal eladó hirdetés van????? Ennyire szarok lennének, vagy mi lehet az oka????????
Sziasztok, tetszenek ezek a régebbi (1996-2002) Agrotron 105, illetve 6-05 traktorok. 20-30 hektár műveléshez szeretnék valamit. Egyszerűen annyira elmentek az mtz árak, hogy elkezdtem már "nyugatiakat" is nézegetni. Érdemes lehet ilyenben gondolkozni? Szervízigényesek? Van hozzájuk alkatrász? Sajnos nagy tapasztalatom nincs velük. Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Válasz szabofery01 #593. hozzászólásáraItt van egy pár dolog..
..
Válasz szabofery01 #595. hozzászólásáraHa nincs más megoldás?Ahogy elnézem a hozzászólásokat,csak oda jutottál!
Válasz medikus #594. hozzászólásárajahhh, biztos....
hahahahha
Válasz medikus #594. hozzászólásáraEttől azért okosabat is írhatnál volna ezért kár volt hozzá szólnod csak azért, hogy a hozzá szólásaid számát szaporítás.
Válasz medikus #594. hozzászólásáraEttől azért okosabat is írhatnál volna ezért kár volt hozzá szólnod csak azért, hogy a hozzá szólásaid számát szaporítás.
Válasz szabofery01 #593. hozzászólásáraDorker biztos tudja!
Tisztelt fórumozók segítséget kérnék agrotron 200, 5 -ös hibakód folyamatosan sürüsödö csipogás után megáll, melyik mágnes szelep felelhet a hibáért, előre is köszönöm a segítséget.
Válasz _NB_ #587. hozzászólására király
Válasz nikcsi21 #554. hozzászólásáraSzia! Érdeklődnék hogy esetleg sikerült szerezned könyvet dx 120 hoz mert nekem is kellene.
Válasz _NB_ #587. hozzászólásáraVörös rézből a fedelet kikalapálnám!
Válasz .Richard. #588. hozzászólásáraNem kell ehhez olyan nagy türelem!Fél milláért 2 hétig is el kapargatnám!Az ilyen hiba miatt nem cserélnék hűtőt!
Válasz _NB_ #586. hozzászólásáraIgy van! Az uj kenőccsel faxán lepucolva jo lesz az. Csak az ipsének.legyen türelme.
Válasz bazsi1026 #579. hozzászólásáraFél misiért Medikus egy alutömböl egy hétvége alatt kireszeli
Válasz bazsi1026 #576. hozzászólására
Biztos van még más videó is a témában, de így 1 perc keresés után az első.
radiator pilers
Válasz bazsi1026 #583. hozzászólásáraValamit mondania kellett!
Válasz bazsi1026 #581. hozzászólásáraHogy viselkedett eddig?Mi baja volt?Mit dolgozik? Nekünk is van egy 6165 agrotron.
Válasz medikus #582. hozzászólásáraNem értek hozzá. Annyit mondott hogy a fülek elpattanhatnak. Hát majd kiderül. Meg lesz csináltatva. Sokat nem kìsérletezhetünk trakinak meg menni kell.
Válasz bazsi1026 #579. hozzászólásáraMi ebbe a necces?Csinálni kell egy olyan eszközt(szerszámot),amivel a ráhajtogatott füleket kihajtod,anélkül hogy a fedél megrepedne!Utána azt leemeled,gondolom van alatta egy gumi szalag ami tömítene,ha tömítene!Vágsz egy újat,vagy a régit bekened két oldalt tömítő anyaggal,pl FBS ragasztó,és vissza peremezed!Annak jónak kell lenni!
Válasz ZuzoBayer #580. hozzászólásáraSzia. 165.7 Agrotron 2005 ös 10.600. üzemóra
Válasz bazsi1026 #579. hozzászólásáraSzia!Ez melyik típusba van?Hány éves és mennyi óra van benne?
Válasz balazoooo #577. hozzászólásáraSzia. Azt mondta a hűtős hogy április tele van nem fogadja de amúgy is necces javítani. Most kap egy újat fél Milla bele egy azért a régit is megjavìtatjuk ha oda érünk. Majd akkor ìrok hogy mennyi volt és hogy sikerült-e.
Válasz bazsi1026 #576. hozzászólásáraMiért ne?
Válasz bazsi1026 #576. hozzászólásáraHali
Ha sikerül megjavítani megírhatnád hol és mennyiért (nekem is van egy ilyen sérült kiszerelt hűtőm)
Hello. Szerintetek javítható a gyári roppantás alól folyik. ?? Vagy új kell bele.
Deutz Fahr Agrotron 6160 traktor van e valakinek?esetleg tapasztalat valakinek róla?
Megkellett párszor kopogtattni kalapácsal , meg egy elèg hosszú erőkarral húzni de végül lejött. Még 14 liter lefolyott rajta. 70 liter körül öntöttem a váltóba, plusz ennek külön van hidralika tartálya abba is belemegy az 50 liter. Nagyon szarul van megoldva a beöntöje, azon a szuszogon kell feltölteni.
Válasz bandigh #571. hozzászólásáraAzt a 10 litert meghagyja magnak ott bent. Hülyeséget félre téve,meg kellene próbálni azt a leeresztő csavart balra megindítani.
Válasz alair #570. hozzászólásáraNem hinném hogy a szivattyú örül neki
Én inkább kivenném a leeresztő csavart
Válasz alair #570. hozzászólásáraÉs utána kiengeded a váltó aljából a trutymót, vagy az marad?
Válasz bazsi1026 #567. hozzászólásáraNálunk az a gyakorlat az X720-nál, hogy munka után, melegen bedugok az egyik hidraulika csatlakozóba egy erre a célra rendszeresített csövet, aminek az egyik végén ott a gyorscsatlakozó, a másik vég pedig simán egy szabad csővég (le lett vágva róla a hibás rész...) és a szabad véget bedugom egy hordóba, majd a kabinból a joystick-ról nyomtatom ki az olajat. A szivattyún hallani amikor elfogyott, abban a pillanatban motor leállít...
Válasz _NB_ #568. hozzászólásáraKöszönöm szépen. Amúgy 2007es traktor.
Válasz bazsi1026 #567. hozzászólásárahttp://www.trattore.com/
Itt vannak róla robbantott ábrák, hátha segít.
Itt meg egy magyar használati és karbantartási, bár évjáratot nem írtál
https://issuu.com/agrounitech/docs/agrotron-x710-x720
Sziasztok. Vettünk egy Deutz Fahr X720ast olajt cserélünk rajta és nem nagyon értem hogy a hátsó hìdnak és a váltónak egy a beöntöje? A jobbos hátsó keréknél van egy tartály és azon egy nagy piros beöntő kupak az fölött egy szuszogó, de más beöntö nincs. A tartályban van egy nívópálca amin tiszta az olaj de a váltóba lévő már szürke. A váltó alján van egy leengedő csavart amit nem birtunk letekerni még légkulcsal sem, ezért a kehelyszűrő keresztül engedtem le az olajat kb. 70 litert.
Válasz bazsi1026 #559. hozzászólásáraSzia érdeklődnék hogy megoldódott a probléma mert nekem is ugyan ezt írta ki ?
Valakinek ötlete az SPV523009FMI hibakódra? Kérem ne tartsa meg magának.
Válasz csoppika #562. hozzászólásáraOlyan is volt, annyira csapni való a gyári szerviz program. Nem talált hibát mégsem moccant a gép. Egy okos teló a zsebembe és internet...máris orvosolta a problémát.
Válasz Vinkó 75 #561. hozzászólásáraKöszönöm szépen.Mindeképpen megcsinálom :)
Válasz Vinkó 75 #561. hozzászólásáraSzerintem a novella vége felé egy dorker nevű új szereplő felbukkanását sejtem
(vagy keríteni egy fusizó kollégát onnan)
Válasz bazsi1026 #557. hozzászólására12v meglegyen ez az alap. A gép jobb oldalán található power váltó kapcsoló tömb áramköri esetleg test probléma. Mi lehet egy...vagy két szolenoid kezdődő probléma. Vagy valami szennyeződés került oda.A vezérlőre menő csatlakozó megmozgatása...esetleges kontakt probléma megoldása. A gépen és a kabin alján elhelyezett test pontok megtisztítása, végül a vezérlő oldalán egy préselt lemez burkolat. Mit egy rugó tart, eltávolítása, szelepek kimérése-"pucolása". (szakadás vizsgálat-ellenállás mérés...stb)A lemez burkolat eltávolításával jön némi olaj.A visszarakásra ügyelni, mert utána szivároghat az olaj. Csatlakozót széthúzva mérni felesleges,hibának érzékeli és tilt,ez félrevezető lehet. Tűs rálépő...vagy mérőpontos csatlakozó gyártás. Nekem elsőre ez a tippem.
Válasz mtz1221 #558. hozzászólásáraNem értek hozzá csak egyik haverom deutz-ot vezet,és ő mesélte hogy 1 X az aksi(nem e jó volt csak nem érte el a 12,6 voltot) hetekig szívatta őket.
Válasz mtz1221 #558. hozzászólásáraKöszönöm. A képen lévő kulcs melletti szám meg növekszi mert már 40 es villog. Lecseréltem minden olajat,szüröket váltóba, motorba , hidba de ne lett jó. Mikor kiirja nem müködik a powershift, de valamikor meg eltünik akkor meg lehet váltani. Lehet hogy valami kontakt hiba?
Válasz bazsi1026 #557. hozzászólásáraCseréld meg az aksiját egy másik géppel,hátha csak annyi.