Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mennyi dióra lenne szükséged? Nálunk is elég gyenge a termés, de néhány tonnát tudok átadni, ha érdekel. Szép nagyszerű Alsószentiváni 117-esem lenne 34+ os méretben. A Milotai 10-es nálunk nagyon elfagyott sajnos.
M10-est, Alsószentivánit héjasan 800 alatt eladni nem szabad. De az is lehet, hogy ebben a szezonban még durvább lesz az ár.
Itt nálunk délsomogyban semmiféle dió nem lesz idén, megjósolhatatlanok az árak. Nekem is kellene (sok), nem is tudom, hogy tudok-e szállítani a vevőimnek.
Nálam a bél-héj arány (M10) szintén 43-57, ebből a tisztán felezett 30%. Kézi töréssel.
A 150 Ft-os az gondolom olyan is...
Itt 500 körül mozog a héjas.
Nagyon kevés van, ami van, az meg apró, meg rossz.
Kíváncsi leszek karácsonyra mennyi lesz azért, addigra tárolok be pár kg pucoltat...
Remélem igaz lesz ez a 3x-os ár, mert tényleg elég jól elfagytak a diófáink...
A héjas dió árakat néztem, elég nagy a szórás köztük 150Ft/kg-tól akár 1500Ft/kg-os áron is hirdetnek, az átlag 500-600Ft/kg között mozog.
Válasz #12. hozzászólásra
szia, új vagyok itt. Nemrég vásároltam 3 ha dióst... Azt szeretném kérdezni, hogy a képeiden látható Baganut-ot hol vettétek? Tudtok hazai (vagy egyáltalán európai) beszerzési forrást?
Én eddig csak amerikai honlapokon találtam...
köszi
Mzoli
Üdvözlök mindenkit! Parasztgyerektől kérdeznék 1,2 kérdést, ha lehet. Hány éves korában kezd el teremni?
A te diósod mennyi idős, és egy ilyen fa mennyi termést ad átlagosan megtísztitva? Előre is kösz.
572 hozzászólás
Válasz #71. hozzászólásra
milyen fajta?
ma vettem 400kilót 500-ért jól vettem
Sziasztok termelők!
Szabolcsban mozog a dió elég jól, mennyibe megy a héjas dió arra feljebb, illetve hol kapnék jó árat a dióbél-ért.?
Válasz #68. hozzászólásra
Termelő, saját termés.
Válasz #66. hozzászólásra
Akkor beviheted Tótiba. Ott valszeg jó árat kapsz. Hacsak nem kereskedő vagy :)
Válasz #66. hozzászólásra
Kaposvártól délre idén nincs dió, akkor Lengyeltóti vagy Balaton környékén lehetsz.
Válasz #65. hozzászólásra
Pedig szintén Somogy megye... :)
Válasz #64. hozzászólásra
Az nem lehet, akkor neked se lenne diód.
Válasz #63. hozzászólásra
Csak pár km-re...
Válasz #62. hozzászólásra
Holnap telefonálok párat, meglássuk. Merre vagy helyileg?
Válasz #61. hozzászólásra
Mennyit tudsz érte adni?
Válasz #60. hozzászólásra
Bármennyi jó, ha jó áron van. Az A-117 szintén megfelelő. Mire tartod? Én amúgy 25 tonnát is el tudok helyezni.
Válasz #59. hozzászólásra
Mennyi dióra lenne szükséged? Nálunk is elég gyenge a termés, de néhány tonnát tudok átadni, ha érdekel. Szép nagyszerű Alsószentiváni 117-esem lenne 34+ os méretben. A Milotai 10-es nálunk nagyon elfagyott sajnos.
M10-est, Alsószentivánit héjasan 800 alatt eladni nem szabad. De az is lehet, hogy ebben a szezonban még durvább lesz az ár.
Itt nálunk délsomogyban semmiféle dió nem lesz idén, megjósolhatatlanok az árak. Nekem is kellene (sok), nem is tudom, hogy tudok-e szállítani a vevőimnek.
Nálam a bél-héj arány (M10) szintén 43-57, ebből a tisztán felezett 30%. Kézi töréssel.
Válasz #57. hozzászólásra
A 150 Ft-os az gondolom olyan is...
Itt 500 körül mozog a héjas.
Nagyon kevés van, ami van, az meg apró, meg rossz.
Kíváncsi leszek karácsonyra mennyi lesz azért, addigra tárolok be pár kg pucoltat...
Válasz #56. hozzászólásra
Remélem igaz lesz ez a 3x-os ár, mert tényleg elég jól elfagytak a diófáink...
A héjas dió árakat néztem, elég nagy a szórás köztük 150Ft/kg-tól akár 1500Ft/kg-os áron is hirdetnek, az átlag 500-600Ft/kg között mozog.
Válasz #55. hozzászólásra
Köszi
Szerinted hogy alakul a dió felvásárlási ára?
Tegnap mondták valamelyik híradóban, hogy akár 3szorosa is lehet a tavalyinak az aszály végett.
Válasz #54. hozzászólásra
Saját tapasztalat egész pontosan 43%-a a diónak a dióbél. Nekem Milota-10-es diófaám van.
Üdv
Nem tudja včletlenül valaki, hogy hány kg dióból lesz 1 kg pucolt dióbél?
Köszi
Tudtok környéken nagy diófáról?
Érdekelne kinél van a legnagyobb......
Válasz #12. hozzászólásra
szia, új vagyok itt. Nemrég vásároltam 3 ha dióst... Azt szeretném kérdezni, hogy a képeiden látható Baganut-ot hol vettétek? Tudtok hazai (vagy egyáltalán európai) beszerzési forrást?
Én eddig csak amerikai honlapokon találtam...
köszi
Mzoli
Sziasztok
kb 50-80 db dió csemetét szeretnék telepíteni tavasszal
milyen fajtát javasoltok? Kb milyen árban vagy hol lehetne vásárolni ha tudtok ebben segíteni
Szeretnék vásárolni néhány szem idei tökös ndiót, vagy kis csemetéjét ilyen fának. (vagy is-is)
moser1@citromail.hu
Kedves dióbél felvásárlók!!!
- 1. osztályú dióbelet tudok szállítani 1400Ft/kg
- akár heti három kamion (1kamion 22 tonna)
- származási hely: Románia, Erdély, Nagyvárad
további részletekkel kapcsolatban...
email/telefon
email: mrbreaker999@gmail.com
Válasz #47. hozzászólásra
Ezen a linken megtalálod:
http://www.agroinform.com/nagybani.php?product=Dióbél
tudja valaki hogy most átlagosan milyen áron mozog a dióbél a budapesti Nagybani piacon?
Válasz #39. hozzászólásra
Üdvözlöm!
Milotai 10-es ,kb. 200 kg dióbél eladó! 1800ft/kg
06-20/929-7926
Válasz #41. hozzászólásra
Ja, a kecskeméti piac elég kemény tud lenni, rosszabb mint a maffia
Válasz #42. hozzászólásra
Há hóól ha nem itt????????
Válasz #40. hozzászólásra
??????????
ITT ??????????
anyu 2500ért árulta a piacon erre odajött a többi árus hogy vagy felmegy 3000re vagy meg lesz fegyelmezve.
Repce kelés állapotáról szeretnék információhoz jutni.
Dióelet vásárolnék fel folyamatosan nagy tételben.
Árajánlatokat az infernalkft@gmail.com címre várom
Válasz #36. hozzászólásra
de van fiatalabb is, de ez az átlag
átlagba 15-20 kilót szokott adni.
5 éves kortól már azér terem pár szemet, azalatt még igen keveset.
körülbelül 25-30 éves a diósom, idén jó termésnek bizonyul!
Üdvözlök mindenkit! Parasztgyerektől kérdeznék 1,2 kérdést, ha lehet. Hány éves korában kezd el teremni?
A te diósod mennyi idős, és egy ilyen fa mennyi termést ad átlagosan megtísztitva? Előre is kösz.
Válasz #33. hozzászólásra
felénk is így számolnak...tisztahaszon/hektár
Válasz #32. hozzászólásra
Akkor szorozzunk....
Mennyi terem és mennyiér adja LLLLLL....
Ennyit elég is tudni, nálunk mindenki így számol....
Válasz #31. hozzászólásra
Ítaly&Deutschland
Válasz #30. hozzászólásra
Hovaa DJ a L mácsak esz kLLLLLLLLL
Válasz #29. hozzászólásra
Osli településen 2 db ültetvény,összesen 50 heki körül.
Válasz #16. hozzászólásra
Hol van neki pontosan meg mennyi?
Válasz #23. hozzászólásra
Csak tölgyed, rajta 1 M...-al... hehehehehheheee
Válasz #26. hozzászólásra
esni fog vazze....
Válasz #25. hozzászólásra
Erre lassan a pizsama csörög.
Holnap igen sok a melódia,korán kezdünk.
Válasz #24. hozzászólásra
Arra a csörög a dió erre meg a mogyoró???
Válasz #23. hozzászólásra
Ha nincs dió,marad a mogyoró
Válasz #22. hozzászólásra
Nekem nincs diófám.....