Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz sgt001 #444. hozzászólásáraPontos mennyiséget nem tudok írni mert idei dió, úgyhogy most lesz felszedve.Világos barna színű egyaránt. DE több tonnáról lenne szó. Mindenféleképpen pucolva szeretnénk értékesíteni.
Sziasztok! Korrekt diófelvásárlót keresek aki nagyobb mennyiségben venne dióbelet. Nepperek vagy viszont eladók engem sem érdekelnek. Tud valaki nekem segíteni?
Üdv!
Vegyes héjas dióm lesz 8-10 mázsa.Mire lehet árban számítani ősszel,felénk nem sokat hagyott a fagy.
Lenne néhány öreg diófám eladó .Komoly vevőt ajánljatok,mert a szájtáti nepperekből elegem van.
az idei oltásból megmaradt milotai 10-es oltógallyaimat szeretném eladásra kínálni körülbelül 2000 db szem van rajtuk tehát 1000 db oltócsapról lenne szó származási bizonyítvánnyal rendelkeznek
Válasz bobo77 #437. hozzászólásáraTavalyi ár volt 1200-1500ft közt pucolt dióbél!
Tavaly 1400at adtak érte!
Idén alatta nem is adom el igaz nem sok van csak 30kg!
Válasz lackó42 #434. hozzászólásáraÉn is kalapáccsal bontottuk,és remélem lesz vagy 20-30kg bél a 5 zsékkból sok rossz volt mert nem volt eső és sok termett
Válasz lackó42 #432. hozzászólásáraÉs ,hogy bontod?
Kalapáccsal vagy van hozzá gép?
Mert nem könnyű megpucolni 30 mázsa diót,nekem is volt 9 zsákkal és hárman pucoltuk nap mint nap!
572 hozzászólás
Válasz klauzer.gabor #471. hozzászólásáraSzia. Helyileg hol lehetne megnézni?
Szép Jó napot!
20 kg- gyönyörű száraz, felesen pucolt-átválogatott- dióbelet kínálok!
Folyamatosan még 80 kg -
akit érdekelne kérem keressen -
30 682 1343
Felénk 220-ért veszik a héjas diót...igaz annak kb 1/3 rossz..
Van eladó 20kg Milotai papírhéjú dióm eladó akit érdekel hívjon,06305402940.600ft/kg-os áron.
Mennyire érdemes ebbe komolyan belemenni?20-25 fára gondoltam...csucsidobe az gondolom 40 zsak dio kb nem?
Válasz Isu17 #443. hozzászólására1500/kg àron veszek nagy mennyiségben! Hìvj. Tel: 06308338863
Válasz sgt001 #444. hozzászólásáraSzia. Engem is érdekelne a dióbèl nagy mennyiségben! Hìvjatok bàtran. Tel: 06308338863
Válasz balu.m89 #463. hozzászólásáraSzia. Helyileg honnan írsz? Mennyi diód lenne? Fénykép esetleg árral?
Válasz sgt001 #462. hozzászólására
Sziasztok!
Héjas dió felvásárlókat hol lehet találni? Akár magyar, akár külföldi.
Sziasztok
idén mennyiért vásárolják a pucolt dióbelet?
Mi már eladtam,egy barátomnak van héjas dió Szabolcs megye ,F.háza
sziasztok
kérdésem van valakinek héjas diója eladó?
vagy mindenkinek gyenge termése volt az idén?
https://www.facebook.com/groups/352194085117089/edit/?source=edit_privacy
Válasz perdix #455. hozzászólásáraszia
dioman002@hotmail.com az e-mail cimem pest megyében cegléd mellett vagyok
Válasz Isu17 #443. hozzászólásáraSzia. laszlo.szabo3@freemail.hu email címen keress meg légyszi. Köszi.
Helyileg merre vagy?
Szia.Mekkora mennyiség és helyileg merre?
Válasz albert01 #451. hozzászólására
sziasztok
ez a két fajta dióbelem lenne eladásra...
dióbél felvásárlás szép vilagóst keresek meg vételre
06706039032
Válasz sgt001 #449. hozzászólásáraa csúnya alma is finom, mégse annyira piacos. Egyébként a sötétebb dió valóban ugyanolyan jó.
nemtom mijaz, de albinak sok sikert a vilagós dióhoz ...
mindig csak világos dióbelet keresnek a sótétszínű már szinte nem is jó pedig ugyan az
Apa, kezdődik!!!
dióbél felvásárlás szép vilagóst keresek meg vételre
erd tel 06706039032
Válasz Isu17 #445. hozzászólásáraszia
sgt001@hotmail.com az e-mail cimem
s várom leveledet
Válasz sgt001 #444. hozzászólásáraPontos mennyiséget nem tudok írni mert idei dió, úgyhogy most lesz felszedve.Világos barna színű egyaránt. DE több tonnáról lenne szó. Mindenféleképpen pucolva szeretnénk értékesíteni.
Válasz Isu17 #443. hozzászólásáraSzia!
Kérdésem hány kiló grammod van?
sötét vagy világos színű a dióbél?
Sziasztok! Korrekt diófelvásárlót keresek aki nagyobb mennyiségben venne dióbelet. Nepperek vagy viszont eladók engem sem érdekelnek. Tud valaki nekem segíteni?
Üdv!
Vegyes héjas dióm lesz 8-10 mázsa.Mire lehet árban számítani ősszel,felénk nem sokat hagyott a fagy.
Lenne néhány öreg diófám eladó .Komoly vevőt ajánljatok,mert a szájtáti nepperekből elegem van.
Tisztelt Fórumozók
az idei oltásból megmaradt milotai 10-es oltógallyaimat szeretném eladásra kínálni körülbelül 2000 db szem van rajtuk tehát 1000 db oltócsapról lenne szó származási bizonyítvánnyal rendelkeznek
!http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/input/vetomag-palanta-oltvany-facsemete/dio-milotai-10-es-oltovesszo/h_6601640
Aki tudd pucolt dió felvársárlót az jelezze felém ,mert nekem van 30kg dióbél puccolt!
Szabolcs -Megye Fábiánháza
70-882-15-25
Ár megeggyezés szerint
Válasz bobo77 #437. hozzászólásáraTavalyi ár volt 1200-1500ft közt pucolt dióbél!
Tavaly 1400at adtak érte!
Idén alatta nem is adom el igaz nem sok van csak 30kg!
Válasz sgt001 #436. hozzászólásáraNekem van eladó pucold dió bél!
30kg Szabolcs megye jó árat mondjál!
Ki milyen felvásárlási árat tud mostanában?
pucolt dióbél kinek van eladó?
Válasz lackó42 #434. hozzászólásáraÉn is kalapáccsal bontottuk,és remélem lesz vagy 20-30kg bél a 5 zsékkból sok rossz volt mert nem volt eső és sok termett
Válasz Szem Howkinsz #433. hozzászólásáraNekem nincs annyi. Az másnak volt.
Válasz lackó42 #432. hozzászólásáraÉs ,hogy bontod?
Kalapáccsal vagy van hozzá gép?
Mert nem könnyű megpucolni 30 mázsa diót,nekem is volt 9 zsákkal és hárman pucoltuk nap mint nap!
Válasz gabor.abraham80 #430. hozzászólásáraGratulálok!
Merrefelé vagy? Mi most kezdjük majd pucolni a diónkat, ha jó lesz az ár el is adjuk :)
Nekem is van bontott dióbél vagy 20-30kg ! Szabolcs megye
Igen, az el!
Válasz gabor.abraham80 #428. hozzászólásáraelment a 30 mázsa?
Jó estét!
Tisztitott, szárított Dióbél érdekelne!
gabor.abraham80@gmail.com
Válasz stefi69 #424. hozzászólásáraHa a dió könnyen pucolható akkor 40% körül. Az más kérdés, hogy ebből mennyi lesz felezett.
Nekem is van dióbél és el is adom a jó árat adtok érte!
Szabolcs megye kb 1500-2000ft/kg !
Jó estét!
30 mázsa tisztított, szárított dióbelet szeretnék értékesíteni!
Segítséget kérek!
gabor.abraham80@gmail.com
Üdv. Kérdezni szeretném,hogy 1kg szórvány dióból kb "hány" dkg pucolt jön össze?
ritkán járok az oldalra s nem mindig kapom meg a leveleket sem.
akit esetleg érdekel pucolt dióbél az sgt001@hotmail.com e-mail címen elér.