Hirdetés
Fórum
- Fiat 180-90-es traktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Grubber új
- Milyen gépek a JUMZ traktorok? új
- Talajművelés gépei - tárcsa választás: Horsch, Amazone vagy Väderstad? új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- S.O.S. új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
868 hozzászólás
Válasz #216. hozzászólásra
Igaz... sőt... ha rendesen alaposan csinálja az ember akkor lehet hogy már nem is futná a munkadíjra... de hát szegény embervízzel főz... megvesz valami pusztulatot aztán apránként rendbeteszi. De nincs egyszerre olyan nagy kiadás és a pusztulat már közbe termel is valamicskét... van vele xopás de akkor is.
Válasz #213. hozzászólásra
sokat rá lehet költeni egy pusztulatra
Válasz #214. hozzászólásra
nem mindenki olyan ezerszaki, mint te vagy! ha számolnál munkadíjat is, akkor olcsóbb lenne az új
Válasz #205. hozzászólásra
2000 elött vonták ki forgalomból,és azért nem található sehol.
Ha van az meberbe egy kis műszuaki érzék akkor lehet érdemesebb megvenni egy lepusztultat és megcsinálni magának úgy ahogy neki jó. Én ha találnék valami T-088as alvázat ócsóé tutira csinálnák belőle egy teknős pótot. De sajna egy lepukkant alvázért is kérnek 4-500eft ot. Abból meg a ráköltendőből már lehet venni egy jó pótot.
Válasz #212. hozzászólásra
2M nincs rá! Eddig egyet néztem meg, az 800E,de csak erdőre való,elég viseltes állapotú. A papír nélkülinek meg nincs ára /még/. Ezek mind 30 év körüli kocsik,csodát nem lehet várni :)
Válasz #211. hozzászólásra
amiket hirdetnek ilyen 1 milla körüli árért, azok már szemre pusztulatok
2 milláért van új. ilyen
Válasz #210. hozzászólásra
Engem is érdekelne,de több ember közös tulajdona/2-3/ az egyik adná a másik nem... most itt tart az ügy. A papir valószinű menne,de egyenlőre nincs mire. Addig is keresgélek,mert vennék egyet!
Válasz #206. hozzászólásra
ha esetleg nem jön össze neked a papírozás, akkor engem érdekelne a pót
Válasz #208. hozzászólásra
Mivel Neked volt már több,így bátorkodom megkérdezni,hogy EB8-as létezik a 10 lukas felnivel,ill.kerékaggyal? Vagy ez már valami összeépített valami. Mert találtam egy EB8-as eladót,de a magas keskeny kerekes,10 lukas felnis.... Miről lehet biztosan felismerni,hogy 8-as vagy 7-es?
Válasz #207. hozzászólásra
Dehogy adom ennyiért vettem
Válasz #203. hozzászólásra
"Egy milla így ahogy van" ez azt jelenti,hogy eladod??? vagy ennyibe van?
Válasz #204. hozzászólásra
Akkor először az okmányirodában érdeklődjek? Ennek már vagy 5. gazdája van... senkinek nem sikerült rá a papíros. Hátha majd nekem fog . Viszont,ha sikerül megvennem akkor egyből lesz egy eladó csiga a hátuljáról :),mert az nekem nem kell,itt meg valaki keresett ilyesmit!?
Én egy Mbp-t nézegetek.Tsz kocsija volt,magánszemélyhez került.Nincs meg se a rendszáma,se a forgalmija.A rendszámát tudjuk mi volt.
Rendszám és alváz szám alapján nem találták a rendszerben.Mit lehet csinálni?Hogy hogy nincs a nyilvántartásban amikor volt rendszáma (négyszög).
Válasz #202. hozzászólásra
Annyi ,hogy a tulajdon jog átruházható adtak egy olyan papírost az okmányirodában és már csinálták is a forgalmit!A vonó rúdja meg azt hiszem vagy 30 cm hosszabb ,mint a hetesé kényelmesebb húzni !
Válasz #202. hozzászólásra
Biztos le lehet papírozni nekem még törzskönyvem sincs rá! Az enyém is szárítós telepen dolgozott és semmije nem volt akitől vettem mindent megoldott rá! Egy milla így ahogy van!
Köszönöm a segítségeteket! Elmentem ma megnézni 520km oda-vissza,de bár ne mentem volna :(... Egy tákolmány 800E-ért. Még egy kérdés: van itt egy eladó közelebb,de nincs papírja, ill azt mondják nem lehet lepapírozni,mert a volt TSZ jogutód nélkül szünt meg. Egy ilyet hogy lehetne újra forgalomba helyezni ill. mennyiből van meg a papírmunka?
Válasz #198. hozzászólásra
EB 8nak talán kicsit hosszabb a vonója de nem vagyok benne biztos. Sulyra kb, szélességre tutira ugyanannyi.
Autómentő simán elhozza az biztos,le sem kell mérni súlyba is belefér!
Válasz #198. hozzászólásra
2,07tonna
Válasz #197. hozzászólásra
Enyém eb7es. 2m07to 40 centis padló magasítókkal. 2,2 méter széles a plató 4méter hosszú kereken. Plusz a rúdja olyan 1-1,2m lehet.
Sziasztok! Tudna valaki közületek nekem EB 8 méreteket irni? Autómentőn hoznánk egyet a "világ végéről" csak amíg nem biztos,hogy el tudjuk hozni nem merem lefoglalózni. Széllesség,hossz, és kb súly kellene.
Válasz #195. hozzászólásra
Most csináltak egyet a szomszéd faluban Kemecsén 1,1 milla az ára és négy tonnás Új plató három oldalra billent ,mint az enyém!A magasba emelés nincs rajta átalakították simára 30000 ft volt a papírmunka!
Csak az nem tetszik rajta,hogy nem lenyitható oldalú.
Olyan platót kéne rá szerkeszteni,de nem tudom műszakira úgy megfelel-e?
Válasz #193. hozzászólásra
Nem rossz ,de van vele munka
Ebből mit lehetne kihozni?
http://aprod.hu/hirdetes/eb-4-potkocsi-ID1opnz.html#c3d0307d1d
Hétfőre is jól jönne egy EB.Tűzrevalót kell vinni,nem sok hely van.udvarba.Van egy 1 tengelyes állatszállító ketrecünk,azzal kell.Milyen jó lenne ha csak fel fele kéne dobálni a vágott fát.
Válasz #190. hozzászólásra
Igen úgy sokkal olcsóbb
Nekem jó lenne egy felújításra szoruló is.Aztán megcsinálgatnánk.
Talán olcsóbb is lenne,mint egy jót megvenni.
Válasz #188. hozzászólásra
Ja nagyon !
Akkor nagyon eladó lehetett.Jól jártak vele.
Válasz #186. hozzászólásra
Á ehhez képest új volt gyári oldalak egyenes plató ,mint egy új.A festés volt kopott csak amúgy pöpec volt
Akkor nem sokáig kellett hirdetni.
Ilyesmi?
http://aprod.hu/hirdetes/eb-7-potkocsi-ID18y6B.html#f2a1bdaa8a
Ezt a kéket már régóta árulják.
Válasz #184. hozzászólásra
Hali úgy ,mint az enyém csak sárga volt gyári 900-ért adta el rögtön elvitték
Már nincs fent a hirdetés.Hogy nézett ki?
Jó lett volna valamire?
Válasz #181. hozzászólásra
Ezt nézd meg ritka madár mi? Fasza egyenes a platója nem volt gyimakolva http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4283071/EB8-egytengelyes-potkocsi.html
Válasz #181. hozzászólásra
Jócskán megterheli !
A féltengelyt,hátsó gumit mennyire terheli megrakva?
Válasz #179. hozzászólásra
Semmi csak hét tonnásak voltak ez meg nyolc és hosszú vonórudas nem ugráltat úgy az ülésben a hetes kicsit jobban.
Az előzőekkel mi volt a baj?
Válasz #177. hozzászólásra
Nincs gepuAmúgy megérné ennyiért sokan keresik a lepukkantat utána meg 1 milla az ára nekem is ez a harmadik .Ez most nagyon jó nem válok meg tőlle
Te miért nem veszed meg ezt az Eb-t amit mondtál?
Válasz #175. hozzászólásra
BM, ja csak kiegészítés ,gyerek korom óta trakizok
De jó.Mivel foglalkozol?Akkor a traktorozás jövedelem kiegészítés?
Válasz #171. hozzászólásra
125 körül ennél alacsonyabbat is tehetsz ,de nem fogja bírni a súlyt !És sokkal vékonyabb lesz a gumi könnyen elakadsz vele ,de ezzel nem volt nekem 100 mázsa fa is rajta és kijöttem az erdőről havas taknyos úton
Válasz #172. hozzászólásra
Hi hi én is így dolgozom ,holnap megyek
Még nem vettem. :(
Még gyűjtenem kell egy kicsit rá.Időm se nagyon van elmenni.24 munka,48 szabad.Ha meg lenne a rávaló,már hozatnám is.
Ennél alacsonyabb nincs rá?így milyen magasan van a plató?
Válasz #168. hozzászólásra
Vettél már pótkocsit? A borsodivánkait nézted?
Válasz #168. hozzászólásra
1200X20 volt nekem rajta honvédségi