Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Körbálázót, de milyet? új
- Öntözés új
- Teleszkópos rakodógépben melyik a jobb? új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- ZT 303 traktor új
- Feng shou 180 új
- Bio dió ültetvény tápanyag utánpótlása és növényvédelme új
- Egészséges életmód, sport szabadidő... /fotelból nézve is/ új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
![Ezzel a támogatással könnyebb lesz az önerőt összehozni Ezzel a támogatással könnyebb lesz az önerőt összehozni](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9446/cikk_79446/ber-valtozas_fill_540x300_0.jpg)
Ezzel a támogatással könnyebb lesz az önerőt összehozni
Hamarosan megnyílik a pályázati felhívás.![Nem vesznek, inkább megjavíttatják traktorjaikat az amerikai gazdák Nem vesznek, inkább megjavíttatják traktorjaikat az amerikai gazdák](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9426/cikk_79426/tractor-lead_fill_540x300_0.jpg)
1677 hozzászólás
Válasz #21. hozzászólásra
Köszi.csak az anyag költség 500eft volt igaz SG 355 anyagot használtam minimum ,igy is spóroltam mert nem vettem meg a zárt szelvényt lemezből forgattam össze..
Hasonló kaliberű trágya villa újonnan 1.200 + fa eft.
Válasz #25. hozzászólásra Én valami egyszerűbbre gondoltam!Ami össze szedi vagy össze tolja utána hidraulikával meg nyomni és össze kötni valahogy egyszerűen.
Válasz #24. hozzászólásra
Ha letudszgyártani egy kissé erősitett kisbálázót akkor megoldható! amugy a k sorozatu német bálázót kukoricaszárig használhatod! afölött nagyonmegerősitett kell szerintem ugymint rendfelszedő, bedobók! utána kos vagy tömöritődugattyu birja! Könnyüfém kütőtük viszont kizárt!
Látott már valaki venyige bálázót?Lehet-e saját kezűleg csinálni nem kell a legprofibb de azért jó legyen!!
Válasz #20. hozzászólásra
Alul van 1 sor acélkefe sor az kopik és söpör.
üdv!csinált már valaki házilag hidraulikusan össze csukható simítót?ha igen, kérhetnék róla egy képet?
Válasz #18. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Mennyiből sikerült kihozni? Nekem is kellene valami ilyesmit összehozni.
Le a kalappal! Profi munka!
Most egy vetőgép és műtrágyszóró töltő garat készül. 1200literex lesz. Bigbag bele, emelhető lesz raklapvillával és az alján zsalun lehet majd kiereszteni a gabonát műtrágyát. Monosem műtrágyatartályát is kényelmesen lehet majd belőle tankolni. Meg az 1500literes műtrágyaszóróba is bele tudok vele engedni 1,5 bigbag-ot ne kelljen pöcsölgetni a tankolással.
Válasz #19. hozzászólásra
Jó lesz, csak fúrd rá egy jó vastag gumibetétet, az alsó szélére. Így csak a gumi fog kopni, ha hozzáér a betont.
2012 gyártás trágya villa![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Ijet kéne rendszeresíteni Pesten a főkefének is,ezen legalább nem fogna ki a hóesés!!!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #13. hozzászólásra
Gépesített boszi járgány.
üdv!![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Big zsákemelőn gondolkodom, valaki megtudja mondani, hogy a gyárinak milyenek a méretei
És az is érdekelne milyen anyagból kéne csinálni, hogy a 7q zsákot elbírja (120 as U vas-ra gondoltam)
Válasz #8. hozzászólásra Így gondoltam én is csak nem fogalmaztam jól.
Válasz #3. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz #6. hozzászólásra Én azt mondtam hogy, az álló {egyenes fele}fognak egy picit köszörülj alá de, ne sokat mert akkor nagyot harap.A köszörülés előtti aláköszörülés az a jó a kép alapján.Ha változtatsz akkor a lap maradjon fixen a korongot döntsd.És még arra kell vigyázni hogy, ne égesse meg a fogat.{korong minőség+fordulat befolyásolja}}
Válasz #6. hozzászólásra És akácról van szó!
Válasz #4. hozzászólásra Úgy van ahogy mondod.Egy kicsit alá köszörül.De akarok egy másik állítási lehetőséget csinálni rá amikor csak a gépet döntöm és az alá köszörülési szög ne változón.Nekem is van ilyen fog hajtogatom.A múltkor el szakadt egyik lapom.Meg hegesztettem;meg köszörültem;kihajtogattam;és fel a fűrészre!Olyan fát vágtam vele ami bent volt a földbe 20-évig és olyan sárga volt mint a méz!!!De vitte mint kés a vajat!!!!
Válasz #3. hozzászólásra Azt hittem hirtelen a "tvin peakes" kezdődik.![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz #3. hozzászólásra A videó alapján jól működik csak, ha a korong jól fel van szabályozva akkor egy picit nagyobb dőlést adjál neki.A fán múlik hogy, milyet fűrészelsz.{hosszába vagy keresztbe;kemény vagy puha}
A fognak enyhén alá kell köszörűlni.
Ha szalagfűrész akkor én csináltam egy lap élezőt.![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=Uvd97-wg9jM
Válasz #1. hozzászólásra Hali! Én csináltam egy szalagfűrész hajtogatót,igaz nem egyedi.{gyáriról másoltam le} de,elejétől a végéig én csináltam rajta mindent.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130106140942_SAM_0604.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130106141314_SAM_0603.JPG)
Valami elkezdődött....![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)