Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát így nehéz ,nekem a bal oldali függesztő majdnem teljesen szét van tekerve a jobbos meg teljesen össze A támasztó orsót meg addig ugye míg nem bakhátaz .A fogásszélesség meg ugye adott úgy tudom küldtem már róla táblázatot ahol be van jelölve a gerendán az ekefej távolság
sziasztok valaki nekem meg tudná mondani hogy állitsam be a lajta ekémet?? képpel is jó lenne segíteni! mit meg hogyan hogy szépen szántson meg minimális sebességnek mennyinek kell lenni? mtzz 550 el szántok álltalába 4 be meg 5 be 27cm mélyen félkötőt földek vannak mi felénk megköszöném a segítséget előre is! :)
Ez valóban nagyon szépen dolgozik, pedig ez az eke az alacsonyabbik a többi között. Még a végén Heccinek is megtetszik ez a márka Jó vastagon van a szármaradvány, ez a kuki biztosan felül volt 100 mázsán.
Persze én mindig megtárcsázom , nem csak magamnak másnak is én nem szeretek taknyolni ,igazad van jó nagy fogása van enne nem egy gyerek méretű eke,ez is saját felújítás ahogy te szoktad csinálni a lakatos munkákat a kereke is saját gyártmány ,meg a simító is.
Amugy minell nagyobb a fogasszelesseged annal jobban elrakja a szarmaradvanyt,csak nagyobb hantokat szed,nekem lehet allitani hidraulikusan 35-51 cm ig,tied is szepen szant,de lattam teis adtal neki egy tarcsat.
Hát nekem egy kühne kétfejes ekém van és nem is lesz egy ideig más ,és a csutkát le teszi szépen nekem ez a lényeg buga földön is szépen dolgozik, persze negyvenes deszkái vannak
Hat Zt nekem nemlatsz ilyen csomokat,ha levan elotte tarcsazva! Azt tavasszal szedi mindet ki a foldbol ha ramesz kombival! Igy leszantja ezis gond nelkul!
Nem ertitek a lenyeget,ha nincs elohantod az eken ,marpedig nekem nincs es nemis akarok akkor az eked nem az aljara teszi az osszes szarmaradvanny, de hat gjoninak van igaza! Ja amugy en meg ha tavasszal ramegyek kompaktorral akkor nem vogja kiszedegetni a tuskot!
Mondasz valamit ugyanolyan szártömegű földet szántottunk , a 35-s eke sokkal szarabb ,munkát csinál például ,mint a 40-s fejű és tárcsázás nélkül nehogy már azt mondja valaki faszául lelehet dolgozni ,kivéve ha szecskának vágja a vízszintes tengelyű ,de erre felé csak RZ van
Te nagyon okos lehetsz pilatus ha ilyeneket irsz, szerintem van kulobseg ha 140q vagy 70q kukinak a tarlojat fogod szantani,de en erre azt tudom mondani,hogy az mondja ezt akinek nincs ilyen ekeje! Szevasz!
Azért az se mindegy, hogy mit kell leforgatnia.
Egyszer szántottam szeptember elején búzatarlót, amin gyönyörűen olyan 30 centisre feljött a parlagfű. Szépen leforgatta az eke, de minden fogásnál kikandikáltak a parlagfűr "címerei". Távolról nézve olyan volt mintha sorolna benne valami.
A többit inkább meghúztam tárcsával gyorsban, legalább nem prüszköltek annyit.
Így van...akinek olyan ekéje van hogy nem tudja leforgatni tárcsázás nélkül az vegyen magának egy másikat...Szolnoktól Debrecenig mindenki csak szórja a lóvét és húzogatja azt a nagy dög IH tárcsát szántás elött...felesleges
Oros Hsa,és Cornado adapterünk van,simán leszántja a Leták kék ekénk,tökön is szurnának a kuncsaftok ha hozzá kéne nyúlni valamivel(tárcsa ,zúzó,stb)a földekhez
8278 hozzászólás
Válasz #2577. hozzászólásra
Hát így nehéz ,nekem a bal oldali függesztő majdnem teljesen szét van tekerve a jobbos meg teljesen össze A támasztó orsót meg addig ugye míg nem bakhátaz .A fogásszélesség meg ugye adott úgy tudom küldtem már róla táblázatot ahol be van jelölve a gerendán az ekefej távolság
Válasz #2579. hozzászólásra
Válasz #2578. hozzászólásra
ma már késő van hozzá. talán holnap
Válasz #2584. hozzászólásra
Figyed
Ami birja arra mehet nincs mese..........
Válasz #2581. hozzászólásra
És mire akasztanád,a farkadra
Válasz #2582. hozzászólásra
Tudják mi a tuti.......
Válasz #2581. hozzászólásra
Csak egy új 4 es vn xms-t láttam a kite oldalán.
4es Kvern. van valamelyik képviseletnél a bokorban nem tudtok vlmit?
kinek szólt? :)
Válasz #2572. hozzászólásra
Jól van na ránéztem
segítsetek!
sziasztok valaki nekem meg tudná mondani hogy állitsam be a lajta ekémet?? képpel is jó lenne segíteni! mit meg hogyan hogy szépen szántson meg minimális sebességnek mennyinek kell lenni? mtzz 550 el szántok álltalába 4 be meg 5 be 27cm mélyen félkötőt földek vannak mi felénk megköszöném a segítséget előre is! :)
Válasz #2575. hozzászólásra
na az már jó
Válasz #2573. hozzászólásra
A másikon már nem ilyen van sokkal jobban meg van ívelve ,meg feljebb is van . Jó nézni hátrafelé mit művel a csutkával
Válasz #2573. hozzászólásra
Ha jó helyen van ,ha nem kurvára lefordította a csutkás letrágyázott földet
Válasz #2564. hozzászólásra
az a beforgató lemez érdekes helyen van az a baj igy vele hogy mindig megakad valami benne mivel hogy kiáll a kormánylemez sikjából.
Válasz #2570. hozzászólásra
Te is!!
Válasz #2558. hozzászólásra
Ez valóban nagyon szépen dolgozik, pedig ez az eke az alacsonyabbik a többi között. Még a végén Heccinek is megtetszik ez a márka Jó vastagon van a szármaradvány, ez a kuki biztosan felül volt 100 mázsán.
Válasz #2569. hozzászólásra
Nézz rá a facebookra
Válasz #2568. hozzászólásra
Upsz milyen eke?
Válasz #2564. hozzászólásra
Ekekeresés közben találtam egy neked való ekét kicsi pénzért ha érdekel a dolog
Azert ez se semmi!!!!
Válasz #2565. hozzászólásra
Köszi nálunk a fater a nagy szaki géplakatos ,nagyon odafigyel amikor valamit csinál ,hogy tartós legyen.Ezt a szártépőt is a barátjával csinálták
Latom azert teis odafigyelsz a gepeidre,a kerek felfogatast lattam joll megcsinalltad,mar lattam korabban.
Válasz #2562. hozzászólásra
A nagy testvérét sajnos el kellett adnom kellett a pénz
Válasz #2562. hozzászólásra
Persze én mindig megtárcsázom , nem csak magamnak másnak is én nem szeretek taknyolni ,igazad van jó nagy fogása van enne nem egy gyerek méretű eke,ez is saját felújítás ahogy te szoktad csinálni a lakatos munkákat a kereke is saját gyártmány ,meg a simító is.
Amugy minell nagyobb a fogasszelesseged annal jobban elrakja a szarmaradvanyt,csak nagyobb hantokat szed,nekem lehet allitani hidraulikusan 35-51 cm ig,tied is szepen szant,de lattam teis adtal neki egy tarcsat.
Válasz #2559. hozzászólásra
Hát nekem egy kühne kétfejes ekém van és nem is lesz egy ideig más ,és a csutkát le teszi szépen nekem ez a lényeg buga földön is szépen dolgozik, persze negyvenes deszkái vannak
Hat Zt nekem nemlatsz ilyen csomokat,ha levan elotte tarcsazva! Azt tavasszal szedi mindet ki a foldbol ha ramesz kombival! Igy leszantja ezis gond nelkul!
Nem ertitek a lenyeget,ha nincs elohantod az eken ,marpedig nekem nincs es nemis akarok akkor az eked nem az aljara teszi az osszes szarmaradvanny, de hat gjoninak van igaza! Ja amugy en meg ha tavasszal ramegyek kompaktorral akkor nem vogja kiszedegetni a tuskot!
Ez szépen lenyomja a kuki szárat,igaz le van zúzva.
Válasz #2555. hozzászólásra
Meg erre én is azt mondom ,megint könnyű valakinek vastagot szarni ,ha van mitől ennyi
Válasz #2555. hozzászólásra
Mondasz valamit ugyanolyan szártömegű földet szántottunk , a 35-s eke sokkal szarabb ,munkát csinál például ,mint a 40-s fejű és tárcsázás nélkül nehogy már azt mondja valaki faszául lelehet dolgozni ,kivéve ha szecskának vágja a vízszintes tengelyű ,de erre felé csak RZ van
Te nagyon okos lehetsz pilatus ha ilyeneket irsz, szerintem van kulobseg ha 140q vagy 70q kukinak a tarlojat fogod szantani,de en erre azt tudom mondani,hogy az mondja ezt akinek nincs ilyen ekeje! Szevasz!
Válasz #2553. hozzászólásra
Azért az se mindegy, hogy mit kell leforgatnia.
Egyszer szántottam szeptember elején búzatarlót, amin gyönyörűen olyan 30 centisre feljött a parlagfű. Szépen leforgatta az eke, de minden fogásnál kikandikáltak a parlagfűr "címerei". Távolról nézve olyan volt mintha sorolna benne valami.
A többit inkább meghúztam tárcsával gyorsban, legalább nem prüszköltek annyit.
Válasz #2515. hozzászólásra
Így van...akinek olyan ekéje van hogy nem tudja leforgatni tárcsázás nélkül az vegyen magának egy másikat...Szolnoktól Debrecenig mindenki csak szórja a lóvét és húzogatja azt a nagy dög IH tárcsát szántás elött...felesleges
Válasz #2551. hozzászólásra
http://anonymouse.org/anonwww.html
1. lap közepén téglalapban "http:// " ide bemásolod a címet
2. klikk a szürke színű "surf anonymously" gombra
Válasz #2550. hozzászólásra
"anonym proxy és már megy is!"
Lassan mondd, hogy Én is értsem.
Nekem sem megy még a segítséged után sem.
Esetleg a fórum használatába is be lehetne tenni. Kezdő koromban onnan sokat okosodtam.
Válasz #2548. hozzászólásra
anonym proxy és már megy is!
Válasz #2548. hozzászólásra
Ja letiltva nem lehet nézni
Válasz #2546. hozzászólásra
Letiltva!
Válasz #2546. hozzászólásra
jó zene de azért a kamerásnak nem kellett volna táncolni a felvétel közben
zár lyuk a napot ezzel
lassan ugyis
viva la plouging
óldéj
ólnájt...........
Válasz #2524. hozzászólásra
Nem favorizáljuk.
Van aki jól választott és jól használja, másik meg nem....
Nemtom hány kmet kéne utazni h. ilyet leljek ..........
Sok a rizsa!
Na ez nagyot hall,... v. nagyot lát... .. vagy nam vak ez, csak vakmerőőőő, mint a ... lova....
feladom.....
Moderálta: (3932) 2013-11-13 13:32:31
Válasz #2541. hozzászólásra
csak a színe leták
Jo jo azert ez meg nem olyan jo eke mint a LETAK SZUPER FABRIKEN WERKE
Válasz #2537. hozzászólásra
Azokat korábban a kverni megvette,ezek meg a CNH-t is ki ütötték a versenyből. Kamikázék !
Válasz #2515. hozzászólásra
Oros Hsa,és Cornado adapterünk van,simán leszántja a Leták kék ekénk,tökön is szurnának a kuncsaftok ha hozzá kéne nyúlni valamivel(tárcsa ,zúzó,stb)a földekhez