Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát, az is megvolt írva a nagykönyvben, h. : " amíg a világ világ lesz, egyre szarabb-szarabb lesz" (elnézést kérek a közmondás pongyola fogalmazásmódjáért)
Kellet neki valami normális szerszám mivel a 200 lovas kategóriát célozta meg fejlesztésileg a Kubota...az írás szerint ..Még trakigyártót is vásárol hozzá ha kell. Keményen nyomják a jakók
Ott van a 2525-ös hozzászólásod. Ráhúzom az egeret a 2525re, és automatikusan beírja, h, " válasz a 2525-ös hozzászólásra"
Így tudjuk, h. kinek válaszolsz.
Tárcsázott, és hengerezett kuki tarló??????????????????????????? Na annyit is ér az az eke......... Az ócskavasba való, amelyik nem szántja le a tarlót 1az 1be
Igy pont jo!igaz a kukira egy kicsit haklis mert ha nincs lehengerezve a tarcsazott kuki,hajlamos betomodni a lapokhoz es feltorlodik,de ha levan hengerezve nincs problemaja!
Ez igaz. Főleg alaktalan földeket jó vele dűlőzni, mert lehet vele kanyarban szántani is. Én is azon töröm a fejemet, h. lehetne a függesztettet átalakítani kanyarszántóvá.
Nemtudom mire gondolsz heci,de en meg nemcsereltem benne egyetlen csavart se,amugy a lapokat megnem mondom mennyi van,de ujonan kellett hozzatenni egy parat!
A tévében volt valaha egy riport vele, dumálgattak a kocsikról,aztán a végén a riporter megkérdezte tőle, h. szerinte melyik a legjobb kocsi. Erre az volt a válasza: h. a legjobb kocsi az új kocsi
(nagyon igaza volt)
Hat en a felig fuggesztetnek vagyok a hive ,mert ezzel azert szebben lehot szantani,meg nem ratgatja a traktort,de kinek mi,az igaz,hogy kissebb foldben kegyetlen vele szantani!
Nekem is van Artiglio lazitom,de azt igy,hogy most attazott a fold nemsok haszna volna,en azert a szantas hive vagyok,mondjuk ezzel orom is szantani!!!ezzel nincs problema ha kemeny vagy szaraz a fold, nemkell cserelgetni a szakitocsavarokat!
Ez is ugyanolyan, mint a többi vas a mezőgazdaságba.Külön közgazdasági törvények vonatkoznak rá, melyeknek az a lényege, h. nem éri meg megvenni, mer keveset dolgozik egy évben, és sokat áll, de ha van rá pénzed, megveszed, ha nincs, akkor csak a nyálad csorgatod, de egy biztos, a te könnyebbségedet szolgálja, ha menni kell, nem kell nézegetni, csak felakasztod, és góóóóó, és ( ezt már az öreg Porsche is megmondta) legjobb gép az új gép
semmi mutogatnivaló csak érdekel a téma így a szántás közeli izgalmi állapotban e.......
sokan ratyikkal germóznak pedig terület is van .......
biztos vánkosba pakolja a zsetont.......
más meg beinditja 100ha alatt is a projektet.................
hmhmmm
Vlk. lenyomhatna itt 1 közgazdasági eszmelefelefuttatást 1 új nyugati 4, 5 fejes vf. ekébe való pénzbeleölés megtérülési stb. finomságairól.......
Kalandorok kíméljenek .......
Vett mán itt egyáltalán vlk. új ekét a válság kezdete óta hee????
8278 hozzászólás
Hat ez van,terjeszkedik mindt az AGCO.
Válasz #2536. hozzászólásra
Hová ment? Azt is megvette?
Válasz #2534. hozzászólásra
És ugyebár ment vele a RAU-Vicon-Accord.......meg egy két apróság.
Válasz #2531. hozzászólásra
Ha nem jössz rá, h. mit gagyogok, megvonom a doktori címedet!!!!!
Válasz #2533. hozzászólásra
Hát, az is megvolt írva a nagykönyvben, h. : " amíg a világ világ lesz, egyre szarabb-szarabb lesz" (elnézést kérek a közmondás pongyola fogalmazásmódjáért)
Válasz #2530. hozzászólásra
2012-ben szőröstül bőröstül.....
Válasz #2531. hozzászólásra
Ez igaz, de én meg a falnak beszélek???
Ez mar megvolt irva a Nagykonyvben ,hogy JON A SARGA VESZEDELEM! Nyomulnak a csing csungok
Válasz #2529. hozzászólásra
Megvették a Kvernit?????????????
Válasz #2526. hozzászólásra
Kellet neki valami normális szerszám mivel a 200 lovas kategóriát célozta meg fejlesztésileg a Kubota...az írás szerint ..Még trakigyártót is vásárol hozzá ha kell. Keményen nyomják a jakók
Válasz #2525. hozzászólásra
Ott van a 2525-ös hozzászólásod. Ráhúzom az egeret a 2525re, és automatikusan beírja, h, " válasz a 2525-ös hozzászólásra"
Így tudjuk, h. kinek válaszolsz.
Válasz #2517. hozzászólásra
Az megint más..... Akkor valóban jó, ha előtte kap egy jó sor tárcsát Többet ér, mint utána kettő.
Válasz #2522. hozzászólásra
no ne szivassá
Hat szerintem annak meg elkell telni egypar evnek!
Válasz #2510. hozzászólásra
Úgylátom ,te nagyon favorizálod a VN ekéket. Láttál már olyat, ami nekem van? Ha egyszer olyan helyen jársz, nézzél meg egy Pött. S 45 S ekét.
Ez most hogy ertendo???
Válasz #2512. hozzászólásra
Szép vas bár jövőre nyilván narancssárga lesz....a kverni ...a kubota kezdi a saját verziójára szoktatni a vevőket.
Van még Kverneland a falu körül vlm?
Válasz #2518. hozzászólásra
Ez így is úgy is elkerülhetetlen
Ráhúzod az egeret a neve előtti zöld számra, és katt, és beadja, h. arra a hsz.-ra válaszolsz....ponyemájes?
Válasz #2514. hozzászólásra
Hagyjátok már azt a gyereket, mert még a végén megjön, és elkezd megint sületlenségeket dumálni........
Te lutyi ha buza ala szanztom akkor talan azt akarom ,hogy szebben forgassa le!
Válasz #2514. hozzászólásra
Állítja befelé az ekét a 9 holdon
Válasz #2512. hozzászólásra
Tárcsázott, és hengerezett kuki tarló??????????????????????????? Na annyit is ér az az eke......... Az ócskavasba való, amelyik nem szántja le a tarlót 1az 1be
Na es kerdem ilyenkor holvan szemi??????
Válasz #2506. hozzászólásra
Attól függ milyen a terület.Van hogy napokig nem kell és van olyan
is hogy kevés egy dobozzal.
Igy pont jo!igaz a kukira egy kicsit haklis mert ha nincs lehengerezve a tarcsazott kuki,hajlamos betomodni a lapokhoz es feltorlodik,de ha levan hengerezve nincs problemaja!
Válasz #2507. hozzászólásra
Ez igaz. Főleg alaktalan földeket jó vele dűlőzni, mert lehet vele kanyarban szántani is. Én is azon töröm a fejemet, h. lehetne a függesztettet átalakítani kanyarszántóvá.
Válasz #2509. hozzászólásra
Nézzed a számokat nohát ki kinek ír.......
Osztán most old e ki a rugó ha erős a főd?
Nemtudom mire gondolsz heci,de en meg nemcsereltem benne egyetlen csavart se,amugy a lapokat megnem mondom mennyi van,de ujonan kellett hozzatenni egy parat!
Válasz #2504. hozzászólásra
A tévében volt valaha egy riport vele, dumálgattak a kocsikról,aztán a végén a riporter megkérdezte tőle, h. szerinte melyik a legjobb kocsi. Erre az volt a válasza: h. a legjobb kocsi az új kocsi
(nagyon igaza volt)
Hat en a felig fuggesztetnek vagyok a hive ,mert ezzel azert szebben lehot szantani,meg nem ratgatja a traktort,de kinek mi,az igaz,hogy kissebb foldben kegyetlen vele szantani!
Válasz #2501. hozzászólásra
Ennek is 16os a nyírója, cserélsz eleget?
Válasz #2500. hozzászólásra
5-ösbe én inkább függesztettet vennék. Kár h, nem látszik, mi húzza.
Válasz #2502. hozzászólásra
elléggé klapol a dolog
porsepappa mit mondott?
Válasz #2500. hozzászólásra
Király
Mennyi rugód van?
Válasz #2498. hozzászólásra
Van olyan része, amivel nem értesz egyet?
Válasz #2495. hozzászólásra
Ja XS
Nekem is van Artiglio lazitom,de azt igy,hogy most attazott a fold nemsok haszna volna,en azert a szantas hive vagyok,mondjuk ezzel orom is szantani!!!ezzel nincs problema ha kemeny vagy szaraz a fold, nemkell cserelgetni a szakitocsavarokat!
Válasz #2492. hozzászólásra
Az jó olcsó volt.Én 2-3 évvel később már 5-ért vettem.
Válasz #2496. hozzászólásra
No vlm ilyesmi gondolatok fogalmazódnak meg a zsirosok agyába igen.......
Olvastam má ilyet mostanába.......
Válasz #2493. hozzászólásra
fógel a hesss
leták a hecccccc
vág lyuk
Válasz #2489. hozzászólásra
Ez is ugyanolyan, mint a többi vas a mezőgazdaságba.Külön közgazdasági törvények vonatkoznak rá, melyeknek az a lényege, h. nem éri meg megvenni, mer keveset dolgozik egy évben, és sokat áll, de ha van rá pénzed, megveszed, ha nincs, akkor csak a nyálad csorgatod, de egy biztos, a te könnyebbségedet szolgálja, ha menni kell, nem kell nézegetni, csak felakasztod, és góóóóó, és ( ezt már az öreg Porsche is megmondta) legjobb gép az új gép
Itt miről beszélünk?
Akkor má XS nevén futott?
De mikor hozzáköllött akkor magadhó is mi?
No ez má alakul......
Válasz #2491. hozzászólásra
Ha köll veszünk dolgokat,ócska a piacra,kék az udvarba
2005-ben 5 fejes v&n vf .2.8mill.2000 ha-ig hozzá se kellet nyúlni.
Válasz #2490. hozzászólásra
semmi mutogatnivaló csak érdekel a téma így a szántás közeli izgalmi állapotban e.......
sokan ratyikkal germóznak pedig terület is van .......
biztos vánkosba pakolja a zsetont.......
más meg beinditja 100ha alatt is a projektet.................
hmhmmm
Akkor mesélj meg mutasd a képeket mijent vettél
Vlk. lenyomhatna itt 1 közgazdasági eszmelefelefuttatást 1 új nyugati 4, 5 fejes vf. ekébe való pénzbeleölés megtérülési stb. finomságairól.......
Kalandorok kíméljenek .......
Vett mán itt egyáltalán vlk. új ekét a válság kezdete óta hee????