Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2278. hozzászólásra
Jól van na,de amugy van az egér közepén görgetyü próbáld meg néha görgetni És csak neked 4 vasu 40cm fogás,és 105 osztás,91 a köldök és nem tudom hány kilo
Ezt a 2222. hsz-ra írtad, vagy csak én olvastam félre, én eke elővágó tárcsa után érdeklődtem, képet is raktam fel. De ha rám is ugyanaz vonatkozik mint a román-ekés hozzászólásra akkor várok türelemmel.
Niemeyer ekéhez beforgatólemez, és beforgató tartó beszerezhető valahol ? Az eke váz ugyanez, csak a kormánylemez mássabb, de a két furat a kormánylemez tetején ugyan ott van.
Niemeyer ekéhez beforgatólemez, és beforgató tartó beszerezhető valahol ? Az eke váz ugyanez, csak a kormánylemez mássabb, de a két furat a kormánylemez tetején ugyan ott van.
NEM INKÁBB PÁVIÁNOKKAL HÚZATJÁK AZ 50 FEJES RIGOLEKÉT? Berugatják az apjával a kocsmában a sok páviánt, meg a szódásüvegszemüveggel megszuggerálja őket és már mennek is szántani. A szürke henceggel meg az új póttal meg visznek nekik szénát enni. Azért vettek nagyobb pótot, hogy az 50 fejes ekéhez szükséges 200 páviánnak is ki tudják hordani a zabát. Így már 1 húzásra felszántják az 5 hektár napraforgóföldet.
8278 hozzászólás
Válasz #2282. hozzászólásra
AZT feltehetnéd mert én nem tudok számozni
Válasz #2267. hozzászólásra
Ilyen messziről jól néz ki.Úgy látom, már lement a rozsda róla. Bírja a gép?
Válasz #2281. hozzászólásra
Nem tudod ?
Válasz #2280. hozzászólásra
azt a kemények ELHARAPTÁKmaguknak már 30éve
De mi húzza?
pont most mentettem le a képed és számoztam be neki
Válasz #2278. hozzászólásra
Jól van na,de amugy van az egér közepén görgetyü próbáld meg néha görgetni
És csak neked 4 vasu 40cm fogás,és 105 osztás,91 a köldök és nem tudom hány kilo
Válasz #2269. hozzászólásra
Vágd el a köldökzsinórt legyél kemény.....
Válasz #2269. hozzászólásra
magas köldöke hanyas ekafejes lesz?
Jólvan nem anyázok többet na.
ez a fórum=zárt osztály bentlakókkal, bejárókkal
Válasz #2268. hozzászólásra
Utolsó képen láthatod hogy 4 fejes lesz te zseni.
Válasz #2271. hozzászólásra
ezé nem szabad sört inni ipari gyártásút kocsmában........
na ezért írták a többiek, hogy idióta vagy
MI LESZ HANYAS KHETSZOOOO?????????!!!!!!!!!!!!
Hogy mit csinálok magam a köldökömmel?
Válasz #2267. hozzászólásra
hanyas lesz? 2 vagy 3? mivel fogod huzni?
Látom jó magad a köldöke!
Kész lett a játék ekém(az asszony szerint.mert bruderal is játszhattam volna)fél év kellet hogy huzatósból fügesztett legyen
Válasz #2262. hozzászólásra
Köszönöm
Válasz #2263. hozzászólásra
hello!
ja igen, bocsi, de a lényeg , itt is az hogy várom a választ a beszállítótól
köszi a türelmet neked is!
Vogel &noot nincs egy eke beállitó könyv P-80 ekéhez ,az jó lenne?
Válasz #2262. hozzászólásra
Ezt a 2222. hsz-ra írtad, vagy csak én olvastam félre, én eke elővágó tárcsa után érdeklődtem, képet is raktam fel. De ha rám is ugyanaz vonatkozik mint a román-ekés hozzászólásra akkor várok türelemmel.
Válasz #2261. hozzászólásra
megcsörgettem most is a beszerzőt, annyit mondott folyamatban van, romániában lesz beszerezve ha sikerül, állítólag nagyon régi eke
sajnos ez nem rajtam múlik, ahogy van valami egyből írok!
köszönöm a türelmed!
Válasz #2260. hozzászólásra
Az én kérésemnek még nem tudtál utána kérdezni?
Válasz #2259. hozzászólásra
ha tudnál cikkszámot utánanéznék
http://www.ekealkatresz.hu/kepgaleria/category/154-niemeyer-n-15-g-eke
OFF
A hsz.-t nem lehet módosítani ?
ON
Válasz #2253. hozzászólásra
aha itt Nagykállóban....
Válasz #2255. hozzászólásra
Valahogy így
Válasz #2254. hozzászólásra
Felkeverni a ávizet vagy beleszarni a levesbe nem ugyanaz......
Szinte minden fórum tőle hangos.....felkeveri az álló vizet
Válasz #2251. hozzászólásra
Van vlm dugifórumja ahol még tolja.....
Válasz #2250. hozzászólásra
Erre mondják hogy " a tudatlanság teljes nyugalma.
Igen elcsendesedett ez a jóképességű.Vagy beletapostunk a lelkivilágába(már ha van olyan) vagy most jöttek a páviánok tankolni.
Válasz #2249. hozzászólásra
Alighanem nemtudom
Válasz #2248. hozzászólásra
Akkor te is olyan vagy mint a "bizonytalan ember" :Kezd megjönni az önbizalmam. Vagy mégsem?
Imádom a számokat.....úgy összekavarnak
Válasz #2246. hozzászólásra
1, aki beleül
Válasz #2245. hozzászólásra
A szürke mennyi páviánerős lehet?
Válasz #2240. hozzászólásra
szántani úgyse hagyja az apja, csak a páviánokat
Válasz #2239. hozzászólásra
Szerintem az egy ekefejre eső fogásszélességre utalt, bár én is eltűnődtem rajt kicsit.
Válasz #2241. hozzászólásra
NEM INKÁBB PÁVIÁNOKKAL HÚZATJÁK AZ 50 FEJES RIGOLEKÉT? Berugatják az apjával a kocsmában a sok páviánt, meg a szódásüvegszemüveggel megszuggerálja őket és már mennek is szántani. A szürke henceggel meg az új póttal meg visznek nekik szénát enni. Azért vettek nagyobb pótot, hogy az 50 fejes ekéhez szükséges 200 páviánnak is ki tudják hordani a zabát. Így már 1 húzásra felszántják az 5 hektár napraforgóföldet.
durva ez a faxi xD
Náluk páviánházán lóval húznak annyit.
honne
1 ik vót a LEMKEM
másik meg a OKIKRON
úgy írhat mint a zongoravirtuóz
Válasz #2235. hozzászólásra
DE TE LÁTTÁL MÁR 20, VAGY 50 FEJES EKÉT?
Válasz #2236. hozzászólásra
dehogy csak valaki mondott valamit,és én leirtam ha tévedtem
SORRY!
de azért van igazsság,benne ki igy ismeri ki ugy!