Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ilyesmi drótkorongot vegyél sarokköszörűre, és azzal szépen fel lehet pucolni, és nem "harap" bele a vasba, csak a rozsdát szedi le. De ne adjál érte ennyi pénzt, mert ez qrva drága, ma vettem hasonlót 650 Ft-ért. És védőszemüveget is viseljél, mert repülnek a drótszálak.
akármilyen parlagföld jó egykét barázda és már szép fényes,én sosem csinálom majd kifényesedik a földön,amugy le kéne kenni a szántás befejeztével zsirral,és nem lesz rozsdás!
Sziasztok!!
Segítséget kérnék tőletek!! Vettem egy ekét amit már vagy 10 éve nem használtak!! A kormánylemez totál rozsda!! De már két napja csiszolom csiszolópapírral de nem az igazii...mi tévő legyek...?
Előre is köszönöm..!! A segítséget!!
Hali!
Tudnátok segiteni! Ma vettem az ekére beforgató lemezt és szerintetek ahogy a képen látszik úgy jó lenne feltenni? Mert ehez az ekéhez nem kapni hozzá megfelelőt!
Helló!
Én is kérdezősködtem váltvaforgatósra vágótárcsa után,nekem csak egy tárcsa, egy agy, meg egy kar kellett volna felfüggesztés nélkül, és kb 70 ezres ajánlatot kaptam.
Úgyhogy a 14 és fél + áfa elég jó árnak számít!!
Kisvárdai kereskedőnél ha jól emlékszem 5 ezer körül van darabja!!
Köszi szépen, ezt láttam én is, csak arra lettem volna még kíváncsi hogy máshol van e és mennyiért lehet kapni, mert ezt egy kicsit soknak tartom, áfával együtt már elég húzós...
Egy ilyen komplett ekefej mennyibe kerül ? Azon gondolkodom meg kellene vennem ismerősöm használt 2-es váltva forgatós ekéjét, ami rajta van azt ledobálni, és rakni rá 4 új fejet.
Sziasztok. 30-as ekefejhez keresek beforgatót, szerintetek lehet valahol kapni? Mert a kühne(476173)beforgató elég nagy durungnak néz ki rajta. Jobbos és balos is kellene.
ÉRDEKLŐDÖM, HOGY NEKEM EGY IMT 755 EKÉM VAN ZETORHOZ HASZNÁLOM NAGYON JÓL LEHET DOLGOZNI VELE ,JÓ ERŐ BEÁLLÍTÁS MELLETT KORMÁNYZÁS NÉLKÜL MEGY A BARÁZDÁBAN, KI TUDJA ,HOGY EZ TÉNYLEGESEN A KVERNELAND LICENC-E, LEHET-E RÉSELT KORMÁNYLEMEZT VENNI HOZZÁ ÉS HOL? ITT AHOL LAKOM NAGYON KÖTÖTT A TALAJ
Josey!
A meglévő IH fejes ekémre rá lehet tenni a Te általad gyártott ekevasat, kormánylemezt? Mert akkor lehet beruháznék rá. Ekére már nem lesz pénz idén, de vas fog kelleni és akkor már a kopásállóbbat venném. Mert az IH az nem olyan jól bírja. 3 fejes Törő féle eke. Gondolom az eketestet cserélnem kell még. Vagy nem megoldható?
Válasz #2045. hozzászólásra
Sajnos nekem nincs kultivátor csak ekekapa!
De még én csak gyakarolom még a ekekapázást,mert nem olyan mint a szántás vagy tárcsázás,itt vigyázni kell a forgóra vagy tengerire!
Zetor más mint a mtz értem de én bizos lasabban megyek inkább jó legyen megcsinálva és meg is kell kapálni nem sok forgó lesz sajnos 4-5 hold!
Kár hogy nagyszüleim nem vettek vagy 5-10 hektárt(8.65-17.3hold) földet!
A mai világon már annyit kérnek hogy szegre ül az ember,és nem terem semmit,nekem vannak jó termö föld és megvennék 150eft holdját,és mások meg 1milláért adja holdját a szar homoknak!
JOSEY ez mien eke? Bocsi nem volt időm visszaolvasni lehet hogy ott már írtad. Te forgalmazod? Tudsz nekem árat mondani akár mailben is? Köszi. Szeretnék venni egy váltvapörgetőst a zetot után
oké de én jobban tudtam menni a t-25össel terep 1 vagy terep3,de néha országuti 2 vagy 4 ben attól függ milyen a föld és gazos e vagy nem!
De ezzel még nem kell tanulni hogy melyikkel menjek terep3 vagy terep5 simán vagy felezve,majd eldöl jövöre!
Igaz mindenki máskép csinálja nem hajt a tatár és a forgót szoktam meghuzni vagy tölteni!
Nehogy harmadikban tötymörögj már. A 82-esnek ez olyan mintha egy téglát kötnél utána. Aki olyan lassan megy az inkább azért megy lassan, mert vagy görbék a sorok vagy csak egyszerűen nem tudják tartani az egyenest a géppel. Még 6-os KSMK-t is 6-al húzzuk.
8278 hozzászólás
Válasz #2081. hozzászólásra
Ilyesmi drótkorongot vegyél sarokköszörűre, és azzal szépen fel lehet pucolni, és nem "harap" bele a vasba, csak a rozsdát szedi le. De ne adjál érte ennyi pénzt, mert ez qrva drága, ma vettem hasonlót 650 Ft-ért. És védőszemüveget is viseljél, mert repülnek a drótszálak.
http://webshop.axial.hu/szerszamok/bosch/bosch-tartozekok/fazekkorongok-es-csiszologyuruk-sarokcsiszolokhoz/fazekkefek-a-sarok-es-egyenes-csiszolokhoz-hullamositott-drot/kupkefe/drotkorong-115-x-0-5-mm-2608622059.html/hu
Válasz #2080. hozzászólásra
Sztem az első fej kissebbet fog.
akármilyen parlagföld jó egykét barázda és már szép fényes,én sosem csinálom majd kifényesedik a földön,amugy le kéne kenni a szántás befejeztével zsirral,és nem lesz rozsdás!
tedd fel egy pár képet róla?
Válasz #2082. hozzászólásra
Gondoltam már ráá csak el van már vetve a homokon....
Minek csiszolod? Akaszd fel és irány az első homok tábla. Az majd kifényesíti.
Sziasztok!!
Segítséget kérnék tőletek!! Vettem egy ekét amit már vagy 10 éve nem használtak!! A kormánylemez totál rozsda!! De már két napja csiszolom csiszolópapírral de nem az igazii...mi tévő legyek...?
Előre is köszönöm..!! A segítséget!!
Ez miért csikos a szántás,miért nem egyenes?http://www.youtube.com/watch?v=G8wisDzUlRA
fabionházi pavionok a fabionházi pavilonokbanVálasz #2078. hozzászólásra
Válasz #2077. hozzászólásra
Te ezt nem a fabionházi haverod rakja össze?
Válasz #2076. hozzászólásra
http://www.fabion.hu/akkumulatorok.html Például.
Válasz #2075. hozzászólásra
És hol lehet beszerezni? Bocs, hogy ennyi nyűgöm van, nálunk még új a váltvaforgó.
Válasz #2073. hozzászólásra
Így nézne ki. Ha átszakadt akkor a felső rész olajjal lenne tele. a szelepet a töltő nyílásnál benyomni...Ha gáz szisszen belőle akkor jó !
Válasz #2071. hozzászólásra
milyen fajta a beforgató lemez? És hol vetted?
Nekem lajta van rajta!
Válasz #2070. hozzászólásra
Lehet, fel lett töltve, de nem forgatja át meg közelíti a vízszintet aztán vissza esik, ha meg olyanja van akkor még azt sem.
Válasz #2071. hozzászólásra
Hali!
Tudnátok segiteni! Ma vettem az ekére beforgató lemezt és szerintetek ahogy a képen látszik úgy jó lenne feltenni? Mert ehez az ekéhez nem kapni hozzá megfelelőt!
Válasz #2068. hozzászólásra
Átszakadt ?
Válasz #2068. hozzászólásra
Szerintem bármilyen jó rá.
Sziasztok!
Megtudná mondani hol lehet eberhardt váltvaforgó ekéhez hidroakksit beszerezni?
Köszi
Válasz #2066. hozzászólásra
Helló!
Én is kérdezősködtem váltvaforgatósra vágótárcsa után,nekem csak egy tárcsa, egy agy, meg egy kar kellett volna felfüggesztés nélkül, és kb 70 ezres ajánlatot kaptam.
Úgyhogy a 14 és fél + áfa elég jó árnak számít!!
Kisvárdai kereskedőnél ha jól emlékszem 5 ezer körül van darabja!!
Válasz #2065. hozzászólásra
Köszi szépen, ezt láttam én is, csak arra lettem volna még kíváncsi hogy máshol van e és mennyiért lehet kapni, mert ezt egy kicsit soknak tartom, áfával együtt már elég húzós...
Válasz #2064. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/EKE-elovago-tarcsa/4348664/
Nem tud valaki olyan helyet vagy céget ahol elővágó tárcsát lehet kapni ekéhez?
Csapjunk egy eke beállító versenyt és hívjuk meg Szemit főbírónak
Válasz #2061. hozzászólásra
Nem ...........élőbe
Fizeted nekik a 8 sört fejenként
Mia baj,tán megakartok keresni fészbukon?
Válasz #2055. hozzászólásra
A Frank Hungária már nem szolgál ki végfelhasználót!
Válasz #2055. hozzászólásra
kösz az információt, de majd
még keresgélek
Válasz #2030. hozzászólásra
Egy ilyen komplett ekefej mennyibe kerül ? Azon gondolkodom meg kellene vennem ismerősöm használt 2-es váltva forgatós ekéjét, ami rajta van azt ledobálni, és rakni rá 4 új fejet.
Válasz #2054. hozzászólásra
Az aprodon Bene Gábor néven hirdet
Sziasztok. 30-as ekefejhez keresek beforgatót, szerintetek lehet valahol kapni? Mert a kühne(476173)beforgató elég nagy durungnak néz ki rajta. Jobbos és balos is kellene.
Válasz #2052. hozzászólásrahttp://www.ekealkatresz.hu/ekealkatreszek Vagy a Frank Hungária.
Válasz #2053. hozzászólásra
Facebookon keresd meg az Agroinform oldalát és görgess lefelé. Az ekekapája van fent, az a kék.
Válasz #2048. hozzászólásra
Nem találtam,pedig kiváncsi lennék rá.
ÉRDEKLŐDÖM, HOGY NEKEM EGY IMT 755 EKÉM VAN ZETORHOZ HASZNÁLOM NAGYON JÓL LEHET DOLGOZNI VELE ,JÓ ERŐ BEÁLLÍTÁS MELLETT KORMÁNYZÁS NÉLKÜL MEGY A BARÁZDÁBAN, KI TUDJA ,HOGY EZ TÉNYLEGESEN A KVERNELAND LICENC-E, LEHET-E RÉSELT KORMÁNYLEMEZT VENNI HOZZÁ ÉS HOL? ITT AHOL LAKOM NAGYON KÖTÖTT A TALAJ
Válasz #2048. hozzászólásra
Hi hi hi! Énis láttam. Jóvágású sukár paraszt gyerek
Válasz #2047. hozzászólásra
Nem megoldható?
Láttam !Válasz #2048. hozzászólásra
Szemi barátunk híres lett... kint vannak a képei facebookon
Josey!
A meglévő IH fejes ekémre rá lehet tenni a Te általad gyártott ekevasat, kormánylemezt? Mert akkor lehet beruháznék rá. Ekére már nem lesz pénz idén, de vas fog kelleni és akkor már a kopásállóbbat venném. Mert az IH az nem olyan jól bírja. 3 fejes Törő féle eke. Gondolom az eketestet cserélnem kell még. Vagy nem megoldható?
Válasz #2045. hozzászólásra
Sajnos nekem nincs kultivátor csak ekekapa!
De még én csak gyakarolom még a ekekapázást,mert nem olyan mint a szántás vagy tárcsázás,itt vigyázni kell a forgóra vagy tengerire!
Válasz #2044. hozzászólásra
MTZ-vel 6-7 de van ki 8-ba kultizik
Válasz #2042. hozzászólásra
Zetor más mint a mtz értem de én bizos lasabban megyek inkább jó legyen megcsinálva és meg is kell kapálni nem sok forgó lesz sajnos 4-5 hold!
Kár hogy nagyszüleim nem vettek vagy 5-10 hektárt(8.65-17.3hold) földet!
A mai világon már annyit kérnek hogy szegre ül az ember,és nem terem semmit,nekem vannak jó termö föld és megvennék 150eft holdját,és mások meg 1milláért adja holdját a szar homoknak!
JOSEY ez mien eke? Bocsi nem volt időm visszaolvasni lehet hogy ott már írtad. Te forgalmazod? Tudsz nekem árat mondani akár mailben is? Köszi. Szeretnék venni egy váltvapörgetőst a zetot után
Válasz #2041. hozzászólásra
Zetroban 6 sorossal ország út 2 béka ( 11-12 km/ha )
Válasz #2040. hozzászólásra
oké de én jobban tudtam menni a t-25össel terep 1 vagy terep3,de néha országuti 2 vagy 4 ben attól függ milyen a föld és gazos e vagy nem!
De ezzel még nem kell tanulni hogy melyikkel menjek terep3 vagy terep5 simán vagy felezve,majd eldöl jövöre!
Igaz mindenki máskép csinálja nem hajt a tatár és a forgót szoktam meghuzni vagy tölteni!
Válasz #2039. hozzászólásra
Nehogy harmadikban tötymörögj már. A 82-esnek ez olyan mintha egy téglát kötnél utána. Aki olyan lassan megy az inkább azért megy lassan, mert vagy görbék a sorok vagy csak egyszerűen nem tudják tartani az egyenest a géppel. Még 6-os KSMK-t is 6-al húzzuk.
Válasz #2038. hozzászólásra
hát láttam már egy két embertés elég lassan ment vele vagy mászó vagy 3 -4 be ment huzatáskor
Válasz #2037. hozzászólásra
persze mászóba jó az hatodiknak is nem tökölődni kell dolgozni