Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD392.16 FtCHF431.22 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jó is az váltvaforgóba ,de simán láttam szétszakadni ,mint a papirt száraz fekete földbe itt a Beregben nem nagyon szeretik csak a jó nehéz masszív ekéket
Az elkövetkező 2-3 hónapban, szeretnék egy 3 fejes váltvaforgatós ekét venni, max 1 millára gondoltam..
Mit javasolnátok?
Esetleg 5letek...
Ausztriából?
Sziasztok!
A külföldről behozott ekékre válaszolva: sok fajta munkagépet lehet behozni külföldről és az esetek nagy részében nem téved nagyot az ember. Ekét azonban nem javaslok, mert az esetek 90%-ban teljesen más a felszereltség - kormánylemez, ekefejosztás, gerendelymagasság, stb - hazai körülmények között nem fog jól működni. Minél messzebb mész a határtól, annál nagyobb a felszereltségbeli különbség. Bár talán kicsit hazabeszélek, de nálunk Mosonmagyaróváron aki szeretné, az udvaron megnézheti a külföldi és magyar ekék közötti különbséget.
Sziasztok.
Kétfejes váltva forgatós ekéhez keresek előhántó fejeket. Aki tud elfogatható áron, vagy tud olyan helyet ahol lehet venni(rendelni) annak megköszönném ha szólna.
Tiszajenő, Péli Pál ö olyat hoz amit akarsz de viszont az árai eléggé el vannak szállva..... mondjuk nem tudom milyen messsze vagy ha közelebb esik hozzád a német határ ott meg találsz még több kereskedöt az elözö emberke olaszbol hord gépeket....
Válasz #1036. hozzászólásra
Üdv!
Az előző hozzászólásomban leírtam végülis a lényeget,a Te kérdésedre annyival több a válaszom hogy Mohácson van az eke.
Gyári Kverneland egyébként.
Válasz #1035. hozzászólásra
Figyi! A vas ára felénk 60-70 ft/kg.
Fogalmam sincs hány kiló de meg tudom oldani a mérést,de csak akkor ha viszik,mert Én külön nem cipelem sehová sem.
Ennek reményében ha gondolod keress meg.
8278 hozzászólás
1025-mtz elbír egy 90 cm gerendelymagasságú, 1300 kg súlyú ekét? Látszólag mintha kicsit magasan lenne a függesztő pontja.
Válasz #1077. hozzászólásra
Ez lenne,csak most olcsóbb egy százassal.120x120x8mm gerendely és 550 kg.
http://http://www.agroinform.com/watermark.php?file=files/geppiac/4346/904045/big_0.jpg
Válasz #1081. hozzászólásra
Feleslegesen minek tépjem a szám?
http://http://i1.wp.com/www.wirax-hungaria.hu/wp-content/uploads/2013/02/eke_agyeke_agromasz0015.jpg?resize=470%2C294
Válasz #1080. hozzászólásra
És ménem a hugyagyura hívod fel a figyelmet aki feketébe használja a játik ekét?
Válasz #1078. hozzászólásra
Jó is az váltvaforgóba ,de simán láttam szétszakadni ,mint a papirt száraz fekete földbe itt a Beregben nem nagyon szeretik csak a jó nehéz masszív ekéket
Válasz #1078. hozzászólásra
http://www.hanki-ker.hu/termekek/ekek/vogel_noot_farmer_3s_l_950_3v_eke.jpg
vagy L950 vagy M950
Válasz #1077. hozzászólásra
Vogel Noot , nekem az van super.
Agro masz pj3 ekéről ki mit gondol?Jónak tűnik kép alapján.mtz 820.4 után szeretnék valami jó ágyekét.30Ha ra évente.Vagy helyette mit javasolnak?
Válasz #1068. hozzászólásra
Tényleg hasonlít, de nem az enyém, csak egy méh-ben láttam és nem tudtam beazonosítani...
Válasz #1074. hozzászólásra
A Valtra!!!! 110Le....
Válasz #1072. hozzászólásra
Először ötöld ki mi fogja cibálni .......
Válasz #1072. hozzászólásra
lófaxt
Vagy amit a használt ekére szánnák azt fizessem be egy újba?
Üdv Fórumtársak...
Az elkövetkező 2-3 hónapban, szeretnék egy 3 fejes váltvaforgatós ekét venni, max 1 millára gondoltam..
Mit javasolnátok?
Esetleg 5letek...
Ausztriából?
Közép kötött és kötött talajokon használnám....
Köszönöm a segítséget.....
Sziasztok!
A külföldről behozott ekékre válaszolva: sok fajta munkagépet lehet behozni külföldről és az esetek nagy részében nem téved nagyot az ember. Ekét azonban nem javaslok, mert az esetek 90%-ban teljesen más a felszereltség - kormánylemez, ekefejosztás, gerendelymagasság, stb - hazai körülmények között nem fog jól működni. Minél messzebb mész a határtól, annál nagyobb a felszereltségbeli különbség. Bár talán kicsit hazabeszélek, de nálunk Mosonmagyaróváron aki szeretné, az udvaron megnézheti a külföldi és magyar ekék közötti különbséget.
Sziasztok.
Kétfejes váltva forgatós ekéhez keresek előhántó fejeket. Aki tud elfogatható áron, vagy tud olyan helyet ahol lehet venni(rendelni) annak megköszönném ha szólna.
Válasz #1064. hozzászólásra
Nekem is van egy hasonló... Ez kverneland szerintem a tied is lehet hogy ez a márka csak eggyel régebbi széria
Válasz #1065. hozzászólásra
ez 35 cm-t biztos elfog, ez nagyobb lehet, mint amit a k25 húzott.
Válasz #1063. hozzászólásra
drenthe !! Megkaptad ???
Válasz #1064. hozzászólásra
K25 zetor után voltak ilyenek,2 fejesbe.Nekünk volt,szépen dolgozik,és könnyű húzású.Ha egyre gondolunk.Laposvas az egész váza.
Ez milyen eke feje lehet és fénykorában hogy dolgozott?
drenthe !! Írtam neked egy üzenetet!!!Meg kaptad???Kérlek jelezz vissza!!!
Válasz #1061. hozzászólásra
A hírdetésembe találsz képet.Videót,yutub,barazdabetyar néven találsz róla.
Válasz #1057. hozzászólásra
Tudnál róla képet, vagy infot küldeni?
kisszaby@gmail.com
Köszi
Válasz #1059. hozzászólásra
Azért, mert k.va drága! Egy új ekénél ez az opció ekefejenként 250.000 Ft!
Üdv..
Csak egy kérdés.....
Nálunk miért nem terjedt el az az eke felszereltség ami a hollandoknál?
Pl: 4-fej, 4-előhántoló, 4- vágó tárcsa.....
????????????????????
Válasz #1057. hozzászólásra
Sajnos nem játszol--------
Se kereskedő nem vagy
Se külföldi behozatal
Nem felelsz meg a kívánalmaknak
ajajjjajjjjjj
Válasz #1054. hozzászólásra
Nekem van egy.
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2013-06-10 04:24:25
Válasz #1054. hozzászólásra
Tiszajenő, Péli Pál ö olyat hoz amit akarsz de viszont az árai eléggé el vannak szállva..... mondjuk nem tudom milyen messsze vagy ha közelebb esik hozzád a német határ ott meg találsz még több kereskedöt az elözö emberke olaszbol hord gépeket....
http://gepkereskedes.uw.hu/
Sziasztok!
4 fejes váltvaforgatós ekét szeretnék venni, tudtok valaki megbízható kereskedőt, aki külföldről hoz be normális gépeket?
Előre is köszi
Válasz #1052. hozzászólásra
Igaz ,de ameddig nincs szántóföldi bérmeló nem érdemes . A kerteket ,meg a három hektár szántómat megbírja a kettes is
Válasz #1051. hozzászólásra
Akkor mostmár ezeket ismered A-Zig,itt az ideje hogy vegyél mostmár egy EKÉT is magadnak
Válasz #1029. hozzászólásra
450 ma vitték el ez az utolsó képem róla
Válasz #1049. hozzászólásra
Az is több mint a papiron SSSSSSSSSE jegyzett Valtra....
Válasz #1048. hozzászólásra
Zetró csak papiron létezik akkora lóval
Válasz #1047. hozzászólásra
Kivéve ha véletlenül 175ös Zetróról van szó......mer akkor szor1,5!
Válasz #1044. hozzászólásra
Ahány ló annyi centi
Az sok mindentől függ:
- talajféleség,
- domborzati viszonyok,
- munkamélység,
- stb
nagy általánosságban 4 fej, esetleg 5...
attol függ milyen földön?
szerintetek 175 lovas trakival hányas ekét lehet húzni?
Válasz #1042. hozzászólásra
Azt le ,mint állat ,jól meg van csavarva a lemeze látszik a képen!
Válasz #1040. hozzászólásra
A kverneland nem húzgálja a csutkát !
Válasz #1037. hozzászólásra
Köszönöm! De ugy mégis nagyságrendileg mennyi lehet?? milyen hosszú kb?? márcsak a futó miatt is... kétfejesre visszalehet bontani??
Válasz #1036. hozzászólásra
Üdv!
Az előző hozzászólásomban leírtam végülis a lényeget,a Te kérdésedre annyival több a válaszom hogy Mohácson van az eke.
Gyári Kverneland egyébként.
Válasz #1035. hozzászólásra
Figyi! A vas ára felénk 60-70 ft/kg.
Fogalmam sincs hány kiló de meg tudom oldani a mérést,de csak akkor ha viszik,mert Én külön nem cipelem sehová sem.
Ennek reményében ha gondolod keress meg.
Válasz #1034. hozzászólásra
Mennyi volna az annyi??
Üdv!
Ha valakit érdekel ez az eke ócskavas árán,jöjjön érte mert kib@szom a méhbe!
Megvan hozzá a 4. fej is váztoldattal együtt.
06 20 945-1159
Válasz #1016. hozzászólásra
Üdv nekem is van khüne ekém de kétfejes de ez még erős vázú annyi a bajom kellene egy harmadik valahol olcsón.