Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #924. hozzászólásra
Te fanatikusabb vagy ,mint énAz enyém is nagyon szalon belül ,én nem piszkálom elég csendes ,minden gyári benne ,nagyon vastag filc van benne,még a vezértömb felől is ahol a felező van!
Igen igazad van, nem írtam milyen géphez akarom...
Hát kérlek, most egy 82-es mtz-k van amibe szerintem már,
jó ha csak 70 paci van!!!
Bár idén megtehetnénk a fejlesztést, de nem mernek (apósomék)belevágni. Én meg nem kényszeríthetem rá őket...
Ezért gondoltam,hogy utána érdeklődöm itt a fórumon a kettes váltva forgató ekének.. Köszönöm a hozzászólásod...
Nem írtad milyen traktor után vennéd.
Én leírom, hogy MTZ után milyet vennék, mert olyan gép van nekem és én is venni szeretnék valami váltvaforgós 2est.
Én mindenképp olyat néznék amin 40-es fogást tud egy fej. 80 cm munkaszélesség nyakig elég az MTZ-nek, főleg ha mélységet is akarunk adni a szántásnak. Ami nekem szimpatikus az Överum, Huard, Kuhn (bár ez kevés van) és a Kverneland ekék. Ezekből olyat aminek nagy csavart kormánylemeze van és ha vissza kell váltani a partos földek miatt, akkor sem romlik a munka minősége. Ezek zúzás nélküli kukoricát is gyönyörűen eltüntetnek kis sebesség mellett is. Láttam élőbe nem vakon mondom.
Ezekkel az ekékkel az a baj, hogy drágán adják relatíve, de totál el vannak koptatva és mire felvasazza az ember... Sajnos nekem ezek az ekék az álom kategóriába maradnak, mert egy leharcolt eke mire rendbe lesz szépen az majd 500 rugó ahogy számolgattam. Igaz én magyar árakon mondom, ha külföldről lesz behozva nyilván olcsóbb. Remélem segítettem kicsit.
Válasz #907. hozzászólásra
Szevasz ez az a rozsdás eke amit néztél!Erre felé se lehet melózni .Köszi a dicséretet igyekszünk!A te ekéd ára simán rá ment erre szinte mindene új
Hát ja kurva nagy Mert olyan ismerősöm van aki mást is hozna befelé ausztriából és úgy lenne jó neki ha minél több áru felférne még rá pluszba akorr kb 3 méter hoszzú lehet? Igen nagy fejek vannak rajt
Sziasztok vettem egy GASSNER DD73-R32-es 3-as váltvaforgató ekét és kellenének a paraméterei (súly,hosszúság,szélesség) a kamionosnak csak nem találom sehol sem. Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm
Válasz #896. hozzászólásra
Igen van ilyen , még a Taurus gumi is úgy megszedte magát földel ,hogy még ithol is kapargattam lefelé, olyan volt ,mint a dupla kerekes
Hát ezt nálunk nem csinálnák meg az tuti, az eke oldalsó kereke akkora lenne tíz perc után mint a Joni hátsó kereke, ezt éjszaka kell szántani faggyal, és az első gép vinné mint a rongyot!!
SZÁNTÁS!
Sziasztok Mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni,Szigetszentmiklós és Csepel között van fél hektárunk,ami több éve nem lett felszántva,és senki nem vállalja be a felszántását.
A területen gaz van és 3 db fa.Ha valaki tud olyan traktorost aki meg tudná csinálni 1-2 héten belül azt kérem jelentkezzen a nikolettbarath@freemail.hu email címen vagy a 06706308613-as telefonszámon.
8278 hozzászólás
akkor nem érdemes mászkálni mert nálunk 59000 áfával
Válasz #926. hozzászólásra
Az orosz hatvan a Taurus kilencven!
felétek milyen árban mozognak az első gumik nem tudod véletlenül?
Válasz #924. hozzászólásra
Te fanatikusabb vagy ,mint énAz enyém is nagyon szalon belül ,én nem piszkálom elég csendes ,minden gyári benne ,nagyon vastag filc van benne,még a vezértömb felől is ahol a felező van!
az tuti sorba állhatna a szalon állapotúval,csak csendesebbé tettem volna még jobban.
Válasz #922. hozzászólásra
Nem tudom ,én még nem kárpitoztam ,de a tied még jó mért kérdezed
unatkoztam,
sajnos,
milyen szivacsot használnak gépnek a szigetelésére s hol lehet venni?
ja s hová raknak?
Válasz #920. hozzászólásra
Köszi mit csináltál addig bent?
frankó lesz.
jó is bent dolgozni de már 6hónap elég volt nekem.
Válasz #918. hozzászólásra
Értem és köszi
Válasz #916. hozzászólásra
Látod az én kétfejesemet a Tisza- háton elég húzni , ott a harmadikat ledobálja mindenki ,vagy csak nagyon keveset fogatnak vele.
Válasz #916. hozzászólásra
Igen de huzamosabb időre a kétfejeset, kell az a gép még holnap is ,és a kettessel még vizesen sem gond a szántás!
Válasz #915. hozzászólásra
Köszi. Egyenlőre csak tervezgetek, de akkor 82 eshez öntésen ajánlanád?
Válasz #914. hozzászólásra
Nézd vissza a hármas ekémet amit árulok ,vagy pedig 35-s fejűt ugyan ilyenbe olcsó hozzá a cucc ami nem mindegy
Sziasztok.
82 es Mtz után öntés talajra milyen ekét ajánlanátok 3 asra gondoltam.
Előre is köszi.
Válasz #911. hozzászólásra
Én is amondó vagyok két normális fejet mélyen elég pont neki kötöttben pláne, ez negyvenes osztásra van beállítva
Válasz #911. hozzászólásra
Üdv...
Igen igazad van, nem írtam milyen géphez akarom...
Hát kérlek, most egy 82-es mtz-k van amibe szerintem már,
jó ha csak 70 paci van!!!
Bár idén megtehetnénk a fejlesztést, de nem mernek (apósomék)belevágni. Én meg nem kényszeríthetem rá őket...
Ezért gondoltam,hogy utána érdeklődöm itt a fórumon a kettes váltva forgató ekének.. Köszönöm a hozzászólásod...
Válasz #910. hozzászólásra
Nem írtad milyen traktor után vennéd.
Én leírom, hogy MTZ után milyet vennék, mert olyan gép van nekem és én is venni szeretnék valami váltvaforgós 2est.
Én mindenképp olyat néznék amin 40-es fogást tud egy fej. 80 cm munkaszélesség nyakig elég az MTZ-nek, főleg ha mélységet is akarunk adni a szántásnak. Ami nekem szimpatikus az Överum, Huard, Kuhn (bár ez kevés van) és a Kverneland ekék. Ezekből olyat aminek nagy csavart kormánylemeze van és ha vissza kell váltani a partos földek miatt, akkor sem romlik a munka minősége. Ezek zúzás nélküli kukoricát is gyönyörűen eltüntetnek kis sebesség mellett is. Láttam élőbe nem vakon mondom.
Ezekkel az ekékkel az a baj, hogy drágán adják relatíve, de totál el vannak koptatva és mire felvasazza az ember... Sajnos nekem ezek az ekék az álom kategóriába maradnak, mert egy leharcolt eke mire rendbe lesz szépen az majd 500 rugó ahogy számolgattam. Igaz én magyar árakon mondom, ha külföldről lesz behozva nyilván olcsóbb. Remélem segítettem kicsit.
Üdv..
Csak a véleményetekre volnék kíváncsi...
Kétfejes váltva forgató ekéből, HA !! vennétek akkor milyent vennétek? Amit kötött talajon is lehet használni.
Én regentre gondoltam , csak annak lehet hogy alacsony a vázmagassága, főleg kukorica után..
Köszi a hozzászólásokat....
A hármas hamarabb elkészült
Szevasz ez az a rozsdás eke amit néztél!Erre felé se lehet melózni .Köszi a dicséretet igyekszünk!A te ekéd ára simán rá ment erre szinte mindene új
Szia!Ez az a kettes eke amit az udvaron néztünk?A traktor és az eke is nagyon zsír.Ja még nem tudtam kipróbálni az ekét a sok eső miatt.
Válasz #890. hozzászólásra
Ma már többre haladtunk a faternak nagyobb kedve van melózni ,mert ma fasza volt az idő.A gépsárkányról is csináltam fotót
Válasz #904. hozzászólásra
Köszi szépen a segítséget
Válasz #903. hozzászólásra
szia,számolj ugy 320x170 felületre
Hát ja kurva nagy Mert olyan ismerősöm van aki mást is hozna befelé ausztriából és úgy lenne jó neki ha minél több áru felférne még rá pluszba akorr kb 3 méter hoszzú lehet? Igen nagy fejek vannak rajt
Válasz #901. hozzászólásra
Az minek a kamionosnak ?, tíz mázsa körül van ,és három hosszú ha nagy fejes akkor még több !A haver is most vett egy öwerum ekét bazi nagy
Sziasztok vettem egy GASSNER DD73-R32-es 3-as váltvaforgató ekét és kellenének a paraméterei (súly,hosszúság,szélesség) a kamionosnak csak nem találom sehol sem. Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm
Válasz #898. hozzászólásra
Gyenge fos homok rengeteg vízzel, valahol angliában, szerintem!!!
Válasz #895. hozzászólásra
Nekem a harmadik fejet le kellett venni,ha ráraktam kb 15cm-rel járt alatta az ekenádnak.
Válasz #896. hozzászólásra
Igen van ilyen , még a Taurus gumi is úgy megszedte magát földel ,hogy még ithol is kapargattam lefelé, olyan volt ,mint a dupla kerekes
Válasz #895. hozzászólásra
Biztos sokat az eketalp betegséget megszaggatja, tavaly nekem is a lazító milyen rögöket tépet fel alulról!
Válasz #892. hozzászólásra
Hát ezt nálunk nem csinálnák meg az tuti, az eke oldalsó kereke akkora lenne tíz perc után mint a Joni hátsó kereke, ezt éjszaka kell szántani faggyal, és az első gép vinné mint a rongyot!!
Válasz #893. hozzászólásra
kiváncsi vok mennyit jelenthet ezaz ekére szerelhető lazitokések.......
Válasz #882. hozzászólásra
Nézted megvan még az a fél hektár föld, vagy épp valaki beépítette, vagy nem lopták el onnan a környékbeliek??????
Válasz #892. hozzászólásra
Kell ám az összhang ,hogy akadály mentesen menjen a meló ,de a napi üzemanyag fogyasztásuk jó lenne nekem elég lenne egész évre nekem!
Válasz #890. hozzászólásra
Köszi ,ha kész lesz dobok fel képet! Nem próbáltad még az ekét! Igaz az idő nem nagyon engedi!
Válasz #889. hozzászólásra
Üdv!Szépen alakul az ekéd,úgy néz ki mintha gyári lenne.
Válasz #881. hozzászólásra
Ma már az egyik ekefejet összeraktam , kell még az ekenád ,meg a mélység határoló kerék, az még gyártás alatt van
Már készül a kettes eke is ,lassan már felöltöztetjük teljesen
Köszi igyekszem jól csinálni
De biztos nincs benne meglepi......
Ugyhogy jelentkezni Mézga.......
Válasz #884. hozzászólásra
Ezeken a bérmunkákon lehet a legnagyobbakat szopni----------
Válasz #882. hozzászólásra
Biztos vannak meglepik benne
Helyi parasztok ismerik a helyi meglepiket ám.........
SZÁNTÁS!
Sziasztok Mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni,Szigetszentmiklós és Csepel között van fél hektárunk,ami több éve nem lett felszántva,és senki nem vállalja be a felszántását.
A területen gaz van és 3 db fa.Ha valaki tud olyan traktorost aki meg tudná csinálni 1-2 héten belül azt kérem jelentkezzen a nikolettbarath@freemail.hu email címen vagy a 06706308613-as telefonszámon.
Válasz #865. hozzászólásra
nagyon szép munka mi is ennek vagyúnk a betegei
sziasztok!
érdeklődnék!egyik ügyfelem szeretne vásárolni egy használt 3 fejes lajta ekét 82-es mtz-hez.
képeket ajánlatokat privátban kérem!
köszönöm!
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!
Üdv: Rönó