Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát nem az a kategória, amit venni akarsz, meg itt ajánlgatnak, de nekem egy AKPIL 3x35-ös ekém van 12 éve. Gyönyörűen dolgozik, épp tegnap szántottam vele fekete földet, szinte egyből lehetne bele vetni. Valami 200 ezer körül lehet az ára.
Hoppá, én még 127+áfaért vettem
Válasz #773. hozzászólásra
Itt van már a videós gyerek az ilyen tiszta földet a tökömmel fel szántomMikor vastagon szét van terítve a szár maradvány a tárcsa meg csak fésülgeti olyat mutassál jó fiú
Érdekes az ülésnél nem reklámoztad hogy az axiálnál olcsóbb mint nálad de hirdetni nem itt kell,ha valaki kíváncsi az áraidra meg fogja nézni a weboldaladat.
Válasz #757. hozzászólásra
Nekem biztos nem kéne ,egy az, hogy könnyű nincs benne az anyag Ezzel a voogel ekével szántotta egy ismerősöm tavaly látod a külömbséget hányszor megállt ,mert becsutkázott nézd meg a lajtám hogy szánt visszább.
Az már elég jó,enyém is olyan csak 75cm ekefejosztás és 65cm magas,ha jól van beállitva akkor nem huzza össze!
Tudok egyet mondani nézz be a youtube.com és ird be vogel noot 950 vannak vélemények és videók ja meg az index.hu is,sok sikert!
bocsi, de most tudok csak írni, hogy mennyi a kühne 40 es ekevas, az eredeti 13.600.-Ft+Áfa, a Hetil árát pontosan jövő héten tudom csak megmondani, de kb az eredetinek a fele, vagy kicsivel kevesebb
Hellósztok,milyen a jó eke?
vogel 950?
menyirét lehet venni egy jó ekét?
35cm szélesség
95cm fejosztás
70-75cm gerendelymagasság
és milyen a hozzá hasonló eke amit könnyü huzni?
Töröjé IH és 320eft és uj milyet érdemes venni ujat vag használtat?
Mit gondoltok a Gyulaházi és ami Jármiban van az almásban ?
találtam néhány képet még a 20. századból azért eléggé hosszú folyamat volt abban az évben, hogy nem maradhattak meg forgalomban ezen ekefejek,nem igazán feleltek meg az elvárásainknak, de muszáj volt kisérletezni, hogy gazdaságos és jól forditó ekét lehessen kifejleszteni
Debrecenbe és Bácsbokodon, abban az időben még csak a buta hozzáhegesztett egyenes felület Hetill vasak voltak a piacon, igy az ekefejek túlságosan meredeken kaptak bele a talajba, ami megnehezítette az ekék vontatását. Mivel abban az időszakban sok nyugati eke érkezett be használtan hazánkban sokan megkerestek, hogy készitsünk a gépeikhez megfelelő szántóvasat. A piacon kapható szántóvasak nem voltak kompatibilisek alaktényezőjét figyelembevéve , igy addig kellett kisérletezni, hogy a megfelelő alak eléréshez megfelelő meleg szerszámokat kellett kialakitani. Ez időtájt lett eldöntve, hogy a saját ekéink megérdemlik a nagyobb anyagveszteséggel nagyobb felület szántóvasakat, hiszen jobb munkát lehet vélük végezni, könnyebb a huzásuk, nagyobb a kopástürőségük, abban az évben közel 20 féle ekefej variáció került tesztelésre mire elértük a megfelelő formát (1999-ben), majd keresek képet, hogy milyen furcsa ötleteket is kipróbáltunk, sajnos azok nem jöttek be, de muszáj volt tesztelni, hisz a puding próbája, h felfaljuk
előtte kipróbálták egy 10 évvel ezelőtti 5 fejesünket, ugy vitte, mint foxi a lábtörlőt, ezért ugy döntöttek, hogy megszavazzák a gép mögé a 6 fejest
ez meg az 5 fejes függesztett
Nem gondoltunk arra ha sűrűn vetjük és szárazság van(felhalmozódik) , jön az árva kelés mint az állat és ugye a Pulsar nem visz , express meg nem kell...
Plusz a fű kérdés problémásabb , de az még épp kezelhető.
Kukinak nem kell eke , az teljesen jó.
Meg ugye akadna itt bérszántás is , nagy luxus , hogy ekkora géphez ne legyen eke.
Válasz #736. hozzászólásra
ebben telyesen igazad van,ha valakinek lenne kedve ideje meg szerszáma biztos lelehetne 1-2litert faragni a fogyasztásból de személyes meglátásom szerint azért csinálnak inkább más formát hogy legyen reklámszöveg mellé az eladás fokozására.Nálunk egy okos elkezdte a akeményfémet az ekavas aljára hegeszteni,nagy szövegel hogy nem érintkezik a földel nem kopik stb,a végén jó is lett de anyira kopott az ekevas felülröl hogy kormánylemezel együtt kelett utána cserélni
Vettem egy hegesztöt a bázikus meg keményfém elektróda miatt,eddig nagyon jó.Nincs véletlenül tapasztalatod róluk menyire sztrapabirók?http://bolthely.hu/kroweld/id/00002_Rilon_ARC_200T
szia! ez nem igy müködik, a saját ekéinknek is a szántóvasának különleges alakja van, ilyen alakkal kisebb kopással, kisebb ellenállással jobb minőségű munkát lehet végezni
Válasz #733. hozzászólásra
ahogy irod,egy darab 14mm-es kamion féder ráhegesztve és vastagon kirakva keményfémel.Ha jó az év 60-70hekit kibir ekevasanként
8278 hozzászólás
Válasz #776. hozzászólásra
Jo szármaradványos vizes dagonyás felül fagyott franko talaj olyanba kell demozni az ekéket.
Hát nem az a kategória, amit venni akarsz, meg itt ajánlgatnak, de nekem egy AKPIL 3x35-ös ekém van 12 éve. Gyönyörűen dolgozik, épp tegnap szántottam vele fekete földet, szinte egyből lehetne bele vetni. Valami 200 ezer körül lehet az ára.
Hoppá, én még 127+áfaért vettem
http://agroman.hu/termekek/46
Itt van már a videós gyerek az ilyen tiszta földet a tökömmel fel szántomMikor vastagon szét van terítve a szár maradvány a tárcsa meg csak fésülgeti olyat mutassál jó fiú
itt egy M-950 3 váltva
Válasz #769. hozzászólásra
Asszem régebben ezeket taglalták,hogy könnyen reped,törik a váz.
Válasz #769. hozzászólásra
Itt egy másik!
Válasz #767. hozzászólásra
Akikkel beszéltem, azok meg ezt istenitik.
Mást ne is vegyek most már nem is tudom mi tévő legyek.
IH tudnék még venni arról vélemény??
Válasz #759. hozzászólásra
Érdekes az ülésnél nem reklámoztad hogy az axiálnál olcsóbb mint nálad de hirdetni nem itt kell,ha valaki kíváncsi az áraidra meg fogja nézni a weboldaladat.
Válasz #764. hozzászólásra
300 - 400 ezerért nem adnak ekét a piacon
https://www.youtube.com/watch?v=jMxd2WCyyqU Itt egy Vogel L -950!
Válasz #766. hozzászólásra
Gondolom én egyszer próbáltam nekem nem kell csak ,ha ingyen adják és rögtön túl is adok rajta
Válasz #764. hozzászólásra
Mindegy mennyi akinek van egy kis tapasztalata nem veszi meg.
Válasz #763. hozzászólásra
ja vagy 30 félét,valamiért izgolok az ekékre.Is
Válasz #759. hozzászólásra
Nem csak jó az ismeretségem
Válasz #761. hozzászólásra
Nem inkább farmer L-95?
M vagy Ms az nem mélyszántók?
Mennyi egy vogel M vagy Ms eke had tudjam 300-400eft?
Válasz #761. hozzászólásra
Látom te is próbáltad már
Nekem biztos nem kéne ,egy az, hogy könnyű nincs benne az anyag
Ezzel a voogel ekével szántotta egy ismerősöm tavaly látod a külömbséget hányszor megállt ,mert becsutkázott nézd meg a lajtám hogy szánt visszább.
nekem volt egyszer többet soha,m vagy ms-t keress
Az már elég jó,enyém is olyan csak 75cm ekefejosztás és 65cm magas,ha jól van beállitva akkor nem huzza össze!
Tudok egyet mondani nézz be a youtube.com és ird be vogel noot 950 vannak vélemények és videók ja meg az index.hu is,sok sikert!
érdekes itt 19.900.-Ft:)))
http://webshop.keletagro.hu/66_lajta-eke-alkatreszek/lajta-ekevas-m40-elfelrakott-kuhne_id2307
nálam ez egyébként bruttó 17.272.-Ft!!!!
szerintem te utángyártottat vettél!:)))
Válasz #756. hozzászólásra
Nem vörös.
Üdvözletem mindenkinek!!
Lenne egy vogel l95 amit megszeretnék venni de semmi tapasztalatom az ekével kapcsolatban.
Vázmagasság 68cm ekefely osztás 95 cm.
Kérdésem elég e csutkát ledolgozni a 68 cm magassága nem torlódik e fel a csutka????
Válaszokat előre köszönöm.
Válasz #755. hozzászólásra
fekete színű?
Válasz #754. hozzászólásra
Kelet Agró
Válasz #752. hozzászólásra
Most csinálok egy kétfejeset ,nekem elég az is bőven
Válasz #750. hozzászólásra
habiban?:)
Válasz #749. hozzászólásra
Ha olyan jó minek adod el?
ha minden csutkát lefordit,akkor nem szabad eladni!
Én se adtam el az ekét mert nem adják meg az árát!
Válasz #747. hozzászólásra
Ja bocs ez a nagy ekém ami eladó ,komám ezt húzhatnád takarít le mindent
Válasz #748. hozzászólásra
Köszi akkor nem vettem olyan rosszul, 30 volt a kettő Kühne
Válasz #747. hozzászólásra
Négyszázért viheted az enyémet ,de ha lefestem nem annyiért lesz eladó nézd meg visszább a fotókat!
Válasz #640. hozzászólásra
bocsi, de most tudok csak írni, hogy mennyi a kühne 40 es ekevas, az eredeti 13.600.-Ft+Áfa, a Hetil árát pontosan jövő héten tudom csak megmondani, de kb az eredetinek a fele, vagy kicsivel kevesebb
Hellósztok,milyen a jó eke?
vogel 950?
menyirét lehet venni egy jó ekét?
35cm szélesség
95cm fejosztás
70-75cm gerendelymagasság
és milyen a hozzá hasonló eke amit könnyü huzni?
Töröjé IH és 320eft és uj milyet érdemes venni ujat vag használtat?
Mit gondoltok a Gyulaházi és ami Jármiban van az almásban ?
Válasz #745. hozzászólásra
találtam néhány képet még a 20. századból azért eléggé hosszú folyamat volt abban az évben, hogy nem maradhattak meg forgalomban ezen ekefejek,nem igazán feleltek meg az elvárásainknak, de muszáj volt kisérletezni, hogy gazdaságos és jól forditó ekét lehessen kifejleszteni
Válasz #744. hozzászólásra
Debrecenbe és Bácsbokodon, abban az időben még csak a buta hozzáhegesztett egyenes felület Hetill vasak voltak a piacon, igy az ekefejek túlságosan meredeken kaptak bele a talajba, ami megnehezítette az ekék vontatását. Mivel abban az időszakban sok nyugati eke érkezett be használtan hazánkban sokan megkerestek, hogy készitsünk a gépeikhez megfelelő szántóvasat. A piacon kapható szántóvasak nem voltak kompatibilisek alaktényezőjét figyelembevéve , igy addig kellett kisérletezni, hogy a megfelelő alak eléréshez megfelelő meleg szerszámokat kellett kialakitani. Ez időtájt lett eldöntve, hogy a saját ekéink megérdemlik a nagyobb anyagveszteséggel nagyobb felület szántóvasakat, hiszen jobb munkát lehet vélük végezni, könnyebb a huzásuk, nagyobb a kopástürőségük, abban az évben közel 20 féle ekefej variáció került tesztelésre mire elértük a megfelelő formát (1999-ben), majd keresek képet, hogy milyen furcsa ötleteket is kipróbáltunk, sajnos azok nem jöttek be, de muszáj volt tesztelni, hisz a puding próbája, h felfaljuk
Hol történt ezen ekevasak fejlesztése?
....asszem, megint ingoványra léptem.........
Válasz #742. hozzászólásra
előtte kipróbálták egy 10 évvel ezelőtti 5 fejesünket, ugy vitte, mint foxi a lábtörlőt, ezért ugy döntöttek, hogy megszavazzák a gép mögé a 6 fejest
ez meg az 5 fejes függesztett
Válasz #741. hozzászólásra
Ez azért elég barátságos fogyasztás...!
Válasz #739. hozzászólásra
ezt az ekét egy 250 LE s gép huzza, 14 - 15 liter/HA fogyasztás mellett közép kötött talajon
Válasz #738. hozzászólásra
Hát , a naprával előfordulnak bajok...
Nem gondoltunk arra ha sűrűn vetjük és szárazság van(felhalmozódik) , jön az árva kelés mint az állat és ugye a Pulsar nem visz , express meg nem kell...
Plusz a fű kérdés problémásabb , de az még épp kezelhető.
Kukinak nem kell eke , az teljesen jó.
Meg ugye akadna itt bérszántás is , nagy luxus , hogy ekkora géphez ne legyen eke.
Jó áron volt , majd kiderül hogy boldogul vele.
ebben telyesen igazad van,ha valakinek lenne kedve ideje meg szerszáma biztos lelehetne 1-2litert faragni a fogyasztásból de személyes meglátásom szerint azért csinálnak inkább más formát hogy legyen reklámszöveg mellé az eladás fokozására.Nálunk egy okos elkezdte a akeményfémet az ekavas aljára hegeszteni,nagy szövegel hogy nem érintkezik a földel nem kopik stb,a végén jó is lett de anyira kopott az ekevas felülröl hogy kormánylemezel együtt kelett utána cserélni
Vettem egy hegesztöt a bázikus meg keményfém elektróda miatt,eddig nagyon jó.Nincs véletlenül tapasztalatod róluk menyire sztrapabirók?http://bolthely.hu/kroweld/id/00002_Rilon_ARC_200T
Válasz #737. hozzászólásra
Csak nem élet az élet eke nélkül?
A legújabb harcos a hernyó után...
Válasz #734. hozzászólásra
szia! ez nem igy müködik, a saját ekéinknek is a szántóvasának különleges alakja van, ilyen alakkal kisebb kopással, kisebb ellenállással jobb minőségű munkát lehet végezni
Válasz #733. hozzászólásra
ahogy irod,egy darab 14mm-es kamion féder ráhegesztve és vastagon kirakva keményfémel.Ha jó az év 60-70hekit kibir ekevasanként
Válasz #731. hozzászólásra
az a fö hogy jól müködjön,meg amugy is a nöknek legyen jó alakja az ekavas a föld alatt megy
Válasz #731. hozzászólásra
Az egy utólag ráhegesztett orr lehet, nem gyári szerintem.
Válasz #729. hozzászólásra
Nem semmi egy eke lesz az biztos!
Válasz #725. hozzászólásra
hát Barátom ez az ekevas egy talány a számomra hogy lehet ilyen lehetetlen formájú orrot kitalálni?
Válasz #685. hozzászólásra
Ilyen a 3 fejes ágyeke. Közepmélyszánto Ih fejes
Válasz #728. hozzászólásra
91-fejtávolság 105 félig fügesztetböl lesz fügesztett.ha minden jól sikerül