Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR399.68 FtUSD380.95 FtCHF425.53 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
tudod én nem használt gépekről beszélek, használt eszközöket, főleg idősebbeket jóval uj ár alatt lehet megvenni, kivéve a nagynevűeket, függetlenül, h milyen idős, de ha sokat volt használva akkor az is felejtős dolog, mert drága a javitgatása
lajta ekét jó állapotban lehet venni 100-150 ezerért
akinek évente 10-20 ha-t kell szántania, annak nem éri meg megvenni sokszázezerért egy új drága ekét
főleg ha nem tellik egy normális traktorra se
nem komálkodunk a JaniX-el, de igaza van
lehet, hogy a lajta (kühne) öreg fejlesztés, de a maga nemében jó eke
helye van a kisebb gazdaságokban
igaz kicsit többet fogyaszt a gép, de belemegy a betonba is az biztos és tapasztalat
én személy szerint 97 óta foglalkozok szántóvasak , kormánylemezek fejlesztésével, akkor még egyediben készitettünk nyugati ócska ekékhez, mindenféle dolgokat,
közben a hazai gyártók toldott szántóvasakat és hegyre kialakitott vasakat, eközben elsőként alakitottuk a Kvernelandhoz hasonló kialakitású, orrán gömbölyödő, szeletelőrésznél homorú vasakat.
amely gyors behúzást, könnyed vonást idéz elő a csekély ellenállás miatt.
Válasz #349. hozzászólásra
EZZEL BAKI!
csak azon tudom lemérni, hogy nagyon száraz és kötött talajokban a 2-es kühne kiszorult a földből, terep 3-ban szenvedett az mtz 82, mig a 2es impalát terep 5-ben könnyedén húzta
ez neked reklám? állandóan azt kell bizonygatnom, h jó a portékánk, meg, hogy én nem hazudok, de van eghy-két olyan kétkedő akinek fogalma sincs a mezőgazdasági fejlesztésekről, dehát kőkorszaki gépekkel mit is akar az illető?
Mit mondjak vaze ?? Helti gyárt Josey felmatricáz ennyi ..mi ebben a titok?Azt nem kérdeztem hogy fejlesztettek e együtt mert nem akartam hogy teljesen hülyének nézzen .
8278 hozzászólás
Válasz #375. hozzászólásra
zöld igen
Válasz #373. hozzászólásra
Kár pedig aszittem vlm. új lesz.
Aztán lesz min csámcsogni.
az az igazság hogy még olyan komolyan nem néztem mert egy prést vetem tőle azzal voltam elfoglalva
Válasz #374. hozzászólásra
hihi, az erdedeti az ződ szokott lenni :-)))
Válasz #372. hozzászólásra
szerintem nem ilyen szinü:-)
Válasz #370. hozzászólásra
osztráktól behozott valami öregebb lehet, de jo állapotunak néz ki bár van rajt egy hegesztés a függesztő szerkezetén
<---- ilyen alkatrészei vannak?
Válasz #363. hozzászólásra
Minden Kapható. ekevas 7000 -9000
k lemez30000- 500000
KB
Válasz #368. hozzászólásra
Hogyhogy nem?
Képed sincs mi?
Ez vlm. öregebb, maszektól van?
Válasz #367. hozzászólásra
gondolom, h du 440-es vasakkal
Válasz #367. hozzászólásra
sajnos azt nem
Válasz #362. hozzászólásra
Tudod melyik típus?
Válasz #363. hozzászólásra
forgalmazunk
Válasz #357. hozzászólásra
Van 1 200 S-cx200 5fejes
2 200 T-cx 4fejes
Meg vagyok velük elégedve, előttük IH volt
Válasz #362. hozzászólásra
fontos!!
nézz meg minden eketörzset, minden ekeszárat, hogy nincs - bereőpedezve
forditótengely milyen állapotban van, tőben repedések....
ezekkel a hibákkal találkoztam itt egy 5 fejes CX 400-asnál
Válasz #361. hozzászólásra
tudsz hozzá alkatrészt?
Válasz #360. hozzászólásra
használt gép a vasak vannak csak elkopva rajt
igen, kopó alkatrészek terén
Válasz #359. hozzászólásra
Ha adnak tesztgépet akkor próbáld ki
egy négyes vf -t ajánlanak lehet kiprobálom
Voltam valkonos bemutaton nekem tetszett
Hali mindenkinek
van alakinek tapasztalata a regent ekékről
Válasz #355. hozzászólásra
tudod én nem használt gépekről beszélek, használt eszközöket, főleg idősebbeket jóval uj ár alatt lehet megvenni, kivéve a nagynevűeket, függetlenül, h milyen idős, de ha sokat volt használva akkor az is felejtős dolog, mert drága a javitgatása
Válasz #354. hozzászólásra
lajta ekét jó állapotban lehet venni 100-150 ezerért
akinek évente 10-20 ha-t kell szántania, annak nem éri meg megvenni sokszázezerért egy új drága ekét
főleg ha nem tellik egy normális traktorra se
Válasz #353. hozzászólásra
Szia Géza!
A Kühnének az az egyik legnagyobb problémája, h hótolólap alakú a kormánylemeze, nagyon tompaszögű az ekevasa és mér ráadásúl drága is.
valamikor régebben készitettünk speciális kialakitású szántóvasakat Kühnére, no azokkal jobban dolgoztak, mint az eredetivel.
Válasz #351. hozzászólásra
nem komálkodunk a JaniX-el, de igaza van
lehet, hogy a lajta (kühne) öreg fejlesztés, de a maga nemében jó eke
helye van a kisebb gazdaságokban
igaz kicsit többet fogyaszt a gép, de belemegy a betonba is az biztos és tapasztalat
én személy szerint 97 óta foglalkozok szántóvasak , kormánylemezek fejlesztésével, akkor még egyediben készitettünk nyugati ócska ekékhez, mindenféle dolgokat,
közben a hazai gyártók toldott szántóvasakat és hegyre kialakitott vasakat, eközben elsőként alakitottuk a Kvernelandhoz hasonló kialakitású, orrán gömbölyödő, szeletelőrésznél homorú vasakat.
amely gyors behúzást, könnyed vonást idéz elő a csekély ellenállás miatt.
Válasz #350. hozzászólásra
figyusz , elmégy létavértesre a vevőhöz és megkérdezed tőle, ennyi
Válasz #349. hozzászólásra
EZZEL BAKI!
csak azon tudom lemérni, hogy nagyon száraz és kötött talajokban a 2-es kühne kiszorult a földből, terep 3-ban szenvedett az mtz 82, mig a 2es impalát terep 5-ben könnyedén húzta
Akkora hülyeség!
Válasz #348. hozzászólásra
mivel hülyitem a kezdőket?
Válasz #347. hozzászólásra
Te nem reklámozzol?????? Nyomulsz 1000rel meg hülyited a kezdőket a hantáiddal bakki!
Válasz #339. hozzászólásra
ez neked reklám? állandóan azt kell bizonygatnom, h jó a portékánk, meg, hogy én nem hazudok, de van eghy-két olyan kétkedő akinek fogalma sincs a mezőgazdasági fejlesztésekről, dehát kőkorszaki gépekkel mit is akar az illető?
Válasz #344. hozzászólásra
rasszista megnyilvánulás volt, nem rendőrök voltak csak csuklyás bukósisakos seggfejek akik bármikor kilőhetők
Válasz #340. hozzászólásra
a Zsolti fő lesz hívva abbisztos.....
Válasz #341. hozzászólásra
Honnét tudjam?
Én csak a hírekben láttam.
Jól megaprították a zsaruk a B-nek a közepit oszt ammen!
Válasz #339. hozzászólásra
Had nyomja!
Neked nem kell venned, meg nekem se.
De hátha vlk.nek ez lesz a megváltás, h. itt akadt rá az épp neki kellő cuccra.
Válasz #341. hozzászólásra
Vót egy kis bummm ha jól hallottam .
Válasz #336. hozzászólásra
paaldó hogy is volt szerdahelyen?
Válasz #338. hozzászólásra
...mert valagba lesz telefonálva!
Válasz #336. hozzászólásra
Én leszállok csak legyen szives a fórumot ne reklám célbol használni!Ha ezt betartja akkor semmi keménykedés.
Válasz #337. hozzászólásra
vasárnap este nem illik telefonálni :))))
Válasz #324. hozzászólásra
mindjárt felhivom és megkérdezem, h mit mondott
Szájjatokmá lerúla wazze!
Télleg mindenki el lesz üldözve oszt itt leszünk, maradunk csak páran a gitt klánból.
Nem lesz az úgy jó.
Válasz #333. hozzászólásra
Mit mondjak vaze ?? Helti gyárt Josey felmatricáz ennyi ..mi ebben a titok?Azt nem kérdeztem hogy fejlesztettek e együtt mert nem akartam hogy teljesen hülyének nézzen .
Válasz #307. hozzászólásra
az Impala bejegyzett tipus, nem pedig matrica
Válasz #331. hozzászólásra
Ha úgyse mondod, akkor hagy a csába!
Válasz #331. hozzászólásra
én is..
Válasz #327. hozzászólásra
Tőlle is megkérdezheted hogy mi köze J-nak a GJ permikhez azon kivül hogy más néven forgalmazza. De ha járok Domaszéken beugrok és megkérdezem.
Válasz #327. hozzászólásra
Kérd azt is!
Válasz #328. hozzászólásra
akkor azt a 2-3 szót írd ide rejtjelezve:))))