Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR399.68 FtUSD380.95 FtCHF425.53 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
De , ha megméred a szántóvas felső szegélyén, hogy a furatok közepe egymáshoz és a vas felső szegély elejéhez, és mélysége mennyire van akkor lehet, h többet tudok segiteni.
nem hinném, hiszen most tudok irni, a másiknál, vagy bejön és tudok egy választ irni, de 2.-ra már nem megy, volt, h kijelentkeztem és vissza és tudtam ujra irni, de most egyáltalán nem tudok, pedig feljön az ablak és semmi.
Nem tiltottak le, hiszen tudtam beirni a mai nap is többször, csak a második válasz irásánál már nem hajlandó irni a választ.
Már jeleztem Bencének.
Azt mondták, h orvosolják a probléma okát.
Holland kormánylemezen a Rumptstad ekére gondoltál?
Szépen dolgozik, de van egy kis szépséghibája.
Mivel csak a Benelux államokban, Dániában lelhető fel példányai ( lehet, hogy még néhány más országban is), de mivel nincs utángyártó cég aki készit hozzá pótalkatrészeket, igy ha lekopnak az alkatrészei, csak haszontalan vasdarab lesz belőle.
Elnézést kérek, de történt egy kis gixer, vagy tudok beirni, vagy nem a Josey néven, igy most JoseyT néven fogok irni.
Nem kivagyok tiltva, hanem ma már legalább 20x megpróbáltam irni, de nem lehet látni, h mit pötyög be a gép.
Válasz #393. hozzászólásra
ez egy 2 fejes valtvaforgos kuhn eke elohantokkal.
tehat maximum le igeny az 57, amit en ugy ertelmezek, hogy hasznalhatom 45 le traktorral is..... vagy minimum 57 le?
Lenne egy kerdesem.
Olvastam egy eke prospektusban a kovetkezot:MAX AUTHORIZED TRACTOR POWER (Kw/Hp):42/57.
Ez azt jelenti, hogy az 57 loerotol folfele vagy 57 le alatt nem hasznalhato?
8278 hozzászólás
Válasz #427. hozzászólásra
Köszi,megmérem .majd irok.
Válasz #426. hozzászólásra
találtam a polcon 28-as furatmélységgel, 55--112--112-es távolsággal ekkora méretű vasat orr betétes kivitelben
Válasz #424. hozzászólásra
De , ha megméred a szántóvas felső szegélyén, hogy a furatok közepe egymáshoz és a vas felső szegély elejéhez, és mélysége mennyire van akkor lehet, h többet tudok segiteni.
Válasz #424. hozzászólásra
KB egy hónapja emeltek az árakon a beszállítók, 11eft+fa-tól 22eft+fá-ig vannak az árak függően, hogy milyen kiképzésű vasról beszélünk.
Válasz #423. hozzászólásra
mennyitöl vannak ezek?Pénz?
Válasz #422. hozzászólásra
Landsberg:
001489Z, 001490Z
006766Z, 006767Z
19003975, 1903976,
1903944, 1903945,
Orrbetétes:
1903581, 1903582 ( 40-35UF, 40-35 UFS ekefejre)
de ezek csak katalógusban vannak
Válasz #421. hozzászólásra
landsberg 40 széles a tipusát nem tudom,vagy valami hasonló.
Válasz #420. hozzászólásra
Szia!
Milyen eszközre köllene?
Válasz #419. hozzászólásra
Szia!Nem tudsz nekem ekevasat?Most kellene:)
Válasz #418. hozzászólásra
Szia!
Igen, egy eléggé régi modell, de már régóta nem gyártják.
Idehaza is készitették pár évig.
7, 8, 9, 11-es tipusú fejekkel volt szerelve, alkatrész még rendelhető hozzájuk.
tudtok valamit mondani a heger ekéről?(4×35 ös)magasszárú,hosszú,leforgatótárcsákkal,alkatrész van hozzá?
előre is kösi a segítésget
Válasz #416. hozzászólásra
no akkor addig mig Bencé ék vissza nemm állitják a müködőképességemet ezen a néven irok
Válasz #415. hozzászólásra
A tűzfal csak vicc volt! Amúgy passz.
Válasz #414. hozzászólásra
nem hinném, hiszen most tudok irni, a másiknál, vagy bejön és tudok egy választ irni, de 2.-ra már nem megy, volt, h kijelentkeztem és vissza és tudtam ujra irni, de most egyáltalán nem tudok, pedig feljön az ablak és semmi.
Válasz #413. hozzászólásra
Akkor tuti, a tűzfalad reklámblokkolója teszi a dolgát :-))))))
Válasz #412. hozzászólásra
igen, van itt netscape, flock, ie, tűzróka
Válasz #411. hozzászólásra
Másik böngészővel próbáltad?
Válasz #409. hozzászólásra
Nem tiltottak le, hiszen tudtam beirni a mai nap is többször, csak a második válasz irásánál már nem hajlandó irni a választ.
Már jeleztem Bencének.
Azt mondták, h orvosolják a probléma okát.
Válasz #409. hozzászólásra
Azért csak szólnának, vagy nem?
Válasz #407. hozzászólásra
Akkor Téged is letiltottak!
Válasz #398. hozzászólásra
Szia!
Holland kormánylemezen a Rumptstad ekére gondoltál?
Szépen dolgozik, de van egy kis szépséghibája.
Mivel csak a Benelux államokban, Dániában lelhető fel példányai ( lehet, hogy még néhány más országban is), de mivel nincs utángyártó cég aki készit hozzá pótalkatrészeket, igy ha lekopnak az alkatrészei, csak haszontalan vasdarab lesz belőle.
Válasz #406. hozzászólásra
Szia Paldoo!
Elnézést kérek, de történt egy kis gixer, vagy tudok beirni, vagy nem a Josey néven, igy most JoseyT néven fogok irni.
Nem kivagyok tiltva, hanem ma már legalább 20x megpróbáltam irni, de nem lehet látni, h mit pötyög be a gép.
Válasz #405. hozzászólásra
Komoly infóhalmaz!!!
Azért írjál neki mert még azt hiszi szivatod!
Válasz #398. hozzászólásra
Válasz #403. hozzászólásra
Hááááát.
Szántani épphogy megfelel.
Válasz #402. hozzászólásra
cucc ugye???
tetszik ??
Válasz #401. hozzászólásra
Amúgy épp máma láttam 1 122-est.
Válasz #400. hozzászólásra
a ver nem valik vizze!!!!! :))))
Válasz #399. hozzászólásra
Hát igen. A tied lehet neki kb. az üköregapjának az üköregapja. .-))))
Válasz #397. hozzászólásra
en a 102-s szeria prospektusat olvastam.
de az ennek a utodja.
szerintem az en huard-om a master elodje.... (tr58)
Josey!
Mennyire használható nálunka "holland" tipusú kormánylemez? Ha van ismereted róla.
Válasz #396. hozzászólásra
<---- erre a változatra gondolsz?
Válasz #395. hozzászólásra
na ezt jól sikerült bemásolni, :-))))
Multimaster 100-as, 80Le/ 60kW-ot kér max
Válasz #394. hozzászólásra
ke típusa Traktor-eke
kapcsolat Ekefejek
száma
(pár) Ekefej
biztosítás Gerendely
(mm) Munka-
szélesség
(cm) Teljesít-
mény igény
(LE)
MASTER
100 3T 75/90 függesztett 3/2 szakító-
csavar 100 70-120* -80
Válasz #393. hozzászólásra
ez egy 2 fejes valtvaforgos kuhn eke elohantokkal.
tehat maximum le igeny az 57, amit en ugy ertelmezek, hogy hasznalhatom 45 le traktorral is..... vagy minimum 57 le?
Válasz #392. hozzászólásra
Szia!
Engedélyezett maximális teljesítmény ( szabad forditásban )
Lenne egy kerdesem.
Olvastam egy eke prospektusban a kovetkezot:MAX AUTHORIZED TRACTOR POWER (Kw/Hp):42/57.
Ez azt jelenti, hogy az 57 loerotol folfele vagy 57 le alatt nem hasznalhato?
Válasz #390. hozzászólásra
ahogy mondják: próba cseresznye
mennyiért mérik a vasat?
Válasz #388. hozzászólásra
mármint a regentet
Válasz #378. hozzászólásra
http://www.vektor-mezogep.hu/nagyfileletoltes/regent/regent%20prezent%20ekek%202007%20HU%20pdf.pdf
Válasz #387. hozzászólásra
no meg a b200-as vázának a szöge nem egyezik meg a lajtéval, igy a táska ahoz nem passzol
Válasz #386. hozzászólásra
de ahhz vágatni köll magasitott szárat, meg köll hozzá táska, meg u kengyel is, no meg csavarok
Válasz #385. hozzászólásra
azt hiszem megprobálom azzal nem vesztek semmit
Válasz #383. hozzászólásra
felénk készitettek olyan változatot, amely Lajta táskában volt a szára, nyirócsappal, és 75 cm-es gerendája volt b125-ös fejjel, sose volt gond vélük
Válasz #382. hozzászólásra
b200
Válasz #381. hozzászólásra
sajna nem nyirócsapos és sokszor összetört már tele van hegesztéssel meg amugy se valami jo konstrukció
Válasz #381. hozzászólásra
b173-asod, vagy b125, b126, b200-asod van?
Válasz #380. hozzászólásra
miért? mi a gondod a fortschrittal?
a mostani fortstrittnél biztos jobb lenne
Válasz #373. hozzászólásra
akkor lehet, h ws162, ws165 , ws 353 kormánylemezes változat, plutó, saturn...