Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz broll79 #5593. hozzászólásáraEzt esetleg ,ha eladom ,már ha elvinnék 250-be Akkor elhozom a sógortól a kettes 40-s Kühnét és nincs tovább ekegyártás.Marha drága míg összerakod új alapanyagból.Mi nem szeretünk tákolni precízen nyomjuk ,és így eladásra bebukik a biznisz .
Válasz Feri #5578. hozzászólásáraNedved kötött talajon én nem kiséfleteznék ilyennel. A fagy majd megoldja az apritást. Vagy ha megvan fagyva a szántàs akkor egy két menet tárcsa.
Válasz Feri #5580. hozzászólásáraaz én véleményem meg amit láttam a bemutatón az az hogy nagyon meg kínálja a hidraulikát :/ mi ha vennénk csak ezt a forduláskor ki akad a kampó meg fordulsz azt vissza akad húzod tovább mert azoknak szerintem nagyobb a súlyuk is
Válasz Lackó89 #5573. hozzászólásárahello nekünk van egy alpler 3X35-ös 3-as ágyekénk nem kell hozzá nagy erő.. mi kötött szikes talajon húztuk régen 82 lovacskás zetorral aztán meg 76 lovacskás armatrac-al.. nem volt vele gond bár szerintem lehetne magasabb.. szerintem bírni fogja mi 30 centin húztuk általában
Válasz Feri #5580. hozzászólásáranó eke till
vagy a
nó till
nem birizgálja meg a fantáziád mostanában?
még beugornál 1 elművelős eke vételbe??????????????
Válasz Feri #5580. hozzászólásáraÉn a mieinkre semmit
Jó a képzelőerőd és túl optimista is vagy
Szeletelőkéses ekevas + vágópenge a lemezeken nyesne szét vlmit talán
Vagy vlmiféle egyenes tárcsalapsor baromság....
Oszt úgybeállna minnyá lehet kinthagynám a --------be az ekét a nádasba -------
Éedeklődnék,hogy használ,e valaki vf,ekét függesztett szántáselmunkálóval,kverneland-lemken jőhet szóba.Milyen tapasztalatokkal,föleg kötött talajon,nedves körülmények között.
He esetleg tud valaki 950-es vn. 3 fejes ekét, korrekt áron, lehetőleg a keleti orszàgrészben az kérem jelezze felém, itt vagy privàtban mailen.
Elölre is köszönöm!
Válasz Pici #5568. hozzászólásáraEz igaz nem is ellenkezem ,de ugye megvettem 100 é az ekét , rá vágtam 200 ropit és adjam el 300 ropiért? .Akkor hol a munkám egy hónapos rontás bontás csiszolás festés? Ezen minden új nézd meg a Habi oldalán mennyibe kerülnek hozzá a cuccok !
Válasz csoppika #5569. hozzászólásáraAzt még szorozd meg 6-tal.......
Nekünk 16 ezer Ft-ot mondtak az ekevasak darabjára, lett rá véve orosz, kifúrtuk, és kész..
Válasz gjoni #5567. hozzászólásáraAnnak már kétszer kereste meg az árát és még egy jodarabig birja még .... főleg hogy osztott kormány lemezes elsö része külön cserélhető ami ugye jobban kopik
Válasz gjoni #5564. hozzászólásáraNekünk egy Gassner 3 as váltvaforgatosat fejenkénti elöhántókkal és vágótárcsával hoztak németböl házhoz 350e ft ért azota csak vasat vettünk rá 12e volt darabja meg 2 csapágyat és kiszántott már pár hektárt és hát na csak váltvaforgatós és zuzott kukoricát feketére szántja egyből
Válasz gjoni #5562. hozzászólásáraSzóval akkor egy kis festésér+meg még egy köldökért kérsz 200 ezerrel többet mint ezértHa ennek ennyi az ára akkor 300 ezer amit kínáltam az reális mint fórumosnak
Válasz gjoni #5552. hozzászólásáraHát ha úgy volna pénzem most mint ahogy nincs nagyon jól néz ki de ez nekem nagyon drága az én 30/hek földemhez meg ha idén az aszály is jól be tette az ajtót de úgy mint fórumosnak 300ezer valahogy össze kaparok bár ne adtam volna el a régit
Sziasztok segítséget szeretnék kérni,2-es váltva forgató ekére szeretnék far kereket gyártani.Itt a fórumon láttam egykerekes forgós megoldást,de most nem találom egyik szántós fórumba sem.HA valakinek van esetleg rajza róla és volna ideje ide a fórumra betenni,nagyon megköszönnöm.De csak egy kerekes megoldás műszaki kivitelezési rajzára lenne szükségem,ez a megoldás érdekelne,köszönöm.
Válasz gjoni #5555. hozzászólásáraIgaz kicsit megkésve, de annál őszintébben kívánok nektek jó egészséget, és sok örömet a kis csöpségben!
Nyaralás miatt lemaradtam a fontos eseményről.
Az ekékre visszatérve, kukira van 2és3 fejes IH-nk, de azok mélyszántók, és kisebb mélységben nem forgatnak jól, azért gondoltam valami ilyen farmer félére. Csak azt nem tudom mit jelentenek az
S, M, L, K stb. jelölések.
??????
Válasz gazda palánta #5547. hozzászólásáraEz egy sima farmer eke a régebbi szériából. Persze nem olyan tuti kóróra, mint egy hattyúnyakas, de elég jó. Ez a tuti, persze, ha mindene jó...
Válasz Anonimus82 #5532. hozzászólásáraÜdv :D szerintem ezzel az ekével az lessz neked a bajod hogy nagyon alacsony és az összes kukorica meg napraforgó szárat össze fogja húzni... Amúgy gabonatarlóra meg gyeptöréshez szerintem kiválló azt a barázda kereket le váltanám egy középső kerékre.
8278 hozzászólás
Válasz IH-race #5595. hozzászólásáraAz jó ár ,kell rá három vésőorros ekevas és a betonba is belemegy![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz broll79 #5589. hozzászólására "jelképes Összegért"?
(350)!
Válasz broll79 #5593. hozzászólásáraEzt esetleg ,ha eladom ,már ha elvinnék 250-be
Akkor elhozom a sógortól a kettes 40-s Kühnét és nincs tovább ekegyártás.Marha drága míg összerakod új alapanyagból.Mi nem szeretünk tákolni precízen nyomjuk ,és így eladásra bebukik a biznisz .![smile closedeyes](/oldforum/images/smiles/closedeyes.gif)
Válasz gjoni #5592. hozzászólásáraHa kész van akkor elcserélhetjük arra, amiről küldtam neked képet multkor.
Válasz broll79 #5585. hozzászólására
Már készül az új helyette![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz IH-race #5588. hozzászólásáraHello miyen árba van? hol talalható az ágyeke?
Várom válaszát üdv
Én is keresem még a farmeromat!!
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz IH-race #5588. hozzászólásáraSzivesen befogadom, ne csavarogjon magába az utcán![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Gazdit Keres.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150819113502_k_hne_008.jpg)
Válasz broll79 #5585. hozzászólásáraNem
Messze vitték Heves Megye!
Válasz Feri #5578. hozzászólásáraNedved kötött talajon én nem kiséfleteznék ilyennel. A fagy majd megoldja az apritást. Vagy ha megvan fagyva a szántàs akkor egy két menet tárcsa.
Válasz gjoni #5575. hozzászólására![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Fórum társ lett az uj gazdi?
Válasz Feri #5580. hozzászólásáraaz én véleményem meg amit láttam a bemutatón az az hogy nagyon meg kínálja a hidraulikát :/ mi ha vennénk csak ezt a forduláskor ki akad a kampó meg fordulsz azt vissza akad húzod tovább mert azoknak szerintem nagyobb a súlyuk is
Válasz Lackó89 #5573. hozzászólásárahello nekünk van egy alpler 3X35-ös 3-as ágyekénk nem kell hozzá nagy erő.. mi kötött szikes talajon húztuk régen 82 lovacskás zetorral aztán meg 76 lovacskás armatrac-al.. nem volt vele gond bár szerintem lehetne magasabb.. szerintem bírni fogja mi 30 centin húztuk általában
Válasz Feri #5580. hozzászólásáranó eke till
vagy a
nó till
nem birizgálja meg a fantáziád mostanában?
még beugornál 1 elművelős eke vételbe??????????????
Válasz Feri #5580. hozzászólásáraÉn a mieinkre semmit![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Jó a képzelőerőd és túl optimista is vagy
Szeletelőkéses ekevas + vágópenge a lemezeken nyesne szét vlmit talán
Vagy vlmiféle egyenes tárcsalapsor baromság....
Oszt úgybeállna minnyá lehet kinthagynám a --------be az ekét a nádasba -------
Válasz *** HM *** #5579. hozzászólásáraFrankó ékgyúrús,késes hengert el tudnék képzelni.
Válasz Feri #5578. hozzászólásáraHa kötött meg nedves, akkor azon melyik vakarójuk esélyes arra hogy vlmit produkáljon Feribácsi????????![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Éedeklődnék,hogy használ,e valaki vf,ekét függesztett szántáselmunkálóval,kverneland-lemken jőhet szóba.Milyen tapasztalatokkal,föleg kötött talajon,nedves körülmények között.
He esetleg tud valaki 950-es vn. 3 fejes ekét, korrekt áron, lehetőleg a keleti orszàgrészben az kérem jelezze felém, itt vagy privàtban mailen.
Elölre is köszönöm!
Sajna előlem is elvitték a farmert.
Válasz broll79 #5574. hozzászólásáraElvitték ma 425-be![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz gjoni #5572. hozzászólásáraHobby is kell az embernek. Olyankor meg nem igen számolja az ember a munkáját, idejét. Akaszthatom a futót??,![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Helló Mindenki!!
Először is, mit gondoltok az Alpler 2+1-es ekéről, a másik, meg szerintetek egy 892.2-es kötöttebb talajban elbírná?
Válaszokat előre köszi!!
Válasz Pici #5568. hozzászólásáraEz igaz nem is ellenkezem ,de ugye megvettem 100 é az ekét , rá vágtam 200 ropit és adjam el 300 ropiért? .Akkor hol a munkám egy hónapos rontás bontás csiszolás festés?
Ezen minden új nézd meg a Habi oldalán mennyibe kerülnek hozzá a cuccok !
Válasz Jakabjóska #5570. hozzászólásáraSzerintem a "szegény" paraszt így csinálja, mi a 4 fejes Vogelra és a 3 fejes Fortschrittre is így oldottuk meg!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz csoppika #5569. hozzászólásáraAzt még szorozd meg 6-tal.......
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150812201320_k_p_194.jpg)
Nekünk 16 ezer Ft-ot mondtak az ekevasak darabjára, lett rá véve orosz, kifúrtuk, és kész..
Válasz gjoni #5567. hozzászólásáraGassner HST1130 kormánylemez 79 euro...
Válasz gjoni #5567. hozzászólásáraAnnak már kétszer kereste meg az árát
és még egy jodarabig birja még .... főleg hogy osztott kormány lemezes elsö része külön cserélhető ami ugye jobban kopik
Válasz Pici #5566. hozzászólásáraAkkor majd mikor kormánylemezt kell cserélni rajta írd meg mennyi volt![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz gjoni #5564. hozzászólásáraNekünk egy Gassner 3 as váltvaforgatosat fejenkénti elöhántókkal és vágótárcsával hoztak németböl házhoz 350e ft ért azota csak vasat vettünk rá 12e volt darabja meg 2 csapágyat és kiszántott már pár hektárt és hát na csak váltvaforgatós és zuzott kukoricát feketére szántja egyből![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Anonimus82 #5563. hozzászólásáraAkkor nullán vagyok ,annyiért marad letakarva az udvaron ! Jön az ősz lassan talán meg veszik![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz gjoni #5562. hozzászólásáraSzóval akkor egy kis festésér+meg még egy köldökért kérsz 200 ezerrel többet mint ezért![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Ha ennek ennyi az ára akkor 300 ezer amit kínáltam az reális mint fórumosnak![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Válasz Anonimus82 #5561. hozzászólásáraAkkor van kettő fejes 200-ért ! Felújított ez is csak a festés hiányzik róla! 80 cm fogással![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150811081007_img_20150508_110701.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150811081056_img_20150508_110712.jpg)
Válasz gjoni #5552. hozzászólásáraHát ha úgy volna pénzem most mint ahogy nincs nagyon jól néz ki de ez nekem nagyon drága az én 30/hek földemhez meg ha idén az aszály is jól be tette az ajtót de úgy mint fórumosnak 300ezer valahogy össze kaparok![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
bár ne adtam volna el a régit![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Válasz IH-race #5553. hozzászólásáraMi az ára a te ekédnek?
Sziasztok segítséget szeretnék kérni,2-es váltva forgató ekére szeretnék far kereket gyártani.Itt a fórumon láttam egykerekes forgós megoldást,de most nem találom egyik szántós fórumba sem.HA valakinek van esetleg rajza róla és volna ideje ide a fórumra betenni,nagyon megköszönnöm.De csak egy kerekes megoldás műszaki kivitelezési rajzára lenne szükségem,ez a megoldás érdekelne,köszönöm.
Most tik itt felvállaltatok nyiltan valamit? Én már semmit sem értek![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Válasz atisgyulai #5556. hozzászólásáraKöszönöm
Itt egy haveréknak, ilyen ekéjük van nincs gond vele szépen forgat sekélyen is ![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz gjoni #5555. hozzászólásáraIgaz kicsit megkésve, de annál őszintébben kívánok nektek jó egészséget, és sok örömet a kis csöpségben!
![smile flowers](/oldforum/images/smiles/flowers.gif)
???
Nyaralás miatt lemaradtam a fontos eseményről.
Az ekékre visszatérve, kukira van 2és3 fejes IH-nk, de azok mélyszántók, és kisebb mélységben nem forgatnak jól, azért gondoltam valami ilyen farmer félére. Csak azt nem tudom mit jelentenek az
S, M, L, K stb. jelölések.
???
Válasz atisgyulai #5554. hozzászólásáraAnnyit megér simán ,de az enyém jobban leteszi a csutkát
Igaz negyvenes a deszkája ![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Üdvözlet!
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150809194045_3_fejes_eke_elado_000_fitmax_698x520_1.jpeg)
Erről valakinek valami véleménye?
Nem eladni hanem venni szeretném, 3kiló körül lenne az ára.
/ a nyakakra megvannak a terelők hozzá./
Válasz Anonimus82 #5546. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150809170920_img_20150315_114109.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150809171007_img_20150228_085620.jpg)
Válasz Anonimus82 #5546. hozzászólásárakukit leteszi nincs probléma
400 pénz ,de csak fórumozóknak ![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150809170614_tn_agroinform_20141115154756_img_20141115_114820.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150809170715_tn_agroinform_20141115154913_img_20141115_114827.jpg)
Válasz Anonimus82 #5545. hozzászólásáraIlyesmiből kéne egy jó kopott, van rá cuccom...hagyatékból...
Válasz csoppika #5548. hozzászólásáraNem extra kötöttbe, és középmélyszántó...
Válasz gazda palánta #5547. hozzászólásáraEz egy sima farmer eke a régebbi szériából. Persze nem olyan tuti kóróra, mint egy hattyúnyakas, de elég jó. Ez a tuti, persze, ha mindene jó...
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150809165737_b6324010670da086f411306bb5a20f17.jpg)
Válasz Anonimus82 #5532. hozzászólásáraÜdv :D szerintem ezzel az ekével az lessz neked a bajod hogy nagyon alacsony és az összes kukorica meg napraforgó szárat össze fogja húzni... Amúgy gabonatarlóra meg gyeptöréshez szerintem kiválló azt a barázda kereket le váltanám egy középső kerékre.